Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Plazmacucci #39996 üzenetére
köszi megpróbálom úgy
-
-
Patrick
addikt
válasz
Drenadar #39995 üzenetére
Dx12-t használok 6800-al és 5800x3d-vel, szerencsére nincs gondom, fhd fix 144 fps-em van, minden max. Dx11 és vulkánnal akadozgat.
A Lighting detail settingsnél, csak a Shadow (default) van berakva, a + GI az iszonyat leszedálja.
De a 4080 ba**ó vga, nem lehetne gond még partis deliriumban sem...
-
-
Drenadar
veterán
deliriumos map alatt összeszarja magát nálam a játék... van tipp hogy mit érdemes átállítani? dx11et átraktam vulkánra...
de már a map elején is látszott hogy erőlködött szegény gép... hát igen lassan lehet le kellene cserélni márezt a gyengécske 4080-at -
Rayner
őstag
T17 harvest
-
forguet
senior tag
válasz
brunnehilde #39992 üzenetére
Jó tipp köszi. Amúgy is szenvedős nekem a blight map splitting steel builddel. Arra totem/mine meg az out-of-screen range buildek szerencsesebbek.
-
brunnehilde
senior tag
Blight farm. Kezdeti lelkesedésnek annyi.
Lenyomtam vagy 40 t16 rare mapot, atlason kirakva kb az összes blight pont (nagyjából 25), 3 scarabbal, a legelső blight dropját nemhogy megugrani nem sikerült, de kb még megközeliteni se.
Nagyjából 4 div bevétel lett olajokból és extractorokból. Utóbbiból volt, hogy 10 mapon 1 se esett. Blight mapból a t16-nak van valami értéke, na abból 2-t dobott összesen. A chestekben konkrétan egyesével dobja a stacked deckeket, golden oilnál nagyobb érték nem esett. Nem ajánlom. Ennél akkor is jobban jársz, ha nulla befektetéssel searing és scarabokat farmolsz, a többi pontot meg elköltöd map modokra.
-
Lokids
addikt
A flask-en lévő 0.x% spell damage leeched as energy shield hogyan működik DD esetén?
Azt tudod, hogy ha minion, trap csinál damaget, akkor nem a user kapja.
De a DD maga egy spell, ami hullát robbant, ami viszont ugye az én minionom.
Jól gondolom, hogy akkor ez rám nem érvényesül? -
Drenadar
veterán
válasz
LittleBoss67 #39989 üzenetére
Egyéb út
traden megveszed. 125c -től kezdődnek ha jól láttam. -
LittleBoss67
aktív tag
Látszik, hogy hagytam ki. Elkezdtem 2.-nak egy mágust á la "ice nova of frostbolt". Act5-nél mondom veszek gemet. Ja, hogy nincs. Kergessem Izarot, akit mindenki utál.
Nincs barátibb ennél, vagy a vásárlásnál?
Mi az esély, és melyik alap (icebolt-ot próbáltam) gemből lehet a leghamarabb transfigurálni a kívánt gemet ?
Vagy egyéb út létezik? Ha mégis Izaro marad, melyik szint? -
brunnehilde
senior tag
Tegnap próbálkoztam, de folyamat megfektettek. Modoktól erősen függ, de ha nem is mirror tier build, azért egy mageblood nem árt oda. Vagy kiváncsi lennék, mire megy ott az archmage az 500k hit pooljával.
Van pár scarab, aminek megugrott az ára, az a divination brutál lett, de nem is esett még egy se.
-
DjDanee87
addikt
Talán a negyedét/ötödét ha kiirtottam a T17nek amit próbáltam, mire elfogytak a portálok. Volt rajta a mod hogy flask használatra meteort dob rám. Lehet anélkül még el is jutottam volna a bossig, de nagyon sokszor nem vettem észre a hullák miatt hova esik a meteor.
Biztos valami über brutál farm taktikát találtak ki erre, hogy felment 1 scarab ára mint állat. Remélem nem adtam el túl korán. Bár mindegy, ez is bőven elég lesz egyelőre
-
Edge
veterán
t17 sikerült már vkinek innen? fortrest megnyitottam de kb überboss szintü volt a mapboss... failed.
-
tocsek18
senior tag
-
brunnehilde
senior tag
Persze, ez várható volt.
Még igy sem vészes és elég fun. 1divért kapsz 9 drb-ot, bő 2 divből megvan mondjuk a lvl98. Egyébként meg nem egy ritka scarab, szóval párat összehozhatsz te is, ha scarabokat farmolsz.
Este kipróbáltam pár mapon a blightot. Atlason maradtak a scarabok és a searing, strongbox helyett pedig blight lett. Defiled és underground river mapokat farmolok (szomszédosak), pont tökéletes mindkettő rá, nem tud szétágazni a blight. Minimális befektetés kell hozzá, blight scarabok olcsók, bloomingot nem használok, csak a bounty, a +1tier, meg a blight encounter. Rögtön az első mapon kiszórt mortal fragmenteket majdnem 1 div értékben, meg dobott már két goldent is (darabja 55c), eddig jó befektetés.
Hugóboss: Átment ezen mindegyikünk. Még hónapok, vagy lehet évek múlva is lesznek újdonságokat, főleg, hogy negyedévente teljesen megbuherálják az egész játékot.
A játék alapja azért nem nagyon különbözik más arpg-ktől. Ölsz, drop, gear csere valami lehetőleg jobbra.
Ha tetszik, akkor be kell szerezni tabokat (elég gyakran van rájuk akció), hogy lehessen hova rakni a sok
szemetetértéket. Aztán később ráérsz megfejteni, mi mire való.Küldik nincsenek agyonbonyolitva, abban nem lehet eltévedni. Kell keresni egy kezdőbarát buildet és hajrá.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39969 üzenetére
Ofc ahogy ilyenkor szokott lenni az xps shrine scarab ára egyre jobban elkezdett emelkedni, szvsz jobban megéri chayulat rotában tolni, ha csak az xp a lényeg.
-
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #39974 üzenetére
Mert agyonbonyolított a craft. Az jó, hogy nem olyan egyszerű, mint a diablóban, de ez már a ló másik oldala. Főleg most ezzel a nerco crafttal. Mikor berakom, hogy legyen rajta sok fire és minél kevesebb cold, lg meg attack. Erre craftol egy sceptert amin van cold meg lg added dmg 0 fire stattal...
Azt meg máig nem értem, hogyan craftolnak olyan sok sok mirrororos itemet amin van vagy 5 implicit meg hasonló dolgok...
-
-
HugóBoss
tag
Évek óta ez az első játék, aminek a fórumát olvasva nem értem, hogy miről beszéltek
1 hét után kimaxolt karakterek, én meg lvl36on szüttyögök valahol act3 végén, azt sem tudva, hogy aktuálisan mit csinálok (vagy kéne csinálni), nem hogy előre tervezzek... van 2db chaos, arról tudom, hogy ér valamit, minden mást random használok, vagy vendorolok -
DjDanee87
addikt
válasz
Melóból nem tudom hallgatni a videót de ha jól látom valami shrine buffolos scarab. Én 96rol 97re 12 mappal mentem de Abyss taktikával. Azzal az a "baj" hogy kergetni az Abysst nem kis idő (meg ölni a sok rare monstert).
-
Rayner
őstag
válasz
igen atlasz (harbingeres farm )ra voltam kíváncsi megspórolva a visszalapozgatásokat
a videoból ugye jól értem hogy nagy része trash ami esik de ha bejön a jackpot akkor nagy az öröm
-
brunnehilde
senior tag
Is-is. Mondjuk scarabból kisebb értékűeket (3-10c) még nem nagyon adtam el, a divhez ott elég soknak kell összejönni. Relique vision, divination completion, ezekből dobott már párat.
XP-t gyengén adja ez a liga, 97-nél 1 fullos map is alig ad 1.5%-ot, de sliccha elment streamereket nézni, és ma délelőtt összehoztam 20 mappal a lvl98-at.
XP farm stratégia: Itt a vidi hozzá. Atlas pontok, scarabok kellenek hozzá, meg egy jó map (dunes szerintem a legjobb) és indulhat a móka. Azért nem árt hozzá a jó clear és speed + én vettem egy The Gull sisakot is.
Rayner: Most melyik fára gondolsz? Atlashoz lapozz vissza egy keveset. Buildhez szintén. -
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39967 üzenetére
Nem követem a fejleményeket, de a tapasztalataimból kiindulva valami igen jó túlélő képességekkel rendelkező build-re néznék rá.
Elég durva tud lenni az ellen.
Jó az expl trap, amit nyomok, de iszonyat sokat kell vele mozogni, hogy életben maradjak. Soha többet.Persze így is simán egy ütéssel lenyomnak ha kell, volt, hogy kb 2 képernyőnyi távolságból.
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #39964 üzenetére
Te már megkaptad a köteles részed brunnehilldétől? Én még egy fillért sem láttam belőle, pedig már dobálózik a div-ekkel.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #39928 üzenetére
Szia, van hozzá teljes fád vagy ebből másoltad?
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #39962 üzenetére
És mi a jellemző egy egy nagyobb értékű drop vagy el kell adni a sok apróságot pl. scarab bulkban?
-
brunnehilde
senior tag
LC Inq power charge upgrade. PoB
Lvl97. DPS 14m, 3.5* lett jobb. Védelem maradt nagyjából ugyanott. Kb 30 div ment el rá, össz olyan 35-ből lett ez kihozva. T16 rare mapokon OP. Lesznek még gem cserék, csak az awa focus dobni fog rajta kb 15%-ot, meg watchers is tervben van.Igy bő egy hét után nem rossz, gyűjtögethetek a magebloodra. Az biztos, hogy az affi gazdagságot meg se fogom közeliteni, de azért szépen lehet termelni azzal a strongbox, searing, scarab rendszerrel, amihez beraktam a passzivot.
-
DjDanee87
addikt
Abyss jewelekhez nem értek, viszont összerántottam 2 szintet Abyss XP farmmal és esett közben rengeteg jewel. Legyen belőle kis zseton mindig berakok mindent 10c-ért és akkor nem gáz ha fogalmam sincs mi a jó, úgyis lesz amit megvesznek. Volt egy ami hamar elkelt: [link]
Sajnos csak utána néztem meg awakened poe trade-l, hogy mennyiért mennek hasonlók [link]
Tanulva az esetből inkább 1 div-ért teszek ki mindent először, aztán majd később leárazom -
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #39957 üzenetére
próbáld ki a rouge exile allframet
-
Van egy olyan allflame, hogy a mobokhoz csapódike gy random map boss. Nagyon fun
-
Edge
veterán
Srácok, mire lehet ráállni mit érdemes farmolni? Eddigi összes korábbi stratégiám most nem működik.. egyik invitation se ér túl sokat... harvest, oilok, essence, mapok mind aprópénz. Ok scrabokat nyomassam, csak hogy mégtöbb alig érő vmi potyogjon... ok strongboxok de az is ugyanez csak pepitában. Nem tudom merre tovább.
Persze heistet lefutom ha esik BP, vagy mine-t ha full a sulphite tank, de ezek is randomok már.Más, t17 mapokból melyik a legkönnyebb?
-
Siriusb
veterán
válasz
Csupati #39948 üzenetére
https://www.pathofexile.com/trade/search/Necropolis/vvKwX5XfE
Darkness Enthroned nagyon jó cucc, pláne ha magas a hatékonysága. Simán pótolni tudod a hiányzó resist-et, vagy éppen erősíteni tudsz sebzésen stb, attól függően, milyen jewel-t pakolsz bele. Pl. minion build-eknél nagyon jól tud jönni ghastly eye jewel-lel. -
Siriusb
veterán
-
Csupati
őstag
Az olyan öv amiben van egy abyssal socket az mire használható?
-
Rayner
őstag
válasz
Lokids #39941 üzenetére
Megpróbálom leírni a lényeget :
1. kb kötelező kihozni a 100% crit chance-t mert nélküle elég macerás.
2. linkek: mindegy a sorrend de a desecrate mindenképpen a DD előtt legyen és ne utána a sorban.ez a build alapja mert a lancing steel fog critelni ami ledobja a desecrate-t és ezt robbantja be a DD, kvázi te sose ütöd szinte a mobokat hanem a ledobott hullák robbanása sebzésed (nincs ignite stb) alapja.
Tömören : 1000 hps patkány 100% crit és 500% dmg-el most példaként 25000 dmget ad le egy robbanásra. 70000 hps mob ugyanezzel 13m dmg/ hulla!!!!ezért insane a build.
endgame 600% critdam kell 100% ccvel és akkor T16-17-es mapon oneshot egy sárga elit és kék magic pakk. -
Siriusb
veterán
válasz
Lokids #39941 üzenetére
Minél nagyobb a HP-je a tetemeidnek, annál nagyobb lesz a robbanás ereje. Kell egy raise spectre gem, és a fentebb felsorol egyedeket szépen életre kelted a megadott helyeken, így bekerülnek a szatyrodba, s amikor nyomsz egy Desecrate-t, akkor ezek fognak (még holtukban is) dolgozni neked, ezek robbannak, nem valami kis pók vagy csótány.
Ha megvannak, a raise spectre gem nem kell többet. -
Rayner
őstag
válasz
Lokids #39939 üzenetére
felvetted Kitava Herald hulláját A10ben? Lvl20 spectrevel? a sebzésed a hulláid HPjától függ alapból 5-10k hps hullák vannak a tasiba, ezért kell Kitava és még 4 70k hps hulla
The way you accomplish that is getting 2 Midnight Bargains and a Voideye Ring (socket lvl 20 Raise Spectre there)
Kitava Herald (Cathedral Rooftop) Sandworn Slaves (Vastiri Desert) , Rattling Condemed (Lower Prison act 6), Auric Colossus & Auric Champion (Solaris 2 in act 3 - can't desecrate them you have to actually go there an activate the statues) -
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #39937 üzenetére
De ez csak az egyik probléma.
A Másik a sebzés. Kipróbáltam, hogy kiszedem a bannert és tesztelem. T15.
Egyik raren semmi nem volt csak hp regen.
A desecrate + explosion kb 1tized hp-t levett, amit vissza is healelt. Nem tudtam sebezni.
Elvileg a DD elég jól sebez map takarításra. De itt a sima mobokat is éppenhogy.
Valamit nagyon nem tudok összerakni.
Pedig jelenleg nem tudok játszani a karival úgy, hogy ráköltöttem 12 divet. -
Rayner
őstag
Itt a buildem ha valaki kedvet kapna kb 70-100 divből max ki lehet hozni. új elemental hit slayer kicsit felturbózva power chargeokkal. fegyó lehet Void az elején. nem egy tank de egy igazi kis glasscannon zoomzoom
[link]
-
Siriusb
veterán
válasz
Lokids #39932 üzenetére
Ami első pillantásra feltűnik, hogy a small cluster-ből csak az egyik van kirakva mana res effi-re. Az 2*6%, aktiválva pob-ban már pluszba megy a mana, egészen 2-ig.
Szerk.: Mondjuk én nem feltétlenül bízom abban, hogy pontosan számolja ezt. Legrosszabb esetben pl. Malevolence-t nem használod, amíg ki nem sakkozod.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39935 üzenetére
Viridi's veilt használ mindenki.
-
-
Lokids
addikt
Segítséget szeretnék kérni buildhez, mert elakadtam és nem értem mi van.
Elkezdtem átépíteni a Frostblin/firetrap buildem DD elementalistára, de a mana reserv kifogott rajtam.
Itt a build:
https://pobb.in/uIHqHjR6PbOGA gond az, hogy ha minden aura bent van akkor nem marad mana. De nem értem miért.
Másoknál ugyanígy lvl3-as enlighten van és 100+ unreserved mana áll a rendelkezésükre.
Így viszont nem lehet használni a buildet.Itt egy másik build ami elvileg működik.
De poe ninján van sok aegis setup, ami elvileg gond nélkül megy, de nekem bele tört a bicska... -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #39930 üzenetére
Jó kérdés, lehet teljesen kihagyom a mostanit. Reggel belogoltam hogy na most... 2 perc múlva léptem is ki.
-
brunnehilde
senior tag
Melyik ligát?
Tendrils. Storm Brand. OOS nagyon jó supportnak.
Láthatóan jól működik
https://imgur.com/a/fL61d97
https://imgur.com/a/HKeW7yF -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #39928 üzenetére
Hetek kérdése és elkezdem a ligát...
Milyen skillel fejlődtél a stormos karidhoz? -
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #39904 üzenetére
Annyit módositottam az atlason, hogy átálltam inkább csak strongboxra. Kiszedtem a harbit, igy jutott még pont +%-ra scaraboknál, map pontokra, illetve kivettem azoknak a mechanikáknak az esélyét, ahol nincs érték a scarabok között. Abyss, delirium... Más kérdés, hogy strongboxból tegnap igy is esett delirium scarab.
Map device 7c-ért ambush + ambush scarabok a map mellé. Hidden Compertments olcsó, az elég nagy fun, van amelyiket 5x is engedi nyitni. Discernment drágább, azt még nem vettem, csak ami esni szokott.
Gz a HH-hoz.
Egyébként ezt a vidit ma dobta fel. Aki kedvet kapna a Harbinger farmoláshoz, de van videója az essence farmról is. [link]
Csupati: Ott nem "kis" rendet kéne rakni.
Vettél tabokat, miért nem azokat használod?
Drenadar: Eskü annyi volt.
Csóró vagyok, nem jótékonykodok.
-
m.lala
aktív tag
Splitting steel champion helyzetjelentés, életszerü, nem pob huszár, használható. A sebzés 1 splittre vonatkozik.
2 kezessel kezdtem majd crit és 2 egykezessel folytattam.
Teljesen random gear, kevés HP, de sok armor és eva, perpill T10ig ütögetek vele. Szépen szed, gyors, keveset hal, tetszik. Eddigi ráforditás kb 40-50c, de az eleje igazi horror volt. Esni nem esett semmi, be kellett mennem heist-be valamiféle értelmezhető pár c-ért, aztán meg map nem akart esni, de mostmár haladok. [link]
A cél ez: [link]
A saviort elengedem nem tudom milyen build használja de feleslegesen drága, dreamfeather bácsi tökéletes fegyó.
Majd nimissel ez: [link] vagy akár anélkül is meglesz a splittenkénti 12m...jó lesz ez, bejött, a frost blade után végre ebben érzem hasonlóan jól magam, hogy szépen skálázódik, most már csak bele kell lökni pár száz órát. -
DjDanee87
addikt
válasz
Csupati #39916 üzenetére
Az nem bug hanem a boss képessége. Tesz maga alá (vagy az egész terembe mint egy aura, nem tudom) egy physical damage over time cuccot ami igen szépen tud sebezni. Ráadásul tudja klónozni magát és a klónok is tudnak tenni ilyen aurát/dot akármit és összeadódik.
Megoldás: megölni a boss mielőtt használni tudja a képességeit. -
Csupati
őstag
Már az epilogue végén vagyok, amikor az atlas küldit megkapom de megyek a boss szobába és kb 1 ms alatt lemegy a hp, kb megmozdulni sem birok township mapon, milyen bug ez? Mintha valami területi sebzés lenne de kb lehetetlen még 5 db hp potival is .
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87 #39904 üzenetére
Tetszik ez a Headhunter
Így már tovább tart felszedni a földről a cuccot, mint végigdarálni a monstákat. [https://www.youtube.com/watch?v=V68aq_X4JsA]
-
Siriusb
veterán
Lenyomtam az Eater of the world-ot, de nem kaptam voidstone-t. Most mi a fene van?
-
-
Csupati
őstag
válasz
BoneDragon #39908 üzenetére
Nem , de akkor dobom is a kukába
-
Csupati
őstag
Bakker végre volt egy kis idöm haladni az actokkal, csak ugy szórja a loot ot, végre kaptam exalted-et, az első ami esett a 450 óra gameplay alatt... Tudom egy kis rendet kéne rakni a raktárban
-
Drenadar
veterán
válasz
brunnehilde #39903 üzenetére
igen
reggel már toltam vele, eddig bejön, de sajna nem hallhatatlan.
de tényleg csak 1 div volt? -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #39903 üzenetére
Nekem sincs kedvem div-eket locsolni scarabokból a mapokra így azokat használom amik esnek kb. Loot az így is van és nem győzök portolni folyamat. Filteren kéne állítanom szerintem nekem is annyira tele van a képernyő a harbinger+strongbox atlassal.
És az eddigi egyedüli Tota liga mirrorja után első nagy értékű lootom, legakábbis ha jól sejtem kép alapján mi lehet ez
Majdnem maxosan rollolt ráadásul: [kép]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Drenadar #39902 üzenetére
Ideje kipróbálni az új geart, nem?
Mapon, ha stashben bent van, akkor automatikusan felhasználja, amint a követelmények adottak. Annyi, hogy 1 mapon csak 1 oment használ fel.
Lokids: Az nem problem, már egy hete megy a liga, legalább a 3. karaktert kéne kezdeni.
Edge: yw. Én elégedett vagyok, de eshetne valamivel gyakrabban is 1+ dives érték...Kipróbáltam ezt az új farmolást. Vaal temple map, strongbox scarabok, scarabos allflamek. Nem fogom tolni, mert elég költséges (kb 2 div/map), az ilyeneket nem szeretem, de full beteg. 50+ strongbox, összes monsta strongboxban. Épp elég volt a portál a loothoz, de sajna semmi extra nem esett.
-
Drenadar
veterán
Lehet mert én is a Brunnehilde féle buildel vagyok de nekem is tetszik a liga
pénz is van.
srácok, a Omenekről mit kell tudni? elég ha inventoryban van és akkor az működik? és egyszeri vagy folyamatosan megy? -
válasz
LittleBoss67 #39900 üzenetére
Blink arrow of bombardment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest