Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Remiel #39498 üzenetére
Legolcsobban fel kell tenned trade-re, aztan varni ,hogy radirjanak.csak olyannal üzletelj, akinek jo ugy a trade , hogy vegyesen fizet.mirror shardban +divine, vagy mas nagy ertekü könnyen eladhato dolgokban, (ne fogadj el niche itemeket amik lehet ,hogy sokat ernek viszont sose szabadulsz tölük mert lehetetlen eladni öket) pl. adjon 3 uncorrupted mb-t meg a maradekot div-ben.de a legjobb az ha cardokk-kal fizet plussz divvel, x mennyisegü house of mirror meg melle divine.vigyazni kell mert sokan kihasznaljak a helyzetet ,hogy ilyen draga a mirror es megprobalnak atverni.
-
Remiel
őstag
hát passz arra milyen MF build van...
annyira vicces, hogy meg tudnék venni mindent ami kell, de mivel egyben van a rávaló így mégsem veszek semmit...
tényleg, nem vesz valaki mirrort?
hirdetem, de nem tudom hogy lehetne biztonságosan megoldani, inkább olyan kéne aki megbízható
-
Edge
veterán
válasz
Remiel #39496 üzenetére
Ja igen kösz, látom a profilodat.
Van egy lvl94es witchem, ami elementalist-necro-occu lehet, megpróbálok ebből kihozni vmi mf karit poénból.
A mainem egy armor stacker amivel simu 30at meg übereket farmolom, mapra is jó de mf itemekkel broken lenne a build.
Gondoltam vmi mf karit kipróbálnék én is. -
Remiel
őstag
(#39495) Edge Hát nem hiszem, hogy ennyi az egész, ráadásul sokkal több rarity és quantity van más karikon amiket néztem. Nekem most összesen ennyi:
Viszont a map elején ugye lementem a pincébe, ott összejött több mint 5k kék és 1.5k körüli sárga és ahogy feljöttem az első csoport mobból kiesett a mirror. Szóval ebben van egy nagy adag mák faktor is (ami nem igazán jellemző nálam) plusz a sok wisp lentről. Már relatív a sok mert hallottam 8-9k is összeszednek időnként lent.
A karit belinketletem ott látod a cuccokat és a talentfát, van még valami ami érdekes lehet ebből a szempontból? Főleg Crittias buildjét követem, kisebb változtatásokkal
(#39490) brunnehilde hát jó lenne valaki ismerőst találni, mert idegenekkel nincs sok kedvem szórakozni. Mondjuk vicces, hogy megvan a lé MB-re meg a többire, de megvenni nem tudom őket pillanatnyilag
-
Remiel
őstag
eddig sosem volt MF, a mai napig a legnagyobb mennyiség 33d volt nálam egyben, figyeltem mit vesznek, kraftoltam, adtam vettem, kb ebből van mindenem... a tőr ami ma elment 90 ért, kb 10d be volt és 2 napi szenvedésbe, persze szünetekkel
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #39490 üzenetére
No de oda, a Purity of flash-hez csak a végén megyek, az elején inkább a dmg-re utazok, ezért alul indultam meg jobbra.
Ma 60, holnap ki tudja mennyi.
Kösz a tippet a tendrils-szel, pob szerint jobb, mint a stormblast mine.
-
Remiel
őstag
válasz
Siriusb #39489 üzenetére
Ami eddig rajta van nem volt olyan vészes, szerintem olyan 60 max 70 divine körül vagyok
ami hiányzik az:
egy olyan Timeless amivel megspórolhatnék 2 pont a fán, de 250 körül kezdődik ami nekem van azt bemákoltam 11d- ért, nem érzem úgy, hogy megérné
Egy watcher's eye amin determination és purity of fire is van ez kb 60d
az MB de mondjuk az nem létszükséglet
lehetne a 2 Ventor jobb
charmokból is lehetne jobb, bár pl nekem nem ér meg 30d, hogy ne tudjanak lassítani a base sebesség alá, mert minek? úgysem üt le semmi
De kb ennyi nézd meg itt a karakter
A sapkát én enchantoltam, a köveket én vaaloztam, az öv és az aweken gemek még az RF kariról vannak
3 napig raktam össze, néztem a trade, alkudoztam, mert nem volt sok lé, de ma reggel eladtam az RF tőrt 90d-ért az megkönnyítette, bár megvan még belőle 60d
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #39487 üzenetére
A runebinder alatti pont az "összekötő", és máris kivehetsz 4 attribute pontot. Amúgy okés szerintem, ha egyébként is csak a 60 a cél. Ja, és végig light skilleknél szoktam maradni. Tendrils + OOS, storm brand, LC...
Remiel: Grat!
Eladásnál meg kérd kétszerre, addig ne add oda, vagy pl én 10 fracturing + divvel fizettem, de szoktak használni mb-t is fizetőeszközként.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #39482 üzenetére
Próbáltam összerakni valamit, kicsit puskázva is máshonnan, de igyekezve azon, hogy minél kevesebb legyen a refund majd. Valahogy így kezdeném:
https://pastebin.com/37m4p8HWMi a véleményed, mennyire járható ez?
-
Remiel
őstag
Hát ez a detonate dead tényleg jópofa, konkrétan hallhatatlan, de ami a single target damage-t illeti az siralmas... ne boss, csak 3-4 abyss keményebb boss és kimentem, főztem kávét, csináltam szendvicset és mire visszaértem volt a 3 mob úgy negyed HP-n.
Tényleg 0 lehetőség van valami ki csit hatékonyabbra nem tömegírtás esetén?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #39482 üzenetére
Köszi!
Gondolom Rolling Magmával szoktál indítani új karaktert. Mikor váltasz Lightning Conduit-ra? Act3-ban szerezhető meg, ha jól látom.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #39481 üzenetére
Egyből ránéztem, mikor kirakták a gemeket, de igazából kényelmi funkciói vannak csak, semmi más. Tud shockolni, lehet pl spell echoval használni, és nem kell más forrásból shock, de ennyi. DPS-ben meg se közeliti a "normál" gemet (ugyanazzal a gearrel kb harmadát tudja), gyengébb aoe és magasabb mana cost.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #39480 üzenetére
A Lightning Conduit of the Heavens-t nézted már? Ha úgy alakul, hogy részt veszek a Gauntlet-ben, kipróbálnám a kreálmányod végre. Mondjuk nem hiszem, hogy 60-nál tovább mennék, ott meg mindegy, hogy transfigured vagy nem, ha jól értem csak boss-nál számít.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
m.lala #39474 üzenetére
A népek imádják, szóval GGG-nek le kéne vonni a következtetéseket, hogy milyen irányba menjenek és milyen ligákat csináljanak.
"Kissé elment a kedvem." Tegnap nekem is. Sok a lóvé, gondoltam elköltöm. Mirroros +1 pch gyűrűre (40-ről egyből 70m dps lett volna). Eladtam a nagyobb currencyket, megvettem a mirrort, erre az eladó nem reagált. Utánanéztem, 300-400 div a fee (+a mirror, szóval olyan 1200-1300 div), na mondom tartsd meg, jobb is, hogy nem irtál vissza.
Horror ára van ezeknek a gyűrűknek, a legolcsóbb is 150-200 div (circle of...)
Edge: 99 lett belőle, de lehet visszatérek még bepörögni, hogy meglegyen a 100, nincs még 100as berserkerem.
Viszont megint variáltam, bosszúból amiért nem lett pch gyűrűm, és túl fun ez az LC.
-
Remiel
őstag
Trade help kéne...
Timeless jeweleket keresek 7 féle szám jó nekem, Elegant és Caspiro kell
Egyet beírtam, eddig semmi gond, majd nyitottam egy groupot és a többi hatot oda tettem be AND kitétellel, de semmit nem talál... darabonként behozza őket, de a fenének van kedve fél óránként beírni mind a hetet egyenként és elvileg ennek működnie kéne, de 0 találatot ír
Mit rontok el? (az AND-en kívül a többit is próbáltam aminek értelme volt, tehát a NOT pl ugye kimaradt). Természetesen a számok stimmelnek a kitétel is, íg valahogy:
Commissioned # coins to commemorate Caspiro 456789 456789
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39473 üzenetére
Köszi, cyclone-t nem pörgeted ki 100ra?
(ha már úgy is pörög... ha ha haaa ez rosszvót de marad
)
-
m.lala
aktív tag
válasz
Siriusb #39470 üzenetére
Jó a zene és persze a build is.
Nem néztem mibe kerül, nulla halál, érted, nulla halál....igazán figyelemreméltó. Egy áttanulmányozást megér: [link]
brunnehilde--currency liga, imádják a népek a loot explosiont
Én átforogtam frost blade tricksterre, igazi mindenes és már volt, jól ismerem, de mikor megláttam, hogy 85 div egy awa multstrike kissé elment a kedvem, szűk 30m DPS-nél megálltam és farmolgatok öregesen.
-
Remiel
őstag
Én is most rakom össze, de ez sose lesz bosskiller az tuti, abyss mapokon jó kis MF kari lehet, de ott is ha megmarad a végére 1-2 erősebb mob azt sosem öli le
Mondjuk a vége nem lesz olcsó, főleg a jewelek miatt, a többi annyira nem vészes (bár a full MF cucc ugye más kérdés)
-
Siriusb
veterán
válasz
dante3 #39469 üzenetére
Nyertél már valamit, érdemes?
"we're banning Detonate Dead..."
Pont most futottam neki újra a Detonate Dead-nek, bosszantott, hogy múltkor feladtam. Jelenleg nagyon jól megy, már 86-os szintre eljutottam, kezdem érezni. Persze single target-tel még mindig be tudok fürödni, de nem is optimális annyira a felszerelés. Gyorsan keresztül lehet menni vele egy pályán, no de egy minion build, az minion build, na.
A profik ezt gagyi cuccal és 4L-lel lehozzák, de nem tudom hogy. -
dante3
addikt
Február 2.-án újra lesz gauntlet event, ha esetleg kedvet éreznétek: [link]
-
Remiel
őstag
hali valaki szájbarágósan mondja el legyenszíves, hogy egy XML file hogy teszek be a Path of Buildingbe?
Elhadarták, de nem találok olyan mappát a gépemen ahogy a PoB - ban lévő karakterek el lennének mentve, pedig valahová el vannak.
-
Edge
veterán
jó ez a liga első 100as karim is meglett ever:
-
tocsek18
senior tag
válasz
brunnehilde #39464 üzenetére
-
brunnehilde
senior tag
Napokban csináltam a cyclone buildet és raktam be az aoe-ról a vidiket, képeket, erre tegnap este szembejött velem ez. Azon röhögtem, hogy pár héttel a vidi után ugyanezt elérni a 3.23-ban valószinű töredék ennyibe került volna, dehát ilyen ez a ligás poe élet.
Ettől függetlenül elég beteg.
-
Remiel
őstag
Volt nekem olyan karakterem is, hogy amikor cirka 2 év után visszajöttem játszani, akkor át kellett neveznem, mert törölték a nevét... fura de amíg ment a liga ilyen gond nem volt, gondolom valaki jelentette, pedig szolíd volt, AnálKanál
Ez meg azért lett ilyen névvel megáldva mert templart terveztem, az meg olyan mint egy vén szaros pelenkában, aztán meggondoltam magam, de a név maradt
-
Remiel
őstag
válasz
Pitymaszter #39457 üzenetére
Nálam a Purity of Fire lvl26 és így is "csak" +5... még egy szintet tudnék hozzáadni ha a shield +2 aura gemes lenne és nem +1 all és hp, de most nem tudom kipróbálni mert eladtam a régi pajzsom, másra már nem igazán tudnék olyan +1 tenni ami hatna rá, így is van amin csak lehet.
+8 azt nem tudom elképzelni hogy lehetséges, szerintem sehogy, mert ha 22-nél ugrik a Purity 4-ről 5-re és 26-on még mindig csak +5 akkor hányas kéne legyen még háromhoz?
mondjuk én így is 90 all res vagyok, de ugye chieftain amivel ez sokkal könnyebb
-
Lokids
addikt
válasz
Pitymaszter #39458 üzenetére
Oké, akkor +1 resist meg is van, de még így is hiányzik 1 valahol...
-
Pitymaszter
tag
válasz
Lokids #39453 üzenetére
Szia!
Szerintem a csizmád nem rendelkezik corrupt aura gem +2-vel az megnöveli a lvl 21-es purity of fire aurát 21+2 és az ad +5 max fire resistet (a + 4 helyett).
Mondjuk én behuztam a poe.ninjáról az általad linkelt karit és ott azt mutatta, hogy a purity of fire gem + 8 max resistet ad... hogy?? mind1... -
tibee77
őstag
Hat azert ezek nem aprosagok...
fegyoid lowrollosak, 20/20as kene hogy legyen mind2, max fire resisted csak 87%, igy a dpsed is joval kevesebb, mert ugye max fire resist meg fegyok utan kapod a dpst.az a baj, hogy egy rue buildet csinalsz de nem 100%ig masolod le es ezert nem ugy müködik ahogy kene, az ö buildjei sajnos ilyenek.
-
Lokids
addikt
Újabb segítség kellene build építés miatt.
Van az én buildem,
És egy másik:Elvileg -1 max fire resnek kellene lenni, de -3-ban vagyok. Hol néztem el +2 max fire rest? o.O
Továbbá mi okozza a több mint 2x sebzést? Effective hp pool is a duplája...
A sapi még nálam nem tökéletes, mert nem akar rámenni a cast speed. Meg egy másik is kell, mert 99%-ra esett a suppress spell dam.
de a különbség akkor is marha nagy ahhoz képest, hogy ránézésre csak apróságok vannak. -
m.lala
aktív tag
válasz
TrollBalint #39449 üzenetére
Kiesett egy watcher, remélem ért vagy 50 divet.
A lényeg, hogy megvan, innen boldogság, mert többet a közelébe nem megyek az biztos.Siriusb
Mindig erős, de papir karikkal megyek, igazi szenvedés a Boss harc mig nincs elég DPS, Maven is a sirba visz....
2 voiddal is van élet, lásd ezeket az ultrabrutál cemetery farmokat, én T16 Carcass-Burialt farmoltam, de most leköltöztem a partra, 3 boss dropp + full essence, +2c a mod, fix full harvest, aztán ami a csövön kifér....már alig várom hogy Af bácsi kijöjjön a str stacker Frost blade juggal...akkor lesz igazi happening nekem. -
-
m.lala
aktív tag
Enyhén kiszámoltam, megbac az ideg, levertem über eldert de bentmaradt a kiesett voidstone, mert meghaltam, ilyenkor mi van ? Megkapom újra ha bemegyek?
-
Siriusb
veterán
válasz
-FreaK- #39445 üzenetére
Ez esetben nem kellett volna még átrendezni, mert bizonyos esetekben csak a saját dolgod nehezíted meg (pl. a jelenlegi skill-ekkel nem lesz akkora sebzésed, hogy kényelmesen haladj).
Mondjuk jelen esetben nagy bajt nem csináltál, de vannak olyan build-ek, ahol sok pontot kell átrakni, s azzal teljesen tönkreteszed az aktuális karaktert, ha az (esetleg gyökeresen más) skill gem-eket nem cseréled ezzel együtt.mégse, még nem tudom megvenni a skill gemeket..
Igen, tipikusan ilyen fordulópontokhoz kötődhet a váltás: szint elérése, valamelyik labirintus stb. Biztonságosabb továbbmenni a régi felállással még egy picit, amíg biztosan tudsz váltani, nehogy olyan helyzetben találd magad, hogy se előre, se hátra. -
-FreaK-
veterán
válasz
Siriusb #39444 üzenetére
Köszi!
Még nem váltottam át SRS-re, csak a skillpontokat rendeztem át. A redemtion melletti az a buildben is ki van rakva, viszont igen a Life Mastery volt az egyik. Egy kell legyen még valahol.
Most már 38as szinten vagyok, és megvannak a passzív pontok amik kellenek, szóval váltok.
szerk: mégse, még nem tudom megvenni a skill gemeket.. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Kis help kellene, valamit nem értek:
Elkezdtem egy SRS Build-et a Maxroll guide alapján, de ebben több skill pont van az adott szinten mint nekem (lvl34.en), és nem tudom hol hibádzik. Az oké, hogy a banditás quest miatt hiányzik 2 (nem öltem meg mindet), egy pont még jön egy questből az Act3-ban (még nem értem a végére), de így még mindig marad 2 pont ami hiányzik.
passives parancs
Quest skill point lista
Skill tree ingame
Skill tree Maxroll guideMit nem veszek észre?
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39440 üzenetére
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39438 üzenetére
Tök jó, ne értsd félre, de a teljes képernyős cyclone azaz, ami elér a képernyő tetejéig és az aljáig, pl itt látható egy full screen cyclone akciózás közben.
-
brunnehilde
senior tag
Szia uram, gyors cyclone érdekel?
Ugyanaz az aoe maximalizált setup, csak a tumult helyett "normál" cyclone.
Tumultnál az ms-t nyirták ki, base gemnél meg az aoe-t, hogy legyen mire gyúrni.
[link]
És teljesképernyős az, rakd át 16:9-re. -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #39436 üzenetére
Kicsit lassú a drága.
Ráadásul nem is teljeskepernyos. -
Remiel
őstag
Használom, de minden rare nem nézek végig, ez is csak a magas resistek miatt vettem fel a fene se gondolta, hogy ennyit ér... mindegy jó ez így
-
Remiel
őstag
köszi
Ma volt egy vicces szitu, esett egy kesztyű, nem igazán gondoltam jónak, de magas res volt rajta 2 vagy 3 ebből az egyik chaos és a végén volt egy stat:
43% increased damage with hits against chilled enemy
Gondoltam beteszem 50 chaosért csak mert miért ne, hátha megveszik... 10 sec alatt 20 ember írt rám, ott kezdett már gyanús lenni főleg mert olyanokat írtak offer 1 div, offer 3 div
Végül utána kérdeztem és fél óra múlva elkelt 31 divinért... egyébként majdnem vendoroltam... ugyanazon a mapon esett még egy ilyen kesztyű csak sokkal gyengébb statokkal
szóval eszembe jutott eddig vajon hány divine vendoroltam el vajon?
-
m.lala
aktív tag
válasz
Lokids #39426 üzenetére
Én csak harvestet tolok. De messze nem tökéletesen, egyszer már linkeltem, de megteszem újra nézd át: [link]
A lelke a minél nagyobb item pack és quantity. Atlaszon ha bepipálod a growing horde pontot a skillfa tetején van, a scarabok növelik a pack méretet.
Már egy sima 90-95% os map is szép. Az igazi truváj 4 scarabbal vaalozott mapon 110+ iq....
Kirakod a fát, végigszaladsz a mapon ha beadja az oltárokat kiválasztot a quantitit, rarytit, aztán go be.Nekem tegnap 3 map átlag 2-2.5k...mivel 3.2k a sárga lifeforce/1 div igy kitudod számolni hogy 3 mapon kb 2 div volt a bevétel.
A költsége scarab..ha van, plusz a 2 mapbossra tehető charged compass. Az egyik adja fixen a sacred grove-ot, a másik duplázza a lifeforce mennyiségét és az ellenfél életét. A költsége perpill 3 körre olyan 12 sextant.
Ha elég erős vagy befér mellé rakat essence aztán csókolom, random mapot is tolhatsz.A crop rotation kirakható pont...lvl 1 lesz az összes tábla, de a végére nagyon eldurvul a fő bumm a legvégén van, csak győzd leverni a népeket.
-
Remiel
őstag
Lenne egy kérdésem még az Atlas elejéről.
Van az a 2 legyező szerű rész a kezdés után nem sokkal, no chance to contain ez meg az:
Jól értem, hogy ha nem akarok mondjuk ultimátum a mapra akkor azt jelöljem meg, hogy your maps have no chance to containe ultimatum? Vagy rosszul értem?
Mert néztem egy guide ahol a srác Harvestet farmol, mégis be van neki jelölve, hogy your maps have no chance to containe Sacred Grove és ez kicsit összezavart, azt gondoltam pont hogy nem kéne adva oda pont.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39425 üzenetére
Pedig nem szedem fel a sok szemetet. a filterem strict.
Nem tudom mi az a crop rotation. Kivan rakva az pár harvest node kivétel az ami Lvl1-en kezdi az elsőt meg azok amik befolyásolják melyik legyen nagyobb valószínűséggel.
De 1 cropból kb 100-200 essence esik és abból 1 harvestben csak 3 vagy 4 van. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #39424 üzenetére
Az idő nagyban függ attól, hogy mi van a mapon. Wildwoodal + ultival átlag 5-6 perc lehet nálam, ha ehhez hozzájön még alva is, akkor egyből 7-8-nál vagyok. 10-15 percnél már vagy a clear nem ideális, vagy túl sok szemetet szedhetsz fel.
Harvest crop rotationt toltál? Mert azzal div hegyeket lehet keresni, nézz utána hogyan működik (én is csak nagyvonalakban tudom, de guildben csinálták).
Edge: Érdekesen nézne ki, ha úgy kihánynám mapon az összeset egy helyre.
wiggen123: Amúgy, ninján a top pár % van fent, szóval érdemes a helyén kezelni a dolgokat, másrészről szerintem nem lesz még egy liga, ahol ilyen "könnyen" mb-hoz lehet jutni. Lassan 150 div alatt lesz, de őszintén szólva az ilyen ligák lehetnének a "normálisak". 1-1,5 hónap intenziv játékélmény. -
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39421 üzenetére
Én strongbox-ot +harvestet farmolok. Bár harvestet elpocsékolom általában cluster jewelre (ebben a seasonban nem akarja beadni a jókat), de a scarabokat is azzal pörgetem. Főleg scarabokból van bevételi forrásom.
Legionról visszavettem a pontokat. Sok loot esett, de csak szemét. Nálam még 6K wispnél se volt loot boom, ellenben marhára megnehezítette a teljesítést.
Raktam pár pontot breachre és heistre. Most jobb ötletem nincs, hogy mit kéne farmolni.
De én nem tudom azt megcsinálni mint mások, hogy kitakarítják a mapot 3-4 perc alatt. Nekem kb 10-15p egy map. És nem gyenge az EA buildem. Pár táp elit kivételével minden azonnal hal. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39421 üzenetére
Ja hogy melózni kell érte, nem csak úgy kiesett egyszerre? Ez így már nem fog tetszeni.
-
forguet
senior tag
Ja nem vagyok beszarva, de nekem nem mindegy 10-20 div bukta.
Nem játszom sokat, nincs több száz divem h ne érdekeljen.
Ezért ilyen service-nél ahol ki kell adnom a kezemből a cuccot, kell vmi fogódzó, a trade820 dodgy.
Legjobb az ismerős, de ez a tft reputációs rendszer is sokkal jobb erre, mint a sima in-game
Ma rászántam egy órát és végigolvastam hogy működik, és beszereztem a vorici craftot 150c-ért. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #39417 üzenetére
Leadtam az üres üvegeket.
Én mondtam, hogy ultizni jó. Napokban csináltam egy tesztet, egy órán keresztül csak wildwoodot és ultit toltam, semmi mást a mapon. 15-öt sikerült végigcsinálni, 11 vagy 12 div jött a catalystokból és a komolyabb 1+chaos értékekből, és még 7 div két trialmastertől.
Ez utóbbi azért mák volt, hogy pont a teszt alatt jöttek, mert előtte bő 1,5 napig egyet se adott.
Igazából nincs titok, brutális ára van kb mindennek, gyakorlatilag bármit farmolhatsz. Hagyni kell a francba a kisebb értékeket, játékban a neversink filtert 5-ösre átrakni (már itt se szedek fel mindent), és pörgetni a mapokat.
Alvánál a doryani 1.4div, locus 2.8 volt utoljára. Harbingernél a fracturing orb 24 div, strongbox szórja a scarabokat és kb minden mást. Searingnél az invitation közel 3div, ultinál bulkban a catalystok aranyárban vannak, és lehetne sorolni...
wiggen123: Grat! Lehet köré buildet épiteni.
Siriusb: Az egyszerű dolgok hive vagyok (és van 6 portálom).
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #39412 üzenetére
...az én boss "taktikámmal" (facetank amig élek )
Jó tudni, hogy van más is, aki az egyszerűség híve. -
wiggen123
senior tag
válasz
brunnehilde #39409 üzenetére
Nekem az előbb esett ki a Mageblood T7 Cemeteryn TS MF-el. Hát én most értem el a csúcsra
Megyek is filmezek valamit, ki kell ötöljem mit kezdjek vele. Ami durva, hogy poe.ninja-n a karakterek 27% mageblood-ba, 13% headhunterbe mászkál. Mondjuk ez nem reprezentatív, de na...
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39412 üzenetére
1000 Div-et?
Mi a fenét farmoltál a mapokon?
Nem akarsz megdobni 100-al? -
Jocika84
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem és egy buildet másolok de valamit rosszul csinálok mert neki 4M dps van nekem pedig a 1/20 de nem értem miért.
POB is nézegetem de nem jövök rá mi a baj.
Valaki aki régebb óta benne van tudna nekem segíteni? -
brunnehilde
senior tag
Mert kb minek?
Mapozásra nekem tökéletesen megfelel az inqem. Van dps, speed, aoe, szolid védelem. Tegnap óta tradelek és számolgattam kicsit, nem vicc, de kb 1000 divet szedtem vele össze mapozással.
Egy dologra lenne jó a másik, 1 challenge még hiányzik, az uber bossok. Szerintem az is meglehetne, de az én boss "taktikámmal" (facetank amig élek
), azokat egyelőre nem sikerült vele lenyomni.
-
Edge
veterán
válasz
Nade ha megvan rá a keret akkor miért ne? amúgy meg mire kellene az a sok currency ha már a mained teljesen maxos.
fürdesz benne mint Dagobert bácsi?
-
Lokids
addikt
válasz
Okkor már csak egy mageblood kell. Anélkül én nem tudom felrakni az increased effectet.
Kár, hogy eddig egy ligában sem sikerült annyit összekaparnom... és valszeg most sem fog menni. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #39402 üzenetére
A physical dmg nagy részét elem dmg-ként kapja be. Az elem dmg védelme meg brutál ki van maxolva. Kezdve a 90% resistekkel és a flaskokkal. A mageblood miatt a flaskokra mehet a maximalizált increased effect. 70% enchant, 25% prefix és mivel pathfinder, jön még további 60% az ascendancyból.
Flaskon van 20% less dmg taken. Ez az incr effect miatt 50% + spell supp, gyakorlatilag 2-3% dmg-t kap csak be. Elpusztithatatlan.
Nagyon jól összerakott buildek. nem csodálom, hogy annyian tolják. Ha mapozásra nem lenne olyan fun számomra a sajátom, akkor valószinű váltanék is. Bár igy sem zárom ki, hogy később nekiállok, ha kedvet kapok hozzá, a mb már úgyis megvan, és az életben nem volt még ennyi currencym egy ligában se.
-
forguet
senior tag
Ha lesz vkinek Voricije researchben, és eladja, venném
-
Lokids
addikt
Valaki aki ért a buildekhez árulja már el nekem, hogy ezek a Penance Brand Pathfinder buildek hogy a rákba működnek?
Pl ez.De a penance brand of dissipation 41%-a Inq 25%-a Pathfinder...
Se armor, se evasion. Az védelmét a suppres dmg és a phys dmg taken to elemental adja...A Másik amit nem értek az a Mageblood. Mármint azt értem mit csinál, de a Pathfindernek alapból 100% flask uptimeja van...
-
forguet
senior tag
160 divért ment el
...és amúgy úgy született, hogy véletlenl kinyitottam egy valdo boxot jobb gombbal, mikor az árat akartam megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest