Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
cprogrammer
üzenetére
Én Firebase-t használtam már többször, ott ezt a Cloud Functions csinálja. Ha jól tudom, ez kicsit hasonlít az AWS lambdára (bár azt még nem használtam), kapsz egy Node (vagy Python, Go, Dart, stb) környezetet és abba irogatsz függvényeket amik különböző triggerekre fut le Nekem pl azt csinálta, hogy amikor a Firestore megadott dokumentumaiban változás történt, automatikusan nyom ki egy notificationt a megfelelő mobilra
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Robotporszívók
- Autós topik
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest