Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
ph guild van már? guild stash létezik? esett unique de nem biztos hogy használni fogom, betenném közösbe
-
Remiel
őstag
Na kipróbáltam egy Xbox Elite 2 kontrollerrel a POE 2 és azt kell mondjam jó is lehetne, ha látná a 4 backpedalt, de hiába van bebindelve rá bármilyen gomb nem kezeli. Pedig alapvetően nem lenne rossz vele a játék.
És van még egy furcsaság, az UI ugye más kontroller esetén (majd valaki konzolos mondja már el ott is így néz e ki). Ugyanis az UI egy része egyszerűen hiányzik, egész pontosan a life bubi melletti rész ahol a flaskák és az öv socketek vannak. Ilyen kontrollerrel PC- az UI különböző helyekre állítva:
És ugye ilyen keyboard+mouse vagy WASD esetén:
Nem igazán értem miért van a különbség, konzolon sincs ott? -
válasz
Roland861010 #41771 üzenetére
Ascendancy-t valóban nem lehet respeccelni. A passzív skill fán lehet gold-ért respeccelni, de az sem olcsó.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Roland861010 #41793 üzenetére
azért kérdem mert nekem ez nem volt probléma a merc-el eddig. nézted beállításokban az célzáshoz kapcsolódó beállításokat? mondjuk én nem nyúltam semmihez itt, bár még nem is játszottam vele sokat az is igaz.
-
Win-T
őstag
Nekem pont tűpontosan olyan lett a játék mint amilyennek a Diablo 4-et szerettem volna, hogy legyen. Megvettek kilóra.
Valakinek van tippje, hogy a bossok HP-ja felett ez a szám mit jelent? Egyre nő ahogy sebzem, de nem tudom megfejteni:
-
0karmacoma0
senior tag
Ha már Souls like. Ez kísértetiesen ismerős fromsoftfalváról:
Act 1 Boss SpoilerAmúgy eddig 10/10. Egészen elképesztő játék lett.
-
Roland861010
veterán
válasz
zsirfecske #41792 üzenetére
Bocs igazad merc witch hunter .
Itt csak mint kezdő játékos voltam rá kiváncsi.
És biztos a későbbiekben nagyon jó lenne a Witch de számomra az a célzás egy vicc.
Nem lehet fixen targetelni a bosst és az addokat sem hanem éppen amelyik elém kerül..
Nagyon nem kényelmes. -
zsirfecske
addikt
válasz
Roland861010 #41791 üzenetére
witch hunter az witch csak elírtad, vagy merc witch hunter ascendancy-vel csak bazigyorsan haladsz?
-
Roland861010
veterán
Na!
118 perc játék idő után 2 karaktert próbáltam ki
Witch Huntert és a Warriort.Tudom nem lehet ebből következetést levonni de a Witch Hunter számomra játszhatlan, hiába célzok mobra sokszor nem is arra lő vagy nem történik semmi. Gondolom beszakitják a képességét. Az első igazi kis bosst nem is sikerült vele lenyomni ( The Devourer). Gyors a "warriort" is elhúztam idáig és azt kell mondja sokkal élvezetesebb vele a játék. Sokkal jobban lehet vele kezelni a mobokat és 2ik neki ugrásra meg is halt a boss is.
Szóval most emésztem kicsit a dolgokat és aztán el döntöm merre tovább.De ha van guild vagy közösség aki szivesen lát egy kezdő playert akkor nem is gondolkodom tovább.
Amúgy nem is olyan csunya egy játék.
I3 12100F - RTX 4060 - 16Gb DDR5 6000 Mhz-es kis konfiggal szépen fut igaz a városban le esik az FPS 120 körülről 40-50re. -
Win-T
őstag
Rettenetesen hiányzik a Quicksilver flaska!
-
Siriusb
veterán
válasz
zsirfecske #41787 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad.
Időnként, veszek valami apróságot, hogy támogassam ezt a játékot, bár nem akartam, de lehet behúzok én is egy kulcsot, tényleg mindent megtesz a GGG a jó élményért, megérdemlik.
Tudom, hogy vannak malőrök, de mégsem a lehúzásra megy az egész, s ők mégiscsak letesznek valamit az asztalra. -
IstvánLászló
őstag
A game 10/10 pont...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Siriusb #41779 üzenetére
mi ma délután tudtunk 2-en party-ban játszani egy jó 3 órát, összesen 2x dobott ki, egyik patch és server reset miatt, másik valami hasonló nyűg lehetett, mert csak megállt teleport közben a game, és csak a kilövés segített rajta. viszont ilyen vicces party kuszálódást nem tapasztaltunk. bár egyszer furán elvesztettük egymást, de végül simán vissza tudtuk hozni, szóval nem volt para már most sem. ráadásul kidobás után mindig progress vesztés nélkül tudtuk folytatni, szóval nincs itt semmi gond.
én végül laptopon nyomtam, hogy egy szobában tudjuk lenni (ryzen 4800h, rtx2060m, 16gb, kompromisszumokkal simán jól elfutott).
szóval két poe2 szűzként együtt kezdtük tanulni mindenféle guide vagy segítség nélkül, ráadásul az egyikőnk 9 éves (és nem én vagyok az)
lehet ő jelenleg a legfiatalabb ph-s poe2 játékos, tartottam is tőle mi lesz. de félelmeim ellenére hamar ráéreztünk, és bár nehéz a game, ez benne a jó. volt egy kis hiszti az elején, haltunk meg párszor mindketten, de a könnyű revive rendszer sokat segített (valahogy a mob-ok/boss-ok nem voltak agresszívak ilyenkor).
warrior és witch párost megyünk, amik nagyon jól kiegészítik egymást. összességében nagyon jó élmény, nem tudom mitől, de úgy érzem, hogy diablo 4-ben pl ez sosem jött volna össze. valamiért itt szerintem nagyon komoly függőség lesz a vége, már alig várom, hogy solo-ban is játsszak majd a merc karimmal, mikor nem érünk rá mindketten.
tehát ez részemről eddig 9/10 pont, régóta vártam már egy ilyen üdítő új game-et arpg fronton, köszi ggg
-
la_cc
addikt
Mondjuk a loading a "World Screen" előtt...
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41784 üzenetére
Az a baj, hogy egy óra alatt gyakorlatilag semmit nem tapasztalsz meg a játékból. Akkor inkább engedd el most és várd meg a rendes megjelenést amikor már költés nélkül bele tudsz ugrani.
-
Roland861010
veterán
Ugy néz ki van vissza térités a Steamen legalábbis aktiv a menű hozzá,
Ha nem tetszik 1 óra után meg látjuk vissza kapom-e a manit. -
DjDanee87
addikt
Én meg gondoltam mindenféle guide nélkül (már ha egyáltalán van hozzá ilyen korán) indítok monkkal. Streamet, videót, redditet sem nézve. Végülis nagy nehezen eljutottam már Act2 közepéig, de vannak olyan bossok amiknek vagy 10x mentem neki. Ez a dodge, dodge, dodge, 1 ütés, dodge, dodge, dodge és egyszercsak kifogyok HP potiból majd halál nem az én kedvemre való. Azért megpróbálom végigszenvedni így, most vagyok 48 halálnál.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Plazmacucci #41776 üzenetére
Hajnal 3-ra volt ébresztőm, úgyhogy este nem vártam meg sikerül-e rendbe rakniuk, de látom volt játék pár órán belül.(Nagy respect GGG-nek, nem kis falat volt) Sikerült kicsit hamarabb kelni, így meló előtt letoltam 2 area-t meg az első kisbosst. Ott meghaltam párszor, főleg mert átraktam flaskát a javasolt 1-re, az évekig megszokott mouse 4 helyett, és onnan random nyomtam mindent.
Ment is vissza az egér oldalára.
Melóban volt pár percem mondom megnézem már örül-e a nép redditen, erre a topic amire rányomtam tele volt sírással, hogy minden fehér mob halálos, csúszkál a karakter, minden boss nehéz, nem esik semmi hiába ígértek fűt fát. Na mondom inkább kinyomom, ne vegyék el a kedvem. Most volt szerverhalál előtt kis időm játszani lev 10 környékéig. Épp a mausoleum boss után halt be. Lehet a cold monk op az legelején, de kb flaskát se kell használnom. Autoattackot teljesen elhagytam, a mana sokkal kényelmesebb mint vártam, a chill és fagyasztás eszetlen op, ráadásul a shatter brutál aoe dmg. 1 rare enemy megölt(bekergetett a tömegbe), de pl a bossok iszonyú gyorsan-könnyen lementek. Eddig nagyon erős vizuálisan(nem csak a motor erős, maga az artstyle is eszetlen jó) A WSAD kicsit fura így meele karakterrel. Jól jön mert sok a mozgással egybekötött skill és könnyebb jó felé nézni/állni, de kicsit fura látvány ahogy strafel meg moonwalkol a kopasz ha rossz oldalt van a kurzor. btw alig játszottam de már esett két exalted, meg két mázsa ok cucc. Vendornál is volt az elején egy 28 lifeos kesztyű, ami kb másfélszerezte az életem. Nem értem a negatív attitűdöt. Annyit jegyeztem meg magamban, hogy azért jó nekem, hogy lesz még poe 1 is mert ez nem a podcasthallgatós flamedash+balklikk chill lesz, hanem sokkal aktívabb játékot követel meg. Néha kell amaz is.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41775 üzenetére
Elden Ringgel meg Dark Soulsokkal is játszanak rengetegen, ott sem mennek pikkpakk a dolgok. Na ez pont olyan, ha nem vagy elég kitartó hozzá, továbblépsz. Nincs ezzel semmi gond.
-
Hangfalképű
tag
válasz
Roland861010 #41775 üzenetére
Persze ez világos, eredményért játszik mindenki, letoltam ezt, lenyomtam azt. Viszont az eredmény egy olyan játékban, ami nem MMO, tehát nem versenyzel senki mással, kicsit más képet ad. Max az ember egója tud "sérülni", hogy neki megy xy content, nekem meg nem, de ezen kívül nincs más. És persze azt se felejtsük el, hogy sokan időspórolás végett néznek buildeket, nem mindenkinek van ideje egy 12 hetes szezon alatt hetekig kísérletezgetni (nekem sincs btw, de azért próbálkozok). Én abba a kisebbségbe tartozom, akinek az is játékélményt ad, ha magának rak össze valamit, tudom velem van a baj
1-2% matekozni meg nem szoktam, azt meghagyom a hardcoreoknak.
#41776Plazmacucci
Kíváncsi vagyok fognak e emiatt változtatni bármin, -
Siriusb
veterán
Akit érintett:
Dec 07, 2024 12:37 AM (GMT+1) - For anyone who purchased Path of Exile 2 on Steam, we've resolved the issue and the purchase queue should be processed in about 15 minutes.
Szerk.:
Ezért ma megérte felkelni, akkorát röhögtem:
Dec 06, 2024 11:07 PM (GMT+1) - We're aware of an issue with players in parties sometimes being placed into parties with other random players. Until we fix this, consider it a feature to enhance your social experience! -
BoneDragon
veterán
válasz
Az a sok d4-en nevelkedett kis langyik, hamar le fognak kopni. De ha easy lenne akkor amiatt sirnanak.
-
la_cc
addikt
válasz
Helyes, kell a content...
Jól látom, hogy fixen megmaradnak a TP-k időtől függetlenül?
-
Látom reddit már sír, hogy nehéz.
-
Roland861010
veterán
válasz
Hangfalképű #41772 üzenetére
Hát én értem. De azért az emberek 99%-a eredményt akar elérni nem hetekig kisérletezni és 1-2 %-on matekozni. Szerintem
-
Win-T
őstag
válasz
Vissza lehet persze [link]. Persze minél magasabb szintű vagy annál drágább.
Hogy a gold mennyire jön majd kérdezd meg egy hét múlva. -
Hangfalképű
tag
válasz
Én erre azt tudom mondani, hogy aki úgy játszik egy ARPG-t, hogy (akárcsak részben) saját build építés (aka. agyhasználat) nélkül csak lemásol egy buildet, mint anno a matekházit, annak a legösszetettebb ARPG is ugyanolyan lesz, mint a többi. A poe pont attól is jó, hogy bőven lehet benne kísérletezgetni és így egészen elbaszott dolgokat kitalálni, ami a D4-ben az erősen szűkös korlátok miatt megpróbálni sem érdemes.
-
Roland861010
veterán
Szóval akkor most vissza lehet osztani a pontokat?
Elkezdek mondjuk egy witch huntert és ha nem tetszik az egyik ág akkor goldért vissza tudom resetelni?
Goldot mennyire gáz szerezni?Amúgy öszintén miért jóbb ez a játék mint a D4 mondjuk?
Az a millió skill és pont osztási lehetőség miközben úgy is lesz egy meta mire való akkor ? -
válasz
Pitymaszter #41763 üzenetére
Íjj, nekem negyedik generációs i7 van, bár asztali. Kevés lesz.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41768 üzenetére
Életemben nem hallottam a csávóról de elhiszem. Viszont akkor pláne ne mondjon ilyent.
-
Roland861010
veterán
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41766 üzenetére
Marhaságot mondtak. Ezért ne a kezdőket nézd.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41764 üzenetére
Vissza lehet venni a pontokat a fán minden további nélkül, csak kell hozzá gold. Az első részben még orb of regret kellett hozzá.
-
Roland861010
veterán
válasz
bypass|HUN #41762 üzenetére
Hát akkor marad az ott magának egyenlőre.
Ki akartam próbálni de akkor inkább lehet meg veszem a D4 kieget.
Ez a PoE amúgy is nekem kicsit túl van komplikálva.
Főleg ha nem tetszik amire rakok nem is lehet resetelni és kezdjek új karit.. -
Pitymaszter
tag
Nah jó kezdeti sikertelenségek után neki rugaszkodtam újra és már kezdem megszokni az egeres irányítást.
Monkot indítottam elsőre nem rossz, de elég gyenge védelmileg.
@Plazmacucci Nekem egy i7-e 7. generácios proci, 16GB memó, gtx 1060-as vidi kártyás laptopom van nem egy izom gép és nem mai darab kb 5 éves.
De a játék ahhoz képest elég jól megy a térkép megnyitás kicsit megviselni de a játék az folyamatos szaggatás nélkül. -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Roland861010 #41761 üzenetére
Ahoj, nem. Nem "GAME"-et vásárolsz, hanem 300 bigyó bogyót, az EA csak bónusz hozzá... Legalábbis nekem ezt mondták....
Üdv: bypass
-
Roland861010
veterán
Helló
Ha a Steamen veszem meg és nem tetszik ennek vissza lehet kérni az árát?
-
Edge
veterán
Nekem nem tetszik annyira a game, engem nem vett meg a jobb grafika.
Ugyanazok a fos uniqok kiesnek itt is mint poe1ben miez már?
Még adok esélyt neki nyomom mert még az elején vagyok, de a mercenary ezzel a shotgun stílussal nem jön be, karit váltok. -
_ocsisajt
őstag
Hát még mindég nem akar emailt küldeni unlockra... Ez azért vicc...
-
Nemntudtam még kipróbálni, majd este. Fostalicska gépeken nagyon gázul fut?
-
Siriusb
veterán
Hogy van ez, most jobbára SSF-t tol mindenki akaratlanul is?
-
Win-T
őstag
válasz
Pitymaszter #41750 üzenetére
A régimódi egerezést szokni kell kicsit, de azért a játszhatatlantól messze van szerintem.
Esett lvl4-en 2 exa egy bossból... lehet itt más lesz a main currency nem a megszokott chaos és divine? Gold talán? Nagyon kíváncsi leszek a trade alakulására.
-
Pitymaszter
tag
Hát számomra elrontották a játékot a WASD számomra nagyon szar!!!
Kipróbáltam az egeres verziót és szerintem ezt WASD ra és kontrolerre tervezték így szerintem ennek számomra kuka.... Játszhatatlan, de ez az én véleményem nincs túl jó érzékem ehhez a zongora játékhoz és hogy dodge.dodge.dodge.dodge. attack.dodge.dodge.dodge. -
Win-T
őstag
Nincs többé town portal scroll... ez üdvözlendő!
-
la_cc
addikt
Hogy "elnémult" topic...
Mindenki tolja 1000-rel?
-
Win-T
őstag
Fúúú, ez a wasd írányítás ez nekem annyira nem adja, hogy elmondani nem tudom. Egyszerűen annyira idegen, hogy képtelen vagyok vele normálisan játszani. Délután majd tesztelem kontrollerrel, azzal biztosan jobb lesz, de addig marad a hagyományos egeres metódus.
Edit: Van végre buyback a vendoroknál, nem adom el többet véletlen a sok divine-os alsógatyám!
-
_ocsisajt
őstag
Na akkor nekem mára off az egész POE...
Ugye nálam unlock kódot kér (standalone launch, nem steamezek/epicezek) a poe mindég, mert itt bent 4G-s modemünk van és szoktuk hurcibálni ide-oda, mert ketten használjuk sokszor két teljesen egymástól távoli helyen...
Tehát ma új IP, nagy reményekkel léptem be a második részbe... Unlock kód... Nem jön... Nem jön... Na mondom visszaugrok az egybe, hogy nyomjam tovább a siphon totemes Hierot (közel 70, makkoltam korábban egy Mind of the Councilt, egész jól bírja a HC-t).... Ja hát ugye, oda is unlock kód, az új IP miatt... Ami nem jön...Mentem FM24-ezni, úgy is van egy deep mentésem a gárdonyi focicsapattal
...
Szerk: 18 perccel később jött is az ellenőrző email
-
wiggen123
senior tag
A poisonos burrowos bossnál 1-2. talán rájöttem a monk nem az én emberem lesz. Summoner witch nekem ő a nyerő.
-
Edge
veterán
Érdekes hogy sorc és warrior amiket a streamerek indítottak túlnyomórészt, mercenary-t nem is láttam, pedig előzetesen azt gondoltam az milyen opnak néz ki.
-
Siriusb
veterán
Most indítottam, egy másodpercet sem kellett várnom. Igaz, POE1...
-
wiggen123
senior tag
Van sor
9584 -
BoneDragon
veterán
válasz
zsirfecske #41732 üzenetére
Következő 10 évben velünk lesz a játék, szóval ráérünk.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #41731 üzenetére
Én elég láma vagyok a backend dolgokhoz, de amennyit tudok róla, az nem az a szint, ami egy ponton túl könnyen skálázható lenne. ha X felhasználóra készültek előzetesen, akkor 2X felhasználóra alkalmassá tenni kb. két héten belül önmagában is meló. Úgy, hogy közben nyilván a frontenden is kétmillió utolsó csiszolnivaló lenne. Ez szerintem fix 2-es, el lehet küldeni a GGG-t a káanyába, de sanszos, hogy ez utólag semmit nem fog változtatni, főleg ha a játékosszám visszaáll az eredetileg tervezett X-en belüli keretre.
-
Win-T
őstag
Na ilyent sem láttam még, hogy valaki aknakeresőzik egy Path of Exile streamben.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #41731 üzenetére
early-nek early lett, csak az access nem sikerült
-
BoneDragon
veterán
-
válasz
BoneDragon #41721 üzenetére
Már vagy egy éve az a legstabilabb itthonról. Nekem digin mindenképp.
-
BoneDragon
veterán
Na közel 1 millión nézik a login képernyőt twitchen.
-
wiggen123
senior tag
válasz
zsirfecske #41725 üzenetére
D4 fanboys incoming lol
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #41725 üzenetére
Pohx is
-
zsirfecske
addikt
Raxx-ot szanaszéjjel subolták twitch-en, 5 perce mondogatja, hogy elég, adjátok inkább a kis streamereknek. őrület micsoda érdeklődés van tényleg
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #41721 üzenetére
Nem mertem beírni, de ugyan ez jutott eszembe.
-
BoneDragon
veterán
Automatikusan orosz szervert választ ki. Szóval már nem csak a kormányunk szerint tartozunk hozzájuk, de már az új zélandiak szerint is.
-
Lokids
addikt
Ez egy hülye kéréds, de hogy lehet belépni? Nekem felhasználó nevet és jelszót kér, de én nekem a steam adja a pathofexile.com-ra a belépést. De poe2 oldalon nem volt steam kulcs. Csak átirányít a steamra, hogy ott is vegyem meg. Ilyenkor mi van?
-
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #41715 üzenetére
Na ezért sem használok steamet.
-
wiggen123
senior tag
válasz
0karmacoma0 #41715 üzenetére
Én megállitottam. Átmész a letöltésekre ott látszik, hogy kicsomagolja magát.
Elsőnek én is megijedtem, hogy újratölti, de nem. -
0karmacoma0
senior tag
Na úgy látom nosztalgiázással kezdünk. Steam a 80 megás patchez elkezdett leszedni 86 gigát
Kb 2 éve javították ezt.
-
tibee77
őstag
válasz
zsirfecske #41710 üzenetére
Hat ha asszony meg gyerek nem lenne, akkor kivancsi lennek, hogy mennyivel lenne több.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #41706 üzenetére
nekem eddig 11 évem van benne. a franc se tudja hány óra, a steam kliensen van 4700, de 2018 óta local klienssel játsszom, szóval lesz az bőven 7k+.
Ehhez képest a tehetséges kezdő szintet képviselem: soha nem volt lvl 100-as karakterem, a PoE1 endgame bossok közül talán a felét sikerült eddig levernem (valaha), és mindig valaki más buildje után mentem. Nem kell túlspilázni és főleg nem szabad azt nézni, hogy mások mennyivel vannak előrébb. Ha szórakoztat, akkor le kell szarni, hogy hány csilliárd dps-es buildeket raknak fel a yt-ra, ki hányadik mirror szintű cuccot craftolja vagy találja. -
Mad_Wolf
aktív tag
Epicen 9438 ft lesz az EA kulcs? de jó hogy megvettem 30 dodóért az elébb
-
tibee77
őstag
válasz
Höhö
Kb. 4-5 ligaval ezelöttig meg nagyba gyartottam a lvl100as karikat, addig összejött 14db. Mostanra mar kiöregedtem ebböl, csak 99ig viszem öket.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Szerintem a 3700 órámmal itt is csak gyenge középmezőnyre vagyok jó. Ennél a játéknál tényleg nagyon nehéz 0 és 100 között elhelyezkedni. Vagy két nap alatt megutálod egy életre, vagy beletolsz az első két évben annyi időt, amiből kijönne két új nyelv megtanulása.
-
zsirfecske
addikt
válasz
0karmacoma0 #41705 üzenetére
nyilván ti tudjátok, én csak újként belepofizom. de amúgy megnéztem az aláírásodban a karijaidat, nagyon beteg
asszem be is kussolok gyorsan
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske #41703 üzenetére
Szerintem nincs azzal baj, ha a poe 1 közösség együtt marad megismerni a poe 2-t, míg a poe 2 topicba mehetnek azok a kérdések, amik itt egy-két évente mindig alaposan körül voltak járva, mikor új ember érdeklődött, miért 1 shotolják állandóan a fehér mobok is.
-
la_cc
addikt
válasz
0karmacoma0 #41702 üzenetére
Souls-like lett a game...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Plazmacucci #41688 üzenetére
de most akkor ezzel ez a topic megszűnik poe1 lenni? szerintem rossz hozzáállás, a poe2 helye a poe2 fórumban lenne
-
0karmacoma0
senior tag
Btw. Van egy nagy új faktor, amiről nem sok szó esik. Mivel nem lehet minden skillre rányomni a +20-40% more dmg supportot, így tényleg ki kell találni mit miután kombóz be az ember, és simán lehet valami meta buildet is szarul játszani, ha random nyomogatja az ember a gombokat. Így előzetes tree meg skill lista nélkül on the fly szerintem még a veteránok se tudnak majd kés a vajban-t játszani. Annyiból könnyebb lesz, hogy nincs még 25 rendszer ráengedve a játékra. Nem influenced itemek, meg szép lassan kialakult unique item-skill kombók erőssége köré van balanceolva a játék.
-
Remiel
őstag
na meddig marad így?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest