Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
-
34100 - 34001
45753 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Úgy látom a siren fejes nagyon megy, nekem is az volt a ládában, a multkor is siren fejes volt csak az a hood ez meg valami szarvas akármi... de többször elgondolkoztam azon el se viszem 50 ig, főleg act4 ben Crystal Veins ben jutott eszembe a készítők összes felmenője, amikor bezárult az a néhány mini aréna és onnan aztán nem volt futás max körbe körbe, vagy egy óra volt mire a végére értem
-
Plazmacucci
félisten
Hol lehet a legegyszerűbben cluster jeweleket farmolni?
-
dante3
addikt
Event elején gondoltam lesz egy skeleton mage summonerem, 20-25c volt kezdetekkor a Dead Reckoning! Most mire összejött a lové rá, nincs csak 45-50c-ért
, ráadásul szinte felvásárolták mindet. Perpill 3db van a piacon! Ennyire népszerű lett hirtelen...? 
-
Plazmacucci
félisten
Sosem tervezték, hogy a tooltip némileg hasonlítson a valóságra? Jóvanazúgy? Mindenre 3rd party app?
-
TrollBalint
addikt
Van még siren kesztyűm meg aura effektem. Kéne még az armor. Nem cserélünk?
Ez nekem is eszembe jutott, de az armourt nem adnám, az az egy armour skinem van

-
Win-T
őstag
Az a baj mostanábam, hogy 1.0 sincs kiadásra kész állapotban, de azért kiengedik. Lásd legutóbb a Forza Horizon 5-öt, de mindenki tudná még sorolni azt hiszem.
-
BoneDragon
veterán
Lényegen nem változtat. Fost adnak ki a kezük közül tripla A áron.
Meg is érdemli, aki megveszi ezeket minden évben.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Az EA egyfajta "kereskedelmi hitel". Alapesetben 3-6 évig készül egy játék amit előfinanszíroznak. Ezután kiadják aztán vagy bankot robban vagy nem és itt nem feltétlenül jön vissza az eddig belevert $$$. EA annyiban úgymond jobb lehet mindenkinek (amíg nem $60-70) hogy már a fejlesztés során látod lesz ebből valami vagy kuka. Ez a fejlesztőknek is jobbb mert nem zsebből dolgoznak évekig, hogy aztán 21-re lapot húzzanak vagy bejön vagy bukik. Nagyjából lehet látni miből lesz fogyasztható tartalom mi pedig elvetendő. Megértem amúgy mindkét felet pro és kontra.
Hát akkor hitelezzen nekik más...
-
Rayner
őstag
Ennyi ideig dolgoztak azon a fostalicska új BF részén? Kötve hiszem
ebbe nem látunk bele. illetve hogy adott technológiát a játékban licenselnek vagy maguk fejlesztik, nagyon nem mindegy ez a része
-
Plazmacucci
félisten
Az EA egyfajta "kereskedelmi hitel". Alapesetben 3-6 évig készül egy játék amit előfinanszíroznak. Ezután kiadják aztán vagy bankot robban vagy nem és itt nem feltétlenül jön vissza az eddig belevert $$$. EA annyiban úgymond jobb lehet mindenkinek (amíg nem $60-70) hogy már a fejlesztés során látod lesz ebből valami vagy kuka. Ez a fejlesztőknek is jobbb mert nem zsebből dolgoznak évekig, hogy aztán 21-re lapot húzzanak vagy bejön vagy bukik. Nagyjából lehet látni miből lesz fogyasztható tartalom mi pedig elvetendő. Megértem amúgy mindkét felet pro és kontra.
Ennyi ideig dolgoztak azon a fostalicska új BF részén? Kötve hiszem
-
Rayner
őstag
-
la_cc
addikt
-
Ellia
addikt
-
la_cc
addikt
Január 5. akciós steam-en, ennél csak drágább lesz, ne várj vele

Jó játék lesz (most is bele lehet pakolni több 10 órát már úgy, hogy még mindig csak EA), sőt, ami az egyik legpozitívabb, hogy figyelnek a közösség javaslataira.
Én Pubg óta megtanultam, hogy semmilyen early access game-t nem veszek meg. Azt a szemetet se fejezik be soha...

-
Plazmacucci
félisten
Én is Siren sapkát kaptam meg egy deepwater body armour-t (merthogy a karácsonyi ajándék boxot is most nyitottam) Siren helmet helyett jöhetett volna valami más, mert abból már van egy, de ajándék ló volt, nem nézzük a fogát

Van még siren kesztyűm meg aura effektem. Kéne még az armor. Nem cserélünk?
-
TrollBalint
addikt
Siren sapkát kaptam a boxból.
Én is Siren sapkát kaptam meg egy deepwater body armour-t (merthogy a karácsonyi ajándék boxot is most nyitottam) Siren helmet helyett jöhetett volna valami más, mert abból már van egy, de ajándék ló volt, nem nézzük a fogát

-
Plazmacucci
félisten
Siren sapkát kaptam a boxból.
-
BoneDragon
veterán

Jó játék lesz (most is bele lehet pakolni több 10 órát már úgy, hogy még mindig csak EA), sőt, ami az egyik legpozitívabb, hogy figyelnek a közösség javaslataira.
Köszi, be is húzom.

-
Ellia
addikt
Nézek Last Epoch streamet. Ha következő liga sem fog tetszeni, inkább behúzom ezt, elég jónak tűnik.

-
BoneDragon
veterán
Nézek Last Epoch streamet. Ha következő liga sem fog tetszeni, inkább behúzom ezt, elég jónak tűnik.
-
DjDanee87
addikt
Mondjuk nekem a cél a level 50, de ha nagyon belelendülök, esetleg tovább, de erre kevés esélyt látok. Néha tényleg rohadt nehezen haladok, de legalább 5-6 szinttel kisebb pályán, hogy még xp-t is alig kapjak

Mindenesetre Brutus meglepően könnyen ment. 5-6 perc után meghalt, én meg egyszer sem (igaz kellett hozzá 3 ballista, meg egy caustic arrow mirage archerrel és így "nyugodtan" tudtam a menekülésre koncentrálni
)Hoppá, úgy tűnik annyi embert zavart a nehézkes kezdés az actokkal, hogy szerepel a karakterem poe ninja ladder listáján. Legalábbis a saját inquisitor ascendancy-n belül.
-
Rayner
őstag
Én meg karácsony óta rá sem nyomtam a poe.exe-re
pihi van, mert kiégés lesz. mondjuk még van 100exem de már elkölteni sincs kedvem
és egyébként is BÚÉK! -
TrollBalint
addikt
Mondjuk nekem a cél a level 50, de ha nagyon belelendülök, esetleg tovább, de erre kevés esélyt látok. Néha tényleg rohadt nehezen haladok, de legalább 5-6 szinttel kisebb pályán, hogy még xp-t is alig kapjak

Mindenesetre Brutus meglepően könnyen ment. 5-6 perc után meghalt, én meg egyszer sem (igaz kellett hozzá 3 ballista, meg egy caustic arrow mirage archerrel és így "nyugodtan" tudtam a menekülésre koncentrálni
) -
tibee77
őstag
-
TrollBalint
addikt
-
Plazmacucci
félisten
-
tibee77
őstag
Te sokkal rutinosabb vagy a játékban, nagyobb tudással bírsz, mint én és még sokan velem együtt. Nekem arra volt szükségem, hogy felszintezzem magam, így sikerült átmennem act6 elején. Gyakorlatilag lvl49-en nem sikerült az említett részt lenyomnom, viszont visszamentem act5 Reliquary-be, sok mob és 1x%-os nehézség. lvl55-ig hamar felrántottam magam, ezzel nekem sikerült átmennem a következő acton. Lehet, hogy rosszul is választottam az elején a minionos builddel, talán most már beindul...
Igen de nagyon sok mulik a skilleken is.Azert irtam, hogy en mivel mentem, ez a firewall/fireball kombo nagyon erös.sokan mennek stormblast mine-nal de en azt rühellem kb., nekem az nem fexik, pedig mine skillekkel sokat jatszottam mar.
-
dante3
addikt
En tegnap este kezdtem el jatszani az eventen, 5ora alatt act5ig vittem. Nem mondom, kemeny volt 1-2 resz. Prison az brutalis tenyleg, azt nemtom, hogy gondoltak. Oda konkretan kötelezö volt a frostblink hasznalata. Azzal viszont en 2szer haltam csak le azon a reszen. Igaz, mobot egyet se öltem le, örültem, hogy atjutottam rajtuk. Brztus is sima liba volt, pedig azt többen emlitettek, hogy eleg nehez.witchkent a legjobb fejlödö skill szerintem a flamewall meg valami proj skill, pl. fireball. Brutalis sebzese van, mobok ellen en hasznaltam volley-t igy a clear is jobb volt. Aztan kesöbb atalltam brand-re. Sokan armabrandet tolnak, azzal nagyon jol lehet fejlödni de maradtam a stormbrandnel. Nekem az kb. a kedvenc skillem a jatekban, meg igy is, hogy kapott nerfet asszem elözö ligaban. Most act6 vegen jarok es siman viszek mindent, 0 befektetessel. Az act eleje kemeny volt, 0 fire resisttel meg 1200 life-fal mentem/megyek de annyira fekszik nekem a playstyle, hogy igy is haladok gyorsan. Meglatjuk meddig visz a lendület.
Te sokkal rutinosabb vagy a játékban, nagyobb tudással bírsz, mint én és még sokan velem együtt. Nekem arra volt szükségem, hogy felszintezzem magam, így sikerült átmennem act6 elején. Gyakorlatilag lvl49-en nem sikerült az említett részt lenyomnom, viszont visszamentem act5 Reliquary-be, sok mob és 1x%-os nehézség. lvl55-ig hamar felrántottam magam, ezzel nekem sikerült átmennem a következő acton. Lehet, hogy rosszul is választottam az elején a minionos builddel, talán most már beindul...
-
tibee77
őstag
En tegnap este kezdtem el jatszani az eventen, 5ora alatt act5ig vittem. Nem mondom, kemeny volt 1-2 resz. Prison az brutalis tenyleg, azt nemtom, hogy gondoltak. Oda konkretan kötelezö volt a frostblink hasznalata. Azzal viszont en 2szer haltam csak le azon a reszen. Igaz, mobot egyet se öltem le, örültem, hogy atjutottam rajtuk. Brztus is sima liba volt, pedig azt többen emlitettek, hogy eleg nehez.witchkent a legjobb fejlödö skill szerintem a flamewall meg valami proj skill, pl. fireball. Brutalis sebzese van, mobok ellen en hasznaltam volley-t igy a clear is jobb volt. Aztan kesöbb atalltam brand-re. Sokan armabrandet tolnak, azzal nagyon jol lehet fejlödni de maradtam a stormbrandnel. Nekem az kb. a kedvenc skillem a jatekban, meg igy is, hogy kapott nerfet asszem elözö ligaban. Most act6 vegen jarok es siman viszek mindent, 0 befektetessel. Az act eleje kemeny volt, 0 fire resisttel meg 1200 life-fal mentem/megyek de annyira fekszik nekem a playstyle, hogy igy is haladok gyorsan. Meglatjuk meddig visz a lendület.
-
la_cc
addikt
Event nem volt ennyi, en arra ertem amit csinal a jatekkal a GGG az utobbi 2-3 evben.
Zuhan a minőség, ja.
-
BoneDragon
veterán
Évek óta ennyi "event" van év végén? Egy pár éve már gamelek a poe-vel, de alíg rémlik pár void liga, de mindegyiket kifejezetten élveztem, egyiknél sem volt, mint a heist-nél vagy ennél a deli event-nél, hogy konkrétan szardarab az egész...
Sztm ezeknél az is jobb lett volna, ha nem csinálnak semmit, nem kötelező az event, főleg, ha ilyen low effort megy bele.Sztm annyi kéne, hogy a campaign alatt lehessen resetelni a területet és random 1-100% között adjon deli-t minden istanance-ra. Mapoknál meg ne lehessen csak új map nyitásnál nyilván. Én tuti nem szopok amíg nem jön valami patch rá, nekem ennyit nem ér meg a láda.
Event nem volt ennyi, en arra ertem amit csinal a jatekkal a GGG az utobbi 2-3 evben.
-
la_cc
addikt
Nekem meg azt nehez elhinni, hogy egyeseknek ez meglepo. Evek ota fullba toljak.
Évek óta ennyi "event" van év végén? Egy pár éve már gamelek a poe-vel, de alíg rémlik pár void liga, de mindegyiket kifejezetten élveztem, egyiknél sem volt, mint a heist-nél vagy ennél a deli event-nél, hogy konkrétan szardarab az egész...
Sztm ezeknél az is jobb lett volna, ha nem csinálnak semmit, nem kötelező az event, főleg, ha ilyen low effort megy bele.Sztm annyi kéne, hogy a campaign alatt lehessen resetelni a területet és random 1-100% között adjon deli-t minden istanance-ra. Mapoknál meg ne lehessen csak új map nyitásnál nyilván. Én tuti nem szopok amíg nem jön valami patch rá, nekem ennyit nem ér meg a láda.
-
Plazmacucci
félisten
De most komolyan nem tudtak megkérni valakit, hogy kapcsolja be a kompjuterét és állítson át pár számot? Balfaszok.
-
dante3
addikt
Most így visszagondolva az event idulására, még act egy prisonban baxakodtam, és már írta, hogy xy lvl45-öt elérte...., ennyire eltérnek a tudások/alkalmazkodások egy-egy nehézségnél?
-
Pitymaszter
tag
jah igen az sem volt egyszerű, kb 15-20 perc el ment nekem azzal a résszel.
Én sebzek elég jól, de ha megütnek HP-m rögtön béka fenekénél van
-
dante3
addikt
Én Act7-nél járok lvl53 vagyok. (deadeye - lightning arrow)
Act6 nagyon szívatós volt. 95%-os Twilight strand, Beacon 80 valahány %-os na itt nagyon szoptam a két aranykör mozgatásánál özönlötök a mobok ezerrel. Mikor kint volt egy csomó el tereltem őket jó messzire és visszamentem a körhöz csak így tudtam teljesíteni plusz természetesen csomószor haltam (jelenleg 63 halálnál járok).Érdemes volt vinnem a karit lvl50ig a mystery box siren body armor adott és tök jól néz ki

Ott álltam meg Act6 muds-os részen, kellene a szemgolyó a kapunyitáshoz, de 97%-os az a rész, nem bírom letolni necroval, még kicsit sebeznek a minionok...
-
Pitymaszter
tag
Én Act7-nél járok lvl53 vagyok. (deadeye - lightning arrow)
Act6 nagyon szívatós volt. 95%-os Twilight strand, Beacon 80 valahány %-os na itt nagyon szoptam a két aranykör mozgatásánál özönlötök a mobok ezerrel. Mikor kint volt egy csomó el tereltem őket jó messzire és visszamentem a körhöz csak így tudtam teljesíteni plusz természetesen csomószor haltam (jelenleg 63 halálnál járok).Érdemes volt vinnem a karit lvl50ig a mystery box siren body armor adott és tök jól néz ki

-
BoneDragon
veterán
Én várok pár napot, mert nincs kedvem ilyen szinten szenvedni, 25-ös a kari asszem.
Meg mi értélme az egésznek, ha csak átrohanok, mert a mobokat nem lehet lecsapni? Nem is említve, hogy néha csak pár chromát dobál jutalomként.

Tényleg nem hiszem, el, hogy ennyire átgondolatlanul csinálta ez meg a GGG, eszméletlenül 0 elgondolás van emögött megint.
Nekem meg azt nehez elhinni, hogy egyeseknek ez meglepo. Evek ota fullba toljak.
-
la_cc
addikt
Valóban bölcsebb lenne megvárni a javítást, bár már így is szar ízű marad a szám. Szerintem februárig jegelem a játékot. Meguntam a 90 meg 100% deli pályarészeket átrohanni.
Én várok pár napot, mert nincs kedvem ilyen szinten szenvedni, 25-ös a kari asszem.
Meg mi értélme az egésznek, ha csak átrohanok, mert a mobokat nem lehet lecsapni? Nem is említve, hogy néha csak pár chromát dobál jutalomként.

Tényleg nem hiszem, el, hogy ennyire átgondolatlanul csinálta ez meg a GGG, eszméletlenül 0 elgondolás van emögött megint.
-
DjDanee87
addikt
Nekem onnantól vált haladóssá hogy átváltottam az eltervezett Righteous Fire-re második lab után (addig wintertide brand+fire wall combóval mentem a templarral).
Eddig endless heistben toltam csak RF builddel de nagyon megtetszett és nem bántam meg hogy most is amellett döntöttem. Így állok mapozás előtt, life karcsú - resistből kéne csökkenteni és lifera menni jobban. Meg az RF 4linken kívül scorching ray csak 3 egyelőre.

-
dante3
addikt
Na most értem el prison-ba, a játék tényleg egy fos. Bár azt írják redditen, a későbbi actok könnyebbek.
Act4-en járok, nekem nem lett könnyebb, de biztosan én baxok el valamit...
50%-os helyszínekig haladós, a fölött már durvul. Act3 végén Dominus meg a sok csicskája 85%-os nehezítéssel nem volt egyszerű, párszor letérdeltem. -
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Na most értem el prison-ba, a játék tényleg egy fos. Bár azt írják redditen, a későbbi actok könnyebbek.
A2 elje is szivattyú, készülj fel. Ott untam meg ma.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Nekem is van tabulám, de mégsem tudok haladni, mert nem halnak a mobok. Ezt nagyon nem gondolta át a GGG...
-
DjDanee87
addikt
Az hogy ölsz majd eleget a mapokon
Ha mindent kitakarítasz nem csak maga az ölés sok idő, hanem annyival előrébb jutsz XPvel hogy folyamatosan sokkal alacsonyabb minden terület ahol mész és emiatt kevesebb XPt is érnek. De mindenki úgy játszik ahogyan szeretne, most először álltam át én is a kihagyásra, korábban én is minden sidequestet csináltam szintezés közben és pucoltam nagyon sokat.A mystery box megkegyelmezett most. Előző dupla hideout decor után megkaptam a béka petet.
-
Lokids
addikt
Na jó nem. De az nem játék, hogy átszaladok mindenen kill nélkül. A következő mapig, ami az utamba kerül azt ki kell nyírni. Abban mi a jó, hogy csak szalad az ember és nem csinál semmit?
-
BoneDragon
veterán
-
Lokids
addikt
Actok kozben minek takaritani...?
Én minden mapot 0-ra pucolok.
-
BoneDragon
veterán
-
Lokids
addikt
Ezen csak at kell szaladni, azt jovan.
Én jobban szeretek egy mapon takarítani, mint csak átrohanni.

-
BoneDragon
veterán
Nem vészes? 98% lower prison nem vészes? Ez nettó szopatás.
Megcsinálhatták volna úgy is, hogy lvl1-től tudjunk mapozni megnövelt map droppal. ÉS a mapokon random, de T1-es mapot bármikor tudjunk venni. De inkább szenvedje végig az ember a storyt extra nehezítéssel, aminek a nagy része futás a kövi mapra.Ezen csak at kell szaladni, azt jovan.
-
Lokids
addikt
Nem veszes, raadasul brutus dobott egy tabulat.
Nem vészes? 98% lower prison nem vészes? Ez nettó szopatás.
Megcsinálhatták volna úgy is, hogy lvl1-től tudjunk mapozni megnövelt map droppal. ÉS a mapokon random, de T1-es mapot bármikor tudjunk venni. De inkább szenvedje végig az ember a storyt extra nehezítéssel, aminek a nagy része futás a kövi mapra. -
BoneDragon
veterán
Nem veszes, raadasul brutus dobott egy tabulat.
-
wiggen123
senior tag
-
la_cc
addikt
Én dockyard-ig bírtam, akkor égtem ki, pedig volt tabula meg 4L SRS, de alig sebeztem.
Azt hittem a heist event-tet nem lehet már alulmúlni, hát tévedtem... 
Semmi nem változott akkor, mi?
-
Plazmacucci
félisten
Nem kell fosni, szokjad csak, úgy is be van ígérve a hard mode.
-
Remiel
őstag
LVL3 ig vittem és abbahagytam egyelőre. Mathilt néztem aki nem volt szomjas és HC karikat csinált, azt hiszem úgy a 10. környékén untam meg nézni azt is
-
BoneDragon
veterán
Majd szerda környéken hotfixelik, mikor már senki nem játszik vele.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Ennyivel nehezebb mint a gauntlet? Szerencsére (?) még nem tudtam kipróbálni.
-
Plazmacucci
félisten
Ennyivel nehezebb mint a gauntlet? Szerencsére (?) még nem tudtam kipróbálni.
-
dante3
addikt
Természetesen ahol küldi van, ott 95-100%-os a helyszín
-
DjDanee87
addikt
Gondolom ez is kap majd nerfet pár nappal később, ahogyan heist XP kapott buffot. Ha szemét akarok lenni, mondanám, hogy így legalább nagyobb az esély MTXet nyerni, ha sokan feladják már az elején. Jó lenne legalább ha itt nyernék valamit, mert eddig semmi.
Act3ig vergődtem át tegnap, de tényleg sok zóna csak annyi, hogy futsz az életedért a következő területre. Act2ben is van 3 zóna 95% felett, ráadásul nem is kis zónák. -
Mad_Wolf
aktív tag
ezt tuti peccselni fogják, egyszerűen játszhatatlan. lvl9-en a lower prison waypointot elhagyni se tudom.
-
Mad_Wolf
aktív tag
komolyan elgondolkodom azon, hogy amikor az endless delve-n kívül más eventet kitalálnak, akkor bárki is kipróbálja-e előtte vagy csak bekapcsolják az adott időpontban és kész... ez remélem valami vicc akart csak lenni. Így újévre elég szar kezdés volt a ggg-től.
Nagyon vártam az eventeket, és a delve jó is volt, csináltam 4 karit, 70-80 volt mind. A heistben 50-re felhúztam 1 hét alatt 1-et és örültem hogy vége, atlas is vicc volt, de azért ott 70-ig elvittem egyet. Na de ez a delirium... nem is tudom hogy gondolták, hogy lvl4-en mennyi esélyem van kikerülni a 30db megölhetetlen lerázhatatlan mobot a nyomorult labirintusukban, mert más mód a levelingre x év után sem elképzelhető csak delve eventben.
vicc az egész. Olyan mintha direkt szopatnának. -
Pitymaszter
tag
Delirium everywhere: Ezt nagyon nem gondolták át GGG-nél!!! 85% brutus-t 20 percig kerülgetem plusz pár halál után sikerült leölnöm. 100% pályán csak végig futni tudok...
Szerintem lvl50ig elviszem és annyi lesz. -
mclord
aktív tag
-
mclord
aktív tag
Az egy ligán belül indított karakterek ládája közös, és miután vége a ligának, átkerülnek standard ligába. Minden liga végén az összes cucccod átkerül standard-be. Ha most játszol a játékkal először, akkor majd február elején mikor véget ér a Scourge, minden amivel most játszol standard ligába kerül. A majd megjelenő új tartalmak saját ligát kapnak, és azokat az eddigi karaktereddel nem tudod majd játszani. Tehát minden ligában (3-4 havon) mindent előröl kell kezdeni ha az újdonságokat ki akarod próbálni. A játékosok nagyobbik fele csak az új ligák első 1-2 hónapjában játszik, aztán lekopnak, majd visszatérnek a következőbe.
Amúgy olvasd át az összefoglalót
Összefoglalót átolvastam , de a legtöbb kérdésemre nem jött válasz a Heist - Hejhó, megyünk rabolni! - résszel még csak most ismerkedem. Nagyon régen PC -n játszottam, de azóta eléggé durván átalakult vagy csak a liga ennyit jelentett nem tudom
. Az biztosan látszik, hogy XBOX irányba van rendesen baj a trade market egyszerűen kuka. -
Argh!
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
Scourge liga tagja a nekrom igen , ami most is fut, mondjuk ezekben nem vagyok otthon mi miben más. Valami atlast nyomok a mapeken belül
. Ám a kérdésem arra irányzott, hogy a mostani liga mostani mapjen, mostani mapen pl a robbantós palinál kapok 2000 valamit , az ha következőkor is talizok vele és lenyomon összeadódik-e pl 4000 valamim lesz, és más jobb cuccra tudom tőle beváltani, vagy T mapról a T+x -re ez a gift nem vihető át ?
Mondjuk a régi karakterem (sok-sok éves mureder meg se nyitható a POE oldalt csak a név meg a 85 szint látszik se ruce se semmi), azzal nem tudom mi lett
.Az egy ligán belül indított karakterek ládája közös, és miután vége a ligának, átkerülnek standard ligába. Minden liga végén az összes cucccod átkerül standard-be. Ha most játszol a játékkal először, akkor majd február elején mikor véget ér a Scourge, minden amivel most játszol standard ligába kerül. A majd megjelenő új tartalmak saját ligát kapnak, és azokat az eddigi karaktereddel nem tudod majd játszani. Tehát minden ligában (3-4 havon) mindent előröl kell kezdeni ha az újdonságokat ki akarod próbálni. A játékosok nagyobbik fele csak az új ligák első 1-2 hónapjában játszik, aztán lekopnak, majd visszatérnek a következőbe.
Amúgy olvasd át az összefoglalót
-
mclord
aktív tag
Tasuni vagy Navali tudja becserélni neked.
Idáig Navalinak odaadtam és adott egy másik kártyát, azt hittem nálam a hiba , de akkor ez a működés a cél köszi

-
mclord
aktív tag
Attól függ, hogy indítottad a játékot. Standard liga alatt minden egy helyre gyűlik és sose veszik el. Ha mondjuk Scourge-ben indítottál akkor az 3 hónapig egy külön ligának számít, ami utána bekeveredik a standard karakterekhez. Viszont az éppen aktuális ligáknak, mint mondjuk most a Scourge egyedi tartalmai vannak amiket standardon nem lehet játszani.
Scourge liga tagja a nekrom igen , ami most is fut, mondjuk ezekben nem vagyok otthon mi miben más. Valami atlast nyomok a mapeken belül
. Ám a kérdésem arra irányzott, hogy a mostani liga mostani mapjen, mostani mapen pl a robbantós palinál kapok 2000 valamit , az ha következőkor is talizok vele és lenyomon összeadódik-e pl 4000 valamim lesz, és más jobb cuccra tudom tőle beváltani, vagy T mapról a T+x -re ez a gift nem vihető át ?
Mondjuk a régi karakterem (sok-sok éves mureder meg se nyitható a POE oldalt csak a név meg a 85 szint látszik se ruce se semmi), azzal nem tudom mi lett
. -
Plazmacucci
félisten
Illetve vannak olyan pályák ugye mint a dinamitos, vagy valami szobor aktivizálós stb, ahol kap az ember értük valami speciális "pénzt". Amit ott majd a karakternél az ő marketébe belehet váltani erre-arra. Azt ha nem váltom be , azon "speciális pénz" tovább vihető ? Idáig nem váltottam be , de kezdek elbizonytalanodni, hogy ez jó volt-e :D (sajnos ritka az ilyen pálya, így tapasztaltom nincs erről).
Attól függ, hogy indítottad a játékot. Standard liga alatt minden egy helyre gyűlik és sose veszik el. Ha mondjuk Scourge-ben indítottál akkor az 3 hónapig egy külön ligának számít, ami utána bekeveredik a standard karakterekhez. Viszont az éppen aktuális ligáknak, mint mondjuk most a Scourge egyedi tartalmai vannak amiket standardon nem lehet játszani.
-
mclord
aktív tag
Illetve vannak olyan pályák ugye mint a dinamitos, vagy valami szobor aktivizálós stb, ahol kap az ember értük valami speciális "pénzt". Amit ott majd a karakternél az ő marketébe belehet váltani erre-arra. Azt ha nem váltom be , azon "speciális pénz" tovább vihető ? Idáig nem váltottam be , de kezdek elbizonytalanodni, hogy ez jó volt-e :D (sajnos ritka az ilyen pálya, így tapasztaltom nincs erről).
-
Plazmacucci
félisten
Tasuni vagy Navali tudja becserélni neked.
-
mclord
aktív tag
Gyűjtöd vagy eladod. Vagy mi a kérdés?
Nem tudom mire tudom használni ez olyna mint a map, hogy megnyitom odaadom valakinek vagy micsoda (simán mapnek a a 4/4 -t nem tudtam megnyitni azt tudom), nem igazán találtam a helyét

Tehát ha meg lesz a 8/8 belőle akkor mit kéne tennem ?

-
Plazmacucci
félisten
Gyűjtöd vagy eladod. Vagy mi a kérdés?
-
mclord
aktív tag
-
Pitymaszter
tag
Én egy lightning arrow deadeye-t plus lightning arrow ballistával.
Régen volt már íjász karim.
@DjDanee87: De trade ligában indultam, de nem olyan fontos amúgy. a poison verziónak sokkal jobb DoT statok a daggeren. -
Plazmacucci
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
Holnap (vagy szombaton, ha kipihenten felkelt, mint én 😆) ki mit fog indítani a deliriumra? Én ismét valami rf vagy poison concoction-on gondolkodom, delveben mindkettő bejött.
-
DjDanee87
addikt
Én lvl80-on vagyok de eddig ZERO Cold iron találtam
Nekem ismét semmi nyeremény.
Nem trade ligát kezdtél? Én tök olcsón 12C-ért vettem olyan bicskát.
-
Plazmacucci
félisten
Februárra tolták az 3.17 megjelenését.
-
BoneDragon
veterán
Congratulations! You've won Sentinel Portal Effect as a prize for your achievements in the Dec 2021 Endless Heist. Press "N" in-game to check it out!
-
Pitymaszter
tag
-
Rayner
őstag
Endless Heist sorsolásos ajándékokat kiküldték nézétek gyorsan hát ha nyertetek.
Nekem nagy mákom volt egy portál és egy karakter effektet is nyertem
Congratulations! You've won Havenwood Portal Effect as a prize for your achievements in the Dec 2021 Endless Heist. Press "N" in-game to check it out!Congratulations! You've won Infernal Character Effect as a prize for your achievements in the Dec 2021 Endless Heist. Press "N" in-game to check it out!
Grat, itt csak egy portál effect jött
-
simondr
senior tag
Endless Heist sorsolásos ajándékokat kiküldték nézétek gyorsan hát ha nyertetek.
Congratulations! You've won Havenwood Portal Effect as a prize for your achievements in the Dec 2021 Endless Heist. Press "N" in-game to check it out!Congratulations! You've won Infernal Character Effect as a prize for your achievements in the Dec 2021 Endless Heist. Press "N" in-game to check it out!
gratula, nekem ezúttal semmi, de csak 1db lvl91 karakterem volt
-
Pitymaszter
tag
-
Plazmacucci
félisten
Én eddig két obliteration pálcával mentem. A 2x 15% extra chaos dam kb annyi sebzést ad mint +4 gem level.
-
Pitymaszter
tag
78-as szintre kiesett végre a cold iron

-
Mad_Wolf
aktív tag

Nekem 62 körül szerencsére
-
Plazmacucci
félisten
Mikor elpukkantok 4 seismic csapdát, negyedeli az fps számot mikor elkezdenek pumpálni

-
Plazmacucci
félisten

-
dante3
addikt
Még nem sorsolták ki és küldték ki a nyereményeket. Twitteren még nem tettek bejegyzést erről. Ha ott kiírják és nem kapsz akkor biztos nem kaptál. De egyenlőre várunk hát ha szerencséd lesz. Én nyeretem egy winget delvében szerintem most nem fogok nyerni semmit van egy ilyen érzésem...
Köszi, akkor figyelek, és bizakodom, hátha...
-
Pitymaszter
tag
Még nem sorsolták ki és küldték ki a nyereményeket. Twitteren még nem tettek bejegyzést erről. Ha ott kiírják és nem kapsz akkor biztos nem kaptál. De egyenlőre várunk hát ha szerencséd lesz. Én nyeretem egy winget delvében szerintem most nem fogok nyerni semmit van egy ilyen érzésem...
-
DjDanee87
addikt
Miután növelték a 68 alatt járó XPt tök gyors lett a szintezés. Csak ugye ezt 3. napon lépték meg, mikor a többség már nem tapasztalta meg. Én húztam egy RF karit kipróbálni milyen az a build és konkrétan gyorsabb volt mint a delve, alap játék vagy bármi.
-
la_cc
addikt
-
dante3
addikt
-
Rayner
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
34100 - 34001
45753 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Csomagolás sérült Senya Cook & Ice V3 fűthető turmixgép és leves készítő, 1,5 liter/ 1 hónap jótállá
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS XI HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
, ráadásul szinte felvásárolták mindet. Perpill 3db van a piacon! Ennyire népszerű lett hirtelen...? 

Ha mindent kitakarítasz nem csak maga az ölés sok idő, hanem annyival előrébb jutsz XPvel hogy folyamatosan sokkal alacsonyabb minden terület ahol mész és emiatt kevesebb XPt is érnek. De mindenki úgy játszik ahogyan szeretne, most először álltam át én is a kihagyásra, korábban én is minden sidequestet csináltam szintezés közben és pucoltam nagyon sokat.
Azt hittem a heist event-tet nem lehet már alulmúlni, hát tévedtem...