- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz rumkola #183617 üzenetére
magic tldr: van egy bitráta limited és abba bele kell férni pl. egy karakternek és 3db muskátlinak az optimális képminōséghez...de ha 10 muskátli jelenik meg akkor osztoznak és romlik részletességük. egyébként a game streamingnél (is) gondolom prioritást élveznem azok az objektumok,amelyek fontosak
Life, Uh, Finds A Way
-
Mezcal
addikt
válasz rumkola #177046 üzenetére
Hasonlítad össze a 6 évvel azelőtti originsel.
Miért az originsel? A Mirage éppen a triotól (Origins, Odyssey, Valhalla) eltérő utat jár be, nem is akar azokhoz hasonlítani. Pont az ment a megjelenéskor, hogy szakított a trió általi iránnyal, erre meg most azt hadoválod, hogy azért szar?
Nekem sem a kedvenc részem, de tök jó, hogy más, mint az előbbi hármas, és azt tudja igazán miben, aki végig is játszotta.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
cyberkind
félisten
válasz rumkola #176977 üzenetére
Ez az ő hibájuk, érdekes módon, anno ahogy az EA visszatért Steam-re, ráadásul ezt első Cal Kestis kalanddal tette meg, tőlem rögtön ment a preorder a deluxe-ra, ugyanez volt a 2. részre is, de amint meglátom, hogy Ubisoft, öles léptekkel kerülöm ki őket egy zsírosabb akcióig (nyilván csak Steam-re), ezen se ártana javítaniuk.
TBT
Néztem tegnap élőben, jó nagy ökörséget beszélt, főleg a Csucsus résznél.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz rumkola #176967 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a Skulls & Bones (szerintük) AAAA játék, ehhez még hozzájön, hogy tegnap került ki a cikk, amiben a drága Uborka apánk (megint) a játékosokat okolja, hogy nem fogy jól az Outlaws, véletlenül se az a baj (ismét), hogy szart csináltak, esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyatt
tag
válasz rumkola #175387 üzenetére
Pont tegnap takarítottam a szobában és arra lettem figyelmes, hogy poros a PS5 kontroller. Le kellett takarítani, azt is. Idén szinte csak Switchen játszottam. Hozzáteszem azért az Astro botot ki fogom próbálni, ha végigjátszottam a TOTKot switchen.
Illetve az SH2 ami még érdekel PS-re idén. Aztán kb. ennyi. Ehhez nem kell Pro hálistennek. -
pzstm
titán
válasz rumkola #171689 üzenetére
most hogy bejelentettek egy laza 90 dolláros emelést alap PS5-re igy a generáció felénél....(tudom Japán only, legalábbis egyelőre)....lehet azért kell hogy ne érezzük annyival drágábbnak a Ps5 Pro árakat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Szabi®
addikt
válasz rumkola #160129 üzenetére
Persze, épp ezért is aggályos az egész koncepció, ezeket már lehetett az elődökben is. A 11 évvel ezelőtti Black Flag alig néz ki rosszabbul, cserébe hatalmas szigeteket is kap a juzer. . . Mindegy sztem fing az egész úgy ahogy van . . . Az ubi már csak kínlódik, vagy ismétli önmagát, ráadásul azt sem pozitívan, hanem mindig lejjebb . . .
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz rumkola #152777 üzenetére
"Minél többet olvasok róla, annál jobban az jön le, hogy ez kb. arra jó, hogy a kisszobában játszon otthon, TV nélkül...
Ez így átverésnek tűnik. "Nem átverés, mert eddig is erről szólt az egész. Az hogy felesleges, az más téma, ahogy olvasgatom van akit érdekel mert akadnak olyan otthonok, ahol elfoglalják a gépet és nem jut oda. (csak ahhoz meg drága mulatság ez )
Itt inkább a mókolós jövőjére leszek kíváncsi, mert állítólag egy módosított android fut rajta. Ha azt sikerül megberhelni, akkor remek dolgokat lehet vele csinálni a jövőben. (de attól még mindig drága marad az tény )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
nagyúr
válasz rumkola #151745 üzenetére
A gyerek bárhol ahol nem bejelentkezős (pl. reptér) legalább 5mbps wifi hálózat van tudja streamelni az otthon futó PS5 képét a PS Portalra. Szóval ehhez az otthoni gépnek is mennie kell, internetre kell csatlakoznia. Ebből adódik az is, hogy ha valaki PS Portallal csatlakozik a géphez, akkor addig más nem tudja használni a PS5-öt.
Azt tegyük hozzá, hogy arról kevés infó van, hogy a PS5-tól eltérő wifi hálózaton játszva mekkora a késés. Kompetetív (pl. Fortnite) játékok esetében ebből komoly probléma adódhat.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rumkola #144528 üzenetére
Könnyen dobálózik a nyomorékozással egy ignoráns ember.
A DCI a Digital Cinema Initiatives rövidítése, ez egy konzorcium, amely a legnagyobb mozifilmes stúdiókat tömöríti és digitális mozis szabványokat és specifikációkat kezel. Mégis mi köze van a DCI-nek a konzolodhoz? Semmi.
Egy idézetet kaptunk, ahol egy játékfejlesztő használta rosszul a 2K kifejezést.
-
Elderath
őstag
válasz rumkola #141663 üzenetére
Stutter sincs. Frame pacing tökéletes. Semmi sem indokolja ezt az erőteljes motion blurt. Elvileg érkezik hozzá patch amiben le lehet majd csökkenteni meg ki lehet kapcsolni, de gondolom majd akkor jön hozzá mire végzek vele..
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Lackooo84
nagyúr
válasz rumkola #141238 üzenetére
Szerintem az nem a "hülyegyerek" hibája. Ha nagyon kell valami, még jó, h bebiztosítja magát az ember több helyen is. Ez is pont azért van, mert itt bohócisztánban a sikeres előrendelés még csak egy sorsolásra nevez be ahol még fizetned is kell... Amazonon ha előrendelsz valamit, olyat én még nem hallottam, h nem kapod meg. Ott csak annyit lehet leütni amennyi van is nekik.
The Truth is out there...
-
Wesder
félisten
válasz rumkola #140201 üzenetére
De ha már megvetted, akkor tökmindegy hogy jön-e PC-re ami miatt megvetted. Èn azèrt vettem konzolt, mert konzolon akarok játszani. Ha minden jönne itt is PC-re Day1 akkor sem játszanèk PC-n.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz rumkola #139922 üzenetére
150-200 millió dollárban van egy AAA játék a marketing nélkül, nyilván ez nem lesz az de nem is egy egy fejlesztős indie, opr másik topikban csinált nemrég egy számítást, ebből a pénzből ~15-20 fejlesztő 1 éves munkája jön ki max. De majd ő kiokosít ha erre jár. De a lényeg, hogy 2 millió euró a technológia és szórakoztató iparokban ma már semmire se elég, szerintem a licensz sem jön ki belőle.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
kecsu10
aktív tag
válasz rumkola #136341 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy az utóbbi pár évben a Capcom ismét a játékipar csúcsára került. Nem hibátlanok a játékok, de amire kiadják, (mindenre) azon jól is működik. Ez is mutatja, hogy egy nagy mélységből is ki lehet jönni, csak vissza kell találni a saját identitáshoz.
-
Zeki
nagyúr
válasz rumkola #128714 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a választ!
Akkor Forza Horizon helyettesítő itt nincs, csak majdnem...
A gyerekeimmel 4-esben szeretünk együtt játszani.
Xboxon a Riverbond (kijátszottuk) volt anno a kedvenc, meg a Big Crown Showdown.
Itt letöltöttem tegnap este a ReadySet Heroes nevű játékot . Kipróbáltam, na mondom egy jó csapatjáték, ahol a gonoszokat kell kiírtani, grafika rendben. Mondom ma a gyerekeknek, na ezzel nyomjuk négyesben! Erre osztott képernyőzik! Na itt léptek ki gyorsan belőle és vissza a Rubber Banditshoz. Az jó, mindenki egy pályán.
Kipróbáltuk a Gang Beats-et is, nem bejövős.
A Moving Out már ismerős Xboxról, az is jó csapatjáték.
Tudom, van még a főzős itt is, de mi van még ilyen?Köszi!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz rumkola #128091 üzenetére
Fontos kiemelnem, hogy ez csak a törvényileg meghatározott jótállási időre érvényes, tehát a gyártók által adott plusz garanciaidőre nem, ott már a gyártók feltételei a mérvadók! De ha van egy 250k feletti VGA-d amire 3 év a törvényi kötelező jótállás, akkor a 3 éven belüli cserénél újraindul a jótállási idő. Ha nem, akkor átvertek. Ha van mondjuk + 2év gyártói jótállásod is (a kötelező 3 éven felül, tehát összesen 5 év), akkor ugyanebben a példánál maradva a 4. évben cserélt VGA-ra már nem indul újra. Remélem érhető.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Farkassacred
őstag
válasz rumkola #126712 üzenetére
Nálam a Valhalla kijátszása után voltak hasonló érzéseim.
Jó volt jó volt, de sajnos így a vége után kb csak arra emlékszem, hogy keresgéltem a tojásokat a faluban húsvétkor, és plusz még arra, hogy volt valami napi bónusz küldetés ahol pontokat lehetett szerezni, amiből a végén furi dolgokat tudtam ingyen unlockolni.
Gondolkodtam, hogy megveszem 16 ezerért a teljes Valhalla pack-ot, de aztán eszembe jutott, hogy ezt a pénzéhes bandát nem biztos, hogy támogatnom kéne.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz rumkola #126634 üzenetére
Mert jelenleg a PS5 ára - kiváltképpen egyetlenegy játék miatt - nem releváns számomra...
Van Series X konzolom, PS4 Slim és PS3 SuperSlim páromnak Switch és mindezek mellé kevés szabadidőm és nem mellékesen a napi kiadások sem kevesek.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
Bad Pritt
félisten
válasz rumkola #125582 üzenetére
A koncepció része a szűk FOV, nem tudnál átadni klausztrofób bezártságot ennél szélesebb látószöggel, meg a crowd controlnál is fontos tényező lesz.
Amúgy a Callistónál ezt nevetségesen jól oldották meg a különböző helyzetekben a különböző nézőpontokkal, tanítani való.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
JanR
addikt
válasz rumkola #119514 üzenetére
A GoW 4 éves, a póki 3.
Én nem haragszok rájuk. Mire a GoW Ragnarok megjelenik PC-re, addigra mi már a TLoU Part III-on túl leszünk és PS 6-ra várjuk a játékokat. Viszont a Sony sem a saját maga ellensége, de úgy, hogy velünk sem szúrnak ki. De ez az én véleményem. A mai világban úgy sem szeretnek várni az emberek, itt meg évekről beszélünk. -
Huntszy
tag
válasz rumkola #95152 üzenetére
Én nem tudom. Lehet felém valahogy átváltozik a net vagy valami (sarcasm) de edigitalon semmilyen ps5-t nem látok listázva. Emagon meg 220k a lemezes alap, ebben nincs plus controller vagy játék tehát 35k-al van az MSRP fölött nem 10-el.
Konzolvilágnál van (előrendelésre) bundle 225-ért ami ps5 +1 kontroller (az alap mellé) + Spider Man: Miles Morales. Az tényleg árábanvanlenne ha nem előrendelésre lenne.
Linkelni meg nem tudom mit linkelétl, semmilyen linket nem látok a kommentjeidben
Alzánál a bundle nélküli 185-ért meg konzolvilágnál egy bundle-re fel vagyok iratkozva de most így karácsony után ki tudja mikor lesz megint készleten :S
10-15 ezret amúgy én ráfizetnék az MSRP-re, ha találnék raktáron de a +35 az emagnál kicsit hasbaütős, akkor inkább kivárok a konzolvilágos bundle-re annyiért. -
Aftershock11
csendes tag
válasz rumkola #95147 üzenetére
Ki vagyok segítve azzal, hogy ez már nem előrendelés, meg van ahol lehet kapni 220-ért vagy többért.
Nekem nem az a normális, ha megveszem valami scalper magánszemélytől vagy cégtől valahányszoros áron, hanem ha a gyártó által megszabott áron jutok hozzá. Utánanéztem, megvehetném akár még drágábban is, ha úgy tartaná kedvem, de nem fogom támogatni azokat, akik ily módon basznak ki mindenki mással (ezzel kapcsolatban sem kell kioktatni köszönöm, tudom kapitalizmus van, kínálat-kereslet...). Az érdekelt volna, hogy azon nyomorult Alzán kívül biztosít-e valaki normális várólistát a gyártói árral, úgy hogy talán gyorsabban tudja teljesíteni azt. Pusztán tapasztalati alapon, hátha tudott volna itt ajánlani más alternatívát. Úgy látom már kérdezni is bűn.
Mindenesetre köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rumkola #92372 üzenetére
Nem.
Ha lemondod az előfizetésed, megszűnik.
Ha kiveszed a pipát az automatikus megújítás elől, nem fogja megújítani, amikor lejár az év.Azt nem tudom, hogy lemondás esetén visszakerül-e a fennmaradó arányos összeg a vallet-be, de megnézem az ÖF-ban.
Itt van leírva, mi és hogyan vagyon. (Subscription services cancellation policy)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
MODERÁTOR
válasz rumkola #91192 üzenetére
Magát a játékok közbeni folyamatos videofelvétel funkciót nem lehet letiltani, max csak ezt az értesítést. PS5-ön és PS4-en sem. A lényege az, hogy utólagosan is le tudod menteni az utolsó egy órányi játékodat. Ha épp valami fergetegeset alkottál játék közben, akkor azt meg tudod örökíteni, anélkül, hogy előre elindítottad volna a rögzítést.
Ez az egyik leginkább haszontalan funkció egyébként, ami ráadásul káros is az SSD-re nézve.(#91193) RangerFox: Sajnos még csak azt sem lehet, mert az a 15 másodperc az nem erre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz rumkola #91192 üzenetére
Nem, alapértelmezetten 15 másodpercre lehet lecsökkenteni a játékfelvétel idejét, de nem lehet kikapcsolni. PS4-en se lehetett ezt kikapcsolni. Ha teljesen kikapcsolja az előugró értesítéseket, akkor talán nem fog megjelenni az az üzenet, de ebben nem vagyok biztos. Egyébként ez az üzenet azért jelenik meg, mert olyan játékkal játszol, aminek coyrightos vagy spoileres a menüjében valami (zene vagy képi anyag). De ez nem minden játéknál van így.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz rumkola #90457 üzenetére
Proximity Translocators are devices found throughout Atropos in Returnal. They provide instant travel via translocation between two fixed points. Proximity Translocators are initially inert until Selene finds an upgrade that allows her to use them.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- Ég veled, KEndre! :(
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest