Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
válasz
Siriusb #39797 üzenetére
Jelentem 70.100 körül kezdtem , és hiba nélkül beléptem, act 2 végéig toltam tegnap, Frankfurt.
Splitting steel lett. Nem vagyok tőle elàjulva, de 25 ön 3 linkben, amiből egy bleed, nem vonok le semmit.
Ha kész lesz kb 15-17m DPS, ami nem adja vissza mennyire effektív, emellett 70k körüli armor és eva, 90 százalék phys Dam red, 90 százalék körüli kiteres, 100 spell suppival remélem elég lesz T17 re.
Jelenleg érzésre meg az átlagostól is ratyibb a loot.A farm terv pedig majd harvest lesz , előző ligában nem tudtam annyit farmolni amit ne tudtam volna eladni 1 óra alatt
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Drenadar #39796 üzenetére
Megkönnyítheted vagy éppen megnehezítheted vele a dolgodat. Arra kíváncsi lennék, kihatással van-e a hullaházba szállítandó delikvensekre? Ha valaki végignézte az interjúkat, s volt róla szó, megköszönném, ha beírná.
Szerk.:
És hogy megy nektek a liga? Nekem már meg is van a trans gem. -
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39793 üzenetére
Nem opció. Ha nem kattintasz rá, akkor is beadja. Csak alapon hagyva.
-
-
Siriusb
veterán
Aki SRS-t nyom, annak tudok adni egy red covenant-ot. Sokáig használható!
-
Siriusb
veterán
Emelje fel a kezét, aki általában elfeled a bejáratnál kattintani.
-
brunnehilde
senior tag
Nálam eddig jó volt, de egy jó fél órája már pár percenként kidobál. Franfurt és Milano is.
-
válasz
Siriusb #39786 üzenetére
Tényleg jó. Kezdés után 10 perccel dobott ki egyszer. Gondoltam Milánói szerveren kezdek, hogy elkerüljem a tumultust. Szakadás után Frankfurtra mentem és semmi problémám nem volt azóta. Meg is lepődtem, mert ligakezdéskor általában megunom a szenvedést 30 perc után és inkább másnap folytatom.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #39784 üzenetére
-
válasz
Plazmacucci #39784 üzenetére
Nekem nulla problémám volt és van. Zero lag stb. (Frankfurt szerver.)
-
Játszhatatlan szar.
-
-
Siriusb
veterán
Juj, dweller egy essence unique volt. Nektek is?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #39779 üzenetére
Nekem még ugrál is, 6k, vissza 12k, 8k, megint 12k...
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #39777 üzenetére
Engem már sorbanállás közben kidobott, megint 26k-nál vagyok.
-
-
wiggen123
senior tag
válasz
Plazmacucci #39775 üzenetére
Nekem csökken
-
Mi van a sorral?
-
Argh!
aktív tag
Transfigured skill gemeknél hogy müködik a dolog? Normal labban is lehet bármelyik? Vagy van olyan amit csak 2. vagy 3. labban lehet szerezni?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #39771 üzenetére
Ja, hogy LC archmaget akarnál? Az lehet drágább lesz, de a "base" buildem biztos, hogy nem. Védelemben elég ütős, legalábbis az alapján amit láttam, viszont a dps nem tűnt soknak. Ezt néztem, ziz által linkelt goratha ice nova. 5m úgy, hogy awa gemek, aktiv a focus, a sigil of power és a frost shield is.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39767 üzenetére
Mindenki azt játszik. Mana gear drága lesz.
-
wiggen123
senior tag
válasz
HugóBoss #39765 üzenetére
Poison srs necro [link]
Nézem mivel kéne szintezni míg váltok BAMA-ra necoval, de ottragadtam ennél a buildnél. 10M poison dot cap normál gearben szimpi, csak nem tudom görgővel kell e majd idézni a kis spiriteket folyamatban vagy hogy xD soha nem volt még summoner buildem, egyszer minden el kell kezdeni -
-
Siriusb
veterán
Azta. negyvenezredik vagyok....
-
HugóBoss
tag
Tudnátok ajánlani valami kezdőbarát buildet, amivel a későbbiek során is lehet érvényesülni? Lehetőleg ranged, vagy summon
-
Lokids
addikt
Na én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy frostblink ignite elementalistet toljak, vagy rápróbáljak az oos LC templarra. Ez utóbbitól tartok, hogy a hype miatt drága lesz.
De cserébe ha az archmage bait akkor is működik Brünn buildje alapján. Az elsőt meg tudom, hogy jó a map clear, de fogalmam sincs milyen lesz játszani vele. És which-el nem tudom mi lenne a backup, ha nem működik. -
-
Rayner
őstag
válasz
LittleBoss67 #39758 üzenetére
https://pobb.in/g4NzLQz2ixgF
-
forguet
senior tag
Nekem sztem splitting steel champ lesz a kezdő
-
DjDanee87
addikt
válasz
LittleBoss67 #39757 üzenetére
Na még utolsó pillanatban váltok kezdő karaktert
Maxrollról mentettem el LA Deadeye pob-t, beállítottam filterbladen hogy endgame az evasion rareket mutassa csak filter +bow/quiver és utána látom Ziz csinált egy rövid RF videót Pohx-al közösen. Mivel Chieftain van most és nem Jugg vagy Inq, amikkel már voltam, csak ki fogom próbálni milyen is a Chieftain. Aztán max ha bejön a liga indítok egy másik karaktert ha valóban nem olyan erős már az RF. -
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #39753 üzenetére
Sőt lehet sorbaállni is. Meglátjuk bent is maradok-e.
Edge: rákerestem Telekom 30/5 nettel van csak, Digi nincs. Van más szolgáltató ?
-
BoneDragon
veterán
Telepithető a pöccs
-
DjDanee87
addikt
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Vodafon keresztbe tesz a ligastartomnak.
Hol van hol nincs internet. Töltőképernyő/exit to character select sokszor azt jelenti hogy játék megáll, latency 0ms-t mutat, és ALT+F4 segít csak. És nem a PoE a hiba, WoW ugyanezt csinálja.
Szerencsére be lett jelentve a szarakodó internet tegnap és elvileg holnap jönnek is délelőtt. Remélem meg is tudják oldani és nem kell 3 napot várnom majd keddig.... -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Rayner #39739 üzenetére
A durva, hogy 2 szezon kihagyás után, az első build ami eszembe jutott, és amit szeretnék indítani az ez, vagy a hexblast. Még 1 éve egy csóka (oMySelf), csuklóból tolt minden tartalmat és senki nem játszotta, mint ahogy mostanáig így is maradt.
Fura, hogy olyanba nyúlok mindig, ami aztán meta lesz. -
Drenadar
veterán
válasz
brunnehilde #39738 üzenetére
köszönöm szépen a felajánlást, most igyekszem visszaolvasni rákeresve csak a te posztjaidra
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Rayner #39741 üzenetére
Nem tudni előre. Atlas treet is átalakitották teljesen, ligamechanikáról sincs sok infó egyelőre (craftokat el lehet majd adni, ha jól rémlik), scarabok mennyire lesznek jók és a t17 nehézségét is meglátjuk... 3.23 elején is azt irtam, hogy nem ez a ligamechanika lesz, amiből meggazdagodunk. Aztán buffolták és mi lett a vége... Hátha tanultak belőle (tuti nem).
-
Poison blade vortex assassin mennyire lehet életképes? Tudom, hogy szinte semmit sem tudni még T17-ről milyen is lesz valójában és másról sem, de mégis. Sosem játszottam még poison buildet és kipróbálnám.
-
Rayner
őstag
válasz
Remiel #39742 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=RRzgay9ekqo&ab_channel=Palsteron ezt nézd akkor meg
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #39738 üzenetére
Szerintem ez sokkal csóróbb liga lesz. (nincs 3000%+quant mint előzőben.) a liga mechanika craftolós és inkább pöcsölős, szóval nem lesz annyi currency ebben a ligában.
ráadásul T17 valami ótvar nehéz lesz. egyenlőre még képlékeny mi lesz a jó. -
Remiel
őstag
Hát 2 starter közül fogok választani, bár egyik sem volt még soha, legalábbis így...
2. Explosive Trap of Shrapnel Trickster
Aztán lehet gyorsan visszatérek az RF Champoionhoz, de ki kell próbálni már valami újat
-
Rayner
őstag
Sziasztok, újra, sör behűtve... Exsan trickster pob betöltve
-
brunnehilde
senior tag
Bizom benne, hogy ebben a ligában sem leszünk szegények, és div hegyek fognak potyogni, akkor pörög a gazdaság és a katalizátor biznisz.
Ezek az archmage buildek elég betegek, tankosságban legalábbis (500k hit pool körül). Egyébként, jól látom, 8kor kezdünk?
Drenadar: Vissza kell hozzá pörgetni a fórumot, szerintem már egy novellát irtam erről a buildről összességében.
Ha konkrét kérdések vannak, irj privátban, ne spammeljük vele a fórumot.
-
Edge
veterán
Dejó lehet brunnének, hogy már most el van költve a jelenleg még nem létező vagyona
...hol lehet jelentkezni? -
Siriusb
veterán
válasz
crazygamer #39735 üzenetére
Majd vállal két műszakot.
-
Siriusb
veterán
Nos, meg kell tanulni a csapdázást is, de amúgy jó lesz az exp trap szerintem, legalábbis a kampány eleje megy vele
. Kicsit átvariáltam a billentyűket, szóval ugrok amikor lőni kéne, lövök, amikor ugrani kellene... Szerintem ez lesz az évszázad leglassabb szezon nyitása... Idáig csak így nézett ki a tervezés: Mindenki: 1 nap - Én: 1. hét. Remélem egy hét alatt meglesz a kampány.
Azonban nézzük a jó oldalát, amire végzek, brüninek lesz ideje farmolni, s elhalmozni jó cuccokkal, div-ekkel.
Persze TrollBalintnak is hagyok belőle valamit, ha nem is túl sokat. -
Siriusb
veterán
válasz
Drenadar #39731 üzenetére
Sajnos itt senki nem ért hozzá.
Amúgy olvass vissza picit:
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_39663-39663.html -
Drenadar
veterán
Sziasztok! valakinek van valami jó build leírása a lightning conduit storm brandre?
-
dante3
addikt
válasz
Plazmacucci #39728 üzenetére
Ha szerencséd lesz és nem a 25.-en adja be...
, Lilynek már megvolt a gem persze, bepróbálta azért az első labon, akkor nem adta. Mondjuk nem tudom mik az esélyek egy bizonyos gemre
-
-
dante3
addikt
válasz
Plazmacucci #39726 üzenetére
Hát igen, valami minionnal gondolom, srs talán?
-
-
dante3
addikt
válasz
Plazmacucci #39724 üzenetére
Lily éppen most nyomat egy szintezőt Twitchen
-
Guide az OBAMA build-hez
[link]
-
Siriusb
veterán
Hogy másnak is megnehezítsem a választást, itt van még egy kiválónak tűnő build, mely szintén igen jó választás lehet, Exsanguinate Miner: https://www.youtube.com/watch?v=zTTixqnBUyc
Nincs transfigured gem, viszont van némi menetközbeni átpakolászás a fán, de nem rengeteg pont, nem kell megijedni. Ráadásul az új ligában már megoldható, hogy nem kell manuálisan detonálni, hanem ha mozgunk, az robbant. Videó alapján pl. Legion, Blight sima liba, mint a tornado shot.Illetve találtam dumáló szűrőket, esetleg érdemes kipróbálni, hangfájlokat külön kell letölteni: cdr's speed TTS leaguestart filters - updated for 3.24
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39719 üzenetére
Hmm. Akkor lehet nem ez lesz a kezdés, mert mindenko OOS-t fog tolni archmage-el.
Drága lesz hozzá minden. -
Edge
veterán
válasz
TrollBalint #39708 üzenetére
Hát ahogy plazmacucci irta vortex már tré akkor.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #39719 üzenetére
Arra gondolsz, hogy emlékszem, hogy azt mondtad, hogy kellene valami íjász build is, hogy meglegyen minden? (Vagy csak a karakter kell?)
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #39709 üzenetére
Yes. LC nem shockol, de csak a shockolt ellenfél ellen van DPS-e. Szóval kell valami, amivel folyamatosan felviszed a shockot. OOS vagy SB.
Nálam mapozásra, clearre egyértelműen az OOS a befutó. Nem kell vele célozni és akkora AOE-t lehet vele csinálni, hogy offscreen shockol mindent. LC-nek meg alapból baromi nagy az AOE-ja.
Hátránya, hogy nagyon kicsi a DPS-e, ezért komolyabb bossok ellen már nem tudsz felvinni vele max shockot. Erre megoldás a Storm Brand. Amúgy az sem rossz mapozásra, full távolsági lehet vele a build.
Trollbalint: Hát bántottalak én, hogy itt terrorizálsz?
-
Argh!
aktív tag
Szerintetek ez elég tankos build lehet? [link] .
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39714 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39712 üzenetére
Biztos hogy nem nyúlsz vele mellé. Még az is lehet, én is csatlakozom.
Balormage poison srs, necro:
https://pobb.in/sI59haqRlb6nhttps://www.youtube.com/watch?v=omI3Rf5XzNg
Ezt is érdemes átfutni:
https://docs.google.com/document/d/1r6bdSAHYSX8RviJJO_BJP3pJ5DVkK5rPWjbv4O2847c/edit#heading=h.xd5pkma9mdwr -
TrollBalint
addikt
válasz
Siriusb #39710 üzenetére
Előző ligában nekem is SRS volt, ha jól emlékszem Act 6-ig jutottam vele, szóval szerintem van még benne tartalék
A poison meg önmagában mindig egy kedvenc mechanizmus számomra, úgy hogy lehet akkor ezzel kezdek?
(Pedig akartam volna várni jövő hétig, de így lehet időben elkezdem)
-
Siriusb
veterán
válasz
Lokids #39709 üzenetére
Igen. Én vergődtem az orb of storm és a brand közt, hogy melyiket jobb használni a tömegben, végül arra jutottam, hogy nagyobb létszámnál csak jobb az orb. Viszont ha mozgékony az ellen vagy távolabb akarsz maradni, akkor meg brand. De ez az csak az én véleményem, majd gyün a főmufti, oszt jól megmondja.
-
Siriusb
veterán
Igen, explo trap shrapnel lesz, fearlessdumbo leírását követve. Habár kapott egy nerf-et, még mindig jó map-ra is, legalábbis azt mondja.
Mondjuk nagyon hívogat a poison srs, pláne hogy még erősebb lett. Ha bejön balor elgondolása a leech-ről, 6k recovery az nagyon durva lesz, s azt ki akarom próbálni. -
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39663 üzenetére
Még annyit kérdeznék, hogy hogyan működik az Lc? Lerakod a storm brandet, majd utána használod is egyből az LC-t? Szóval 2 gombos build?
-
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #39705 üzenetére
Ó bakker tényleg, igen lmbs build. Akkor kuka.
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39701 üzenetére
Amúgy olvastam, hogy elvileg javítják a desecrate problémát, szóval elvileg a coc dd és játszható lesz mtx nélkül. Kár, hogy már továbbléptem... Mondjuk péntek estig még van idő meggondolni.
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39701 üzenetére
"Én tudok normálisan játszani, csak a játék hibás"
Ebben lehet valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest