Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Nézem a gameplay videót, ami elsőre feltűnt:
- Bevezették a goldot, szerencsére a karakter automatikusan begyűjti és nem kell kattintani... bár GGG-nek van kattintás fétise, várjuk ki a végét.
- UI továbbra sem változott, csak kaméleonoknak ajánlott. -
válasz
0karmacoma0 #38297 üzenetére
Sanszos. De azért a diblo 2 sewers befigyelt a trailerben
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #38296 üzenetére
Még semmi infót nem olvastam/néztem, de még 1 év a betaig???? Wtf...
-
0karmacoma0
senior tag
Szerintem önmagában a balance is egy rémálom lett volna a meglévő és új ascendancyk között. Valszeg ahogy jöttek az ötletek, egyre gyorsabban fogytak ki a design spaceből és egy ponton feladták a harcot. Érdekes lesz így, de annyiból mindenképpen pozitív, hogy bármikor nosztalgiázhatok az egyben. Ott lesznek a kedvenc buildjeim, skilljeim, setupjaim. Ha összeolvadt volna a 2-vel, jó eséllyel minden kuka lenne és évekig tartana míg valamiféle egyensúly alakul ki a két alapjáték között.
-
BoneDragon
veterán
Kicsit későn írom a megoldást, sorry...
Telefon appban ha ramesz egy streamerre ott options jobb felső sarok. Audio only és play in background pipa.
Nekem így simán meg lett. -
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38291 üzenetére
A szárnyat mintha hajnali 1:30-ig lehetett megszerezni, de akkor benyomom újra
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #38291 üzenetére
Azt írja a Facebook hogy a poe2 önálló game lesz önálló balance megoldásokkal
én ebben már az első perctől biztos voltam és kaptam is érte hideget meleget... (egyszerűen nem lehet 2 külön enginet egyben működtetni ezt akkor is mondtam, de ezek szerint ők is rájöttek. Másik meg hogy gondolom a látottak alapján az elsőt idővel el akarják engedni.
-
válasz
TrollBalint #38290 üzenetére
Mindjárt megnézem, nekem is be volt kapcsolva a gép. Azt írja a Facebook hogy a poe2 önálló game lesz önálló balance megoldásokkal
Csak a portalt kaptam meg
Azt írja a szárny jutalom megszerzése már lezárult, demegint elkezdett menni a drop csík
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38287 üzenetére
Nem vágom azt hogy lehet megszetezni. Az oldalon azt írták 4 órát kell nézni, éjféltől kb. fél 4-ig eljutott a 45%-ig, majd kb. reggel 6-ig még ment amely idő alatt pontosan 0%-t haladt
-
crazygamer
tag
Awakened poetrade másnál is vacakol?
-
-
savior
őstag
Sziasztok.
Ma este várhatóak az infók a PoE 2-ről? -
la_cc
addikt
Ennél sokkal gusztustalanabb drop-okat nem tudtak volna választani.
-
Rayner
őstag
Én is utazok szombat reggel, úgyhogy nagy show nem lesz de az elején a lényeget meg akarom nézni. a dropokat meg majd telóról beállítom aztán had menjen
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38282 üzenetére
Tudom, hogy nem kell, nem is terveztem, csak éjfélig (vagyis legalább fél órával kezdés előttig) fent kellene maradni, hogy elindítsam. Aztán elmegy magától. Viszont szombat reggel mi elutazunk és vasárnap valamikor jövünk meg. Szóval nekem, vagy most éjjel lesz meg, vagy lecsúsztam. Kár lenne érte, portalok szívesen gyűjtök. Még most is, hogy már nem játszom a játékkal
-
válasz
TrollBalint #38281 üzenetére
Nem kell előtte ülni. Egyébként annyit nem ér az egész, hogy éjfélkor nekiálljak nézni.
-
Rayner
őstag
Nah éjjelre felkészül, gyerek nagyinál, sör a hűtőben
-
válasz
TrollBalint #38278 üzenetére
Az összeset.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38277 üzenetére
Oh bakker, hogy nem leszek itthon pont... Mennyit mobilnetet is zabálhat a twitch?
-
-
hajsza
aktív tag
A wiki oldal szerint a recovery gyűjtőfogalom, amiben minden benne foglaltatik: a regeneráció, leech (életszívás), recoup (sebzésből való visszanyerés), a life on hit és az italok életerő töltő hatása egyaránt.
-
Argh!
aktív tag
válasz
TrollBalint #38274 üzenetére
Szerintem az volt a kérdése hogy mi az a life recovery. De lehet rosszul értelmeztem. A life regen-t tudom mi, de ezt a recovery dolgot én sem értem hogy mi ez.
-
TrollBalint
addikt
válasz
belgast #38273 üzenetére
ami ilyen (flat értéket) értéket ad, az az alap regeneration, recovery, stb.-hez megy hozzá, és csak jönnek rá akülönböző módosítók (increased, more, reduced, less). Szóval, ha van egyik talenten 100% increased, meg cuccon 100% increased, akkor kapásból 54 lesz a 18-ból. Ha van 30% more ezek mellé, akkor rögtön lesz az 54-ből ~70.
És ez az elv vonatkozik, recovery, regeneration, sebzés, meg mindenre. -
belgast
csendes tag
üdv!
a net life recovery pontosan mit jelent? van egy abys jewel(Regenerate 18 Energy Shield per second) bent ha kiveszem akkor -500 al kevesebb lesz a net life recovery a path of building szerint, -
pruzsi
őstag
Végül így alakult: https://pastebin.com/F2rLLUUZ
de kicsit papír -
pruzsi
őstag
válasz
Plazmacucci #38267 üzenetére
Sparkos inquisitor lesz úgy néz ki még csak a felénél járok de már 300 divine oda
. Amikor még utoljára játszottam exalteddel lehetett fizetni
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #38236 üzenetére
Srácok, bocsi, csak most tudtam elkezdeni foglalkozni az ExileCon-os sörözéssel.
Akit érdekel, azt kérném, hogy jöjjön át a klános Discord-ra (aki nincs rajta, írjon és küldök meghívót), csináltam neki egy külön szálat, hogy ne a fórumot offoljuk szét vele.
Légyszí minél előbb jelezzetek vissza a form-on, dobjátok az ötleteket, ha van. -
-
pruzsi
őstag
Üdv. Kb 1 éve volt egy jó rf & főre trap guardianom és egy skeleton necrom amit azóta szetnerfeltek ...
Tudtok valami ajánlani amivel Uber shaper ,sirius és társai könnyen lemennek . A fent említettek anno jók voltak majdnem kb facetank volt végig . -
Argh!
aktív tag
-
savior
őstag
Helló. A PoE2-ről mikor is jönnek új infók?
-
Win-T
őstag
válasz
Melorin #38259 üzenetére
Azt még én amatőrként is látom, hogy rettentő gyengék a cuccaid, life, resistek, egyéb defense minimális (kék cipő lvl 74-en?), nem csodálom, hogy összecsuknak. Kizárt, hogy ezeknél nem találtál jobb cuccokat akár dropból is. A fegyverben lévő gemeknek mi a szerepük? A kesztyűdben három socket üres. Ha jól mutatja az oldal, akkor 29 pontod nincs kiosztva a fán, ascendancy pontok is ott állnak talonban, pedig sokat tudnak számítani.
De majd mindjárt megszakértenek a prók is. -
-
Har_melin
addikt
válasz
Melorin #38253 üzenetére
Csak gyorsan ránéztem, egyébként nem vagyok minion szakértő, de pár válasz:
- Ha jól látom, akkor a 6L kivételével (ami meg adott, mert 1H+Shield build) átpakolhatod a gemeket másba is, valószínűleg a kesztyűbe szántak kivételével. Ott ugyanis a socketek színétől függ a sebzés típusa, vagyis sanszos, hogy nem mindegy, melyik négyest rakod bele.
- Sceptre-t bármiből idézhetsz, a Ghazzy által javasolt primal crushclaw-t viszont majd csak mapozásnál, Harvestben fogod tudni összeszedni. Azt necróban tájékozottabbak meg tudják mondani, hogy mit érdemes addig is használni. Régebben a carnage chieftain (A6), a Wicker (szintén A6, a toronyban), illetve valamelyik syndicate assassin volt népszerű.
- a megfelelő színezésű Skin of the Loyal és a Surrender kivételével a többi unique cucc filléres darab. A Hungry loophoz amúgy is kell előbb felszintezett gem, ahelyett használj addig bármilyen, megfelelő statokat adó darabot. Páncélnál dettó, kezdőként érdemesebb a Tabulát A5 után már nem erőltetni, inkább vegyél valamit ami HP-t ad és segít a resistek kipótlásával. -
Melorin
addikt
Köszi mindenkinek, lecsekkolom az ajánlásokat. Egyébként az a bajom a jelenlegi builddel, hogy nincs elmagyarázva, vagy csak én nem tudom értelmezni azt, hogy pontosan mi a dolgom harc közben, melyik skillt milyen helyzetre ajánlja, stb. Van egy csomó gem link, de pl nem világos, hogy mindenképpen olyan itembe kell őket kirakni amit ajánl? Plusz ajánl leveling gem linkeket/geart aztán az endgame-t, de az egyiket már rég kinőttem, az endgame gear pedig túl drága. A kettő között mit csináljak akkor? A skeletonok túl rövid ideig tartanak, maguktól eltűnnek, folyton újra kell őket summonolni.
A spectrét csak abból az egyetlen mob típusból idézhetem meg amit ő írt? Értem én, hogy van erre egy channel a játékban, ahol valaki spectre-jét "elkérhetem" de én nem szívesen írogatok rá másra ilyen célból, örülök, ha a trade már megy
Még csak kezdek gearelődni, úgyhogy inkább nem mutatom meg a karimat. Tudom, hogy az sokat dobna a dolgon, de magával a karakter játékmechanikájával nem vagyok teljesen tisztában/kibékülve. -
hajsza
aktív tag
válasz
Melorin #38249 üzenetére
Ghazzy kitett egy tier lista videót a minion buildekről, talán ez is segít megfelelőt találni.
-
-
San398
őstag
válasz
Melorin #38249 üzenetére
Akkor ott nálad lehet a baj az itemekkel, resistel stb. mert Ghazzy az egyik legjobb minionos build építő. Kellene a karakter lapod hogy meglehessen nézni milyen cuccaid, skill fád van. Linkeld ide be a poe oldaláról.
Ja és írd le mi nem egyértelmű és mitől érzed azt hogy "nem az igazi" -
Melorin
addikt
Tudnátok ajánlani valami jó summoner buildet? Én ezt követem de valahogy nem az igazi, nem is egyértelmű benne minden.
-
-
wiggen123
senior tag
Kínai PoE oldalon 3.21 után 4.0 jön. Volt róla vid youtubon. Sejthető volt. Remélem nem fake news.
-
-
Ellia
addikt
válasz
Plazmacucci #38242 üzenetére
Értelme nincs, de amit a reddit csinál az is egy nettó ki...
-
Reddites poe sub miért a felhasználókat bünteti köcsög reddit miatt? Egyébiránt semmi értelme annak amit csinálnak.
-
-
tibee77
őstag
En is benne lennek a dologban de bazz az elsö szabadnapom 31-en lesz, aznap utazok haza mo. - ra....na majd talan 10 ev mulva összejön ez a klan tali nekem is.
-
crazygamer
tag
válasz
TrollBalint #38237 üzenetére
+1, drizztdourden1975 a guildedből, már ha megtűrtök egy vén antialkeszt
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Mit szólnátok hozzá,ha az Exilecon valamelyik napját (legalábbis egy részét) megnéznénk valahol, közösen, sör, vagy bármilyen ital mellett, élőben?
Nem akarok konkrétumot írni, egyelőre csak arra vagyok kíváncsi, hogy lenne e rá érdeklődő? Lehetne akár klántalálkozónak is tekinteni, de "leendő" klántagok is jöhetnek nyugodtan. Ha lennénk mondjuk legalább 7-8-an,akkor megpróbálom leszervezni valamelyik budapesti BarCraft-ot helyszínnek. Ott megvannak az adottságok,hogy streamet nézzünk zavartalanul, jó minőségben.És kedvcsinálónak: szerintem a GGG nagyot fog húzni és még idén jön a PoE2. Vagy a következő ligának, vagy utána. Ha nem így lesz, akkor mindenki, aki ott van az eseményen, a vendégem egy sör + röviditalra, hogy elfojtsuk a bánatot.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38234 üzenetére
Olyan nincs, viszont olyan van, hogy bizonyos skinek, csak egyes classokra jók.
Kezdésnek jó lesz?
-
válasz
TrollBalint #38233 üzenetére
Ja, én olyasmire gondokon, hogy játszható class, meg ilyesmi. Fizetős necro
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38230 üzenetére
Egyelőre még az eredeti felállás van, hogy ami fizetős, az csak kozmetikai effekt. Később lesz a battlepass, amivel pénzért tudsz szinteket ugrani (mármint a battle pass szintjeit tudod megnövelni) de azt játékbeli pénzért is meglehet tenni, csak ugya az több idő.
A ládába tabot venni is goldért kell, nem mint a poe-nál, igaz tényleg csak arra való, hogy belerakd a cuccaid -
tibee77
őstag
Sracok ennyire azert nem kell vedeni a jatekot, nem fikaztam le.
egyszerüen poe utan nem könnyü massal jatszani (föleg nem 14k ora utan) mert mindent hozza hasonlitok. A sztorit vittem csak vegig, persze, hogy nem vagyok meg a vegjateknal. 50es szinten vagyok kb 3-4 napja mert nincs idöm jatszani. Ami idaig nem tetszett, hogy sokat kell utazni, mob ùt közben kb. alig van, mar nagyon vartam, hogy meg legyen a lovam es atrohanjak azon a par mobon. Persze, nagyon az elejen vagyunk, sok minden fog valtozni. Egy ideig el szorakozok majd vele.
Plazmacucci: fuu passz, nem nagyon vagyok kepbe ezekkel a dolgokkal.
-
-
tibee77
őstag
válasz
Plazmacucci #38223 üzenetére
5-en este fel 12kor elinditottam a poe-t, aztan ejfelkor mar indult a diablo4 letöltese.
kiegtem, ez van. Kell kis szünet. Egyelöre tetszik a jatek de tartalom az keveske. Elleszek vele következö ligaig szerintem.
-
Har_melin
addikt
lehet, hogy ezután gyakrabban fogok írkálni arról, milyen hardvert kellene lecserélnem. Pénteken váratlanul bejött egy extra "tudjuk, hogy elcsúsztunk, de meg-e lehetne-e?" meló, ami le is futott - az ember ne ugorjon el, ha a sors keze rámutogat.
Úgyhogy mától egy RX6600-ot nézegetek, köszönöm mindenkinek a tanácsokat.(Persze nem olyan lenne a hardverek piaca amilyen, ha ehhez nem kellett volna még egy tápot is cserélni, mert a régin csak 6-tűs PCi csatlakozó volt, nem nyolcas... Meg ha már amúgy is szét kellett kapni a gépet, akkor vettem egy új proci ventit is, hogy ne menjen az agyamra a zúgás... )
-
válasz
BoneDragon #38224 üzenetére
Hazucc
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #38223 üzenetére
Meg.
-
Mindenki a diablot tolja?
Megéri a pénzt?
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #38221 üzenetére
16 Gb ramom van, és ha jól emlékszem egy 500 v. 550W-os táp van benne, a márkájára már nem emlékszem, de valami ismertebb. A játék, meg M2-es SATA-n van. Szoktam nézni a benchmarkot játék közben néha. Háát... a videókártyát szereti néha pörgetni, a processzort meg szinte mindig
Viszont tény, hogy sokkal jobban fut, mint a Diablo 4, bár a köztük lévő 10+ év miatt, ez el is várható -
simondr
senior tag
válasz
TrollBalint #38216 üzenetére
Szeva Bálint!
Tápot cserélni? wtf, mi van most a gépedben? Amúgy majdnem ugyanolyan a konfigunk, a te VGA-d is kb olyan erős mint az enyém. 8GB v 16GB ramod van? POE elég memória igényes.
-
Win-T
őstag
válasz
TrollBalint #38219 üzenetére
"...régi actokat akarok végigvinni..."
Nem, ezt egyszerűen nem tudom elképzelni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #38217 üzenetére
GGG szokás, hogy nem nagyon kukáznak semmit végleg. Ha valami nagyon nem jön be, akkor átalakítják. Lásd, akik bejöttek régen a ligákba karakterek, azokat sem dobták utána, hanem ők lettek az új szövetségeket, a régiek meg ellenségek (Mondjuk ez nem volt egy rossz ötlet). Vagy ott a pokemon liga, az nagy bukta volt, de átalakították, hogy beleférjen a játékba és elfogadja a nép. Vagy az Archnemesis, ami felemás fogadtatást kapott, addig-addig alakítgatták, míg csak belekerült a játékba...
A tervek szerint amúgy 2 irány lesz kezdéskor, a régi actokat akarok végigvinni, vagy az újat. Legalábbis régen ezt mondták, ha azóta nem változott, így lesz. Mondjuk ez legalább ad kis változatosságot a végigjátszáshoz -
-
savior
őstag
válasz
Plazmacucci #38211 üzenetére
Nagyon jól fest az új grafika. Azt viszont nem értem, hogy a régi act-okat, contentet minek hagyják benne?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #38175 üzenetére
Két dolog tűnt fel nekem, egyik egyértelműen a grafika, ami nekem (is) bejött. Poe-ba kifejezetten szerettem a Bane-t, az animációja miatt. Igaz, az egy használható skill is volt, de jópárszor elnyomtam csak úgy a vakvilágba. Sőt, akkor nyomtam el igazán, mivel szörnyeknél nem láttam az effektet
A másik, hogy a játékmenet lassabb lett. Nyilván így van értelme az effekteknek, mert amúgy valóban nem látni. Ilyen szempontból tetszik a Diablo 4 (na jó, az más szempontokból is) Illetve el tudom képzelni, hogy trükkösebb harcokat lehet csinálni, nem csak a sima odamegyek, gigadps és eljövök dolgot. (persze ennek is van hátulütője, de majd kiderül milyen irányba megy el a poe)
Simondr: a poe-val AMD ryzen 5 2600 + 1060 3Gb-s gépen játszok, és néha bizony beszaggat, de alapvetően jól megy a játék. Mivel a poe 2 is ingyenes lesz, biztos ki fogom próbálni. Nem biztos, hogy ezen a gépen, mert már egy ideje tervezek videókártyát cserélni, amihez meg tápot is kell cserélnem...
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38211 üzenetére
ez érdekes, új class? Monkszerűnek tűnik.
-
-
[link] új trailer.
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #38208 üzenetére
egy ponton túl esélyed nincs venti nélkül, ezzel együtt kell élni
amúgy nem jellemző a venti meghibásodás. Nekem pl volt már életem során vagy 30 vidikarim sose állt meg a venti. az újak sajnos a teljesítmény miatt melegednek amit hűteni kell. viszont terheléstől függően zajos.
-
Patrick
addikt
válasz
Har_melin #38208 üzenetére
Egy venti profilt mindenképpen érdemes lesz majd állítani, X hőmérsékletnél X%-os fordulatszám. Itt a ph-n is van valaki, aki ventiket árul videókártyákhoz, szóval cserélni biztos lehet, bár én még nekem soha nem kellett és nem is cseréltem.
Mindenképpen lesz hangja, akkor meg leszel lőve...
Nekem akkor jön meg picit a venti hangja, amikor 6-os parti van és sok az effekt, akkor nő a hőmérséklet, nő a venti fordulatszám is. De ez nem állandó.
Ha kicseréled a ventiket, akkor pár db-el halkabb lesz ugyan azon fordulatszámon és a hőmérséklet is csökken 1-2 fokot, de csodát nem kell várni, persze nem lesz egy hajszárító hangja... -
Har_melin
addikt
válasz
Patrick #38198 üzenetére
Akkor már csak egy kérdésem van (na jó: most éppen): eddig amikor csak lehet passzív kártyát vettem, mert a falra mászom a ventik zajától. Ebben a kategóriában viszont ez nem megy, mindegyik potenciális jelöltön legalább két venti van. A kérdés, hogy ha ezek zajosak, akkor mennyire könnyen cserélhetők?
-
-
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci #38205 üzenetére
be kell valljam én egyre jobban unom ezeket a sima poe ligákat, ezt a legutóbbit egyáltalán nem is toltam. Alig várom hogy jöjjön az új POE.
-
-
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci #38203 üzenetére
ja, a trailer végén az a dátum az exilecon? azt hittem a POE 2 release
-
-
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci #38199 üzenetére
1 hónap és 2 hét van a POE II-ig
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #38199 üzenetére
Chirsék is D4eznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest