Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
A gold-os "respecialization", hogy megy? Teljesen lenullázza a passive skill-jeimet és újra rakhatom mindet?
Gondolkozom, hogy újra roll-olok "zoomancer-ről" "pure spectre" build-re, nem tetszik a zoo, nagyon nehéznek találom kigear-elni, hiába S tier...
-
Siriusb
veterán
ZIGGYD's PoE Settlers of Kalguur Shipping Cheat Sheet & Notes
[link] -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40586 üzenetére
Köszi!
Estére berakom az új pob-ot a változtatásaimmal, csak hogy meg tudd mondani, mi az amit megint elszúrtam.
Persze köszönettel veszem a tanácsokat, ha lesznek. (Hmm, kérdés vagy kijelentés?- Szerintem lesznek.
)
A hozzászólásoddal lezsibbasztottad az agyam, csak hogy tudd...
Remélem legalább az első két voidstone-t ki tudom szedni.
-
-
Edge
veterán
válasz
Lokids #40590 üzenetére
jah tudom.. elbasztam, de a fene se gondolta hogy itt ilyen béna rendszer van
Battlenetben simán van offline státusz... de itt még az sincs hogyha esetleg vkit törölsz az flistedről akkor vége a dolognak á nem baz az ő flistjén akkor is ott maradsz és látja micsinálsz... hm vhogy rá kéne vennem hogy töröljön... -
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40571 üzenetére
Végülis rálestem és lehet, de cipő nélkül a malachai pajzs is kuka és az enduring composuret is használni kéne, hogy legyen ami generálja az endurance chargeokat. Pch-ot meg a support gemmel kellene fenntartani. A rare cipőn meglenne a chill immunity, igy a charge masterynél be lehet rakni a 100% charge durationt. Szóval ja, lehet kombinálni azért igy is.
Itt a ralakesh cipő nélküli pob. Nagyjából, még korábbi ligából van az alap. Komolyabbak a rare cuccok ebben a ligában, lehet még jobb dolgokat is ki lehet hozni belőle, de a 12m dps és a 200k körüli hit pool igy se rossz, bőven elég lenne t16 farmra.
-
savior
őstag
válasz
Plazmacucci #40583 üzenetére
Dehogy vagyok profi. Habár még a béta idején belekóstoltam a játékba, de csak úgy játszom, hogy évente 1-2 liga erejéig előveszem.
-
Edge
veterán
Srácok, hogyha egy friend-et a friend listen benyomok ignore-ra az onnantól egyértelmű, hogy nem fogom látni miket irogat nekem az ok. De vajon ő továbbra is látni fogja mikor logolok be meg ki?
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
savior #40580 üzenetére
A négy lab minden buildhez "kell" igazából. Persze lehet mindet később csinálni, mint ahogyan az tervezve lett és a magasabb szint miatt könnyebb. Úgyis csak 4x kell rajta végigmenni egy karakter esetén, nem nagy dolog. Ha annyira ellenszenves, ahogyan nekem is volt amikor még új volt nekem a játék (azóta én már megkedveltem labot), csak fuss/shield chargeoljj/ végig rajta és ne állj meg a rare monsterekert sem.
-
savior
őstag
Köszi a hozzászólásokat. Megnézem amiket írtatok. A lab nálam elég mumus dolog. Utálom csinálni. Azt hittem elég lesz az első.
Közben elkezdtem egy inqusitor conduitot, ami Brunnehilde buildje. Majd meglátom melyik a jobb. -
DjDanee87
addikt
válasz
savior #40574 üzenetére
Pedig azzal mennie kéne. Most melóból mobilról nem látom olyan részletesen mid van pontosan. Ami sokat segítene: cloak of flame unique body armor. Elég a 4link is, én is azzal tolom még és simán farmolom T16ot vele [Cowgirl_Rf nevű Karakter]
Jobb lenne efficacy support a lifetap helyett, persze ahhoz át kell előtte színezi a mostanit, vagy az új chestet ha veszel cloak of flamet. 4link fire trap szintén nem kéne hogy gond legyen. Trap and mine supp, burning, swift affli.Ha úgy váltottál RFre másról akkor akár érthető is, de furcsállom hogy ilyen kevés a life a cuccaidon. Nekem szórta a játék a 90+ life rollokat az actok vége felé. 4k life fölött fejeztem be act10et
szerk: megvan a legnagyobb gáz a buildeddel. csak normal labot toltad le. Hiányzik a 2 durva ascendancy pont így. Plussz én csak később szoktam purity of firere váltani, eleinte jobb a purity of elements. Nem fagysz, nincsen shock és több res. Amíg nem level 20 a pof addig úgysem ad annyi max rest
-
Drenadar
veterán
kaptam emailt most poe 2 béta tárgyal már majdnem azt hittem hogy meghívó, de most még csak egy kérdőív
-
Lokids
addikt
válasz
savior #40574 üzenetére
T1 mapnak 4L RF-el le kell mennie. Elvileg mostmár van 1000+ life regened.
A firetrapnak próbáld meg a 3. zöldet beadatni, azon a cipőn elvileg könnyű lesz.
Nem tudom mennyi c-d van. Megpróbálhatsz egy 6L armort beszerezni.
Feltételezem az első 3 lab megvan. Így a tömegek ölése is elvileg könnyen kell, hogy menjen.
Próbálj meg craftolni egy jobb fegyvert.
De amúgy pohx.net. viccen kívül. Nagyon részletes. -
savior
őstag
Átalakítottam a karakterem rf chieftainra, de ezzel se nagyon megy a kék t1 map le.
Valaki ránézne a karakteremre mit ronthatok el?
[link] a Pancs nevű karakter az. -
War of attrition csak playerre vonatkozik?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40567 üzenetére
Ralakesh nélkül nem is érdemes a power charge passzívokat kirakni? Inkább lightning damage?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40563 üzenetére
Nincs titok, csak a passziv pontok vannak kirakva, meg az inspiration van bent. PoB-ban most volt frissités, rosszul mutatta. A valóságban 19 az LC mana cost, 78/sec. Mana regen meg 97, igy már egész jól használható. Gyűrűket is vettem, 5 és 20c, amik előző ligában több divért mentek.
Viszont rossz hir a ralakesh cipő ára. Igy nem lesz power charge-ra váltás egyhamar.
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40549 üzenetére
Thx, amu azért dobott a builden ofc, már t13at farmolom, sztem ma már t16ig eljutok, úgy érzem különösebb erőlködés nélkül fog menni.
Forquet: ice nova of frostbolt is meta, de elég ránézni poeninjára akár. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb #40556 üzenetére
RFnek nem jó az a jewel. Crit nem jó és nincs max life.
Socket színezéshez van kalkulátor [link]
Kitöltöd felül a 3 sort a cuccnak megfelelően és kiírja melyik opció a legjobb választás az adott esetben és mire kell számítanod mennyi chrome leszNálam megtört a Divine Orb mentesség átka végre. 183ezer killnél még 0 volt, most 232k és esett kettő is.
-
forguet
senior tag
Sziasztok! Bocs abszolút nem vagyok képben az új ligával, megvan már h mi a meta?
Esetleg jól skálázható starter tippek? Csak 1 buildet szoktam tolni per liga. Köszi! -
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40558 üzenetére
Vagy megveszed, mint én.
Utálni fogsz, mit szakitottam traden 10c-ért.
Thunderfirst +2 aoe implicittel! Tudom, tudom, szégyellem magam. Amúgy t10-t farmolom, elég laza. 1 div alatti költéssel, 3 ascendancyval most lettem lvl85 és a thundert még be se raktam. Esetleg less rá pob-ban és igazitsd ehhez a tied. brunnehilde a karakternév.
-
Siriusb
veterán
6 link-hez még mindig a beast craft a jó?
Viszont ha STR/INT páncélra akarok 5 kéket és egy zöldet, akkor inkább a tainted fusion / chromatic megközelítés kéne?
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40555 üzenetére
Kizárt. Vagy kevered a mining / smelting munkákat.
Képet be tudsz rakni? -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #40553 üzenetére
Na jó végképp nem értem hogyan működik a bányászat. Mapon szereztem petrified ambert és csak a bishmutnál van berakva szolga miningolni, mégis termelik a petrifiedet...
-
Ellia
addikt
Srácok ez érhet valamit? Trade-en még hasonlót se találtam. -
BoneDragon
veterán
Öhm...Nálam leálltak a bányászok, igy megállt minden termelésem ami ehhez kapcsolódik?! Valaki tudja mi történt? Van bennt 1 napra elegendő gold. Nem vágom...
Szerk.: Szóval a mapon kell gyűjteni az ore-kat, ezek nem is bányásznak maguktól semmit? hm..
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40550 üzenetére
Más:
Titeket nem idegesítenek néha a tornádók?Szerk.:
Nem megy a Trade oldal? Eh. -
BoneDragon
veterán
Redditről lopom, hátha valaki nem olvassa.
Én ezen lepődtem meg a legjobban:
"Also, if you’re sending bars, they count as 5 ore each (more on this later), so you only have to send 1/5 the amount of bars to meet the ore requirement."Ha ezt előbb tudom...
Ultimate Kingsmarch Shipping Guide:
Hi ya’ll. OldManRookz here. (I know, my reddit name is different than my poe name). I’ve been doing a lot of testing on the Kingsmarch shipping mechanic and I think there is a LOT of confusion about how it works, resulting in a lot of dissatisfaction from players who aren’t using the mechanic correctly. I still have a lot of testing to do, but I’d like to share some of my early findings in the hopes that it will help you all get better results from your shipments.
If you have any additional tips/information about the mechanic, please comment below and I’ll try to confirm it then add it to this guide.
~FAVORED RESOURCES:~
Favored Resources work as a quantity multiplier. (Possibly also rarity. Still testing.) [ -- EDIT: Ruthless Enjoyer ChadOrOpposite confirmed it affects rarity as well. Says it changes returns from pretty much all magic to all rare] You receive a multiplier for shipping that resource (up to the amount specified). Completing all favored resources gives you a new favored resource list (on your next shipment) with higher multiplier amounts. It also increased the number items which will receive this multiplier. This means that repeatedly sending shipments to the same port (while completing the favored resource lists) will slowly increase the Favor (unofficial term) you have with that port, increasing the total rewards available.
Your early focus should be completing the favored resources requirements to continuously up those amounts/multipliers. THIS is the primary way to get more rewards from the mechanic.
People keep sending 1 million shipment value from mixed goods to places with very low favor (and therefore very low favored resource multipliers) and complain about getting no returns. Don’t do that. Focus on advancing your favor with a port for a while before sending higher Shipment Values.
Side Note, to send the exact amount of a required resource, you can click in the box to the right of the resource and type the amount. (scrollbars suck.) Also, if you’re sending bars, they count as 5 ore each (more on this later), so you only have to send 1/5 the amount of bars to meet the ore requirement.
Edit: Should also have mentioned that completing a Favored Resources "ticket" guarantees a random rare.
~SHIPMENT VALUES:~
In fact, sending non-favored resources might end up being somewhat of a waste, as it appears that Total Shipment values do not work as a multiplier on your returns. Still testing, but I’m pretty confident in this. I’ve sent 500 bars of crimson ore on a 10k shipment and got roughly the same amount of armor with roughly the same socket/link quantity as I did sending 1000 bars of crimson on a 500k shipment (both shipments had the same amount of dust as a control).
The Total Shipment Value is a calculator for risk. That appears to be it.
Individual Item Shipment Value appears to be a semi-useful tool for determining the relative returns of each type of food. More on this later.
~DUST:~
I sent 500 crimson bars and 100 dust at a shipment value of 17,167. I then sent (to the same port) 500 crimson bars and 2000 dust at a shipment value of 22,055. And again 500 at 20,000 dust at a value of 25,175. You can see that the shipment value increases fall off quickly even as you 10-20x the amount of dust.
The first shipment had five 4 links, one 5 link, and no uniques. The second shipment had four 4 links, two 5 links, and one unique. It also seemed to have slightly higher tier rolls (though I eye-balled this.) The third shipment had one 6l, two 5l, three 4 links and 2 uniques. It DEFINITELY had higher tier rolls.
Translation: Dust is likely a rarity multiplier. More dust is more rarity.
It’s hard to tell how much this is scaling exactly. It’s obvious that dust increases have a significantly diminishing impact on the shipment values. But again, shipment value isn’t reward value. My feeling (I need way more testing to be 100% sure here), is that there are probably small diminishing returns on dust’s value as you send more dust. But it definitely doesn’t fall off as much as it’s shipment value impact does.
~RISK PERCENTAGE:~
Purely based on Shipment Value vs. Level of Crew. (There were talks that favored resources reduced risk or didn't have a rusk value. This has been tested and is untrue.) [Edit: For clarity, Shipment Value definitely increases your risk meter. I don't know all the factors that go into lowering it again, but the amount of crew and their level definitely play a role. There may be additional factors I'm not aware of]
FOOD:
Food gives currency as a return.
I’ve sent every kind of food by itself to the same port. I adjusted the quantity of each type so the shipment value was the same. (E.G. I sent more wheat than corn, more corn than pumpkin, etc., but sent specific amounts so the shipment values were very close to equal.
I received nearly identical currency from each shipment. This likely means that, in the absence of favored resource multipliers, higher tier foods will net you more currency per item. I know the higher tier foods are produced at a slower rate, however. I haven’t done enough testing to tell yet if there is goldilocks food that has the best returns per time investment. I hope to update the guide soon with that info. But you’re probably always better off focusing on foods that are Favored Resources.
~ORE:~
Bars are worth 5 ore. If a port has 1000 amber as the favored resource, you can complete this with only 200 bars. It’s hard to test exactly but it also appears to give 5x the rewards. Also, ore is made into bars at a 1 to 1 rate. In short, never ship ore if you can help it. Always convert it to bars first.
Each ore correlates to a different type of reward:
Crimson Iron = Armor
Orichalcum = Weapons
Petrified Amber = Jewelry
Bismoth = Gems / flasks / jewels / ward armor
Verisium = scarabs / stacked decks / Fossils & rogue markers / Unique Items / Splinters
~PORTS:~
[Edit: data from the ports comes from Poewiki.net. Some of this is wrong. I'm hearing that all Kalguur armor is ward. I haven't been able to test yet. Take this list with a little bit of skepticism. I'll add an update here when I've confirmed everything.]
Kalguri Ports give Runes and Karui Ports give Tattoos [edit: moved this here for more visibility as it's been asked a few times]
Riben Fel (confirmed)
Crimson - Random Armor
Orichalcum - Random Weapons
Petrified Amber - Rings
Bismuth - Quality/Vaal Skill Gems
Verisium - Scarabs
Ngakanu (confirmed)
Crimson - Str Armor
Orichalcum - Str Weapons
Petrified Amber - Belts
Bismuth - Quality Support Gems
Verisium - Stacked Decks
Pondium (confirmed most -- still need to test verisium)
Crimson - Int Armor
Orichalcum - Int Weapons
Petrified Amber - Amulets
Bismuth - Flasks
Verisium - Fossils / Rogue markers
Te Onui (confirmed most -- still need to test verisium)
Crimson - Dex Armor
Orichalcum - Dex Weapons
Petrified Amber - Jewelry (with Quality)
Bismuth - Jewels (can be double corrupted)
Verisium - Unique Items
Kalguur (unconfirmed)
Crimson - Random Armor
Orichalcum - Random Weapons
Petrified Amber - Rings / Belts
Bismuth - Ward Armor
Verisium - Splinters (breach, timeless, simulacrum, ritual)
(Random untested thought: I haven't shipped to Kalguur yet as I'm focusing on the shorter shipments. The "random" rewards seem weak for the 4 hour turn time. I wonder if there's enchants on the armor or quality on the belts/rings to make it worth something? Could be total copium.)
I haven’t been able to identify a big difference with distance yet. It does not seem to be a multiplier of rewards (I could be wrong about this, but it just doesn’t seem like it so far). I’m guessing when they said you got more rewards for longer distance, they meant the sub-rewards like double-corrupted jewels and splinters were more desirable then stacked decks and fossils. But then Riben Fell gives scarabs, so idk man.
Kalguri Ports give Runes and Karui Ports give Tattoos. I can’t tell yet how the quantity/type of runes/tattoos scale. Could be with total amount of goods sent, could be multiplied by the favored resources mechanic, could be affected by dust. I just don’t have enough data yet to be sure, as I wasn’t tracking this until recently.
I don’t see a rune preference from any particular port yet. I’ve gotten nearly every rune from Riben Fell already. But it’s possible the very high end runes might have a limited port location. I haven’t gotten my favor really up with every port to tell just yet.
~TLDR/Early strategy:~
Total Shipment Value is not the same as reward value. It more directly ties to risk than rewards.
To start out, only ship the goods they’re asking for, and only the exact amounts requested (again, you can click on the number to the right of each good to enter an exact quantity, because sliders suck). We do this to raise favor with the port (which increases both the rewards multiplier and the quantity of rewards being multiplied). Getting the favor up is the main way we scale rewards over time.
Pick just 2 ports to start, so you can raise favor more quickly. Don’t send both boats to the same port at the same time as only one will get the favor multiplier if it caps out the requested amount. When shipping metals, only ship bars, not ore.
EDIT: I was just watching youtube videos to see if anyone had any good tips that I could add and I came across this video from Joker Khrono: https://www.youtube.com/watch?v=R_Sfm4KbwM8&t=52s . I didn't watch that before I made the guide, but he comes to the same conclusion I do about "favor" and he did it a day before I did. (Though many of my other conclusions aren't in the video, I did want to give him credit for telling us about Favor first.) -
DjDanee87
addikt
Nem tudom jól döntöttem-e, de inkább leálltam a gold költéssel egyelőre amíg kimaxolom a városban a számomra érdekes dolgokat. (Recomb, enchant, rune maradhat kisebb szinten) Összejött néhány ezer mindenből, ami remélhetőleg elég lesz, egyedül a gold a problémás. Hétköznap munka után este az én lassabb tempómmal összeszedett goldot normál esetben eldolgoznák a munkások éjjel és másnap nap közben. Csak hétvégén tudnám összeszedni azt a néhány százezret ami kéne még az utolsó fejlesztésekre ezért most mindenki szabadságot kapott.
Elvileg a magasabb fejlesztési szintek miatt is, és az így felvehető magasabb szintű munkaerő miatt utána többet fogok tudni termelni ugyanannyi idő alatt. Aztán majd utólag meglátom megérte-e.
-
BoneDragon
veterán
Amúgy mi van ha elküldöd a hajót, de közbe elfogy a goldod? Visszajön reward nélkül? Most beléptem és ez történt.
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40543 üzenetére
jaja gold kellett
thx
Mindeközben lvl83on letoltam überlabot, sima volt, nagyon op ez az ice nova of frostblink még kezdő gearben is, ok azért 6l megvan ofc.
-
wiggen123
senior tag
Minig nézzétek meg nem változtak e az árak nagyobb értékű cuccnál. Becummantottam sajna. Volt egy voidborn keyem, még kampánybol és 95-ért nem vitték el tegnap. Na ma azonnal elment, nézem utána már dupla annyi volt az ára lol
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #40536 üzenetére
Arra még nem jöttem rá, hogy a mennyiség növelése a kikötő célértékén túl ad-e bármi plusszt. Vagy csak azt kell elérni?
-
dante3
addikt
Folyamatosan fejlődik a városkám, viszont a Map Device-ok még nincsenek meg. Akinek már van leírná nagy vonalakban, hogy miként működik? Azt láttam a videóban, hogy több mapot lehet bepakolni, de azt nekem is kell lefutnom? Meg ugye több Device van...
-
Siriusb
veterán
1.) Kiválasztod a kikötőt.
2.) Bepakolod az árut. (célszerűen amit abban a kikötőben favorizálnak, az se baj, ha a zöld szám az áru megnevezése mögött minél nagyobb).
3.) Hajósokat alkalmazol.
4.) Set Sail gombra kattintasz.El kell kezdjen ketyegni az óra.
Biztos, hogy nem számlál vissza? Szerintem az Abandon gomb csak akkor van, ha úton van a hajó, de akkor meg mennie kellene a számlálónak.
-
BoneDragon
veterán
Hajózáshoz még annyit, crop currencyt hoz, ore és térsai meg egyéb vackot.
-
DjDanee87
addikt
Raktál szállítmányt a hajóra? Elvileg annyi hogy választasz x darab emberkét a munkára, kiválasztod a kikötőt. Utána kell tenni szállítmányt a hajóra, azt érdemes amit az adott kikötő éppen kér, majd set sail és elvileg indul a számláló.
Én meg remélem hamarosan esik valahol divine mert már lvl 94 és eddig 0: [kép]
mondjuk /kills számláló még csak 182ezer -
Edge
veterán
Én nem élem ezt a liga tartalmat, egy hajó út se sikerült eddig, fogalmam sincs mit szúrok el, beteszek egy hajóra 2 hajóst kijelölöm várost oké ship és 1 napig nem történik semmi, a számláló nem változik, csak az Abaddon gomb virít. Mit a here van?
-
-
savior
őstag
Egy league starter buildot kezdtem: boneshatter jugg. Ilyen ganajász karakterem még sose volt. A t1 map se megy le vele, pedig már fegyvert is vettem. Currency meg annyi lett, hogy 1 chaos esett és 4et váltottam ki. 65ös szinten ez elég harmatos.
-
Ellia
addikt
Azért még mindig találkozni olyan rare mobokkal akik gyakorlatilag megölhetetlennek.
Végig értem a storyn végre, 3 labbal lvl 73 lett a vége, holnaptól végre már a mapokon esek-kelek
-
San398
őstag
Act6 1 divine esett, meg a hajó hozott egy The Iron FortressCrusader Plate-et amit gyorsba 5div-ért eladtam, szerintem a ligára kifujt a szerencsém
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40525 üzenetére
Látom közben hajóra szálltál...
Már értem hogy tudtok egy vagyonra szert tenni rövid idő alatt...
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40525 üzenetére
Hát ez fájt, köszönöm, hogy nem kíméltél!!!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40521 üzenetére
Gear: Öv csere. 10%-os burden duplázza az ES-t, de a 6%-os soul tether se rossz választás. Egyébként meg teljes gear csere, szépen lassan szerezd be azokat és olyan modokkal, amik a küldött pob-ban voltak.
Passziv pontok: Arcane guardingnál kivehetsz két +4% blockot, mert feleslegesek (túl van lőve a spell block chance, még úgy is, hogy a pajzs csak 8%-os), és van még két int pont az Agility alatt/mellett, amik szintén nem kellenek. Az 4 pont, még kettő critest visszaveszel és meglesz a Dreamer.
Skill gemek: Amig nincs 4. ascendancy addig jó a light penetration, utána inspiration.
Mana masterynél rakd ki a +12% effit. Ezzel be tudod rakni a herald of ice / arctic armourt. Előbbi cleart dobja meg, ha utóbbit használod, az meg a védelmen javit.
Ennyi egyelőre.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #40522 üzenetére
És tényleg!!!
Más:
Hátvégén nektek volt lag/szakadás? Engem párszor ki is dobott (Digi). -
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40519 üzenetére
Előre is köszi, de csak ha nagyon unatkozol, nehogy lekésd a visszaérkező hajót!
https://pobb.in/UdmI_PCAU1qrNekem csak a ToTa volt sikerélmény, de lássuk be, ahhoz nem kellett ész.
40518 Plazmacucci
Na de hogy? -
atok666
őstag
Nekem lvl 50 korul az egyik mob dobott egy astramentist. Jol jott az a 270c
Atok
-
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40516 üzenetére
Te is menj oda, ahová a másik kettő...
T8-T9-nél járok, két véglet közt ingadozom: vagy nagyon simán megy, vagy egy ütéstől fekve maradok.
Egyszerűen nem értem mi van, mi a probléma.
Lantern csak az előző ligában volt, nekem nem is hiányzik.
Haunted Mansion boss még mindig ciki, olyan phys dot-ja van, hogy azt rövidúton fel is adtam.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40513 üzenetére
Azt mondja mindig. Kb ez az eddigi legjobb ligakezdésem anyagilag. Mondjuk azóta act9-ben dobott még egy divet is.
Elértem közben mapokra. Ilyen magas lvl-en se kezdtem még, lvl72-ig jutottam. Tendrils/sb/oos kombóval nagyon op volt, főleg miután megvettem a singularityt és a csingiling pajzsot. Ascendancy is csak egy van még most is.
Sajna, ahogy látom a lanternt likvidálták. Nem beszéltek sehol róla, vagy csak elkerülte a figyelmem, igy csak reménykedni tudtam, de nem lett kellemes meglepetés.
Kár, milyen a mapozás nélküle? Nem unalmas?
Edge, Danee GZ.
-
la_cc
addikt
Aki tolt már "zoomancer" build-et a trigger wand-ban mért nincs desecrate ebben a build-ben? Nem kéne generálni a hullákat folyamatosan, hogy proccoljon az offering?
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40511 üzenetére
Nekem egy rare vagy strongbox (nem tudom melyik) dobott hat db nemcorrupt 6 linket amiben volt reaver sword meg str/dex armor. Ezekből jött 200c összesen. Simán div még nem is esett pedig lvl92 vagyok már piros mapokon. A szívás része most jön, mert terv holy relic necro build amire félre kéne tennem és nem rálocsolni a currencyt az RF Chieftainre.
Siriusb: olyan szerencsém sajna nem volt mint előző ligában ahol első napokban esett headhunter majd néhány nappal később perfect rollal Darkness Enthroned (100%)
-
Siriusb
veterán
Elmentek ti a ...
Hogy van nektek mindig szerencsétek??????? -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #40511 üzenetére
gg, nekem két lab is egymás után ice nova of frosboltot adott szal most érek mapokra és vastag vagyok a 110c-mmel(már költöttem belőle)
-
-
DjDanee87
addikt
Egy bug, vagy szimplán GGG szerver vagy az internetem miatt durvát buktam a hajózással.
Feldobta hogy a kalóz boss elkapta a hajómat az útjuk során. Nem első alkalom, már egyszer megöltem. Odamentem Tujenhez, rányomtam hogy Rescue ami nyitotta a portalt a bosshoz, de rányomásra csak hibaüzenetet dobott és eltűnt a portal. Utána már csak egy lehetőségem volt megmenteni a hajó legénységét, elvileg le is lehet fizetni a kalózt de azt írta nincs elég pénzem. Nem írja a UI mennyi kéne, de összeszedtem 40 ezret és az sem volt hozzá elég. Úgyhogy ment a levesbe 6,5,4,3-as szintű hajós csapatom....Ami a mapozást illeti előző ligában nagyon imádtam a Scarabos passzívokat és most is rámentem. Nem tudom fog-e változni jelentősen a piac, de ha nem, akkor most nem éri meg. Nincs egy igazán drága scarab sem most.
-
Mortal Conviction passzívot mikor vették ki és miért?
-
savior
őstag
Marauderrel játszik valaki? Csak boneshatter buildot találtam hozzá, de egyelőre elég lassan ütök vele. Jó lesz ez vagy valami más tipp?
Van most valami jó trade meg árazó program hozzá? -
Ellia
addikt
Act 6 Felsshrineban 3 Chaos egymás után 2 percen belül. Csak pislogtam.
Meg a hajós játékból is jött 1-2-5 Chaosos item, csak senki nem veszi, mert még senkinek nem telik rá...
-
Patrick
addikt
Nem ritka a Divine sem az ACT-okban.
-
Helmoras
őstag
Szevasztok! Ebben a ligában kicsit aktívabban szeretnék részt venni persze a magam casual szintjén, van esetleg PH-s guild ahova lehet csatlakozni?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #40499 üzenetére
Most tolam le a A6-ot, 2C esett eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest