-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValGerald
csendes tag
válasz
proci985 #20625 üzenetére
Egyetértek!
Srácok nem éri meg ChatGPT-vel megoldani az egyetemi feladatokat nem tanultok semmit + állásinterjún egy komolyabb kérdésnél azt se tudjátok mit kérdeztek.. (plusz ugye a kockázatok amivel jár)
Valamint egyes egyetemeken a beugró egy programozási feladat államvizsgán
Szóval tanuljatok! -
ValGerald
csendes tag
Hali!
Frontendet szeretnék tanulni. Jelenleg progtervezőn tanulok, és végeztem az első évvel. Van némi tapasztalatom C, Java, C# terén (csináltam egy unity alkalmazást). Tehát az egyetem mellett főleg frontendet szeretnék tanulni, hogy elérjem azt a szintet, ahol jelentkezhetek részmunkaidőre, vagy kisebb munkákra, vagy akár teljes munkaidőre. A kérdésem pedig az, hogy mi a legjobb tanulási platform ehhez? Azt hallottam, hogy a the odin projekt az egyik legjobb platform. Bár láttam egy frontend simplifed nevű programot, és az ajánlások nagyon ígéretesek, ha nem átverés az egész.( de ez nem ingyenes egy hónapig 80 dollár körül van ). Szóval, ha tudnátok segíteni, hol kezdjem, nagyon megköszönném.
-
ValGerald
csendes tag
Sziasztok!
Most egyetemen, elsőévesként C-ben tanulok programozni, mellette C#-ban szoktam unitybe hobbiból játékot, alkalmazást csinálni.
Szerintetek emellett belekezdhetek front end-et tanulni, vagy belezavarna a dolgokba? -
ValGerald
csendes tag
válasz
RudiLicenc #15449 üzenetére
Igen, pontosan a matek miatt gondolkodtam el a szak miatt, hogy lehet a gazdasági infó egyszerűbb lenne boldogulni, mert a gazdaságot is kedvelem. Amúgy te jártál gimibe faktra, vagy bármilyen előkészítőre matekból?
-
ValGerald
csendes tag
válasz
rosejbli #15405 üzenetére
Igen emiatt is nehéz, matekból járok faktra 2 éve, de most így online nem sokat ér, mondjuk szerintem meg lehet tanulni az emelt anyagot is. Eléggé nehéz döntés, hiszen szerintem csak programtervezőn van duális, ami jó lenne. A gazdasági info meg valamivel azért könnyebb szak, és érdekel is a maga a gazdaság, csak ugye azt hallom, hogy egyik fele se lesz jól megtanulva.
-
ValGerald
csendes tag
Sziasztok!
Pályaválasztás előtt állok, kb. van 1 szűk hónapom és jó lenne, ha tudnátok tanácsot adni a témával kapcsolatban.
Két szak ami főként célkeresztbe van: Programtervező informatikus, és gazdasági informatikus. Az elsőnek említett képzést duális képzés formájába célszerűbb elvégezni, vagy "csak" simán? Szvsz első, jobbnak hangzik az esetleges munkatapasztalat miatt, de nagyon számít nekem az álláspontotok. Valószínűleg ezt a szakot a Nyíregyházi Egyetemen végezném, de szóba jöhet Debrecen, Miskolc is, de közlekedés meg a közelség miatt is NYE lenne a legjobb.(meg Debrecenbe csak kiváltságosak kapnak lehetőséged duálison)
Ugye a másik szak lenne a gazdasági informatikus, ami Debrecenbe van és Miskolcon.(sajnos nem nagyon van ismerős, aki tapasztalta egyiket is)
Viszont erről a szakról, azt hallottam, hogy eléggé semmilyen, hogy se infóból nem leszel jó, se gazdaságból.
Szumma-szummárum, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, s tapasztalatotokra az említett szakokkal, egyetemekkel.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
ValGerald
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet egyszerre készülni az emelt szintű infó érettségire, és mellette játékot fejleszteni
c#-ban? Azért valamennyivel másabb a c# használni Unityben. Vagy nem éri meg a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest