Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #16097 üzenetére
Buffok/Nerfek skill changek?
-
TrollBalint
addikt
válasz
pruzsi #16096 üzenetére
Hát elég sok minden
Úgy hogy csak címszavakban:
- Van ez a Delve dolog, mehetsz egy végtelen bányába, egyre mélyebbre, mindenféle lootért (spéci cuccok a fossilok, amikkel az essence-khez hasonlóan némileg irányítottan lehet craftolni)
- Az új liga a Betrayal, amiben a régi masterek, és a régi módi craftolási rendszer megváltozott. Sőt, a régi masterek is "eltűntek" (azért össze lehet velük még futni) helyettük jött, az elmúlt 3 ligából a masterek: Niko (Delve), Alva (Incursion), Einhart (bestiary).
- Mostantól egy méretú a hideout (a régi mércével mérve a legnagyobb), és többféle is van. Az újakat unlockolni kell. Itt ott bele lehet funi (kék ikon jelzi a mapon), lemész, kipucolod, és onnantól kezdve tied a hideout, használhatod
- A hideout megmarad ligákon át, sőt, ki is lehet importálni őket, hogy könnyedén be tudd rendezni legközelebb.
- A Betrayalban a craftolást szintén fel kell oldani, recept kereséssel, illetve az új veiled modok feloldásával, amiket a szindikátus tagjai dobhatnak, akik után nyomozunk ebben a ligában.
- Bejött egy - két új skill (focus, brand)Hirtelen ennyi
-
pruzsi
őstag
Egy elszánt ifjú összefoglalná nekem Incursion óta milyen fontos változások jöttek?! Köszönöm!
-
simondr
senior tag
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
simondr #16092 üzenetére
Ha lenne időm játszani akkor nem ide írogatnék
Ezért jobb híján itt teszem fel a kérdéseimet. Bár én több mint egy éve játszom már a játékkal, még mindig tehetséges kezdő titulust szintjét érem csak el. Az invitálással én is élni fogok ha nem baj, de egyre kevesebb időm van játszani.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #16091 üzenetére
Köszi az infókat!
A csávóval már találkoztam, csak a városban nem tudtam mit kezdeni vele, de így már okés a dolog.
simondr: Köszi a felajánlásod, a PH discordot hol találom meg?
-
simondr
senior tag
Sziasztok!
Főleg az új playerekhez szól amit írok.
Gyertek fel a PH discord-ra és ott keressetek meg engem (Iron néven vagyok fent).
Ha online vagyok és ráérek, akkor szívesen válaszolok ezekre a kérdésekre (mapozás, alapjáték, kraftolás, karakterfejlőséd, skillek stb) amiket itt egymás után feltesztek. -
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #16089 üzenetére
A bonus azt jelenti, hogy a mapnak kell lennie magic / rare / corrupted, és úgy kell a boss-t megölni. Az az, fogsz egy mapot és rányomsz egy orb of transmutation (azt hiszem azzal csinálsz normal-ból magic-et) és máris magic a map. Level 6 és afeletti mapon pedig egy Orb of Alchemy-t raksz rá, és rare lesz. Level 11 és afelett pedig, orb és alchemy és egy vaal orb.
Rizseslescó: Ha crit, akkor javaslom a Shaman Dominion mellett lévő node-t, 1 pontért +25% crit chance a totemeknek. Nem tudom a Crackling Speedet ki akarod-e rakni, de én ajánlom
+lightning damage, +crit + minden
Sőt, én azon is elgondolkodtam, hogy mivel jó eséllyel kaphatok endurance charge-t, 2 pontért kirakok egy +1 endurance charge node-t.szerk:
KubanitoS: ja, a bányába pedig Nikonál tudsz lemenni, ha már összefutottál vele (ha mapozol, akkor muszáj volt) akkor be tudod invitálni a hideoutodba és nála lehet lemenni. Illetve, ha találsz sulphite-t, akkor ott is le tudsz menni. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #16088 üzenetére
-
KubanitoS
veterán
Továbbra is próbálgatom a mapokat. Látom, hogy a bónuszok adnak plusz esélyt a nagyobb mapok eséséhez. Elvileg ezeket a bónuszokat csak akkor lehet megcsinálni, ha jó map rollt kapunk? Most megcsináltam valamelyik tier 1-es mapot jópárszor és nem lett meg a bónusz ami valami ilyesmi:
Kill boss of magic or higher version on this map
Nem rossz az angolom, de ezt nem tudom értelmezni. Ez valami olyasmi lehet, hogy csak akkor lehet megcsinálni, ha az adott pályán a bosshoz hasonló szörnytípus is spawnol?
Másik láma kérdésem, hogy a bányákba hol tudok lejutni?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #16087 üzenetére
Szerintem a blood magic miatt.
Tegnap próbáltam, mert azt hittem jó lesz. Én úgy gondoltam, hogy a blood magic azt csinálja, hogy amit költenék manát, azt az életerőből vonja le, de nem. 0-ra teszi emellett még a manát is, úgy hogy buktam az Arcane Surge előnyét, plusz a 3,5k életem nem volt már olyan sok....
Szerintem ezértde a 4 totem az impozáns volt
ja, a Lord of tte Deadnél nekem ki van rakva a 2 passzív, most néztem. szerintem bátran rakd ki te is. Én még a ligtning walkeren gondolkodom, +20% ligtning damage, +15% ligtning resistance
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #16086 üzenetére
Amúgy miért nem használják sokan a tukohama shieldet totemes buildekben?
-
TrollBalint
addikt
ha ki van rakva a Mind Over Matter, és felveszek egy Tukohama's Fortress-t, akkor ami 30% sebzés menni manából, az life-ból megy, vagy egyszerűen, annyival kevesebb sebzést kapok? (Kvázi 30% damage reduction)
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #16084 üzenetére
Nem lenne elég mana regened? Nekem sose volt ezzel gondom, nekem is ki van rakva a Mind over Matter, van kb. 1000 manám, de sose fogy el, mégha ütnek se. (Mire elfogyna, vagy meghalok, vagy odébb állok és regenerálódik
)
Har_melin: Ezt nem tudtam, köszi. Azt hittem függ tőle. Sokat nem voltam még safehouse-okban, nagyjából mindegyikben 1-2x.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #16080 üzenetére
Sokan nem veszik fel a Throatseekert, de én ezt is tervezem, max visszaosztom. Sajnálom ott hagyni azt a sok Crit multit. Még a MOM-n gondolkozom, mert néha többet árt, mint használ. Idegesítő tud lenni, mikor 1-2 kósza sebzés leszedi a maradék manámat és állok mit .... a lakodalomba és várom a halált, mert lezúzták a totemeket is.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #16082 üzenetére
A safehouse típusa érdektelen, a ládák, craft opciók megjelenése csak attól függ, hogy ki van az adott safehouseba bekötve.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #16081 üzenetére
Intervention safehouse-ba volt két láda, és mindegyik azt írta, hogy place an item. Az egyik raktam egy unique páncélt (persze nem tudtam vele csinálni semmit
A másikba meg nem engedett fehér páncélt tenni. Ebből gondolom, hogy oda fegyver kell. (Vagy az volt a gond, hogy fehér és nekem meg rare-t kellett volna) -
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #16080 üzenetére
Irnia kellene a feliratba hogy "place any weapon" vagy map vagy "any normal item" elsonel enis beneztem azota elotte mindig elolvasom , meg ZiggyD szerint a legerdemesebb 5 link pure ES body armort vagy hubrys circlet erdemes crafolni ezeken a bencheken mert high es roll plusz nemi resi vagy stat és már elég jól elis adható
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #16078 üzenetére
Kicsit megnyugvással tölt el, hogy te is benézed azt, amit én is
A Lord of the dead 3 passzívjából 1 teljesen felesleges, mert az csak life-ot ad, a Spiritual Aid pedig csak a minion damage-re vonatkozó változásokat adja nekedIgazából 2 skill pontért kapsz +25% damage-t, én másra költeném el ezt a 2 pontot.
amúgy én megpróbálok most elmenni a crit irányba, de "hiába" néztem két buildet, már egyiket se követemÉn most a Primal manifestation felé vettem az irányt.
A safe house-be ezek a ládák viccesek
én eddig 3-ból 3x szívtam meg vele
(Abból egyszer be se tudtam tenni az itemet. Annyit írt, rakd be az itemet, de nem engedte, szerintem fegyvert lehetett csak, én meg páncélt próbáltam)
-
Har_melin
addikt
válasz
sittes79 #16022 üzenetére
Most van stash tab akció. Ha még nem tudod, mennyire ragadsz meg a játéknál, akkor én ezeket venném a 200 pontból: Currency tab (60) + Stash tab bundle (110) + Premium tab (30).
Ezzel a currencyk eleve nem foglalják a helyet a tabokon, lesz hat plusz lapod és egy olyan, amire az eladni szánt cuccokat rakhatod, hogy tudják kereskedni.
A b. variáció, hogy az egy Prémium helyett három db premium upgrade-et veszel (3x10). Ekkor a hat tabból három prémiumként jelenik meg, átnevezhető, átszínezhető, lehet az egyik a mapoké, a másik mondjuk a div cardoké, hogy könnyebb legyen megtalálni őket. Viszont így hét helyett csak hat plusz tabod lesz. Te tudod, mennyire vagy hörcsög, mennyire szedsz össze mindent.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #16066 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat, nem voltam elég figyelmes és tényleg írja, hogy a dmg-re vonatkozó minion módosítókat megkapom. Most épp azon gondolkozom, hogy felvegyem e a Lord of the Dead 3 passzívját? ugye így az már 35% + dmg és útba esik,ha úgy akarom. Na tegnap megvolt az első Safe House is. Elég simán lement, de a végén a TimeCraftBetettem egy fehér cuccot és mire észbe kaptam, hogy nem tudom kivenni az Exet lejárt az idő
-
sirdond
őstag
valaki talált már "Adds x cold/fire/light damage to spells" craft receptet gyűrűkhöz valahol?
-
savior
őstag
A bossokon erősítettek ebben a ligában?
Eddig azért elbírtam velük, de most a T1 mapokon se tudom mindet leütni, és ami megy, az is csak nehezen.
Pedig van 25k dps-em. A szindikátus tagjai is rohadt erősek, eddig majdnem mindet skipeltem.
Meg elég nagyot is sebez minden, pedig eddigi ligákban se voltak jobb statjaim (75res, 4k hp, 60% damage red, vagy 10% block,life leech stb). -
Badlof2k
senior tag
-
Badlof2k
senior tag
válasz
jano222 #16068 üzenetére
Lehet tévedek , de pl hogy lich is legyen ahoz kell a 73 legalábbis ez rémlik, wikin próbáltam ki keresni de nem találtam egyértelmű infot.
Harmelin.: Persze azokra mindig van kereslet , nekem pl Daresso Salute(?) amu esett ládából bár annyira nem keresett de azért meglepődtem sose láttam még
-
BoneDragon
veterán
válasz
LittleBoss67 #16062 üzenetére
Én voltam, köszi. Liga az hogy van? Egyszerre indul a PC változattal? Igaz elcsúsztatták a PS4-es változat megjelenését, de lelkiekben próbálok felkészülni.
PC gaminget teljesen el akarom hagyni, gépen már csak meló lesz.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #16063 üzenetére
A righteous army a spiritual aid nélkül semmit se ér (totemesnek). A spiritual aid azt tudja, hogy azok csökkentések és növekmények, amik a minionok sebzésére hatnak (passzív fán minion damage node-k), azok hatnak rád is. Azaz te is többet sebzel. Ha te többet sebzel, akkor a totemed is. Nekem ki van rakva mindkettő és én is a crit felé kezdek most indulni.
(#16064) San398: One hand melee-re mehet six socket? Vagy én értek félre valamit?
-
Rizseslescó
aktív tag
Mit ne mondjak, tetszik ez a liga eléggé
(ha még nem is értem teljesen) Tudtam craftolgatni magamnak cuccokat és így már nem is nehéz haladni. A fán még tanakodom, de egyenlőre nincs annyi időm játszani, hogy eltoljam az irányt
Van valakinek tapasztalata a Righteous Army és Spiritual Aid passzívokkal kapcsolatban? Érdemes őket kirakni? Amint írtátok korábban, elvileg ezek hatnak rám és a totemekre is.(bár sehol sem írja) Kacsingatok a crit multik felé, de nem tudom ez az 5 pont létszükséglet e?
Tegnap volt egy órám játszani az utolsó 5 percben esett 2ex meg 1 anulment.
Szeretlek új Liga,de nincs időm rád -
LittleBoss67
aktív tag
Valaki kérdezett Xbox használatot. Bal joy (haladás) használata mellett 3 flaska szinte használhatatlan. Csak a jobb és bal szélső, mert az flipper billentyűzettel használható. A jatek többi része szerintem megszokható. Meg kell állnod, hogy a csak neked tetsző flaskat használd. Ha balról vagy jobbról elfogy a töltet, akkor autó használja az azon az oldalon lévő beljebb állót.
A legjobb karakter, aminek nem fontos különösebben max. csak az élet meg még valami ami a két flipperrel elérhető.
Tehát mint a pc egyszerre minden flaska használhatatlan.
A D pad ( ide van dedikálta 3 flaska) és haladás ugyanazon ujjal nekem pl. Nem megy. -
Har_melin
addikt
válasz
Badlof2k #16059 üzenetére
A Varunastra vagy a HH nyilván nem garantált, de a liga specifikus cuccok, amelyek különben csak div cardokkal (és akkor is sok szerencsével) érhetők el mindig keresettek. Legalább is nagyobb az esély egy értékes dropra, mint ha mondjuk csak annyi van, hogy Unique weapon.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #16055 üzenetére
HAt ha garantalt Valunastra es HH lenne mindenki csak azt farmolna
egyebkent nekem volt tegnap egy ket csillagos Leo Intervention élén, dobot harom kulonfele Scarabot mindegyik maxos plusz volt egy Craftos bench ahol egy mappot tudtam 30% qualityre huzni vele
Egyebkent de mas volt a kepem csak meguntam es levaltottam ez kozelebb al hozzam mint a kopasz csoka(pedig voltam az is)
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #16055 üzenetére
De, garantált, csak a minősége változik.
Pl. Leo a Fortificationban biztosan currencys ládát fog generálni, a tartalma függ a rangjától. Ha átrakod a Transportba, akkor biztosan silver coin fog esni, megint csak a mennyiség a kérdés.
-
Har_melin
addikt
válasz
Rison77 #16049 üzenetére
A liga specifikus dolgok mindig high priority kategóriába kerülnek, hiszen a játékosok döntő többsége ott játszik, az újonnan indított karakterek zöme ott van.
A külön high priority lista az olyan problémákra vonatkozik, amelyek a standarden játszókat is érintik, de jellemzően a ligával bevezetett újításokból adódnak.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #16050 üzenetére
nem, a csillagok csak azt jelzik, hogy milyen gazdag vagy minőségi lesz a loot. A típusa garantált, de persze legalább egy csillag kell hozzá - a csillag nélküliek nem kapnak bónuszt. Gondolom az összeállításhoz úgy szedte ki a képeket, ahogy éppen nála álltak.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #16051 üzenetére
Transport-Fortification-Reaserch-Intervention az adott divizok kezdobetuje, es hogy ha ennek a pozicioan van az illeto mit dobhat a safehousba.
-
Rison77
senior tag
Hát nálam sikeresen elbugolt a játék. Nem spawnolnak tagok, ahogy befejeztem a sztorit. Eleinte azt hittem, hogy a low tier map miatt kevés az esély rá, 40-50 map alatt egy se spawnolt. Aztán amikor már T10+ mapon se találkoztam egyszer se senkivel, már gyanús volt. Ránéztem egy streamre, beachet farmolta, konkrétan minden alkalommal volt valaki... Most olvasom a fórumot, known issues-ba fel van sorolva, és még csak nem is high priority.
-
Har_melin
addikt
Volt már egy táblázat arról, hogy melyik tag milyen bónuszt ad, ez egy képes összefoglaló róla. Én sajnos hülye volta, Cammeria fent volt a Transport főnöki posztján és hagytam, hogy átmenjen az Interventionhöz
(Forrás)
-
Har_melin
addikt
Egy összefoglaló videó az új Focus skillekről. Röviden:
- a Focus képességet veiled modokkal kapjuk, nem kell hozzá gem
- ez egy instant castolható, 4 mp-ig tartó képesség, 12 mp cooldownnal
- két változatban működik: amikor akitiváljuk ("when focus") és amíg aktív ("while focussed")
- van pár nagyon erős bónusz is a listán (pl. az insta ES recover)
- nincs a videóban, de van egy cooldown csökkentő veiled mod is, azzal kombinálva (egyik cuccon a focusos buff, a másikon a cooldown) sokkal használhatóbb, bár így sem rossz. -
Mad_Wolf
aktív tag
járt már valaki úgy, hogy a content.ggpk corrupted lett? tök jó, azt írja, hogy töröljem és töltsem le újra. végül is csak 18 GB.
És ami a furcsa, hogy nálam volt a külső vinyón is a játék, onnan bemásoltam, majd elindítottam, továbbra is corrupted. A külső vinyóról elindítva is corrupted. Tehát valószínűleg az otthoni gépen is corrupteddé vált valamilyen módon (tegnap még mindkét gépen működött).
Arra gondolok hogy amikor próbálta peccselni a 3.5c-re (vagy mi jött ki ma) akkor elk....korrumpálta. Mindkét fájlt. Köszi GGG, hogy lehet ilyen balfsz módon megcsinálni valamit, az összes fontos fájlt belezsúfolni egy nagy fájlba, ami aztán könnyedén tönkremehet. Szépmunka. -
Trotta
csendes tag
OK ! Köszi a válaszokat !
-
TrollBalint
addikt
válasz
Trotta #16040 üzenetére
jaa... bocs,akkor félreértettem.
Ha a bányában meghalsz (és nem vagy partyban), vagy kijössz a bányából, vagy túl sokat mész egyszerre (3-4 node-t) vagy visszamész az elejére, és nem a gyertya (azt hiszem gyertya) ikonnal mész vissza a node-hoz, akkor újragenerálja. Ott, ahol ezelőtt volt fractured wall, nem lesz (kivéve, ha a random generator is úgy akarja) Szóval kell majd keresned újat.
igen, ahogy Har_melin is írta, időnként bele lehet futni mapokon, itt-ott Nikoba.
-
Trotta
csendes tag
A küldestés megmaradt nem azzal van gond , hanem , hogy elfogyott a szulfit , és még egy szakaszt haladni kéne ,hogy a falat megközelítsem . A felszínen viszont azóta nem találtam , szulfitot, így nem tudom a kocsival elérni a legközelebbi pontot.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Trotta #16037 üzenetére
Hello,
ugyanoda már nem tudsz visszamenni, vagy legalábbis nem biztos, hogy a bányában ott lesz az a fal, de amíg nem csinálod meg, addig mutatja, mint quest. Legközelebb is nyugodtan megcsinálhatod
(#16038) sirdond: Nálam egy másik challenge-re írja ezt. Valamelyik mapon megcsináltam a challenge-t és utána ha újra ott vagyok, kiírja, hogy failed. Szerintem bug, nem néztem, hogy a holnapi javításban benne lesz-e, vagy tudnak-e róla, de gyanítom, tudnak
-
sirdond
őstag
Másnál is állandóan "Delve challenge III failed..." üzenet jelenik meg állandóan, ha kinyír egy shaper map-os boss-t?
-
Trotta
csendes tag
Sziasztok !
Nikonál a bányában figyelmetlen voltam , és a falfelrobbantásos küldetésnél , nem jutottam el a fal közelébe a sulphit pedig elfogyott. Azóta a felszínen nem találtam utánpótlás . Helyre lehet hozni vhogy ezt a hibát ? -
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #16035 üzenetére
Einharnál gondolom a beastcraft opciók bővülnek, plusz szerintem a küldetéseknél futhatsz bele a korábbi Bestiary spéci beastekbe, amik az aspect-es cuccokat adják.
-
TrollBalint
addikt
Másnál is alig esik map? Nekem egyszerűen nem akar esni 4-esnél nagyobb...
Apropó, miért jó, hogy a mapon megcsinálom a küldetéseket, amit a masterek adnak? Úgy emlékeztem ez lett a daily helyett, viszont sehol nem látom, hogy állok, mikor lépnek szintet... Arról nem is beszélve, hogy miért jó nekem, ha Einhart magas szintű? Zana még oké, ő ad pluszt a mapokhoz.(#16020) sirdond: hát esett egy csomó unique, de ez pont nem...
Bezzeg egy 11%-os quality-s Tabula Rasam az van (persze közvetlenül azután, hogy lenyomtam Kitavat, és visszamentem néhány elmaradt questet megcsinálni. Rögtön az első sárga strongboxból esettAmúgy mire jó, hogy 11%-os? Nincs is semmi tulajdonsága)
-
Har_melin
addikt
válasz
sittes79 #16033 üzenetére
Leírásnak először is az összefoglalót a topik tetején.
Engineering Eternity csinált egy baromi részletes, minden lényeges pontot kitárgyaló videó sorozatot. Érdemes a végéről elkezdeni, és végigmenni rajta. A Build guideőkat át lehet ugrani (a régi ligákhoz tratozók nem biztos, hogy most is működnek abban a formában) és persze a mesterekről szóló is elavult lett mostanra, de a többi (az act végigjátszások, a kiemelt bossok elleni taktikák, a harcok mechanikája, a resistek és a különböző védelmek szerepe, stb.) most is használható.
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm mindenkinek az infót. Mondjuk túl sokat nem értettem a magyarázatokból, de igyekszem bővíteni a tudásom.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #16017 üzenetére
Szinte biztos, hogy Zana küldetésében csináltad meg, azt a mapot választottad. Random nem jelöl teljesítettnek egyetlen mapot sem a játék, ilyen bugról sem érkezett jelzés.
Ahogy lejjebb már írták, a színes gyűrű azt jelzi, hogy ma éppen Alva incursion-ös küldetését ezen a mapon találod. Mindegyik mester más jelzést kap és minden nap más mapra kerülnek a küldetéseik.
-
Har_melin
addikt
válasz
sittes79 #16022 üzenetére
Egyelőre szerintem semmire, várj egy pár hetet. A hó végén biztosan lesz tab akció, akkor érdemes venni egy Currency Tabot és egy Fragment tabot. Ezzel szabadul fel a legtöbb helyed a többi tabon.
Ha marad még belőle, akkor vagy egy Premium tabot, vagy legalább egy premium tab upgrade-et, hogy ha kereskedni akarsz (mondjuk mert esik valami neked éppen nem kellő értékesebb cucc), akkor lássák a potenciális vevők.
-
Nordic
Közösségépítő
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Nullkilométeres vagyok ebben a játékban, és a d3 után egy kicsit hogy is mondjam..sok. Van esetleg valami magyar adatbázis, ahol lehet olvasni az alapokról és a történetről?
-
San398
őstag
válasz
KubanitoS #16017 üzenetére
A mapnál akkor lesz a bonusz kipipálva(teljesítve) ha lecsapod a boss-t:
- Tier1-5-ig magic(kék), transmutationnal tudod magic-re, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor alterationnal lehet rajta változtatni
- 6-10-ig rare(sárga) alchemy orbal lehet rare, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor scouring és alchemy-vel lehet rajta változtatni (vagy chaos orb de ez drágább szerintem, sosem használom épp ezért)
- 11 fölött én mindig teszek rá chisel-t és utána jön az alchemy majd a vaal orb (corrupted lesz)
Map drop is random, volt úgy hogy nem esett az egész mapoon egy se és volt úgy hogy 3-4. A kék, sárga és boss mobok +1 tier mapot dobhatnak és a boss dobhat +2 tier mapot is,(pl. Tier1 mapon kaphatsz tier1, tier2 és tier3 mapot) de csak olyat ami már unlockolva van az atlaszon.
Amit látsz az atlaszodon az az Incursion mod -
HugóBoss
tag
Hali!
Kezdőként van valami guild, vagy közösség ingame, ahová lehetne csatlakozni? Nem mondhatnám, hogy egyszerű a játék, kissé káosz van a monitoron és ettől a fejemben is -
sittes79
addikt
Kezdőként gondoltam támogatom a játékot, vettem egy pakkot és kaptam 200 pontot mire érdemes költeni?
-
Rabby7
csendes tag
válasz
TrollBalint #16016 üzenetére
Hello.
Én értem hogy úgy működik a map tab, hogy vagy az egyik vagy a másik. Mondjuk ha van egy legördülő menü, amiben lehetne köztük választani, hogy melyiket mutassa, akkor az miért nem működik jól?
Most csak a régi látszik.
Igen, már csak az újakat dobálja a standard( nem ligázok jelenleg). És ezért zavaró hogy nem tudom berakni.
Oké hogy szép lassan használom el a régieket(az újak meg csak gyűlnek) de bepakoltam olyan 40 darab unique mapot, ezek meg eltüntek. Nem 1 exa az összérték, emiatt akarok írni a supportnak. :-(
Szóval pls egy supportos mailcimet mert én nem találtam...
Köszönöm! -
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #16007 üzenetére
Köszi, igen, e kettő között "vergődök", hogy használjam, vagy sem, mert igazából a resistjeim most is max-on vannak és ha övet kell cserélni, akkor már mást is, ha eladom akkor azért a ~100c-ért meg elég sok mindent tudnék venni, alszok rá egyet
Egyébként Tinkerskin van valakinek eladó? Inkább innen veszem meg valakitől,ha van, mint egy random valakitől.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #16009 üzenetére
nem kell összekötni, csak gondolom nem szedte szét a 3L-t.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #16015 üzenetére
Köszönöm, majd remélhetőleg kitapasztalom a dolgot (vagy megnézem a 45 perces YT videót, amit a témában találtam), de most még nekem nagyon úgy tűnik, hogy tök random tekinti úgy a játék, hogy egy-egy pályatípust már teljesítettem.
Ez az Atlas jobb felső sarka. A csilivili cucc a Pen tier 2, amit tutira nem csináltam még meg, mert nem is esett olyan térkép még.
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #16013 üzenetére
Hello,
nem egészen így van. Nincsen olyan, hogy graveyard T1 és T2 és stb. Hanem van a graveyard, ami T1-es, ehhez kapcsolódik a nem tudom milyen map (vagy akár kettő is) ami(k) T2-s(ek) és így tovább. Azon a mapon tudsz menni, amit megnyitsz, nem kell, hogy az előtte lévők teljesítve legyenek. Ha neked úgy tetszik, és szert tudtál tenni egy T10-esre, kezdheted azzal is.
A map akkor van teljesítve, ha levered a végén a bosst, ahogy írták is, ez nem mindig arénában van, van, hogy kint van. Ha először mész a mapon, akkor kiírja, ha teljesítetted, ha a bonusz is megvan, azt is kiírja.
Hogy melyik mapot csináltad meg, azt az Atlason jelzi, méghozzá úgy, hogy amit megcsináltál, de a bonus nincsen meg, az látszik az Atlason (előtte egy szürke kör van ott), ha a bonusz is megvan, akkor pedig egy sárga kör van körülötte. -
Rabby7
csendes tag
Sziasztok.
Mapos problémám nem oldódott meg, tudnátok adni egy support mailcimet ahova lehet ilyenkor a panaszt elküldeni, és válaszolnak is?
Köszi előre is! -
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #16012 üzenetére
Értem én, de ha pl megcsinálom a Tier 1 Graveyardot, akkor nem kellene valahogy ennek megjelennie az Atlas mapon egy pipával, vagy valami? Illetve ezáltal ugye megnyílna a tier 2 graveyard is. Vagy nem így működik a dolog?
-
-
KubanitoS
veterán
Hi
Kezdőként eljutottam az endgém részhez. Most már tudok mapokat nyitni. Mindössze annyit kérdeznék, hogy mi alapján történik egy map lezárása? Az adott térképen kinyírok mindenkit, de igazából nem történik semmi. Gondoltam az Arénáig kell eljutni, de nem is minden térképen találtam ilyet, ezt sem igazán értem, na meg az aréna befejezése után is ott maradhatok a nyitott térképen.
Az sem teljesen világos, hogy tier 1-es mapok játszásakor az Atlas térképen miért nem halad a progress azokból a szálakból.
A játék küldetésrendszere szerint most Cage tier 2 pályát kellene nyitnom, de ilyet meg még nem találtam...
-
BoneDragon
veterán
Van aki itt tolja xboxon és előtte pc-n? Kiváncsi lennék milyen az irányitás kontrollerrel pc-hez képest és mennyire élvezhető igy a játék.
Ilyenkor konzolra is kijön az új liga vagy csúszik? Mintha rémlene valami, hogy nem egyszerre jelenik meg. -
crazygamer75
tag
Ennek így van értelme : Warlords Mark - Blaspemy - Herald of Ash. A build leírásban így van, de minek a blaspemy-t összekötni a herald of ash-al, az anélkül is müködik folyamatosan, vagy valamit nagyon félreértek?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #16003 üzenetére
Az öv az nagyon fasza két 40+os resistel. Én nem bántanám nagyon. Van rajta egy üres prefix hely. Egy jó 22% elemental dmg rá tud menni mestertől(bár fogalmam sincs hogy változott most a mestercraft ebben a tekintetben). Mivel nem T1 life így nem a méreg drága kategória, így én nem adnám el, hanem megtartanám. Egy ilyen övvel gyorsan el lehet indítani egy karit, mert baromi sokat segít a resisteken, kővel együtt nagyon szép life van rajta, és ugye az abyss kőre lehet pakolni még statot és resistet, ha nincs meg egy gemhez vagy itemhez. Nekem mindig van elrakva 2-3 ilyen övem, hogy mikor beüt a post Kitava resist bünti, legyen mihez nyúlni, ne keljen azonnal trade-elgetni.
-
sirdond
őstag
Vicces, hogy játék közben a veiled mod-oknál, mondom mi a franc értelme van ezeknek a +quality mod-oknak, azt hittem, hogy nem mehet 20% fölé a quality. Erre most látom a 40+-os meg 59%-os 1-handed weapon-okat és aztakurva
-
Har_melin
addikt
Holnap jön az új, 3.5.0.c patch, egy csomó küldetésekhez kapcsolódó bugot javít. Első helyen a 2 és 3 socketes craft recept áll, ezt az első bánya recept ponton megkapjuk ezentúl. Az nem világos, mit értenek az alatt, hogy "simply return to the first Delve encounter and you should be able to interact with the plinth once again", lehet, hogy az első bányaponton újra felbukkan majd a receptes tábla. Akinek nem sürgős, az egy későbbi patchban visszamenőleg megkapja ezeket a recepteket automatikusan.
-
tibee77
őstag
Mekkora trollok mar ggg-nel, egy crafting recept (t3as movement speed) oriath-ban van fenn a bal sarokban. 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s