Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _drk

addikt

válasz S e t h #198118 üzenetére

Annyira Nem rossz. Akit érdekel a stílus 5-6 ezret mint mondtam megér. Jó benne csapkodni.
    De értékeljük helyén a dolgokat. Ez az ami nagyon félre ment minden szempontból ma a játékiparban. Kell-e átvezető videó egy játékban? Ha ötlettelen vagy szar a sztori akkor minek, de AAA-ban kéne, mert minőség befolyásoló tényező, nem?

Na ez egy kis indi 2D játék jó kis art design-nal. De ez többet ér mint a DA Veilguard?
    Production value eszméletlen ebben az iparban...

Amúgy a játékról tömören: első harmada jó, sztori jól indul, érdekes NPC-k, a világ, a skil tree, skillek, stb.
    Majd ez bele áll a földbe! Részét biztos kilehet patch-elni, de azért mindent nem lehet és nem is fognak szerintem.
    Nincsenek balanszolva a dolgok.
    A loot szar, többnyire csak receptet veszel fel olyan tárgyakra amit nem tudsz megcsinálni. Elég sok minden csináltattam a kovácssal, a végére 11.es szintű lett, persze exponenciálisan nő a követelmény és az end game cuccokhoz 20as szint kéne. De ez végig benne van, hogy mire megcsináltatnád az adott cuccot már nem is kell. De ez csak az egyik gond a craft rendszerrel.

Egy idő után repetatív! Ugyan azt csinálod, ugyan azok a szörnyek. Ha az Elden ringben gond volt az újrahasznosítással akkor ez élen jár benne!

Pályavezetés érdekes... 120x estem le! Ezt is bugosan számolja a játék...

Legjobban a sztori zavart a végére.
    Az eleje után leül és nem is pörög fel. Sőt! Én olyan endinget kaptam hogy egyenesen a föld alá feküdt, pedig semmi rosszat nem csináltam. Mondjuk sok mindent nem is lehet és ez már sok mindent elárul...

Elkezdtem udvarolni a boszi csajnak ha már volt ilyen opció,.mondom miért ne. Na ez a szál semennyire nincs kibontva, kb 3x találkozunk vele, de nagy szerelem lesz viszont bad ending.

Új hozzászólás Aktív témák