- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
markknight #189851 üzenetére
Én csak röhögök. Ha van sapka…
-
vonSux
őstag
válasz
markknight #189225 üzenetére
Egyéni dolog, de én kb négy óra után totál eluntam azt a játékot. Plusz (számomra!) nagyon bugyuták a szituációk jelentős része. Mintha egy tierrel esett volna a készítők vagy a célcsoport iq-ja. Azért is fura, mert az első részt szerettem, ott még simán elnéztem az ostobácska szitukat.
-
vonSux
őstag
válasz
Wesder #189108 üzenetére
Ennyi stúdióval a zsebében az ms a lehető legjobb döntést hozza meg, hogy kiadóvá avanzsál. Én is azt gondolom, hogy nehéz évek várhatnak a sonyra, ha nem tudnak eléggé “nintendósodni”. Hogy mindez jó lesz-e a játékosoknak? Bevallom picit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen gazda az ms, de szurkolok magunknak.
-
vonSux
őstag
Bal oldalon a Suicide Squad frissítésének letöltése vánszorog (átlag 70mbps), majd a Khazan demo jön a sorban:
-
vonSux
őstag
válasz
#25237004 #185541 üzenetére
Tehát te vagy az, aki komplexebb eszmefuttatásokra is képes, akinek írtál az nyilván nem, mert te úgy döntöttél és kész. Agyfasz, hogy mennyire udvariatlanok, türelmetlenek vagytok a másikkal, mindez egy semmi játék miatt.
Btw a TLOU2 promójánál ugyanez ment. Csúfosan meg is bukott a játék. -
vonSux
őstag
válasz
3L1T3 #185486 üzenetére
Azt már többen leírtuk, hogy tök oké ha nem tetszik neked a karakter, rontja (valószínűleg! hiszen még csak egy punnyadt trailert láttunk) az immerziódat, stb. De miért vagy ilyen rossz, sarkos véleménnyel másokról? Önjelölt ps védő meg nd védő ügyvédek? Azért mert valaki mást gondol? Ugyan már, van ebben ennyi?
-
vonSux
őstag
Azért lássuk be, hogy neked már a bab is hús. Letehetett volna bármilyen trailert a ND, akkor is találnál, illetve találnátok rajta fogást. Ezzel nem azt mondom, hogy ez biztosan remek game lesz, csak fura, hogy ez a hobbitok, és már egy sima traileren tudtok morgolódni.
-
vonSux
őstag
Nem pontos, mert szerintem az Elden Ring kieggel többet játszottam. A DS meg azért durva, mert korábban végigjátszottam, az idei csak a “belenézek, hogy fut ps5-n”.
-
vonSux
őstag
válasz
FollowTheORI #184892 üzenetére
Ezt nekem sem írták jóvá. De ha ezért kicsit is tornázni kell, akkor költsék game pass előfizetésre
-
vonSux
őstag
válasz
chris0000 #184025 üzenetére
Nekem a vendéghálózat sem segített. Az lett a megoldás, hogy a telekomos wifis modem és a konzol közé betettem egy asus routert (egy ideje már nem használtam, mert eddig minden konzol, telefon, laptop, etc. ment hiba nélkül) és így már oké 5ghz-n. Kipróbáltam lan kábellel is, úgy is gyalázat volt a net sebesség. Valamit elkúrált a sony ezzel kapcsolatban.
-
vonSux
őstag
válasz
Rhino82 #183933 üzenetére
Nekem a megjelenés óta volt mindkettő, a sony értelemszerűen később. Nekem igazából egyik előfizu se éri meg. Ami igazán érdekelt az nem jött se ide se oda, így megvettem. Ill. mire bekerült, már régen kijátszottam. A GP-be day one bekerülő játékok inkább csalódást okoztak (nekem, nem általános igazság!). Egy-két indie cím volt érdekes, amelyekkel nagy valószínűséggel nem játszottam volna ha nincs előfizum. Egy ideje csak egy platformom van, majd pár év múlva megnézem a másik konzol címeit. Bár igazából a Switch 2 bizsergeti a fantáziámat, ott meg eleve nevetséges az előfizetési rendszer. Ugorj bele valamelyikbe, ha nem tetszik eladod, nem nagy ügy.
-
vonSux
őstag
válasz
Baltazár123 #183643 üzenetére
Uh, nem tehetsz róla, de ptsd-m lett ahogy meglattam az avatarodat
-
vonSux
őstag
válasz
Rigormortiis #182972 üzenetére
Érdekes és nem vonom kétségbe a tapasztalatodat. De nekem nem ilyen pozitív a benyomásom. Több játékot próbáltam, gigabites nettel, de engem zavart az input és a micro laggok. Persze már kb fél éve volt, reszelhettek már rajta.
-
vonSux
őstag
Nem tudom milyen az Elden prón, a base gépen tettem bele 140+ órát és nagyon élveztem. Pedig nagyon nem a kedvenc souls like játékom. És pécén nyílván sokkal jobb/szebb stb. Csak nincs pc-m. Azt tudom, hogy a TLOU- ba bele akartam kukkantani, hogy néz ki, hogy fut. Nem valami szép és túlárazott a pró. Egyesek szerint egyenesen szar. De amit ebben a remaszti játékban a képernyőn látok az több, mint meggyőző.
-
vonSux
őstag
Valaki simán örül, valaki kritikusabb. De most, hogy Mariah Carey már itt van a sarkon, legyetek már egy picit türelmesebbek, kevésbé kioktatók egymással. Mégiscsak közös hobbi, érdeklődés.
-
vonSux
őstag
-
vonSux
őstag
Azért ez messze van egy elfogadható felhasználói élménytől…
És attól eltekintek, hogy picit hangosabb a venti, még mindig használnak zongoralakk felületet, spórolnak a stand-en, egy új játék sem jelent meg a konzol startra.
A teljesítménnyel elégedett vagyok, kb ezt vártam.
De, hogy hívogassam az internet szolgáltatót -
vonSux
őstag
Wifi leszakadásra született megoldás (pro)?
-
vonSux
őstag
válasz
Lacielvtárs #181104 üzenetére
Én konkrétan a feleségemet kértem meg, hogy ugorjon be a Media Marktba egy konzolért
-
vonSux
őstag
Westend Media Markt
-
vonSux
őstag
válasz
Wesder #177010 üzenetére
Ennyi erővel ugyanilyen erőlködés megy a másik irányba is. Óva intenék bárkit azzal kapcsolatban, hogy a topikban dúló, leginkább érzelem alapú vélemények alapján döntsön, hogy szeretne-e új konzolt vagy sem. Nincs mese, most felnőttnek lehet lenni és önállóan kell a kasszához menni
-
vonSux
őstag
270 új hozzászólás…a Sony belekakált s ventilátorba és a ph fórum egészen érdekes színvonalon kezd üzemelni.
-
vonSux
őstag
-
vonSux
őstag
válasz
spleenszuru #166774 üzenetére
Várom a teszteket, első játékos beszámolókat. Semmit nem hiszek el az UBI-nak (sem).
-
vonSux
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #165565 üzenetére
Van mac-re software. A steelseries engine simán fut, azon belül megtalálod a manual eq-t.
-
vonSux
őstag
Dehogyis, már a 0. kilométernél ki lett jelentve, hogy fis-fos lmbtq erőlködés az egész. Aztán meg az ellenkezője untig. Ilyen játék ez, kb mindenkiből kivált valamilyen érzelmet pro vagy kontra. És a megjelenése óta egy fokkal se lett elfogadóbb, megértőbb más véleményével kapcsolatban a publikum. Söt.
-
vonSux
őstag
válasz
ProEvoFan #158925 üzenetére
Nehogy már örülj egy címnek. Inkább blogolj te is az érzelmeidről, hogy gödörben a játékipar, az xbotok a ganepass nulla játékaiban fognak megfulladni és, hogy a kékvérű idiótáknak minden 3rd person akció hulladék alapból 100 pont. +remasztik, és a hurráoptimizmus. Mert még nem olvastunk erről eleget
-
vonSux
őstag
Óriási, hogy két lépésben eljuttok oda, hogy egymást szapuljátok miközben a hobbitokról van szó. Mit írnátok ha valami tényleg fontos dologról lenne szó?
Valakinek tetszik, másnak meg nem, nem nagy ügy.
-
vonSux
őstag
válasz
zozika84 #154781 üzenetére
Feketeöves troll vagy
Te is tudod, hogy semmi gáz bármelyik platform említésével. De mindig úgy csavarod a szöveged, olyan témákra repülsz rá, hogy piszkálhass másokat. Nem tudom, hogy tudatos vagy észre sem veszed, de ne lepődj meg azon, hogy zavar másokat. És nem a sony túlzott szeretete miatt vagy az MS oktalan gyűlölete miatt, hanem azért, ahogy te írsz és szólítod meg a többieket.
-
vonSux
őstag
Skull and Bones beta inv. ha valakit érdekel.
-
vonSux
őstag
250 óra,
ennek 44%-a Elden Ring,
Összesen 13 játék.
+84 óra Xbox.
🤷🏻♂️nem panaszkodom, örülök, hogy ennyi időm volt erre. -
vonSux
őstag
válasz
ProEvoFan #154141 üzenetére
Ezt használom, merem ajánlani. Egy audiofil cucctól messze van, de játszani tökéletes. EQ finomhangolás lehetséges és szükséges (egyszerű a saját szoftverével).
-
vonSux
őstag
válasz
nincsnév007 #152939 üzenetére
Tudod mit? Akkor aggódj, bánom én…
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest