Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- A legfinnyásabb esportolók sem panaszkodhatnak az ASUS új monitorára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- VR topik
- Megapixel vs. Valódi Kép: Amit a Gyártók Elhallgatnak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Variálható karakterisztikájú főklikkekkel jön a Pwnage magnéziumegere
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- Megfizethető ASUS ROG kütyü, ami nélkül élni sem lehet
-
42100 - 42001
45752 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
-
Siriusb
veterán
ÁÁÁ, most néztem meg egy videót a Chaos Trial-hoz, idáig nem értettem, miért halok meg egyből, amikor elkezd verdesni a szárnyaival. Kiderült, hogy valamiféle lövedékeket küldözget olyankor, amit én nem látok. Na, ez az igazi HC mód.
-
Callisto
őstag
Ja amúgy, a trialokat, a bugokat(Ritual bespawnol minden hegyoldalba és fába) és az 1 életet leszámítva leszámítva nagyjából ok az endgame. A mapozásnál előre haladva, néha elfogy a kari, de mindig van valami lehetőség javítani, és felvenni a tempót. Igazából ha belegondolok, random buildekkel megyünk egy olyan játékban aminek az elődjében már az actok vége felé elpusztítottak, ha nem volt egy koherens elképzelésed arról, hogy mit is akarsz kezdeni a karival és hogyan kéne skálázni a dolgokat. Sőt én strike skillel megyek és kb ott tartok a tierekben, ahol már a legtöbb patchben kb 100exes fegyó kellett a legtöbb strike skillhez, hogy tartsd a lépést egy bármilyen level 19-es spell clearspeedjével. Most sokkal jobb a helyzet.
Személy szerint örülök, hogy végre ott vagyok az elején a dolognak és élőben nézhetem végig, ahogy bővülnek majd a lehetőségek, nő a player power, és ezzel együtt jönnek az új kihívások is. Jelenleg a játék teljesen basic, a modpool az itemeken iszonyú kicsi(Szerintem ezért is ennyire bengák jelenleg a craftopciók), de igazából ezt is vártuk egy EA-tól.
-
0karmacoma0
senior tag
Tényleg nem neked való, az eleje óta siránkozol, már bocs.
Figyelni kell és játszani, nem csak rohanni, felszedni és magadra pakolni mindent mint a D4-ben. Én már napok óta a mapokon vagyok, gond nélkül eljutottam oda, ott annyi rare esik, hogy győzd eladni. A játék az actok alatt igyekszik megtanítani arra, hogy használd a képességeid, hogy a megfelelő skilleket pakold be satöbbi.
Ha neked ez nehéz attól még nem a játék a hulladék, csak nem neked való, vagy nem tudsz játszani, keress mást.Az egyedüli túlnehezített dolog szerintem a harmadik és negyedik ascendancy... főleg a negyedik az igazi szopás.
Ja amúgy, a trialokat, a bugokat(Ritual bespawnol minden hegyoldalba és fába) és az 1 életet leszámítva leszámítva nagyjából ok az endgame. A mapozásnál előre haladva, néha elfogy a kari, de mindig van valami lehetőség javítani, és felvenni a tempót. Igazából ha belegondolok, random buildekkel megyünk egy olyan játékban aminek az elődjében már az actok vége felé elpusztítottak, ha nem volt egy koherens elképzelésed arról, hogy mit is akarsz kezdeni a karival és hogyan kéne skálázni a dolgokat. Sőt én strike skillel megyek és kb ott tartok a tierekben, ahol már a legtöbb patchben kb 100exes fegyó kellett a legtöbb strike skillhez, hogy tartsd a lépést egy bármilyen level 19-es spell clearspeedjével. Most sokkal jobb a helyzet.
Személy szerint örülök, hogy végre ott vagyok az elején a dolognak és élőben nézhetem végig, ahogy bővülnek majd a lehetőségek, nő a player power, és ezzel együtt jönnek az új kihívások is. Jelenleg a játék teljesen basic, a modpool az itemeken iszonyú kicsi(Szerintem ezért is ennyire bengák jelenleg a craftopciók), de igazából ezt is vártuk egy EA-tól. -
Har_melin
addikt
A francba, másodszor halok be A2-ben a két villámos keselyűnél úgy, hogy megpusztul mind a kettő, kiesik a loot és egy on death effekt kivégez.
-
Siriusb
veterán
Kipróbáltam én is a vaal-t mínusz egy szint....
-
zsirfecske
veterán
Annyi? Kár hogy nem 6linkes

A 6link 5 support gemet jelent, az 5link 4et mivel a linkbe maga a skillgem is beleszámolódik, ha tudtad akkor bocsi
Tehát a 4 suppgem:
Fire infusion+primal armament+magnified effect+fire penetration(lehet ennek nem ez a neve), lvl3 supp gemnél meg majd payload cseréli a magnified effectet, amíg nincs 6link, de még brutál ára van annak, inkább megpróbálom legyártani majd.igen, látom a skill lapon elejétől kezdve, hogy 5 support socket van, meg megnéztem itt az "olcsó" 5 link gyártást, kíváncsian várom hogy eljussak idáig.
köszi a supportok leírását, én elsőre el is csesztem, nem tettem be explosive granede-hez a scattershot-ot, csak dobálgattam a gránátokat egyesével

-
Edge
veterán
persze, tisztában vagyok vele, ezért bánom, már act1 végén cserés lesz
5 link? milyen gem megy bele annyi?
Annyi? Kár hogy nem 6linkes

A 6link 5 support gemet jelent, az 5link 4et mivel a linkbe maga a skillgem is beleszámolódik, ha tudtad akkor bocsi
Tehát a 4 suppgem:
Fire infusion+primal armament+magnified effect+fire penetration(lehet ennek nem ez a neve), lvl3 supp gemnél meg majd payload cseréli a magnified effectet, amíg nincs 6link, de még brutál ára van annak, inkább megpróbálom legyártani majd. -
zsirfecske
veterán
persze, tisztában vagyok vele, ezért bánom, már act1 végén cserés lesz
5 link? milyen gem megy bele annyi?
-
Edge
veterán
később persze igen, gondolom, de még act1-ben vagyok, itt a greande csak support egyelőre, fregmentation round-dal megyek és a flash/explode csak cc és kiegészítő sebzés.
nyilván egy full gránátos build-hez nem az increased bolt speed alap kell, meg magas szinteken minden az alap sebzés, de megjegyzem van xbow build is tápos.
mondjuk én nem nagyon nézegetem előre ezeket, minmaxra még lesz idő bőven ha kijön a végleges játék. én játszom inkább, felfedezem a game-et, ezért a trade-et is kizárom egyelőre.
szóval amiről szólt a képem inkább pont az, hogy bezzeg ilyen alacsony szinten esik nagyon jó statokkal (3/4 tökéletes szvsz), aztán majd a rendes base-ekkel küzdhetek mire kijön csak hasonló is.
Igen ismerem, egyelőre elvagyok gránátokkal, majd ha elfogy lehet váltok. Igen nehéz amikor low itemre ad jóságot, de a dps miatt majd el kell engedned, ha később egy pure physdamos magic is jobb lesz.
Elso gem vaalozásom 5linkesítette az explo grenade-et úgyhogy örülés van
-
zsirfecske
veterán
+gránátos xbow kell, többit felejtsd el. Act3tól hozzáférhető, persze addig akármi jó. Szerencsére Merc faék, kell egy baszó xbow és hali. Én nem is vesződök a crafttal, majd megcsinálja helyettem más az exáimból meg megveszem jól ami kell. Szerencsére esik bőven. Jelenleg cruel a1ben vagyok, minden sima. Maxroll buildet követem, ahogy eddig is jó volt mindenre úgy sztem napokon se lesz gond. Pár gamer már t15ön jár witchunter grenadierel és ezt úgy hogy nerfet már kapott a build.
Bossoknál vicces a decamitation strike effekt 1 lövéssel indulásnak leveszi boss hp negyedét. Aztán meg low hp ál jön a culling strike és fekszenek. Persze ez nem srs cucc de abszolút vállalhatóak a pár perces fightok most, később ez majd javul sok node kell még.később persze igen, gondolom, de még act1-ben vagyok, itt a greande csak support egyelőre, fregmentation round-dal megyek és a flash/explode csak cc és kiegészítő sebzés.
nyilván egy full gránátos build-hez nem az increased bolt speed alap kell, meg magas szinteken minden az alap sebzés, de megjegyzem van xbow build is tápos.
mondjuk én nem nagyon nézegetem előre ezeket, minmaxra még lesz idő bőven ha kijön a végleges játék. én játszom inkább, felfedezem a game-et, ezért a trade-et is kizárom egyelőre.
szóval amiről szólt a képem inkább pont az, hogy bezzeg ilyen alacsony szinten esik nagyon jó statokkal (3/4 tökéletes szvsz), aztán majd a rendes base-ekkel küzdhetek mire kijön csak hasonló is.
-
Edge
veterán
fentiek szerint mégis az kell a népnek, hogy könnyen tudjon haladni, azaz könnyű játékot akartok

közben alacsony item szinten jött ki a perfekt, alapból socketes crossbow, felteszem sosem találok ilyen jó base-t többet, főleg nem endgame-ben. most hogy fogok erről váltani
már most esik jóval nagyobb alapsebzésű típus, nem is fogok orb-ot pazarolni rá, de nagyon megdobja az fps-t a +2 skill.
+gránátos xbow kell, többit felejtsd el. Act3tól hozzáférhető, persze addig akármi jó. Szerencsére Merc faék, kell egy baszó xbow és hali. Én nem is vesződök a crafttal, majd megcsinálja helyettem más az exáimból meg megveszem jól ami kell. Szerencsére esik bőven. Jelenleg cruel a1ben vagyok, minden sima. Maxroll buildet követem, ahogy eddig is jó volt mindenre úgy sztem napokon se lesz gond. Pár gamer már t15ön jár witchunter grenadierel és ezt úgy hogy nerfet már kapott a build.
Bossoknál vicces a decamitation strike effekt 1 lövéssel indulásnak leveszi boss hp negyedét. Aztán meg low hp ál jön a culling strike és fekszenek. Persze ez nem srs cucc de abszolút vállalhatóak a pár perces fightok most, később ez majd javul sok node kell még. -
Lokids
addikt
Azért vannak még bajok a balancal. Act3-ban a ViperPuncit 2 napig tartott mire letudtam ölni. +6 szinttel. DorJancsinál még potit se kellett használnom. 2. ascendancyt +10 szinttel is csak 4. próbára tudtam megcsinálni. Még jó, hogy nem kell 10 körig tolni az Ultitmátumot...
-
Plazmacucci
félisten
Nekem még mindig alig volt időm játszani. ACT3 végére csak most értem. Bone bloodmage. Bone storm azért rendesen gyalulja a bossokat.
-
zsirfecske
veterán
fentiek szerint mégis az kell a népnek, hogy könnyen tudjon haladni, azaz könnyű játékot akartok

közben alacsony item szinten jött ki a perfekt, alapból socketes crossbow, felteszem sosem találok ilyen jó base-t többet, főleg nem endgame-ben. most hogy fogok erről váltani
már most esik jóval nagyobb alapsebzésű típus, nem is fogok orb-ot pazarolni rá, de nagyon megdobja az fps-t a +2 skill.
-
BoneDragon
veterán
En Ventrua buildjet csinalom, rajta kivül meg van Kripp-nek is buildje, az is jo de szerintem az masik verzio jobb lesz endgame-re.Arsonist-tal megyek, melle persze srs.Levelingre amit szerezz az +1 minion-os sapka-sceptre (erre jo ha van increased spirit mod is) es esetleg amulet, ha mar van amu amit kis szinten is lehet hasznalni.ezeknek a minionoknak a plusz szint kell, minden letezö gearrel ha lehetseges es brutalak lesznek.igen, minionok sokat halnak elejen mert nem tankosak de ezt ki lehet küszöbölni azzal hogy hamar leidezödjenek (tree-n ki lehet rakni ilyen pontokat) illetve van egy gem is ami fontos , talan last gap a neve.En konkretan mapozasra csak a flamewall-t hasznalom, semmi mast, ha jön egy tankosabb rare akkor nyomok ra egy flammability-t es ha megtankosabb akkor egy pain offeringet is elnyomok de ez marha ritka.Bossnal persze ezek kötelezöek, ha azt akarod ,hogy hamar lehaljon.Act3 cruel boss-nal neztem, hogy menniy idö alatt tudom lenyomni, konkretan 30 sec-ig tartott a harc, ugy hogy ott van egy kötelezö kis animacio resz ahol a boss beül a nagy gepebe, igy azzal is elment par masodperc, ergo rövidebb is lehetett volna.
Itt egy video arrol, hogy hogy ment ventrua-nak az elsö act ligakezdeskor [link] ha valaki ugyanezeket a dolgokat megcsinalja mint ö (en detto mindent igy csinaltam) akkor semmi gondja nem lehet a builddel.Remélem a héten nerfelik ezt is.
-
tibee77
őstag
En Ventrua buildjet csinalom, rajta kivül meg van Kripp-nek is buildje, az is jo de szerintem az masik verzio jobb lesz endgame-re.Arsonist-tal megyek, melle persze srs.Levelingre amit szerezz az +1 minion-os sapka-sceptre (erre jo ha van increased spirit mod is) es esetleg amulet, ha mar van amu amit kis szinten is lehet hasznalni.ezeknek a minionoknak a plusz szint kell, minden letezö gearrel ha lehetseges es brutalak lesznek.igen, minionok sokat halnak elejen mert nem tankosak de ezt ki lehet küszöbölni azzal hogy hamar leidezödjenek (tree-n ki lehet rakni ilyen pontokat) illetve van egy gem is ami fontos , talan last gap a neve.En konkretan mapozasra csak a flamewall-t hasznalom, semmi mast, ha jön egy tankosabb rare akkor nyomok ra egy flammability-t es ha megtankosabb akkor egy pain offeringet is elnyomok de ez marha ritka.Bossnal persze ezek kötelezöek, ha azt akarod ,hogy hamar lehaljon.Act3 cruel boss-nal neztem, hogy menniy idö alatt tudom lenyomni, konkretan 30 sec-ig tartott a harc, ugy hogy ott van egy kötelezö kis animacio resz ahol a boss beül a nagy gepebe, igy azzal is elment par masodperc, ergo rövidebb is lehetett volna.
Itt egy video arrol, hogy hogy ment ventrua-nak az elsö act ligakezdeskor [link] ha valaki ugyanezeket a dolgokat megcsinalja mint ö (en detto mindent igy csinaltam) akkor semmi gondja nem lehet a builddel. -
BoneDragon
veterán
Azert ,hogy megvedjem a sracot, nagyon nem mindegy ,hogy milyen karival kezd az ember.en az elsö karimmal vert izzadtam az elsö par napban.olyan skillekkel mentem ami nagyon nem volt alkalmas arra, hogy siman vigye az actokat.tonna goldot költöttem el arra folyamatosan, hogy atrakjam a tree-n a pontokat.fuhh, katasztrofa volt az elejen...3 nap szenvedes utan atraktam a karit cast on freeze setupra es vegre minden fasza volt.atrepültem az actokon, egeszen addig amig ggg nem nerfelte le a buildet.
na ott azt mondtam,hogy kapjak be, nekem ennyi volt a jatek, goldom se volt, hogy a karibol valami mast csinaljak, mert elötte elment a gold minden szarra.1 nap pihi aztan megis raeröszakoltam magamat, hogy jatszak, gondoltam kezdek egy summonert.hat öcsem, ez a build konkretan olyan mintha beirtam volna valami cheat-et.mindent ledozerol, konkretan szerintem legerösebb build a ligaban es mar kis szinten is...ha ezzel kezdtem volna elsö nap mar sztem pinnacle bossokat is mind leöltem volna.vegre megint elvezem a jatekot.kat nap alatt eljutottem 38 as szintre, de csak azert mert meloztam is, nem volt sok idö jatszani.aztan a következö ket napban mar azt vettem eszre hogy t10es mapokon megyek, lvl 75 is megvan.szoval annyit akarok csak mondani, hogy build kerdese az egesz.ha valaki az elejen felre valaszt, akkor el is mehet a kedve az egesz gametöl az tuti.velem is igy volt.Én meg tegnap láttam, hogy a cast on freeze gemet nerfeltek. Mondom mi az anyamert nem működik... Most már marad így, de nagyon gondolkodok egy warrin vagy monkon.
-
Remiel
őstag
Nemrég kezdtem minionost, levelingre van valami tanács? Olyan hamar meghalnak a skeletonok, és elég lassan térnek vissza, csak azt veszem észre, hogy magamra vagyok utalva. Unearth-al tudok idézni Bone conctructokat, ha van hulla. De bossoknál nem mindig van... Vagy később jobb lesz a helyzet?

fire wall, SRS... act 1 ben megszerezheted az első spirit követ és kiveheted az SRS utána gyerekjáték
-
dante3
addikt
Azert ,hogy megvedjem a sracot, nagyon nem mindegy ,hogy milyen karival kezd az ember.en az elsö karimmal vert izzadtam az elsö par napban.olyan skillekkel mentem ami nagyon nem volt alkalmas arra, hogy siman vigye az actokat.tonna goldot költöttem el arra folyamatosan, hogy atrakjam a tree-n a pontokat.fuhh, katasztrofa volt az elejen...3 nap szenvedes utan atraktam a karit cast on freeze setupra es vegre minden fasza volt.atrepültem az actokon, egeszen addig amig ggg nem nerfelte le a buildet.
na ott azt mondtam,hogy kapjak be, nekem ennyi volt a jatek, goldom se volt, hogy a karibol valami mast csinaljak, mert elötte elment a gold minden szarra.1 nap pihi aztan megis raeröszakoltam magamat, hogy jatszak, gondoltam kezdek egy summonert.hat öcsem, ez a build konkretan olyan mintha beirtam volna valami cheat-et.mindent ledozerol, konkretan szerintem legerösebb build a ligaban es mar kis szinten is...ha ezzel kezdtem volna elsö nap mar sztem pinnacle bossokat is mind leöltem volna.vegre megint elvezem a jatekot.kat nap alatt eljutottem 38 as szintre, de csak azert mert meloztam is, nem volt sok idö jatszani.aztan a következö ket napban mar azt vettem eszre hogy t10es mapokon megyek, lvl 75 is megvan.szoval annyit akarok csak mondani, hogy build kerdese az egesz.ha valaki az elejen felre valaszt, akkor el is mehet a kedve az egesz gametöl az tuti.velem is igy volt.Nemrég kezdtem minionost, levelingre van valami tanács? Olyan hamar meghalnak a skeletonok, és elég lassan térnek vissza, csak azt veszem észre, hogy magamra vagyok utalva. Unearth-al tudok idézni Bone conctructokat, ha van hulla. De bossoknál nem mindig van... Vagy később jobb lesz a helyzet?

-
Plazmacucci
félisten
na ott azt mondtam,hogy kapjak be, nekem ennyi volt a jatek, goldom se volt, hogy a karibol valami mast csinaljak, mert elötte elment a gold minden szarra.1 nap pihi aztan megis raeröszakoltam magamat, hogy jatszak, gondoltam kezdek egy summonert.hat öcsem, ez a build konkretan olyan mintha beirtam volna valami cheat-et.mindent ledozerol, konkretan szerintem legerösebb build a ligaban es mar kis szinten is...ha ezzel kezdtem volna elsö nap mar sztem pinnacle bossokat is mind leöltem volna.vegre megint elvezem a jatekot.kat nap alatt eljutottem 38 as szintre, de csak azert mert meloztam is, nem volt sok idö jatszani.aztan a következö ket napban mar azt vettem eszre hogy t10es mapokon megyek, lvl 75 is megvan.szoval annyit akarok csak mondani, hogy build kerdese az egesz.ha valaki az elejen felre valaszt, akkor el is mehet a kedve az egesz gametöl az tuti.velem is igy volt.Arsonist vagy reaver?
-
tibee77
őstag
na ott azt mondtam,hogy kapjak be, nekem ennyi volt a jatek, goldom se volt, hogy a karibol valami mast csinaljak, mert elötte elment a gold minden szarra.1 nap pihi aztan megis raeröszakoltam magamat, hogy jatszak, gondoltam kezdek egy summonert.hat öcsem, ez a build konkretan olyan mintha beirtam volna valami cheat-et.mindent ledozerol, konkretan szerintem legerösebb build a ligaban es mar kis szinten is...ha ezzel kezdtem volna elsö nap mar sztem pinnacle bossokat is mind leöltem volna.vegre megint elvezem a jatekot.kat nap alatt eljutottem 38 as szintre, de csak azert mert meloztam is, nem volt sok idö jatszani.aztan a következö ket napban mar azt vettem eszre hogy t10es mapokon megyek, lvl 75 is megvan.szoval annyit akarok csak mondani, hogy build kerdese az egesz.ha valaki az elejen felre valaszt, akkor el is mehet a kedve az egesz gametöl az tuti.velem is igy volt. -
Remiel
őstag
Na végre eljutottam arra a szintre, hogy elég volt ebből a hulladékból.
Szinte maxos resistance, új fegyverek a szintemhez igazítva, armorok frissítve.
Cruel nehézségen eddig minden okés volt majd ACT 2 első felének a végénél a kürt megszerzése közben nem tudom mi történt de olyan lett a karakter mint egy papír szafat.
2-3 mob szarrá szednek.
Úgy kell matekozni folyamatosan mikor merre térek ki.
Ha felveszem a harcot folyamatosan szakítják a támadásokat 5-ből 2 ha végbe megy.
A legjobban ami idegesít az a loot.
Kb 50-ből 2 rare ami nekem való de az 99% -ban rosszabb mint ami van.
Közel 100 óra után ez bőven sok így.
Nincs elég jó érzés a játékkal szemben.
Nem érzem a jutalmazást. Unique item Act 3 vége óta nem esett sőt inkább Act 3 85%-nal.Elég volt.
Tényleg nem neked való, az eleje óta siránkozol, már bocs.
Figyelni kell és játszani, nem csak rohanni, felszedni és magadra pakolni mindent mint a D4-ben. Én már napok óta a mapokon vagyok, gond nélkül eljutottam oda, ott annyi rare esik, hogy győzd eladni. A játék az actok alatt igyekszik megtanítani arra, hogy használd a képességeid, hogy a megfelelő skilleket pakold be satöbbi.
Ha neked ez nehéz attól még nem a játék a hulladék, csak nem neked való, vagy nem tudsz játszani, keress mást.Az egyedüli túlnehezített dolog szerintem a harmadik és negyedik ascendancy... főleg a negyedik az igazi szopás.
-
BoneDragon
veterán
Cruel nehézségen eddig minden okés volt majd ACT 2 első felének a végénél a kürt megszerzése közben nem tudom mi történt de olyan lett a karakter mint egy papír szafat.
2-3 mob szarrá szednek.
Ha felveszem a harcot folyamatosan szakítják a támadásokat 5-ből 2 ha végbe megy.
Nem érzem a jutalmazást. Unique item Act 3 vége óta nem esett sőt inkább Act 3 85%-nal.Elég volt.
Nem úgy volt hogy refundot nyomtal 30 óra után? Azóta is itt sírsz.
Engedd el.
Az emberek sajnos nem fogják fel hogy ez egy EA -ban lévő játék és közel 1 év mire megjelenik a teljes. Nem értem mit várnak az emberek mikor láthatóan sok minden nem mukodik/fejlesztésre szorul. -
Remiel
őstag
Itt mind olyanok vagyunk akik sok 1000-nyi órán át élveztük a PoE-t, rengeteg jó kontent, build, csapat. DE valljuk be, ez a PoE 2 sehol sincs az 1-hez (oké szép új pályák, mobok, bossok), a játékmenet teljes visszalépés (és nem csak azért mert hard a ballance). Pl a GGG direkt rákeresett a legutáltabb kontentre és már csakazértis azt rakta be az ascendancy-k megszerzéséhez? Direkt nem akarnak 1 milliós játékosbázist, és csak pár 10 000 megveszekedett PoE tudor-nak akarnak játékot készíteni?
Ez nem POE 1 miért várod ugyanazt? És ez nagyon helyes, akik egy grafikailag feltuningolt változatát várták csak, azok maradhatnak az elődnél. Ráadásul tulajdonképp egy bétatesztről alkotsz véleményt úgy, hogy összehasonlítod egy kész játékkal, ami 10 éve fut.
Lefogadom, hogy nem voltál ott a POE 1 startjánál.Ha meg könnyű game kell ott a D4, aközben lehet sorozatot is nézni
-
Plazmacucci
félisten
2-3 mob szarrá szednek.
Ha nem tetszik, abba kell hagyni. Nincs ezzel gond.
-
Helmoras
őstag
2-3 mob szarrá szednek.
Nem neked való, ennyi. Játsz mást.
Nekem pont tetszik hogy "nehéz" a játék. Monkkal kezdtem crit/frost buildel próbálkozok, most kezdtem mapozni. Nyilván ki kell kerülni sok mindent, de elég haladós, pedig az 1500 hpm-on kívül resistem kb 20 as körül vannak van 30% evasion azt jónapot(70 halálnál járok összesen) Viszont szinte mindent azonnal fagyasztok és az 55% chc és az 500+chd aprít, act 3 cruel boss 2*3 másodperc volt, eddig csak saját cuccokkal játszom nem vettem másoktól semmit.
-
Roland861010
veterán
2-3 mob szarrá szednek.
-
Win-T
őstag
Temple offeringet csak találni lehet? Buzi játék bebugolt és volt egy sérthetetlen szörny amit nem lehetett célozni, és ezért a harmadik körben be kellett zárnom a játékot.
Ha az ascendancy questes runról van szó, akkor azt el lehet kérni akárhányszor Balbalától vagy a Trialmastertől fail esetén. Ha az már kész, akkor igen, találni... vagy venni trade-en.
-
Plazmacucci
félisten
Temple offeringet csak találni lehet? Buzi játék bebugolt és volt egy sérthetetlen szörny amit nem lehetett célozni, és ezért a harmadik körben be kellett zárnom a játékot.
-
Edge
veterán
"Kazuárok kikopnak így is úgy is"

-
Siriusb
veterán
Végre elértem act 3-ba, városba beérve, mondom craftolok már egy fegyvert. Azt hiszem ezzel el leszek egy darabig...

Azta, nem semmi. Volt régen egy mondás, de már csak az egyik felére emlékszem, hátha kisegít valaki: .... van szerencséje.
Grat hozzá amúgy!

-
Roland861010
veterán
Akkor maradok az webesnel .
Ott legalább nem kell azt a gusztustalan wolfot feltenni.A sebész be állítom és meg is jegyzi.
-
la_cc
addikt
Ez a trial of chaos a 2. ascendancy pontért most komoly? Boss fight közben még a nehezítések is mennek? 4. körben ráadásul csak... Ez most mi?

+3 szinttel mentem neki, de megettek.
-
Har_melin
addikt
Végre elértem act 3-ba, városba beérve, mondom craftolok már egy fegyvert. Azt hiszem ezzel el leszek egy darabig...

ez kellemes. Én most számoltam össze, hogy ha skill maxolásra törekszik az ember, akkor elvileg +10, reálisan +9 szintet tud összeszedni wandról, focusról és amuletrő összesen. (A +5-ös wand 60-70 exától indul, lvl80+, ha azt ki tudja valaki farmolni, akkor igazából nincs is szüksége rá.)
-
BoneDragon
veterán

-
Har_melin
addikt
Hogy énnekem mennyire tele van a tököm az összes olyan eladóval, akinél fent van a cucc (tehát nem lekéstem róla), de b*ik visszajelezni. egy jó fél órája próbálkozom, állandóan frissítem a trade ablakot, de a huszadik nyomorult után feladtam, majd egyszer ha jobb kedvem lesz újra próbálkozom. (Mellesleg vevőknél dettó, egy Hrimnor's Hymn-re ma eddig négy vakegér jelentkezett be, meghívom, visszalépek a városba, várok, ráírok, hogy akkor most mi van? Egy vette a fáradságot, hogy annyit írjon, bocs, vett egyet mástól.)
-
Win-T
őstag
Arra figyelj, hogy ennél a feldobott ablakon rá kell klikkelni a statokra amikre kereseni akarsz, mert default csak a base-re keres.
Roland: Nem, ez csak a beárazásban segít, trade-elni ugyanúgy hagyományos módon kell, de tud még pár okosságot emellett.
-
Roland861010
veterán
-
la_cc
addikt
-
zsirfecske
veterán
Hát ha azt nézzük, hogy olyan réteget építenek ki akik meg is maradnak, akkor jól csinálják. Ha könnyű a játék meg nem büntet eleggé és nincs súlya, nem fog a keménymag megmaradni. Kazuárok kikopnak így is úgy is. Azt viszont nem feledjük el, hogy ez e félkész termék, sehol nincs még az első részhez képest. A tartalom fele is hiányzik, minden új mechanika béta teszten van. Várjuk ki a végét. A Poe1 is egy romhalmazkénz indult.
"Kazuárok kikopnak így is úgy is"
-
Win-T
őstag
Nyald meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A PoE 1-es skinek sem jöttek át mind a többi player szerint.
Ki tudja mit művel még a GGG itt.Ezt előre megmondták, hogy megjelenéskor nem fog minden MTX működni, de folyamatosan dolgoznak majd rajtuk. Megmarad minden amit most veszel, nem fognak semmit elvenni.
-
Plazmacucci
félisten
Nyald meg.
Ki tudja mit művel még a GGG itt.Egy darab kesztyű jött nekem át az mtx-ekből. Na meg az a kéz back attachment amit most lehetett szerezni.
-
Roland861010
veterán
Nem, azt már csak poe3-ban tudod használni.
Nyald meg.
Ki tudja mit művel még a GGG itt. -
BoneDragon
veterán
Amúgy ha most veszek a Shopban bármit az meg marad a végleges játék megjelenése után is ?
Nem, azt már csak poe3-ban tudod használni.
-
Roland861010
veterán
Alakul azért.
Amúgy ha most veszek a Shopban bármit az meg marad a végleges játék megjelenése után is ?
-
Roland861010
veterán
Alakul azért.
-
Win-T
őstag
-
la_cc
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Részben egyetértek azzal, amit írsz, de a Poe 1 sem ilyen volt a 0.9 állapotban, mint most...
Adjunk ennek a 2-nek is 1 bő évet és akkor akkor törjünk pálcát felette.Nekem egyelőre marhára hiányzik az Awakened Poe trade kiegészítő... Így hogy check-oljátok a cuccokat a marketen? Manuálisan marhára időrabló...
Nekem 1 dolog hiányzik belőle. A ctrl+görgő stashelésnél. Főleg most, hogy kevesebb az affinity, külön tab a trialoknak(de minek
), a rúnáknak, waystoneoknak vagy mi a pöcsömnek hívják most mapokat, meg a quad a szemétnek. Awakeneddel nem is kell dumpolni mindent Quadba, mert gyorsan szét lehet dobálni, anélkül kínszenvedés. -
Har_melin
addikt
Grinding Gear Games
Persze, a grind egy pontig elkerülhetetlen része az ARPG műfajnak. Sehol sincs végtelen számú pálya és tileset típus erre, nem ezt várom. Nekem az egyhangú, repetitív grind az, ami elveszi a kedvemet. Itt pl. a Lost City és a Buried Shrines ugyanaz a tileset, két irgalmatlanul hosszú labirintus. Alig vártam, hogy eljussak a bossig és végre abbahagyhassam a játékot.
-
Win-T
őstag
-
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Itt mind olyanok vagyunk akik sok 1000-nyi órán át élveztük a PoE-t, rengeteg jó kontent, build, csapat. DE valljuk be, ez a PoE 2 sehol sincs az 1-hez (oké szép új pályák, mobok, bossok), a játékmenet teljes visszalépés (és nem csak azért mert hard a ballance). Pl a GGG direkt rákeresett a legutáltabb kontentre és már csakazértis azt rakta be az ascendancy-k megszerzéséhez? Direkt nem akarnak 1 milliós játékosbázist, és csak pár 10 000 megveszekedett PoE tudor-nak akarnak játékot készíteni?
Hát ha azt nézzük, hogy olyan réteget építenek ki akik meg is maradnak, akkor jól csinálják. Ha könnyű a játék meg nem büntet eleggé és nincs súlya, nem fog a keménymag megmaradni. Kazuárok kikopnak így is úgy is. Azt viszont nem feledjük el, hogy ez e félkész termék, sehol nincs még az első részhez képest. A tartalom fele is hiányzik, minden új mechanika béta teszten van. Várjuk ki a végét. A Poe1 is egy romhalmazkénz indult.
-
la_cc
addikt
-
Win-T
őstag
-
Win-T
őstag
Részben egyetértek azzal, amit írsz, de a Poe 1 sem ilyen volt a 0.9 állapotban, mint most...
Adjunk ennek a 2-nek is 1 bő évet és akkor akkor törjünk pálcát felette.Nekem egyelőre marhára hiányzik az Awakened Poe trade kiegészítő... Így hogy check-oljátok a cuccokat a marketen? Manuálisan marhára időrabló...
PoE Overlay II már van elvileg, de még nem próbáltam ki.
-
la_cc
addikt
-
crazygamer75
tag
-
Plazmacucci
félisten
Uh, most toltam le a Buried Shrine részt az A2-ben - ha kiszállok a játékból, akkor az az ilyen végeérhetetlen pályák miatt lesz. Eleve utálom a repetitív grindelést. Az egyben sem tudtam élvezni órákig ugyanazt a két mapot tolni, vagy még régebben egy-egy pályát farmolni, akkor sem, ha az volt jövedelmező. Itt meg nem tudom, legalább fél óra volt, mire eljutottam egyik végéből a másikba.
Ráadásul lehet, hogy most már én vagyok kekec, de szinte minden pálya "fentről" "lefelé" megy, jellemzően a képernyő alja felé kell haladnom és főleg támadnom, ami még lassít, mert sokkal többször kell visszavonulnom, a váratlanul rám eső mobok elől.Grinding Gear Games
-
Har_melin
addikt
Uh, most toltam le a Buried Shrine részt az A2-ben - ha kiszállok a játékból, akkor az az ilyen végeérhetetlen pályák miatt lesz. Eleve utálom a repetitív grindelést. Az egyben sem tudtam élvezni órákig ugyanazt a két mapot tolni, vagy még régebben egy-egy pályát farmolni, akkor sem, ha az volt jövedelmező. Itt meg nem tudom, legalább fél óra volt, mire eljutottam egyik végéből a másikba.
Ráadásul lehet, hogy most már én vagyok kekec, de szinte minden pálya "fentről" "lefelé" megy, jellemzően a képernyő alja felé kell haladnom és főleg támadnom, ami még lassít, mert sokkal többször kell visszavonulnom, a váratlanul rám eső mobok elől. -
_ocsisajt
őstag
-
Siriusb
veterán
Túltolták ezt az ac2 bosst, vagy csak a buildem sz*r... na jó inkább mindkettő. De kb meg is szivtam, itt nem olyan könnyű újra gemelni, mint ez 1-ben, ez kicsit zavar.
Nekem a crafting bench hiányzik nagyon, az nagy segítség volt kiigazgatni egy-két stat-ot az út során.
-
Siriusb
veterán
Nekem most játék közben a legkevésbé tetsző változtatás az a pályák hossza. Nyilván a PoE1-ben már fejből tudta az ember, merre kell menni, hol van az átjáró a következő pályára, de ezzel együtt is sokkal rövidebb idő alatt letudható volt egy-egy szakasz. A 2-ben meg gyakorlatilag el kell felejteni, hogy "van egy negyed órám, haladok egy kicsit", mert egyáltalán nem biztos, hogy annyi idő alatt (első karakterrel) eljutsz egyik végéből a másikba. Eszméletlenül sok a backtracking zsákutca is. Az ugyanakkor pozitívum, hogy pl. A2 elején a hiénáknál végül kiléptem a sorozatos halálok után és amikor újra belogoltam, akkor a boss előtti checkpointhoz rakott be, nem kellett végigfutni az egész pályát újra.
Ezzel nagyjából egyetértek. Sajnos én olyan vagyok, hogy végigbogarászok mindent, pláne elsőre, így még hosszabb.

-
Siriusb
veterán
Egyébként tényleg szentül hittem, hogy a játék nehézséget már nem a oneshot mechanikákkal szeretnék magasan tartani. Belátom, naiv voltam, hogy azt képzeltem most minden más lesz.
Ha szeretnél magadnak extra nehezítést, kövesd a példámat és a Graphics alatt az upscale mode-t állítsd bilinear-ra. Majd rá fogsz jönni, mi az, hogy nehéz játék!
Amikor nem tudod, hogy füvön vagy méregtócsán mész éppen át.
-
BoneDragon
veterán
Túltolták ezt az ac2 bosst, vagy csak a buildem sz*r... na jó inkább mindkettő. De kb meg is szivtam, itt nem olyan könnyű újra gemelni, mint ez 1-ben, ez kicsit zavar.
-
Win-T
őstag
Vettem egy gyűrűt 1 exért, három moddal. Rányomatam még három exet, ne legyenek már ott üresen a helyek... lehet tippelni a háromból mennyi olyan stat lett ami legalább minimálisan hasznos lenne.

-
0karmacoma0
senior tag
Én Curelen úgy vettem észre, a fontos dolgok nagyjából mindig ugyan ott vannak. Amire normálisan emlékeztem, ott nagyon gyorsan haladtam. Elsőre nekem is brutálisan sokáig tartott 1-1 act.
-
Har_melin
addikt
Akkor várj amíg elérsz a harmadik actba... ott a vége felé valami egészen feleslegesen kurva nagy pályák vannak, és alig történik rajtuk valami.
50,2 óra a játékidőm steam szerint és most értem el cruelt... igaz nálam az első végigjátszás mindig mindent elolvasós, felfedezős, átnézős így nem is kapkodtam, legközelebb már nem lesz ennyi azért (remélem), de a kampány hosszát azért szerintem át kell majd kicsit gondolniuk.Elsőre én is benézek minden kő alá, mert nem tudom, nem lapul-e valahol valami hasznos, de szerintem ezek baromi hosszú pályák. Egy leveling gearrel ellátott X-edik karakterrel már biztosan gyorsabb lesz, de a nehézség miatt azért azzal sem lehet rohanni.
-
Win-T
őstag
Nekem most játék közben a legkevésbé tetsző változtatás az a pályák hossza. Nyilván a PoE1-ben már fejből tudta az ember, merre kell menni, hol van az átjáró a következő pályára, de ezzel együtt is sokkal rövidebb idő alatt letudható volt egy-egy szakasz. A 2-ben meg gyakorlatilag el kell felejteni, hogy "van egy negyed órám, haladok egy kicsit", mert egyáltalán nem biztos, hogy annyi idő alatt (első karakterrel) eljutsz egyik végéből a másikba. Eszméletlenül sok a backtracking zsákutca is. Az ugyanakkor pozitívum, hogy pl. A2 elején a hiénáknál végül kiléptem a sorozatos halálok után és amikor újra belogoltam, akkor a boss előtti checkpointhoz rakott be, nem kellett végigfutni az egész pályát újra.
Akkor várj amíg elérsz a harmadik actba... ott a vége felé valami egészen feleslegesen kurva nagy pályák vannak, és alig történik rajtuk valami.
50,2 óra a játékidőm steam szerint és most értem el cruelt... igaz nálam az első végigjátszás mindig mindent elolvasós, felfedezős, átnézős így nem is kapkodtam, legközelebb már nem lesz ennyi azért (remélem), de a kampány hosszát azért szerintem át kell majd kicsit gondolniuk. -
Har_melin
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Egyébként tényleg szentül hittem, hogy a játék nehézséget már nem a oneshot mechanikákkal szeretnék magasan tartani. Belátom, naiv voltam, hogy azt képzeltem most minden más lesz.
-
Win-T
őstag
-
Mad_Wolf
aktív tag
valamelyik quest oldotta fel. olyan mint a settlersben a combinator vagy mi. random affixeket rak rá a három itemből ha jól láttam. gamble
-
Win-T
őstag
A Salvage Bench mellett mikor jelent meg egy Reforging Bench? Eddig egyáltalán nem tűnt fel, hogy ott van. És a "three similar item" alatt annál mit kell érteni? Azonos base, vagy csak három akármilyen cipő, kesztyű, body akármi?
-
Roland861010
veterán
A2 a bánya után.
Trade: Nem akarlak kiábrándítani, de ha az 1:1 alatt azt értetted, hogy 1 essence-ért 1 exa, akkor nem nézed a trade-et. az első sornál 10-10-8 az arány, a második, harmadik sor és a negyedik sor első és utolsó darabjánál 5, egyedül az Essence of haste az aminél 1:3-mal megúszod.Nem tudom tegnap 1:1-ben ment .
De benéztem és az egészet kellett volna el passzolni.Majd meglátjuk mi lesz ACT3-ban.
-
Har_melin
addikt
Hol tartasz?
A2 a bánya után.
Trade: Nem akarlak kiábrándítani, de ha az 1:1 alatt azt értetted, hogy 1 essence-ért 1 exa, akkor nem nézed a trade-et. az első sornál 10-10-8 az arány, a második, harmadik sor és a negyedik sor első és utolsó darabjánál 5, egyedül az Essence of haste az aminél 1:3-mal megúszod. -
Roland861010
veterán
Sziasztok! Szeretnék 1:1-ben cserélni essenceket - exalted orbra. Akár az összeset. Akit érdekel vegyen fel barátnak
BrutalusMaximus#5705 -
Roland861010
veterán
-
Har_melin
addikt
Nálam win11, radeon 6600 és szintén teljesen simán fut. Lekopogom eddig még se logout, se crash nem volt, amióta a hét elején felraktam.
-
Win-T
őstag
Nálam Windows 11 van, legújabb Nvidia driverrel, a 24h2 update is telepítve van, nem fut semmiféle okosság a háttérben... a legnagyobb baja a játéknak amit eddig tapasztaltam, hogy ha túl sokat alt tabolok, néha kivág a login screenre.
Se fagyás, se lag, se akadozás. -
tibee77
őstag
De sajnos az a verzio halott ami nem archmage-en alapul.itt konkretan a meteorok csak azert procolnak mert van egy alapbol jo dpse a karinak az archmage miatt es a spark sokkal többször hiteli a mobokat, ascendancy is sokat segit.ezt masik skillel, gagyibb gearrel mar nem lehetne ugyanilyenre megcsinalni.cast on freeze setup es megis egy lightning skill kell hozza hogy müködjön, kicsit fura
a nerf elött kb mindegy milyen skillt raktal be, siman spameltem a comet-et.most ez mar nem megy. -
_ocsisajt
őstag
Otthoni gép meg laptopom is W10, nekem is jól ment.

Ráadásul laptop már egy öreg masina, egy régi gamer gép: i7-6820HK, 1070, 32 GB
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
tibee77
őstag
Akinek sokat crashel a jatek, ugy nez ki win11 a ludas.en pl. azt se tudom mi a gondja az embereknek.meg mindig win10en vagyok.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
No, átváltottam másik filterre, hogy legyen élesség, no meg 13 fps
, és láss csodát, tényleg ott a csaj. S nem csak ott van, de még buborékot is fúj, ahogy azt mondtad! 
Két-háromszori nekifutással pár perc alatt lement (köszönhetően az SRS-nek), de ez a lassított felvételben folyó közdelem érdekes volt. Ahová kattintottam, fogalmam sem volt mi vár rám ott, mire odaérek, meg egyáltalán mi történik, viszont időnként kimerevítve meg tudtam figyelni pl. a lövedékeket.
-
Remiel
őstag
Ej, be felpezsdült a topik, csak pislogok, mennyi új hozzászólás született tegnap óta.

Csak annyit teszek hozzá, a zene nagyon bejön nekem is, ráadásul az is jó volt, amikor Act1-ben dallal nyitotta meg az elzárt utat.
Tegnap este Act2-ben elakadtam annál a J.. valami (jambalalaljbalalajka?) nevő főgonosznál. Kétszer mentem neki, de még nem jöttem rá, hogy éljem túl a homokvihart.ja már megelőztek
nekem ma azzal kedveskedett a játék, hogy a 3. trialon az utolsó előtti pályán crahelt le, persze buktam a 3. ascendancy
-
Win-T
őstag
Én nem panaszkodom, mert ez a cast on freeze sorceress, így normal A3-ban egyelőre elég brutál, pedig még nem is tartok ott, hogy beépítsem a nerfelt mechanizmust, de mostmár jó lenne ha a szakértők előállnának új build ötletekkel, hogy tudjam nem teljes zsákutca felé haladok. Nem tudom meddig fogja bírni a csajszi.

-
Siriusb
veterán
a legjobb troll poszt válaszul erre

és a legjobb reply alatta:
"These parody posts are completely inappropriate. They don’t respect the months of effort I put in perfecting my build since last Friday’s release."
Ez jó!
-
zsirfecske
veterán
Ennél rosszabb a helyzet. A legtöbb reddites kritika, nem a POE1-et kéri számon, hanem az általa elképzelt tökéletes POE 1-et. Pl, hogy nem fasza minden map. Mikor volt tökéletes minden map poe-ban? Volt 4-5 baromi jól farmolható, a többit meg kerültük ha lehetett. Itt is a normális kritika az lenne, hogy a W-s erdős map, talán wilford, a legszebb arpg map ever, de lényegében semmit nem látsz a fáktól. Ritkítsák az erdőt, és van 1 db map, ami sehogy nem kapcsolódik vissza magába, és túl sok a backtrack. Ehelyett jön a sírás, hogy nem minden map Crimson Temple, meg Dunes. Így meg senki nem veszi komolyan a amiket irkálnak, akkor se ha épp jogos.
Van például egy kapcsoló a vaal labor pályán, amire ha rákattintasz 3 másodpercig védtelenül görcsöl rajta a karakter, és nem bírod megszakítani space-el sem. Ezek azok a visszajelzések amikre szükség lenne egy ea-ban, nem ez a végtelen sírás a fejekben létező scenariok alapján.a legjobb troll poszt válaszul erre

és a legjobb reply alatta:
"These parody posts are completely inappropriate. They don’t respect the months of effort I put in perfecting my build since last Friday’s release."
-
Plazmacucci
félisten
Ennél rosszabb a helyzet. A legtöbb reddites kritika, nem a POE1-et kéri számon, hanem az általa elképzelt tökéletes POE 1-et. Pl, hogy nem fasza minden map. Mikor volt tökéletes minden map poe-ban? Volt 4-5 baromi jól farmolható, a többit meg kerültük ha lehetett. Itt is a normális kritika az lenne, hogy a W-s erdős map, talán wilford, a legszebb arpg map ever, de lényegében semmit nem látsz a fáktól. Ritkítsák az erdőt, és van 1 db map, ami sehogy nem kapcsolódik vissza magába, és túl sok a backtrack. Ehelyett jön a sírás, hogy nem minden map Crimson Temple, meg Dunes. Így meg senki nem veszi komolyan a amiket irkálnak, akkor se ha épp jogos.
Van például egy kapcsoló a vaal labor pályán, amire ha rákattintasz 3 másodpercig védtelenül görcsöl rajta a karakter, és nem bírod megszakítani space-el sem. Ezek azok a visszajelzések amikre szükség lenne egy ea-ban, nem ez a végtelen sírás a fejekben létező scenariok alapján.Szerintem a többségük még duplózott amikor a poe1 beta ment, és az tényleg egy rakás szar volt. Ez is félkész játék, ez sem emgy át nekik. Skillek fele bent sincs, nincs kard meg fejsze a játékban, hiányoznak játszható karakterek, stb. Mit vártak?
-
Siriusb
veterán
Mivel én erősen lebutított grafikával tudom csak játszani (élesség=0), így sok mindent nem is látok, amit mindenki más igen. Szóval van ott velem egy csaj is?!
-
0karmacoma0
senior tag
Érzésre többen vannak azok akik azt várták, hogy ez egy poe1 lesz új grafikával. De picsogás circlejerk az megy.
Van például egy kapcsoló a vaal labor pályán, amire ha rákattintasz 3 másodpercig védtelenül görcsöl rajta a karakter, és nem bírod megszakítani space-el sem. Ezek azok a visszajelzések amikre szükség lenne egy ea-ban, nem ez a végtelen sírás a fejekben létező scenariok alapján. -
Roland861010
veterán
-
la_cc
addikt
Hát én igy 33 óra után irtam egy panasz levelet a steam felé meg benyujtottam a vissza igényt.
A játék szinte minden egyes városba vissza tp-nél össze omlik. a gépet ha ma 20* nem inditottam újra akkor 1* sem.
Szörnyen fut. A 2ik Trialnak neki mentem de egy diavetités az volt az egész.azért a konfingom nem egy nasa féle vas de ennyire otvarul nem kellene hogy fusson.
plusz ez a játék tényleg hardcore arpg manusoknak való. egyszerüen ez a harc rendszer nekem nem fekszik. folyamatosan mana hiányban szenvedek egy warrioral úgy hogy az összes support spellem 0 costos.De még ezeken át is lendülnék mert amikor darál akkor szépen vissza is tölti de igy ezzel a laggal szánalom.
ja és act 3-ban 1 db item lyukaszó nem esett. 1 db sem! igy hogy tuningolja az ember a cuccait.mindegy is tényleg nagyon alfa ez még nem béta.
33 óra = szar game
-
Roland861010
veterán
Na túl vagyok az ACT 3-on, gondoltam neki megyek a Trialnak 4.ik próba valami madár boss. Fél hp-nál felrepült és ahogy el tünt meg is haltam. Ez a játék szerintem nem a meleenek készült.
ACT3-ban utolsó bossnál is amikor a kört teszi maga alá nem lehet elég gyorsan ki chargegolni hogy nem érjen hozzám.
Lement elsőre de egy vicc.
Ez mellé még mindig vanak teljesitmény beli próblémák de legalább már nem fagy ki.Amúgy most mennyiszer kell végi menni az Actokon?
Nekem egyszer is elég volt... -
dante3
addikt
Igen, nagyon beleolvad a homokviharba az a buborék, amit felhúz a társad. Párszor elfeküdtem mire megláttam mi a szösz van

-
Win-T
őstag
Ej, be felpezsdült a topik, csak pislogok, mennyi új hozzászólás született tegnap óta.

Csak annyit teszek hozzá, a zene nagyon bejön nekem is, ráadásul az is jó volt, amikor Act1-ben dallal nyitotta meg az elzárt utat.
Tegnap este Act2-ben elakadtam annál a J.. valami (jambalalaljbalalajka?) nevő főgonosznál. Kétszer mentem neki, de még nem jöttem rá, hogy éljem túl a homokvihart.A csaj aki veled van felhúz egy pajzsot ilyenkor, állj mögé. De ez lehet kicsit bugos mert első három alkalommal kajak nem láttam, hogy ezt csinálná... de én legendásan vak vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
42100 - 42001
45752 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elektromos autók - motorok
- A legfinnyásabb esportolók sem panaszkodhatnak az ASUS új monitorára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Látásjavító szemműtét
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Záporoznak a súlyos AI incidensek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó MSI GAMING X TRIO RTX5080 16GB / 24 hó gyártói jótállás
- Motorola G23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900K 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Ideapad Gaming 3 Erős Rtx 3050 Ti gamer laptop játékra

Ránázek én is később.
BrutalusMaximus#5705