Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó shit még legalább 60 nap van a kövi ligáig
-
Patrick
addikt
válasz
Har_melin #38197 üzenetére
Én is 580-ra tenném a voksom, 8 GB ram, 256 bit, nagyon jó kis kártya. A 6500XT azzal a 4 GB-al és a 64 bites sávszélességgel, valamint a többi specifikációjával egy vicc. Ennek ellenére, mivel sokkal magasabbak az órajelei, mint az 580-nak, pariban van. Hol egyik, hol másik teljesít jobban a játékokban. Persze vannak kivételek, ahol nagyobb az eltérés, hol egyik, hol másik javára. Játékfüggő.
Menekülőútnak, ha egyik és másik hónapban egy-egy Széchenyit félreteszel, mehet a 6600, ami már sokkal erősebb kártya. Közel 50%-al több FPS-t kapsz és a minimum fps-ek is magasabbak lennének. POE-nál nem elhanyagolható. Szinte minden specifikációban duplával rendelkezik, mint a 6500XT. A proci pedig nagyon szépen kihajtaná. Gianni barátunk biztos tudna jó áron, újonnan természetesen. -
Har_melin
addikt
válasz
Rayner #38196 üzenetére
Köszi a tanácsot, amiért nem vagyok biztos benne azok a következők:
- csak új cuccot vennék, mert egy 4-5 éves darabnál is franc tudja, hogy használták. Annyit nem ér meg az árkülönbség, hogy egy fél év múlva garancia nélkül kukázzam.
- a 6500XT egy újabb architektúra, ha jól látom. Ha nem egy, hanem 4-5 évre előre nézek, akkor melyik lesz kompatibilisebb, ez, vagy egy már most is 5-6 éves? (Ellenvélemény: akkor valószínűleg a 4GB RAM lesz szűk, mindegy, milyen GPU van alatta.)Na mindegy, még egyszer köszönöm a tippet! Nem holnapi beszerzés lesz, bár ahogy elnézem, ha 580-ast akarnék, akkor igyekeznem kell, mert már kihaló állatfaj.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #38185 üzenetére
Én most - részben mert a Diablo úgy egyébként tetszik, meg a Last epochot is ki szeretném próbálni - egy RX 6500 XT-vel szemezek, de "hála" a gyártók teljesen követhetetlen számozási gyakorlatának, fogalmam sincs, mennyire lenne elég.
Nagyjából ez a 70k-ig terjedő sáv az, amit még meg tudok magamnak indokolni, hogy kizárólag játékot célzó hardverre költsem - e fölött már egy csomó érdekesebb, fontosabb dolog van az életemben. Azzal tisztában vagyok, hogy ez messze nem a kihegyezett látvány lesz (ahogy elnéztem, nagyjából az "ajánlott" szintet üti meg), de mivel se a 24"-os monitort, se a procit (ryzen3 3100) nem akarom cserélni, ehhez elég ha illeszkedik. -
Rayner
őstag
válasz
simondr #38189 üzenetére
Lassan kipucolom D4 térképét, pár quest van hátra, minden lilith oltár, dungeon stb kész van. Azt kell mondjam nagyon jó az alapja, de ordas hibáktól (vagy szándékos lassításoktól) hemzseg... csak hogy a legerősebb negatívumot említsem itt is mint az MMOkban nem tudsz kifutni a pakkokból mert "belassulsz" és utolér... a vége felé láthatóan beleuntak a quest gyártásba mert irrelevánsan sokat kell oda-vissza futkosni...
mondjuk ha ezzel végzek akkor az account wide cuccok feloldva többé nem kell. Egyenlőre D4 nagyon "üres", visznont az eventek nagyon jók már amikkel eddig találkoztam. nyilván nem egy map darálós játék de nem is rossz. meg ugye nincs teleport a dungeonhoz hanem kutyagolni vagy lovagolni kell ami szintén rohadt idegeítő, de nyilván oda kell kötni a népet a gép elé.. (gyanítom 3 patch és fel lehet oldani a teleportot a dungeonhoz...) szóval egyenlőre Poe2nek semmi félnivalója nincs, de D4ben nagyon sok a potenciál... főleg hogy az itt megismert ligamechanikákat tudja online eventek formájában random adni. jah és amd r5 3600 + rx580 + 16gb ram simán megy. -
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #38186 üzenetére
Abban megegyezhetünk, hogy a DIO4 elég jól feladta a leckét GGG-nek, hogy hogyan kell jó ARPG-t csinálni 2023-ban.
DIO4-et amúgy csak streamen néztem, magam nem próbáltam, DIO2 után valahogy kiábrándultam a szériából.
Te / Ti (mindenki itt a fórumban) milyen gépen tolja a POE-t? -
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #38187 üzenetére
Chrisnek azt sem hiszem már el amit kérdez.
-
válasz
BoneDragon #38186 üzenetére
Dehát chris megmondta, hogy az egy jó és modern motor
-
BoneDragon
veterán
válasz
simondr #38185 üzenetére
Szerencsére szerintetek...videóról nézve max egy szinten vannak, de semmivel sem szebb. Majd jövő hónapban kiderül.
Azt még hozzáteszem, hogy diablo kenyérpiritón is elfut olyan jól van optimalizálva, mig a poe bármikor bármin be tud szaggatni, ráadásul ha azt a régi kaki motort tupirozták igy fel, reszkessetek... -
simondr
senior tag
szerintem is jobban néz ki mint a DIO4, mondjuk kicsit korai ezt kijelenteni. A DIO4 már egy játszható game, full contenttel, ez meg a POE2 icipici szelete.
#38181Har_melin a karakterek fizikája és a teljes környezet látványa azért egyértelműen szintlépésnek tűnik a POE-hez képest. Engem eléggé megvett ez a kis trailer.
Az már más kérdés hogy milyen vas fog hozzá kelleni, szerintem az én
AMD Ryzen 5 2600 + AMD 5500XT-m semmire se lesz elégpedig annyira nem ősrégi a vas...
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #38183 üzenetére
Pedig nem. Nem nem nem.
-
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #38176 üzenetére
lol... dehogy.
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38180 üzenetére
Valóban, a számomra nincs negatív hozadéka. (Meg persze a PoE sem a 2013-as PoE a mai állapotában, ezzel gondolom te is tisztában vagy.) Te meg abból indulsz ki, hogy azért mert neked valami nem tetszett, az szar volt.
De a lényeg, hogy én nem láttam ebben semmi olyan észveszejtő aztaku újdonságot, amin el kellett volna alélnom. Lehet, hogy ott van, csak engem nem érdekel az az újdonság. -
válasz
Har_melin #38178 üzenetére
Te abból indulsz ki, hogy a 2013-as látványvilágnak nincs negatív hozadéka. Én pl azért nem játszottam egy percet sem a diablo hárommal mert egy ocsmány színes szar gyerekes karakterdizájnnal. A négyet viszont kipróbálódnám akkor is ha poe fényében sekélyes, de még is jó az atmoszférája. Sokat számit, hogy a játék, hogy néz ki, mivel nem csak a hideout craft warriorok játszanak vele. Nyilván ggg is szeretne új játékosokat bevonzani.
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38176 üzenetére
Aha. Melyik jól kinéző (de használhatatlan) skillel játszottál az elmúlt pár évben azért, mert jól néz ki? Meddig kötött le bármelyik boss vagy monszta animációja?
Nekem ez most egy elég bátortalan "helló, azért mi is még itt vagyunk" jelentkezés volt. Lehet, hogy így logikus, most mindenki a D4 hájpon ül, nehéz lett volna azon áttörni. De mivel ez volt az első friss anyag a PoE2-ről már nem is tudom, hány év után, én ennél többre számítottam. Játék infóra, nem látványra.
-
Har_melin
addikt
Az alatta lévő motor korától függetlenül biztos, hogy a megjelenéskor szeretnének minimum egy szinten lenni a versenytársakkal. Ez nem csak logikus, hanem kvázi kötelező. Miért optimalizálnák a játékot azok szintje alá? Ráadásul azzal, hogy új sorszámot kap, marketing szempontból is elengedhetik a mostani PoE minimum követelmény szintjét, hiszen hivatalosan sem ugyanaz a játék. Butaság lenne a GGG részéről, ha nem lépnék meg.
Úgy meg különösen, hogy a PoE eddig sem a casual játékosokra hajtott (pontosítok: eddig nem, a 2. majd meglátjuk mit akar), nyugodtan igazodhat a "gémer" hardver szinthez. -
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38173 üzenetére
a kenyérpirítótól függetlenül mi volt ebben a klipben az 'azta'? Ami több, mint bármelyik liga teaserben?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38170 üzenetére
OK, szép. És? Úgy értem van itt (vagy bármylik ARPG fórumon) bárki, akit tíz percnél tovább lekötnek az effektek vagy a látvány önmagában?
Remélem, hogy a PoE2 jó lesz (bár valószínűleg nem fog érinteni, mert mire megjelenik, a futtatásához szükséges hardver valahol 2-300k HUF környékén lesz, mint bármelyik új játéké), de ezen az egy perces felvett gameplay klipen mi az, amitől lázba kellene jönni?
-
válasz
BoneDragon #38169 üzenetére
Aztaku
-
BoneDragon
veterán
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38167 üzenetére
a 3-mal is elvoltam, bár akkor
mégéppen nem PoE-ztam
Most szerintem párhuzamosan lesz a kettő. Nekem úgy tűnik, és remélem igazam lesz, hogy tanultak a Diablo 3 hibájából, látták más játéknál mi megy jól. Felteszem a PoE ihlette a season ötletet (nem csak magát a season-öket, hanem, hogy ne olyan legyen, mind a D3-ban, hogy új season, kezdheted nulláról és annyi, hanem raknak bele valami pluszt, mint a Poe Ligáknál) -
válasz
TrollBalint #38166 üzenetére
Úgy gondolod legjobb esetben is másfél-két évet elleszel a diabloval?
-
-
m.lala
aktív tag
Lassan véget ér a liga számomra, élménybeszámoló következik az eddigi legjobb karimról, mivel középhaladó vagyok, amit leírok van, akinek az első héten megvan, nekem ez volt a cél mióta játszom, találni egy gyors, erős, stilusomhoz passzoló karit, amivel élmény a játék és a csillió DPS-es videókban látott Bossok olvadjanak..hát jelentem sikerült.
Kezdeném talán azzal, hogy hát srácok én fullba kiégtem rengeteget toltam, túl sokat is. 7nap 19 óra 25perc rájöttem ez túlzás... sokszor fél 2- ig, mert annyira berántott, mert éreztem van értelme. Mindig volt mit reszelni, jobbá tenni, és most is van benne bőven pl. fegyver nincs kész, pajzsot nem is kínoztam, nem érdekelt. De mindig volt cél… először csak, hogy jól mapozzon aztán hogy jól Bossozzon utána, hogy meglegyen a pob huszár 50, majd 70, majd 100m DPS..és hát elértem….nagyon örülök.
Az eredeti buildet egy sráctól nyúltam: remek videókkal, craftolás minmax stb: [link]
Én végül ide értem el: Frost blade trickster lvl 95-re optimalizált, a DPS természetesen elméleti bekapcsolt shockkal focussal: [link]
A legnagyobb előnye talán az, hogy egyszerre nagy a clearspeed és a single DPS, mindemellett ahogy tolja bele az ember a pénzt gyönyörűen skálázódik a sebzése felfelé…kb azt lehet elmondani 1 div 1 milla kis túlzással.
Mit mondhatnék: gyors, erős amire én megálmodtam elég, evas kari 100%spell suppal, én még jobban rá is mentem 44k lett a vége, igy is 900 halállal fejezem be és teszem le a lantot. Volt aki irta róla hogy lvl 98 ig meg se hal, hát maradjunk annyiban ha nem szétpimpelt mapon mentem akkor valóban.Amit bír: kvára odafigyelve akár 5 delis map, de az nem embernek való
, oda azért kéne egy HH, erősen odafigyelve simu 26-30 ig, de halogat azért, ügyes kézben tuti kiviszi, más kérdés van e értelme. Mapbossok 1-2 sec, komolyabb Bossok pl. guardian 2-3 sec, Atlasz Bossok mechanika függő, de a 2 nagy kb 10-12 sec. Halál nélkül Elder, Shaper, odafigyelve Über Elder, és Sirus is lement, Mavent is lekínoztam pár halállal, de nem erre találták ki, legalábbis az én kezemben. Igazából Über Sirus az egyetlen, akit nem erőltettem amúgy is utálom azt a Bossharcot.
Hát kb ennyi nekem, ez volt a cél, végre ennyi idő után kimaxolni egy atlaszt fullosan és kb mindenkit elkalapálni. Megjegyzem fele ennyi pénzből is egy szerethető tökéletes kari, ami sok örömöt okoz.
Sokat fejlődtem a ligában megtanultam valamennyire craftolni pl. fegyverem, vértem, gyűrűm magam csináltam. Elértem amit akartam, nyugodtan vonulok pihenőre, akinek van kedve próbálja ki tényleg nyugodt szívvel ajánlom.
-
Har_melin
addikt
Töröltem négy kommentet (kettőben semmi nem volt, csak a másik kettőhöz kapcsolódott, ezek posztolóitól elnézést kérek).
Három nappal ezelőtt úgy tűnt, sikerült lezárni ezt a témát. Ha valaki ezután még mindig ki szeretné fejteni a másiknak, hogy baja van vele, azt intézze el privátban, ne a fórumon.
-
tibee77
őstag
2db 100as cwdt karit csinaltam eddig en nagyon szerettem öket. Nagyon jo vele jatszani mert lazy as fuck es brutal jo a dpse, csak annyi baja van, hogy megöszülsz mig müködesre birod.
konkretan annyi mindennek kell passzolnia, hogy kajak idegbajt kaptam anno mikor az elsö karimat csinaltam. Gemek szintje, gemek sorrendje a cuccokban, flask chargeok, flask effect duration, life mennyisege(ha tul sok van az se jo, ha tul keves az se), ward mennyisege, cdr, skillek duration-je es sorolhatnam meg.... Kitartast kivanok hozza, mert ha sikerül összerakni es el is indul a loop akkor jo lesz vele jatszani. Azt viszont nem tudom, bogy mennyire aktualis ez a 15 div build. En anno több 100-at költöttem ra. Igaz vannak par core item ami kell a karinak, hogy elinduljon es lehet ha azok megvannak akkor mar mehetsz vele de hogy eleg lesz a dpsed azt nem tudom. Ja es tankos semmikeppen se leszel arra keszülj fel. Illetve ugy tankos, hogy brutalis life recoveryd van, konkretan csak az egyhitek tudnak megölni a dot pl nem nagyon, viszont nincs sok wardod meg eleted se, armor-rol nem is beszelve mert az 0 kb. Viszont sose kell megallnod, futkoraszol mint a mergezett eger es közbe minden hal körülötted mert castolod folyamat a skilleket. En szerettem ezt a buildet.
-
Mad_Wolf
aktív tag
összekalapáltam vagy 15-20 div-et (nem vagyok nolifer, ennyi jutott, na
) és kipróbálnék valami újat belőle.
ezt a CWDT buildet ismeri valaki?
Vagy esetleg valami más amit érdemes kipróbálni ennyiből?
Vagy toljam bele az RF-be? t16 mapokat farmolok különösebb gond nélkül, de bossokra nem megyek rá mert nem ismerem a mechanikákat -
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #38153 üzenetére
A HO pimpelése sem az, mégis vannak, akik heteket ölnek bele. Az orvosok, mérnökök jelentős része is mások összegyűjtött tudásából dolgozik, annyi a "tudományuk" hogy ők rászántak egy csomó időt arra, hogy megtanuljanak olyasmiket, amire a többiek nem szántak időt.
Kérlek, engedjük el ezt a témát. Ez is egy lehetőség a játékban, hogy valaki kiélje magát. Ártani nem árt vele senkinek, egy csomó ember ugyanúgy szurkol neki (vagy ellene...), ahogy egy sportversenyen, és nekik meg ez is szórakozás. Akinek meg nem, az nem foglalkozik vele.
-
Öreg, én nem állítok továbbra sem semmit azon kívül, hogy szerintem a játék ezen része nem játék a szó klasszikus értelmében. Abban meg nem látom mi lenne a tudomány, hogy az ezer és egy craft guideot megkeresed build leírásban, youtube tutorialban, redditen, vagy a craftolós honlapon, majd veszel synthetic base itemet, tízezer altot, ötvenezer essencet. Most leegyszerűsítettem, ne köss bele.
-
Har_melin
addikt
Annyit kérnék, hogy egymás bírálatát, minősítését amiatt, hogy egyik vagy másik játékszegmens tetszik neki, hagyjuk abba.
Nekem sem asztalom ez a fajta craftolás mint cél, de mivel ez egyrészt a top 1% egy százalékát érinti, másrészt a mechanika miatt nekem nem lesz attól kevesebb a loot, ha más gazdag, hidegen hagy. incifincit sem vonz a lehetősége, de ha valakit ez szórakoztat, ám legyen, nem akarom elvenni tőle. Az extremitása miatt a játék gazdaságát is pont annyira befolyásolja, mint egy brilliánsokkal kirakott színarany Rolex ára a lecsókolbászét, szóval ott sem ront az esélyeimen. (legfeljebb piacot jelent, ha essence tradeben utaznék
)
Láthatóan a játékosok (és a játék követői) között van igény ilyenekre is, amíg a GGG nem gondolja úgy, hogy ehhez igazítja az átlagos nehézségi szintet, addig had legyen.
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #38150 üzenetére
Ezzel gyakorlatilag azt állítod, hogy az összes build összes end game itemének craftjának leghatékonyabb módját ismered. Le a kalappal előtted!
-
-
tibee77
őstag
válasz
Lokids #38148 üzenetére
Meg jo, hogy nincs igy.Pont ezert nem jatszok mar diablo-val, miota otthagytam a harmat anno mert uncsi lett.Ez a fajta craft rendszer garantalja, hogy sokkal több idöt ölsz bele a jatekba ha ilyen szintü dolgokat akarsz.
Nagyon nincs kedvem jatszani mar a ligaban, igazabol minden megvan amit akartam csak a challengek vannak hatra de azok sose izgattak.Viszont igy, ha tenyleg liga vegeig lesz neki "ingyen" mirror service akkor arra lehet benevezek.Egy phys meg egy ele bow jo lenne std-re.Azt akartam pont irni, hogy igy crafted AS-del meg crit nelkül nem az igazi de azert na, ha utanam vagnak lehet nem lennek szomoru. -
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #38143 üzenetére
" Neked a bajod, hogy ki van mondva, hogy nolifer hideout játékos végtermék" - ha visszaolvasod az előző hozzászólásomban pontosan ezt mondtam én is: "Aki többet játszik azt jobban jutalmazza a rendszer és eljut oda ahova a másik nem. Akár kontent akár itemek. Miért kellene mindenkinek full min-max cuccban mozogni?" Tehát úgy látom teljesen azonos a véleményünk csak szar napod van és igyekszel belém kötni.
Azért nyűgöz le mert nem mindenki képes ilyen itemeket craftolni. Nem csak pénz de tudás kérdése is a high end craft.
#38144 Lokids
Erről a D2R jut eszembe ott a high end itemek a T1 unique-ok és a runaszavak (amik gyakorlatilag ugyanúgy felfoghatók unique-oknak). Na ezek ugyanúgy léteznek POE-ban is csak van még egy szint a high end craftok. Szerintem ez inkább hozzáad a játékhoz mindtsem elvesz belőle. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #38143 üzenetére
Engem azért zavar. Na nem azért, mert nincs esélyem ilyent craftolni. Hanem azért, mert esni sem eshet. Konkrétan 0% az esélye, hogy fullos roll legyen valami alapból.
-
Hidd el, hogy semmi bajom. Neked a bajod, hogy ki van mondva, hogy nolifer hideout játékos végtermék. Miért zavarna? Én úgy játszok a játékkal ahogy 98 százalék, ölöm a mobokat, tolom a mechanikákat, le se szarom az ilyen mesecraftokat. Köztünk annyi a különbség, hogy téged ez lenyűgöz, engem meg nem.
-
m.lala
aktív tag
Tanulgatom énis volna egy kérdésem, köszi ha reagálsz, craftoltam a clawomat.....mert az itt belinkeltet sikerült perfekt fossillal jól meg qualitizni..nem tudtam, hogy rollolja értékes lecke vót....
attack speed fractured alap
1.) essence craftal szépen meglett az added cold+ added phys damage 1 üres prefixel
2.) majd prefix fixálás és erre ment a veiled orb az üres prefixre szépen be is adta de itt már cumi van mert ha a veiled nem adta be a 130% phys damage-t kezdhettem elölről....de elfogadom jó-.meglett a 3 fix prefix....
3.) újra fixáltam a szép 3 prefixet és utolsó lépésként namondom innen siba liba harvest craft crit..erre volt pofája telerollolni szarral a 3 suffix-ot és jött a meglepi hogy ilyenkor nem engedi rátenni a prefix cannot chance opciót....szóval a kérdésem ilyenkor menthető valamivel? vagy újra kell kezdeni? nem is mertem 30% crit felé rolloltatni mert nem volt kedvem harmadjára újrakezdeni
egyébként szép lett de inkább nem irom le mibe került...
[link] -
Genji
őstag
válasz
Lokids #38138 üzenetére
Neztem vegig kozvetitette Twitchen. 3 es fel nap volt. Megvolt a base a Crucible treevel (azt hiszem azt vette vagy kapta). Aztan addig porgette a beastcraftokat (imprintekkel visszarollolva) amig meg nem lett a 3 kivant implicit. Essence spam (coldost nyomott 90%-ban szerintem kb 5k kellett) alapvetoen T1 lightningot akart es utanna harvest aug fire. Annulozott kozben ha kellett. T1 fire 1:91 esely atlagosan, szerencses volt 50 korul hitelte. Ekkora ugye megvolt a 3 prefix, utana keep prefix bench addig amig nem lett meg a +2 arrow, aztan keep prefix T4 aisling a DDert. Ha fail vissza a +2 arrowra. Vegul divine blessing es benchcraft attack speed. Amugy azt mondta a vegen elfogyott a love (divine rerollra is elment vagy 500) de ujra fogja craftolni mert crit chance + attack speed Aislinget akar. Az jobb mert a local crit sokat szamit.
-
wiggen123
senior tag
390 Div körül van 1 mirror. Van egy headhunterem már, meg egy 50 div körüli bow-om. Lehet ráfekszek egy ilyen mirror bowra xD
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #38130 üzenetére
Ezzel mi a bajod az a kérdés. Aki többet játszik azt jobban jutalmazza a rendszer és eljut oda ahova a másik nem. Akár kontent akár itemek. Miért kellene mindenkinek full min-max cuccban mozogni? Én standardban min maxolok mirror itemekkel mert ez a része tetszik a játéknak.
Valami jó dolog történik a community-ben ahol a casual ember is bedobja a kis 30 hatred essense-t vagy bármilyét a közösbe, hogy esetleg másnak, a többieknek jó legyen. Szerintem ilyen dolgokról érdemes hallani. Attól meg, hogy téged nem érint másnak hasznos lehet, hogy van ilyen lehetőség. -
tibee77
őstag
válasz
Lokids #38131 üzenetére
Rosszul ertelmezitek, ez nem endgame item, ez luxus endgame cucc. Ennel sokkal gyengebb cuccal is ölsz mindent, ez csak arra jo hogy trivializald a jatekot.teljesen normalis, hogy megkerik az arat. Ez meg amit a spicy sushi csinal ez marha jo dolog. A tft egy rendes craft maffiava nötte ki magat. Vannak dolgok amikert nagyon megeri tft hasznalni de az ilyen richboy cuccok mirror szervizei brutalisak.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #38130 üzenetére
Ehhez még minimum fél évet kéne folyamat tolnom ebben a ligában és lehet akkor se érném el.
Amúgy a legnagyobb baromság a játék részéről, hogy esni nem eshet item hasonló statokkal se. End game cucc csak craftból van. Ez kicsit megöli számomra a loot drop izgalmát.
-
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #38128 üzenetére
Ez egy community által finanszírozott és kezdeményezett dolog, ami rohadt önzetlen és véget vethet a TFT egyeduralkodásának és a 2mirr fees lehúzásoknak.
Aki nem casualba tolja és eljut a mirror service-ig annak rohadtul nem mindegy, hogy 1 mirrorért van egy ilyen bowja vagy 3ért. -
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #38126 üzenetére
Mármint? Mindenki számára elérhető free mirror service, egy szép középső ujj a TFT-nek. Gondoltam közérdekű, én az ele bow-t lecopyzom ha elkészült. Semmiféle rossz szándék nem volt bennem csak a lehetőséget szerettem volna megosztani.
-
-
Genji
őstag
Felhívnám a figyelmeteket Spicysushi mirror shopjára.
Összeállt pár emberrel és FEE nélkül FREE másolja a Crucible itemeket.Az alábbi Phys bow-ból már több mint 300 copyt csinált, 1595 dps, 16 mirror-ba került a craftolása. A srác amúgy streamel is, ma Elemental bowt craftolt, ami egyelőre még nem készült el.
-
Rayner
őstag
válasz
San398 #38121 üzenetére
Beastet farmoltam 5-10div/óra kb, van egy tutoriál ahol szinte kizárólag a 2 legdrágább (pók és kiméra) beast spawnol. rohadt gyorsan kell rohadt sok mapot lefutni (kb 30mp/map...100-200 mapokat futottam átlag 10-15 kiméra (1.3div/db) és 20 pók (70c/db)
de előtte meg physical clustert craftoltam fossillal ott olyan 6-7div/óra csak HO crafttal első héten megvolt a 200 div onnan meg már csak játékmirror sose esett meg semmi nagy, egyszerűen csak figyelem a startot nézem mit indítanak és craftolom a cuccot hozzá, nem egy agysebészet (már ha tudod mit kell figyelni) eszetlen farmolásnak semmi értelme az első héten.
-
Lokids
addikt
Na mostanra sikerült megcsinálnom mindent a league starter karival poe-ben...
Mióta játszom előrször nyitottam ki az 5. map slotot. Meg lett über elder (azaz mind a 4 voidstone).
Ahoz képest, hogy erre mások 1 héten belül képesek, jó soká tartott.
Egyedül a feared hiányzik, de über Atzirihoz semmi kedvem. -
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #38118 üzenetére
150 div körül van, ami jelenleg nem egy csillagászati összeg azért amire képes, nekem 39m uber dps jött össze, de bizonyos extra cuccokkal highend rollokkal 50m körül van
-
Ballaja
újonc
Hmm valamit elállítottam vagy nem tudom, de eddig mindíg mutatta a DPS-t ha a skill fölé vittem az egeret. Illetve a karakter menüben az offence menüben ha kiválasztottam a pl a fireball fület, kiirta, h mekkora a sebzés és ez milyen sebzésekből áll össze (fizikai,fire,lighting stb...) ezek a statisztikák eltüntek.
Most viszont nem mutatja a DPS-t csak,h mennyi mana meg mennyi a casting time.
Pedig ez hasznos feature volt arra,h hasonló cuccok esetén tudjak dönteni melyiket tartsam meg.
Valakinek valami ötlete? -
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #38115 üzenetére
Ez azért mindent visz... [link] megépítettem és all content singe target, clearspeed insane, minden uber, deli100, 40challenge... nem olcsó de mindenre jó
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ballaja #38114 üzenetére
alap igazság a PoE-ra, hogy egyik build sem ultimate, ami mindenre jó. Vagyi inkább, mindenre ugyanolyan jó. (Viszont lehet olyan build, ami semmire se jó
)
Nincs kizárva, hogy a Te builded, az nem heist-re való. Amúgy Hesitezni, egyáltalán nem korai, én legutóbb azt csináltam és legközelebb is azt fogom, hogy mikor le lehet menni, akkor lemegyek és csak ott játszok. Kb. 2-3 contract-ból meg van egy szintsimán elmentem vele 68-70-ig, és utána mentem vissza Act 7-be vagy mennyi folytatni a story-t.
Heistnél az ütések kikerőlése a fontos, kifelé menet nem fontos ölni, akár ki is rohanhatsz simán. Ehhez movement skillek a legjobbak, flame dash, phase run. Ha ajtót nyítsz ki, akkor ne állj oda, mert kinyítás után azzal kezdi a tömeg, hogy odaüt egy nagyot.A onehit meg bármikor előjöhet
-
Ballaja
újonc
válasz
Lokids #38113 üzenetére
Áh köszi!
Akkor tartalékolom az endgame-re
Még egy kérdés
Jól megy eddig az előrehaladás, illetve a labirintus, bányászat (bár nincs sulphite-om) és a menagerie is megy.
Viszont a heist az megőrjít
Az alap contractot se bírom megcsinálni.
addig nincs gondom amíg megszerzem a céltárgyat, viszont kijutni nem sikerül.
Próbáltam kiírtani mindenkit de az esélytelen mert folyamatosan újratermelődnek?
Próbáltam kiszaladni és csak a nagyobb ccsoportokat leőlni, de folyamatosan belefutok valamilyen onehitbesokszor azt se tudom mitől haltam
Korai még heistezni? Vagy törődjek bele,h ez a játékelem nem megy nekem? a három resem 75+ -
Ballaja
újonc
Sziasztok,
viszonylag új vagyok a Poe-ban, most játszom vele másodszor (eygszer még a 2010-es években játszottam vele)
jelenleg ACT6-ban járok és szeretnék eljutni a végjátékig
Lenne egy kérdésem (lehet ,h bugyuta de sorry)
Találtam egy jewel-t (ghoul prism),
Beraktam a passive tree-n egy allocalt large jewel slotba, de nem tapasztaltam változást...
Szóval nem értem, vagy valamit rosszul csinálok?
Ha valaki segítene, azt megköszönöm! -
tibee77
őstag
válasz
Plazmacucci #38110 üzenetére
-
mi történik
-
Win-T
őstag
Elmegy ez a játék a faszomba komolyan, hogy 1112 fuse nem elég, hogy 6 linkeljek egy szájbaszexuált páncélt. Hát szórakozzanak más idejével ezek a gyökerek...
-
San398
őstag
Lenne egy kérdésem,
Megvan mind a négy void stone és be is van rakva a helyére így minden map T16 az atlas-on. Mind a 12 favorit mapban a city square map van berakva. Lefutottam fehéren 25 mapot, ezeken a mapokon esett 6 laboratory, 6 vaal pyramid, 9 castle ruins, 14 toxic sever, 5 vegyes map, 3 guardian map, egy cortex és egyetlen egy city square. Az alas skill fán mit kellene kirakni, hogy több city square essen? Jelenleg ez van kirakva: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest