Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
28100 - 28001
45751 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
ezekben az 1 hetes ligákban semmi trade? Guildstash se, semmi?
Ahogy brunnehilde is írta, lesz minden Mayhemben, olyasmi lesz, mint egy kis mini liga, annyi a különbség, hogy a végén nem merge-ölödik be semmiféle cuccod a standardra, hanem, amiket találtál, azokat bukod.
Azok a portálok jól néznek ki, úgy hogy muszáj lesz indítanom egy karaktert, pedig nem akartam
-
Badlof2k
senior tag
Uh nekem meg nagyoon regi mapjaim is vannak
Naja , de mondjuk ugy hogy evileg 15ig biztos dolgozok igy elobb Poezok , aztan a konyvtarba el csucsul a jatek plusz kijonnek patchek kirinyaljak a redditesek szokas szerint magukat , utana jolesz , csak ugye januarba meg jon az uj liga 😂 -
sirdond
őstag
Ja, még van olyan tab-om standard-on, ahol vannak elrakva fos 5L armorok, mert akkoriban az még elég jónak számított

Más idők voltak az biztos,várom nagyon, kár hogy pont egybeesik a cyberpunk-kal
-
brunnehilde
senior tag
ezekben az 1 hetes ligákban semmi trade? Guildstash se, semmi?
A Mayhemnél tuti lehet kereskedni, legalábbis sehol nem látom, hogy ne lehetne, viszont az Endless Delvenél se HO-ba, se városba nem mehetsz, szóval ez erősen SSF-nek tűnik.

"You won't have access to any towns or your Hideout which means you'll be taking on the darkness 100% solo."
-
crazygamer
tag
-
Badlof2k
senior tag
Foleg hogy nincs trade , szal specifik uniqok , jewelek kilove , delirium jewelek offosak hacsak nem rakjak bele valahogy , tiszta Vanilla Poe lesz amikor az 5L volt az atlag a 6 meg kb godlike
-
brunnehilde
senior tag
Te állat.
Grat. A Mayhem ligára nálam alap lesz egy butitott Facebreakeres Gladiator. Ha valakit érdekel és nincs jobb ötlete, nem most akar kisérletezgetni, annak ITT van hozzá a PoB. Rengeteg resist a fáról, olcsó pajzs, mana "probléma" megoldásra Praxis, könnyen beszerezhető Unique-ok és rare gear. 6L-ben 2-2,2m DPS, 5L-ben 1,5m. Védelem megmarad, 5k+ life, 79% block chance (red nightmare nélkül is), flaskokkal kimaxolt phys dmg reduction. A lvl95 és az endgame simán elérhető vele.
-
sirdond
őstag
-
tibee77
őstag
hát, ez a mostani gauntlet szerintem elég jól bebizonyította,hogy a champion messze a legtankosabb karakter a legjobb defense mechanizmusokkal jelenleg a játékban.
kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogják szétnerfelni azt és a fortify-t is az új ligában
én nagyon várom már az endless delve-t, az pedig külön öröm, hogy ssf lesz.
Ja igen bocsi a csemp-et kihagytam.
azzal el tudnek kepzelni egy bowos karit.impale bow vagy wander.hmmm
-
Plazmacucci
félisten
Nekem általában addig van gondom amíg fel nem húzom a chaos resistet 75-ig. Utána már csak egy két extra map modos boss szokott oneshotolni
-
sirdond
őstag
Nalam is valoszinüleg, kicsit eltantorit hogy void lesz mind2 de majd meglatjuk.flashback szerencsere nem az.
Plazmacucci: na ja ssf delve az több szempontbol is huzos, no bench ahogy irtad, nincsenek bandit-ok, spectres minion kariknak nincsenek op spectre-k es folytathatnam.kivancsi leszek.
am sztem a legtöbb defense layere talan a tricksternek van, azon belül is ed-nek.persze ott van meg a jugg is mint tank de az nagy reszben melee igy azzal az arcaban vagy mindennek.hát, ez a mostani gauntlet szerintem elég jól bebizonyította,hogy a champion messze a legtankosabb karakter a legjobb defense mechanizmusokkal jelenleg a játékban.
kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogják szétnerfelni azt és a fortify-t is az új ligában
én nagyon várom már az endless delve-t, az pedig külön öröm, hogy ssf lesz.
-
tibee77
őstag
Már nagyon várom, most abba is hagytam addig mert kiégtem.
Tegnap huztam fel a 4. 100as karimat ami raadasul egy glasscannon assassin, kicsit en is kivagyok.
de most hogy mar nyugiba halhatok igy szerintem az eventig meg farmolom az exeket contractolas közben.
kivancsi vagyok mennyit hozok össze addig. -
Plazmacucci
félisten
Nalam is valoszinüleg, kicsit eltantorit hogy void lesz mind2 de majd meglatjuk.flashback szerencsere nem az.
Plazmacucci: na ja ssf delve az több szempontbol is huzos, no bench ahogy irtad, nincsenek bandit-ok, spectres minion kariknak nincsenek op spectre-k es folytathatnam.kivancsi leszek.
am sztem a legtöbb defense layere talan a tricksternek van, azon belül is ed-nek.persze ott van meg a jugg is mint tank de az nagy reszben melee igy azzal az arcaban vagy mindennek.Már nagyon várom, most abba is hagytam addig mert kiégtem.
-
tibee77
őstag
am sztem a legtöbb defense layere talan a tricksternek van, azon belül is ed-nek.persze ott van meg a jugg is mint tank de az nagy reszben melee igy azzal az arcaban vagy mindennek. -
Badlof2k
senior tag
Hoho fun kis mini ligak lesznek , aza delve kulonosen erdekes , mayhem meg fain RIP videokat fog szulni
-
Plazmacucci
félisten
Ssf delve crafting bench nélkül
Melyik a leg több defenzív layerrel rendelkező class? -
tibee77
őstag
Hüha, eleg komoly lesz a felhozatal a kövi ligaig, mayhem, endless delve, flashback!
asszem sporolnom kell hogy vehessek majd egy demigod kardot mert elsö 5 helyezes eselytelen lesz.
kivancsi leszek. -
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
Wow. Remélem tényleg ezt jelenti, az nagyon menő lenne.
Egyébként nekem a 17800 is elképzelhetetlen, ahol a napokban valamelyik koma tartott. -
sirdond
őstag
Miért, a Delve nem endless alapból?
Nem. A mélysége 65536-ban fixálva elvileg. De az endless itt most azt fogja jelenteni, hogy sulphite nélkül tudsz majd delve-zni, akár lvl1-től is, bármennyit. (Bár ez csak feltételezés egyelőre.)
-
Plazmacucci
félisten
"Looks like this announcement is premature. We are planning three events for December which were designed for the international community - including Endless Delve. While these are likely to happen, they're not locked in yet. Early next week we're planning to reveal our December and January plans including dates so you can consider what your options are for booking time off with your employers." forrás
Szóval ők is nézték tegnap az utolsó Night City Wire-t

Miért, a Delve nem endless alapból?
-
sirdond
őstag
"Looks like this announcement is premature. We are planning three events for December which were designed for the international community - including Endless Delve. While these are likely to happen, they're not locked in yet. Early next week we're planning to reveal our December and January plans including dates so you can consider what your options are for booking time off with your employers." forrás
Szóval ők is nézték tegnap az utolsó Night City Wire-t

-
tibee77
őstag
Mitől lett ennyire fun-abb a spark alig egy hét alatt??
Az mit jelent hogy fun-abb egy het alatt?Elötte is jo paran jatszottak, mert akinek van penze ra, annak kb a legerösebb build az aurastacker spark.
-
LittleBoss67
aktív tag
Mitől lett ennyire fun-abb a spark alig egy hét alatt??
-
TrollBalint
addikt
-
sirdond
őstag
Hát én valami ilyesmi állást kerestem, és ha nem kellene Új-Zélandon lenni már adnám is be
brunnhilde: kíváncsi lennék azért arra a rejtélyes okra

És ez a feltétel megvan már: "1000 hours of experience with our game" ?
-
TrollBalint
addikt
Reméljük, találnak hozzá megfelelő embert Új-Zélandon. Import most nem nagyon jöhet szóba...
Hát én valami ilyesmi állást kerestem, és ha nem kellene Új-Zélandon lenni már adnám is be
brunnhilde: kíváncsi lennék azért arra a rejtélyes okra

-
brunnehilde
senior tag
Reméljük, találnak hozzá megfelelő embert Új-Zélandon. Import most nem nagyon jöhet szóba...
Van valami hir a liga végéről, illetve, hogy mikor kezdődik a "köztes" és milyen lesz?
Pár napja nem voltam fent, de azért fél szemmel lesem az eseményeket. Közben meg falom az eddig hanyagolt játékokat.
Már végigvittem a Hellblade Senuat, meg a Resi7-et, most meg belemerültem a Divinity 2-be.
Resi7-hez van egy jó sztorim. Elég régen nem néztem/játszottam horrort, gondoltam most kivételt teszek, szóval délután/este Resi7 lett, aztán később elkezdtem nézni a Haunting of Hill Houset, amiből le is ment rögtön 5 rész. Bőven éjfél után lekapcsoltam a notebookot, viszonylag gyorsan el is aludtam, aztán pár óra múlva majd összesz*rtam magam, mert horrorhangokra ébredtem. Paraszt Windows frissitett valamit és restartolta a gépet, újrainditás után meg elinditotta ytb-on a Resi7 végigjátszását.
Utána valami rejtélyes okból bekapcsolt lámpánál tudtam csak elaludni, és mindenhol a "ferdenyakú nénit" láttam.
-
Har_melin
addikt
-
tibee77
őstag
Xanax-ra en inkabb egy üveg bort ajanlok, az tenyleg segit.
-
Har_melin
addikt
töröltem egy személyeskedő komment threadet (az egészet.) Nem tiltatok ki senkit, mert nem ismerem pontosan az előzményeket, viszont a stílus miatt nem is érdekel. személyes vitákat tessék lerendezni magánban, vagy bevenni két xanaxot és elmenni sétélni.
-
Ellia
addikt
Kértem valami budget ajánlatot pc konfigra a játékhoz ami ház, hűtő stb. kb. 200 EHuf. Ez lenne nagy vonalakban:
AMD Ryzen 3 3100 3.60GHz AM4- proci
GIGABYTE B450M S2H - alaplap
INNO3D GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Super Twin – videokártya
KINGSTON 500GB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/500G – SSD
G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GIS - RAM
stb.Ez elégséges vagy lehet faragni is, vagy vélhetően a 2. részt is veszi?
ui. Remélem a konkrét típusok nem OFF
Ajanlom a milyen gepet vegyek topicot, segitenek.
Viszont en elgondolkoznek egy 580ason (8gb) a 1650 helyet - aprorol, szerintem azzal jobban járnál.
-
Ellia
addikt
Azt hinne az ember, hogy ezt a stilust amit eloadtok (foleg egy szamitogepes jatek miatt) ugy nagyjabol 8 eves korara (feltetelezve, hogy elmultatok 8 evesek) kinovi az ember...
Picit gáz (es tok mindegy ki kezdte).
-
LittleBoss67
aktív tag
Kértem valami budget ajánlatot pc konfigra a játékhoz ami ház, hűtő stb. kb. 200 EHuf. Ez lenne nagy vonalakban:
AMD Ryzen 3 3100 3.60GHz AM4- proci
GIGABYTE B450M S2H - alaplap
INNO3D GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Super Twin – videokártya
KINGSTON 500GB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/500G – SSD
G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GIS - RAM
stb.Ez elégséges vagy lehet faragni is, vagy vélhetően a 2. részt is veszi?
ui. Remélem a konkrét típusok nem OFF
-
crazygamer
tag
-
mrkog
tag
Íme carrion golem build:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2882940
-
Genji
őstag
Oké. De pl ha az armor és az íj is tud majd 6 linkelt slotot (kétlem, hogy találok), akkor ezek nem felcserélhetőek? Pl úgy adja ki, hogy a fegyverben van olyan színben, ami a páncélhoz kéne és vica versa?
Továbbá jól értelmezem, hogy a gemek fontosabbak, mint az itemek? Mármint így fejlődés közben inkáb tartsak meg egy alacsony szintű armort egy jobb helyett csak azért, mert több/jobb gemslot van benne?
+1: Blight gem mellé találtam corrupted Blight gemet. Ami ad egy plusz skillt ha feltöltöm.
A játék során hajtani kell ezekre a corrupted gemekre, vagy ezek valamiben rosszabbak?Oké. De pl ha az armor és az íj is tud majd 6 linkelt slotot (kétlem, hogy találok), akkor ezek nem felcserélhetőek? Pl úgy adja ki, hogy a fegyverben van olyan színben, ami a páncélhoz kéne és vica versa?
- Általában felcserélhetőek, de ha pl az íj ad mondjuk egy plusz skill levelt bizonyos fajtájú gemeknek már egyáltalán nem mindegy. Tehát az itemek tulajdonságaitól is függhet melyik 6link melyik tárgyban jobb esetleg.Továbbá jól értelmezem, hogy a gemek fontosabbak, mint az itemek? Mármint így fejlődés közben inkáb tartsak meg egy alacsony szintű armort egy jobb helyett csak azért, mert több/jobb gemslot van benne?
- Lvl70-ig kb tökmindegy mi van rajtad, egy jó build elvisz simán act10-ig. A játék és a kihívások igazából ott kezdődnek. A válasz tehát igen, a gemek/gemslotok fontosabbak.+1: Blight gem mellé találtam corrupted Blight gemet. Ami ad egy plusz skillt ha feltöltöm.
A játék során hajtani kell ezekre a corrupted gemekre, vagy ezek valamiben rosszabbak?
- Attól függ, valamelyik gemnél egyáltalán nem számít, nem használod a vaal képességet, de a blightnál pont nagyon jó mert extra clear elnyomni a vaal blightot mikor már aktív.Amúgy én is hosszú évek (4-5) óta nyomom elég intenzíven és totálisan kezdő vagyok. A játék komplexitása a fő vonzere szerintem, szóval kitartás és türelem.

-
Lokids
addikt
Apró javítás: "minden gemet oda tegyél, ahogy a leírásban van", lehet félrevezető, nem arra gondoltam, hogy ha az íjj amit használsz 3 kék-2 zöld-1 piros foglalattal rendelkezik, akkor muszály ez a sorrend, mert a sorrend mindegy, DE ezek a szinek kellenek bele és az a 6 gem, amit az ijjba ír a leírás.
Oké. De pl ha az armor és az íj is tud majd 6 linkelt slotot (kétlem, hogy találok), akkor ezek nem felcserélhetőek? Pl úgy adja ki, hogy a fegyverben van olyan színben, ami a páncélhoz kéne és vica versa?
Továbbá jól értelmezem, hogy a gemek fontosabbak, mint az itemek? Mármint így fejlődés közben inkáb tartsak meg egy alacsony szintű armort egy jobb helyett csak azért, mert több/jobb gemslot van benne?
+1: Blight gem mellé találtam corrupted Blight gemet. Ami ad egy plusz skillt ha feltöltöm.
A játék során hajtani kell ezekre a corrupted gemekre, vagy ezek valamiben rosszabbak? -
crazygamer
tag
pont ma lesz meg a 4000 órám a játékban, de még mindig amatőrnek tartom magam. Azért pár válasz a kérdéseidre: az orb of kutyafülék bizony fontosak, sok féle van, mind használható a ruháid, fegyvereid, gemeid átalakítására, fejlesztésére, épp ezért egyben fizetőeszköz is, hiszen aki folyamatosan maga alakítja a tárgyait, az veszi a különböző orbokat. Itt tudod őket adni-venni, elcserélni: [link]
A tárgyakon a lukak száma és összekötésük a legfontosabb dolgok egyike. Helm, boots, gloves max 4 lukat tud, armour és a kétkezes fegyverek 6-ot, pajzs és egykezes fegyverek 3-at. Esetek 99%-ában fontos, hogy ezek össze legyenek kötve, hiszen a fő gemekhez mindig kell társítani support gemeket, ettől lesz igazán ütős egy skill. Fontos, hogy ha leírást követsz, minden gemet oda tegyél, ahogy a leírásban van, hiszen máshogy nem fog megfelelően müködni. Gyakran az is fontos, hogy a gem melyik tárgyban van, helm, armour stb.Apró javítás: "minden gemet oda tegyél, ahogy a leírásban van", lehet félrevezető, nem arra gondoltam, hogy ha az íjj amit használsz 3 kék-2 zöld-1 piros foglalattal rendelkezik, akkor muszály ez a sorrend, mert a sorrend mindegy, DE ezek a szinek kellenek bele és az a 6 gem, amit az ijjba ír a leírás.
-
crazygamer
tag
Az itteni összefoglalón végig mentem. Ami nagyon furcsa, hogy nincs pénz. Helyette van minden orb of kutyaf@sza. Ezeket amit így kis szinten kapok, van értelme tárolni, vagy köv actban majd más lesz a fizetőeszköz? Meg ami nem világos, hogy mi a fene van a gemekkel.
1 tárgyon van pl 3 lyuk. Ebből 2 össze van kötve. Van jelentősége?
Mindegy, hogy milyen gemet hova rakok?
Buildet tudom követni, de nem teljesen értem, hogy dex-es karakternek miért akar wandot/staffot adni, majd fullbuilden íjat...pont ma lesz meg a 4000 órám a játékban, de még mindig amatőrnek tartom magam. Azért pár válasz a kérdéseidre: az orb of kutyafülék bizony fontosak, sok féle van, mind használható a ruháid, fegyvereid, gemeid átalakítására, fejlesztésére, épp ezért egyben fizetőeszköz is, hiszen aki folyamatosan maga alakítja a tárgyait, az veszi a különböző orbokat. Itt tudod őket adni-venni, elcserélni: [link]
A tárgyakon a lukak száma és összekötésük a legfontosabb dolgok egyike. Helm, boots, gloves max 4 lukat tud, armour és a kétkezes fegyverek 6-ot, pajzs és egykezes fegyverek 3-at. Esetek 99%-ában fontos, hogy ezek össze legyenek kötve, hiszen a fő gemekhez mindig kell társítani support gemeket, ettől lesz igazán ütős egy skill. Fontos, hogy ha leírást követsz, minden gemet oda tegyél, ahogy a leírásban van, hiszen máshogy nem fog megfelelően müködni. Gyakran az is fontos, hogy a gem melyik tárgyban van, helm, armour stb. -
Lokids
addikt
Irigyellek, hogy első karakter lvl13-nál csak ennyi kérdésed van.
Évek óta játszom, de ha páran elkezdenek egy bizonyos buildről beszélni, vagy mondjuk a craftolásról, még mindig azt hiszem, hogy rossz fórumon vagyok.
Viccet félretéve, megnyugtatlak, hogy még sokmindent nem fogsz érteni, játssz, nézz bele az összefoglalóba, aztán ha "pár" óra játék után még mindig nem világos valami, lehet kérdezni itt fórumon, vagy akár privátban is. Az itteni összefoglalón végig mentem. Ami nagyon furcsa, hogy nincs pénz. Helyette van minden orb of kutyaf@sza. Ezeket amit így kis szinten kapok, van értelme tárolni, vagy köv actban majd más lesz a fizetőeszköz? Meg ami nem világos, hogy mi a fene van a gemekkel.
1 tárgyon van pl 3 lyuk. Ebből 2 össze van kötve. Van jelentősége?
Mindegy, hogy milyen gemet hova rakok?
Buildet tudom követni, de nem teljesen értem, hogy dex-es karakternek miért akar wandot/staffot adni, majd fullbuilden íjat... -
brunnehilde
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a játékkal haverral. Eddig bejön. Bár lvl13-on vagyunk csak.
Egy olyan kérdésem van, hogy a gemeket mindegy hogy és hova rakom, csak legyenek bent?
Egy shadow DOT buildet nézek és az alapján pakolom a skilleket, mert aki ezt a skill fát kitalálta az nem volt normális. Mondjuk azt nem értem, hogyha a Blight-al sebzek (earlyben), akkor miért a dex a fő statom? o.O
Meg furcsa, hogy közös a drop.
Irigyellek, hogy első karakter lvl13-nál csak ennyi kérdésed van.
Évek óta játszom, de ha páran elkezdenek egy bizonyos buildről beszélni, vagy mondjuk a craftolásról, még mindig azt hiszem, hogy rossz fórumon vagyok.
Viccet félretéve, megnyugtatlak, hogy még sokmindent nem fogsz érteni, játssz, nézz bele az összefoglalóba, aztán ha "pár" óra játék után még mindig nem világos valami, lehet kérdezni itt fórumon, vagy akár privátban is. -
Plazmacucci
félisten
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy a gemeket mindegy hogy és hova rakom, csak legyenek bent?
Egy shadow DOT buildet nézek és az alapján pakolom a skilleket, mert aki ezt a skill fát kitalálta az nem volt normális. Mondjuk azt nem értem, hogyha a Blight-al sebzek (earlyben), akkor miért a dex a fő statom? o.O
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
-
tibee77
őstag
1% reduced mana reserv.
Hat igen, amiota vannak aurastackerek, azota ez a jewel is jo aron megy.vaalozatlanul is jo penz.
-
Plazmacucci
félisten
És mit adott a vaal?
1% reduced mana reserv.
-
TrollBalint
addikt
Most adtam el egy vaalozott Conqueror's Efficiency-t 20 exért. Ha ezt előre tudom egész nap ilyeneket vaalozok.

És mit adott a vaal?
-
Plazmacucci
félisten
Most adtam el egy vaalozott Conqueror's Efficiency-t 20 exért. Ha ezt előre tudom egész nap ilyeneket vaalozok.

-
sirdond
őstag
Ide is bedobom, hátha érdekel valakit a PoE offseason-ben: Project Diablo 2
Tegnap indult, az eredeti D2 játékélményhez hű maradó, de mégis megpróbál QoL változásokat behozni (pl Melee weapon-ok alabpól splash dmg-et sebeznek, dupla olyan széles maggot lair járatok
, stb...), item és skill balanszok, ami itt nem nerfelést jelent, hanem a korábbi erős endgame skill-ek mellé felhozni más skill-eket is, és még sok más. -
freddirty
senior tag
Reggel beugrottam standardba megnézni, mert ez már egy nagyon rég várt QOL. És végre egy pozitívan megélhető változás jó irányba. Szerintem jó lesz, gyorsan működik, de hozzá kell szokni:
- Ligakezdetkor standardon bebuggolt a reset után T16 map futásom, a corrupted map bonusokat nem kaptam vissza. OK, hagytam a fenébe inkább nem játszottam. Elhatároztam, hogy ha megjön az affinity funkció akkor lemegyek mélyebbre bányába, és akkor majd kilockolom újra a bonusokat. Ok, fél óra macera volt kikeresni a 30 mapot, scour, nail, alch. Nézzük van-e ele reflect. OK rakjuk át egy tabba az összeset és szűrjünk úgy gyorsabb. 30 click térképek sehol. Óbazz, mentek vissza a map stashba
, lehet újra válogatni. Szóval hozzá kell szokni, de sok időt megspórol.
Elég egy dump tabba beletolni CTRL-clickel a teljes inventory-t, aminek van külön helye az úgysem a dumptabba köt ki.
Van bug is, ha elhideolod a readonly tabokat, akkor nem tudod a mellette levő tabot behozni, hiába klikkelsz rá a tab listában (nem a tabokon).
Most erőt gyűjtök újra a map válogatáshoz... -
Har_melin
addikt
Én csak nyorsan megnyitottam és csináltam két mappát az influenced cuccoknak meg a heist geareknek, azok működtek.
-
sirdond
őstag
És mától már élesedtek is az új stash funckiók. Ki milyen bug-ba futott bele?

@brunnehilde: tekintve,hogy mindkettő aktív skill, annak max a PoE2-ben lenne értelme

-
brunnehilde
senior tag
Hát figyelj, a BV jelenleg a legsokoldalúbb skill a játékban. Van belőle fire, cold, lightning, poison, multi (aura stacker) és szerintem physical is (mivel alapból phys skill). És majdnem minden class-ban tudsz rá build-et építeni, van olyan,amelyikben több ascendancy-val is. Szóval, egynél kicsit több

Annyira populáris lett megint, nem lennék meglepődve, ha nerfelnék (megint).
Van belőle Facebreakeres Cyclone?
Egyébként én is megnéztem pár vidit és bejött, neki is álltam megcsinálni egy Hierot, Archmage, Pledge of Hands, Indigon, de a vége valami olyan játszhatatlan szar lett (számomra), hogy sirnom kellett.
Azért haszna is volt, mert felhasználtam a Pledget meg még pár dolgot a Storm Brandhez.
Tibee ezt nézd meg.
6m DPS (15%-os shockkal a kedvedért)
, Cloak of Defianceval és claritys watchersel 50%-os MoM, de jól működik Inpulsával vagy egy explodos bodyval is. Érdekes Pledgen az a greater spell echo, kicsit szokni kell, de baromi jól jön Archmagenél, hogy egy Brand árából lerak egymás után hármat.
-
TrollBalint
addikt
Hát figyelj, a BV jelenleg a legsokoldalúbb skill a játékban. Van belőle fire, cold, lightning, poison, multi (aura stacker) és szerintem physical is (mivel alapból phys skill). És majdnem minden class-ban tudsz rá build-et építeni, van olyan,amelyikben több ascendancy-val is. Szóval, egynél kicsit több

Picit utánanéztem a jewelemnek, és azt tudja, hogy a manám 80%-t armour-á konvertálja. Ez mit jelent? Ugye nem azt, hogy bukom a manám 80%-t és azért van ilyen kevés manám?
(gyanítom, hogy de, és ezzel meg is válaszoltad a kérdésem, hogy tudnék picit javítani a karakteren, mert tulajdonképpen a mana volt a legfőbb bajom
) -
sirdond
őstag
bazz... nem, nem szándékos
azt hittem csak egy fajta van ebből, ezért a legelsőt megvettem
Valamiért az volt bennem, hogy Te is fire vagy, de nem tudom miért
Mindenesetre kösziHát figyelj, a BV jelenleg a legsokoldalúbb skill a játékban. Van belőle fire, cold, lightning, poison, multi (aura stacker) és szerintem physical is (mivel alapból phys skill). És majdnem minden class-ban tudsz rá build-et építeni, van olyan,amelyikben több ascendancy-val is. Szóval, egynél kicsit több

-
TrollBalint
addikt
Sajnos nem tudok segíteni. Se assa-hoz nem értek, se a fire bv build-ekhez. Annyit tudok, hogy a fire a legdrágább általában, de annak a legjobb a dps-e is.
Amit én használok az teljesen más elven működik (flaskák és Indigon), ezért amik nálam érvényesek, azok nálad nem valószínű.Ami feltűnt elsőre, hogy te másfajta Militant faith jewelt használsz, az szándékos?
bazz... nem, nem szándékos
azt hittem csak egy fajta van ebből, ezért a legelsőt megvettem
Valamiért az volt bennem, hogy Te is fire vagy, de nem tudom miért
Mindenesetre köszi -
sirdond
őstag
Erre kíváncsi leszek, valami ilyesmit már hiányoltam, bár megfogalmazni nem tudtam volna
tegnap átalakítottam a poison-ról fire-re, és annak ellenére, hogy az itemek nem az igaziak, jobb lett. Elméletben. Van összesen ~190 manám, amiből kb. 80 szabad és ebből kell castolnom a 60 manába kerülő Blade Vortexet... Viszont nem jövök rá, hogy hol tudnék manát nyerni, amit másoltam build (egy poe ninja-s) ott se láttam az itemeken manát, és neki van 1100. A skill fa meg ugyanaz (leszámítva, hogy Ő level 100 én meg level 92)
Rá tudsz nézni, hogy min tudnék még javítani? A sebzéssel alapvetően elégedett vagyok, a védelem, ami hiányzik. Ami szerintem meglenne, ha sűrűbben tudnám castolni a BV-t
ami biztos, hogy hibádzik, hogy kell még egy bottled faith flaska, de az nagyon drága, úgy döntöttem annyira nem is fontos. Az íjra se ártana 4 kék socket, meg ráadásul elég dex igényes is, majd nézek egy másikat idővel.
Ő az akit másoltam: Fire Blade VortexSajnos nem tudok segíteni. Se assa-hoz nem értek, se a fire bv build-ekhez. Annyit tudok, hogy a fire a legdrágább általában, de annak a legjobb a dps-e is.
Amit én használok az teljesen más elven működik (flaskák és Indigon), ezért amik nálam érvényesek, azok nálad nem valószínű.Ami feltűnt elsőre, hogy te másfajta Militant faith jewelt használsz, az szándékos?
-
TrollBalint
addikt
Erre kíváncsi leszek, valami ilyesmit már hiányoltam, bár megfogalmazni nem tudtam volna
tegnap átalakítottam a poison-ról fire-re, és annak ellenére, hogy az itemek nem az igaziak, jobb lett. Elméletben. Van összesen ~190 manám, amiből kb. 80 szabad és ebből kell castolnom a 60 manába kerülő Blade Vortexet... Viszont nem jövök rá, hogy hol tudnék manát nyerni, amit másoltam build (egy poe ninja-s) ott se láttam az itemeken manát, és neki van 1100. A skill fa meg ugyanaz (leszámítva, hogy Ő level 100 én meg level 92)
Rá tudsz nézni, hogy min tudnék még javítani? A sebzéssel alapvetően elégedett vagyok, a védelem, ami hiányzik. Ami szerintem meglenne, ha sűrűbben tudnám castolni a BV-t
ami biztos, hogy hibádzik, hogy kell még egy bottled faith flaska, de az nagyon drága, úgy döntöttem annyira nem is fontos. Az íjra se ártana 4 kék socket, meg ráadásul elég dex igényes is, majd nézek egy másikat idővel.
Ő az akit másoltam: Fire Blade Vortex -
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
-
Badlof2k
senior tag
Örömmel hallom ,hogy jobban van a hátad, mostantól már csak vigyáznod kell rá

Köszi
Még nem is 100% de robotolni lehet a banyaban ujra
-
TrollBalint
addikt
Örömmel hallom ,hogy jobban van a hátad, mostantól már csak vigyáznod kell rá

-
Badlof2k
senior tag
Ne is mond... bár én a januártól jobban félek. 18-án kezdődik a liga és akkor már nem leszek szabin...
vagyis inkább
Nem tudom milyen event lesz decemberben biztos nem fogom kibírni, hogy ne indítsak ott is egy karaktert, de még ez is messze van a maxtól, még vagy 8-10 exalted kellene...Hát ènis mèg gondolkodok jàtszak e mèg vagy megvàrjam a Decembert ,most hogy vègre elmúlt a derèk problémám ès tudok rendesen ülni , meg eleve a Decemberem is tömött mindig meló, születèsnapok, karácsony stb szal nemleszek nagyon kipihent Januàrra

-
TrollBalint
addikt
Ne is mond... bár én a januártól jobban félek. 18-án kezdődik a liga és akkor már nem leszek szabin...
vagyis inkább
Nem tudom milyen event lesz decemberben biztos nem fogom kibírni, hogy ne indítsak ott is egy karaktert, de még ez is messze van a maxtól, még vagy 8-10 exalted kellene... -
m.lala
aktív tag
Mennyi ikon pasztmek végigér a felső soron.
Ahh nagyon fáintos 10/10.
-
tibee77
őstag
dbius
Izlések és pofonok, kinek mi jön be. Én a magam részéről az első hétben csak videókat nézek, hogy megtaláljam a nekem tetsző skillt. Fontos nagyon, hogy gyors legyek és nagy területre hasson a skill. A necro lét nem vonz bár kényelmes és nagyon komfortos játékstilus. Kikötöttem a cyclonnál, de nem adta azt a sebességet és clearspedet mint vártam, igy lett most assa és coc ice nova, na ez már klafa és csak 330 halálnál járok ami nekem bőven a fele annak mint szoktam.
Az az igazság ki mit akar elérni 2 ligával ezelőtt értem el az első T16-ot, nagyon jo érzés volt. Megtervezem mi a cél atlas maxolás, endboss legyőzés bármi, figyelembe veszem azt, hogy kitudom e húzni, ne legyen túl drága és még tetszen is.
Igaz ami igaz néha jó csakmegállni bambulni egy pályán, a grafika és a tartalom D3 után még mindig leköt. Kinek mi a játék, van aki végigrombol egy pályán, van aki ráérősen tolja. Ami a heistet illeti bár igazi currency farm engem hidegen hagy, ha szükséged van pár contracrtra szivesen adok keress meg ingame főleg estefele. /lallerka/tibee77
Arról az aurastacker guardianrol megnéznék valami jó vidit, ha nem mirroros a cucca.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szegény kis dodge/eva-s karik meneküljenek a DPS-be ez a legtöbb játékban igy van, azért én örülök hogy nekem vaal grace+elusivvel megvan a 75% dodge és még igyis esik/kel izmosabb helyen.
Ment a like nálam is :D jo idegrendszered lehet ha igy birod, hogy bele bele lehet nézni egy egy pofonba.brunnehilde
Csináld már meg kell a kihivás nagyon szimpi build csak hát irgalmatlan drága, kezdem végre megérteni, hogy a boss / 3sec terminátor karik ennyibe kerülnek.
Amugy a srác bár nem tom menyit tolja szerintem kb. 20/24 de vannak pl full unique buildjei, látszik, hogy elég jól átlája a dolgokat én szinte csak őt nézem.[link] Csinaltam anno videot rola hogy mit tud meg deliriumban.t19es map 5 delirium orbbal, double beyond-del.hat hogy is mondjam, durvan sok eletük van a moboknak egy ilyen palyan, konkretan 11 perces a video, olyan sok idö volt mire mindent leöltem.
-
Har_melin
addikt
Q30-as páncél, 1100 fuse raktáron, nyilván nem gond a 6L. Dehogynem...

-
Badlof2k
senior tag
-
m.lala
aktív tag
dbius
Izlések és pofonok, kinek mi jön be. Én a magam részéről az első hétben csak videókat nézek, hogy megtaláljam a nekem tetsző skillt. Fontos nagyon, hogy gyors legyek és nagy területre hasson a skill. A necro lét nem vonz bár kényelmes és nagyon komfortos játékstilus. Kikötöttem a cyclonnál, de nem adta azt a sebességet és clearspedet mint vártam, igy lett most assa és coc ice nova, na ez már klafa és csak 330 halálnál járok ami nekem bőven a fele annak mint szoktam.
Az az igazság ki mit akar elérni 2 ligával ezelőtt értem el az első T16-ot, nagyon jo érzés volt. Megtervezem mi a cél atlas maxolás, endboss legyőzés bármi, figyelembe veszem azt, hogy kitudom e húzni, ne legyen túl drága és még tetszen is.
Igaz ami igaz néha jó csakmegállni bambulni egy pályán, a grafika és a tartalom D3 után még mindig leköt. Kinek mi a játék, van aki végigrombol egy pályán, van aki ráérősen tolja. Ami a heistet illeti bár igazi currency farm engem hidegen hagy, ha szükséged van pár contracrtra szivesen adok keress meg ingame főleg estefele. /lallerka/tibee77
Arról az aurastacker guardianrol megnéznék valami jó vidit, ha nem mirroros a cucca.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szegény kis dodge/eva-s karik meneküljenek a DPS-be ez a legtöbb játékban igy van, azért én örülök hogy nekem vaal grace+elusivvel megvan a 75% dodge és még igyis esik/kel izmosabb helyen.
Ment a like nálam is :D jo idegrendszered lehet ha igy birod, hogy bele bele lehet nézni egy egy pofonba.brunnehilde
Csináld már meg kell a kihivás nagyon szimpi build csak hát irgalmatlan drága, kezdem végre megérteni, hogy a boss / 3sec terminátor karik ennyibe kerülnek.
Amugy a srác bár nem tom menyit tolja szerintem kb. 20/24 de vannak pl full unique buildjei, látszik, hogy elég jól átlája a dolgokat én szinte csak őt nézem. -
sirdond
őstag
-
Badlof2k
senior tag
Neked volt /van Toxic Pf-ed a ligaban nem? Tudnal rola majd Pobot meg egykis leirast adni ? SSF kepes ?
-
tibee77
őstag
Behúztam a te builded és átcsináltam critesre. Astral Plate, jobb FB +1 frenzyvel, kell még egy resistes cipő, rigwalds curse, poachers helyett assasin markos gyűrű, maxos ryslatha öv, cinderswallow, intuitive leap. Gemekhez nem nyúltam csak a precisiont vettem le minimumra, hogy beférjen. És a DPS megduplázva 7 millára.
PoB tibee: Egy PoB linket dobhattál volna a vidihez, mindent nekem kell behúzni.
Kaptál egy likeot mert végigmentél halál nélkül (majdnem).
Amúgy, hogy tudtok ilyen glasscannon buildekkel játszani? Őrület. Ehhez képest az én Inquisitorom atom tankos.
És még a dps is kb 2,5* több.
-
dbius
veterán
Csak mondom hogy delirium ligaban en csinaltam elöször aurastacker guardiant (poe ninja szerint) cyclone coc vaal arc-kal ami ilyesmire volt kepes.
mondhatni eleg jo volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dbius: akkor ne nezdd meg mit müvelek a stormbrand assassinommal mapon vagy eppen contractolas közben.
3200 life-om van es 700 energy shieldem, nincsen se dodge se block, ha valami betalal akkor kb. mindig halok.na azt a kiteolast latnad.
A beated breath öv meg uj fishing meme item lett, elkepesztö aron lehet kapni ha egyaltalan lehet.en futok minden replicas blueprintet amit csak tudok, hatha esik egy olyan.ez ugyanolyan meme item mint a többi horgaszassal kapcsolatos cucc a jatekban.egyelöre senki nem tudja mire lehet ezeket hasznalni, csak poenbol vannak a jatekban, ugyanugy mint krillson aki egy olyan npc aki kb annyira ritkan jelenik meg jatekosoknak a jatekban mintha mirror droppolna.ja a fishing cuccok azert kerültek be a jatekba mert chris nagy horgasz fan.Köszi az infókat. Én csak most figyeltem fel erre a horgászós valamire, korábbi ligákban nem hallottam róluk semmit.
Akinek bejön ez a játékstílus, csinálja. Nekem büntetés lenne
-
brunnehilde
senior tag
Ez az, amit PoB-ban átvariáltam. Némi cserékkel felmenne kicsit 5mil alá, de még ez is messze van a 10miltől.
Behúztam a te builded és átcsináltam critesre. Astral Plate, jobb FB +1 frenzyvel, kell még egy resistes cipő, rigwalds curse, poachers helyett assasin markos gyűrű, maxos ryslatha öv, cinderswallow, intuitive leap. Gemekhez nem nyúltam csak a precisiont vettem le minimumra, hogy beférjen. És a DPS megduplázva 7 millára.
PoB tibee: Egy PoB linket dobhattál volna a vidihez, mindent nekem kell behúzni.
Kaptál egy likeot mert végigmentél halál nélkül (majdnem).
Amúgy, hogy tudtok ilyen glasscannon buildekkel játszani? Őrület. Ehhez képest az én Inquisitorom atom tankos.
És még a dps is kb 2,5* több.
-
Har_melin
addikt
Csak PoB-ban csináltam vissza FB-re, igy sokminden maradt bent a mostani gearemből, ami nem biztos, hogy 100%-ban passzol a FB-hez. Most Paradoxicaval megyek és szerintem ez már nem is fog változni, teljesen jó.
Persze, meg kellene oldani a manát (legcélszerűbb talán egy astral plate lenne vagy exploddal, vagy extra crit chanceal). Az olyan 10exa körül beszerezhető. Kivettem a dupla watcherst, a bottled faithet, az awa gemeket, az enchantokat, ugye itt nincs Paradoxica és aspect of the cat sem. Sokkal költségkimélőbb és PoB még igy is 10m körüli DPS-t mutat. Esetleg dobhatnál a te buildedről egy PoB linket. Hátha rájövök mi a gond. Ez az astral plate-es megoldás érdekes, majd holnap még kasszát csinálok és lehet, hogy belevágok.
-
tibee77
őstag
-
Har_melin
addikt
Csak PoB-ban csináltam vissza FB-re, igy sokminden maradt bent a mostani gearemből, ami nem biztos, hogy 100%-ban passzol a FB-hez. Most Paradoxicaval megyek és szerintem ez már nem is fog változni, teljesen jó.
Persze, meg kellene oldani a manát (legcélszerűbb talán egy astral plate lenne vagy exploddal, vagy extra crit chanceal). Az olyan 10exa körül beszerezhető. Kivettem a dupla watcherst, a bottled faithet, az awa gemeket, az enchantokat, ugye itt nincs Paradoxica és aspect of the cat sem. Sokkal költségkimélőbb és PoB még igy is 10m körüli DPS-t mutat. Esetleg dobhatnál a te buildedről egy PoB linket. Hátha rájövök mi a gond. Ez az, amit PoB-ban átvariáltam. Némi cserékkel felmenne kicsit 5mil alá, de még ez is messze van a 10miltől.
-
Edge
veterán
Persze, meg kellene oldani a manát (legcélszerűbb talán egy astral plate lenne vagy exploddal, vagy extra crit chanceal). Az olyan 10exa körül beszerezhető. Kivettem a dupla watcherst, a bottled faithet, az awa gemeket, az enchantokat, ugye itt nincs Paradoxica és aspect of the cat sem. Sokkal költségkimélőbb és PoB még igy is 10m körüli DPS-t mutat. Esetleg dobhatnál a te buildedről egy PoB linket. Hátha rájövök mi a gond. Én előző ligàban is paradoxicáztam, mostani cyclone gladomon is az van, sztem is fasza... ehh hiányzik a game

Viszont örülök a januári ligakezdésnek, addigra talán helyrejön a kezem
-
brunnehilde
senior tag
A megcsináltam alatt a PoB-ot érted, vagy valóban megcsináltad ilyenre a karit? Ha az utóbbi, akkor hogyan tartod fenn a manát a Lucidity nélkül és ahogy elnéztem a gyűrűk közül is csak az egyikre fért rá a -3mana?
Én megnéztem újra PoB-ban a sajátomra, lecseréltem a gyűrűt assa markosra, de az istennek se lesz érdemben jobb a dps-e, mint a mostaninak. Pedig nálam még az enlighten is befért. Az "érdemben" azt jelenti, hogy olyan 25% pluszt mutat, de azt a 30-40exát ez nem biztos, hogy megéri. (A te PoB odnál eleve a normál, nem awakened gemekkel néztem, az még plusz tétel lenne.)
Persze, meg kellene oldani a manát (legcélszerűbb talán egy astral plate lenne vagy exploddal, vagy extra crit chanceal). Az olyan 10exa körül beszerezhető. Kivettem a dupla watcherst, a bottled faithet, az awa gemeket, az enchantokat, ugye itt nincs Paradoxica és aspect of the cat sem. Sokkal költségkimélőbb és PoB még igy is 10m körüli DPS-t mutat. Esetleg dobhatnál a te buildedről egy PoB linket. Hátha rájövök mi a gond. -
Har_melin
addikt
Megcsináltam én is és nálam rendesen mutatja, felment a dps bőven 10m fölé. Gemeket is átrendezted? Vaal Haste, Precision. Mondjuk annyi hiba van a legutóbbi PoB-on, a crites FB-nél, hogy bent maradt a weapon1, igy a gemeket kicsit át kell variálni. Nem fér be az Enlighten, igy a Precision és a Vitality se lehet olyan magas szinteken, meg el kell venni egy supportot az Ancestral Warchieftől. Ezen kivül lehagytam az Aspect of the Catet, ami a replica Farrulnak hála ingyen van, az is még további dpst ad.
Egyébként olyan "apróságok" is fél millió dps-t jelentenek, hogy az Abyssuson nem 120, hanem csak 100% crit multi van.
Vagy a két flask (bottled/diamond) is brutál sokat számit, confignál az "enemy on consec ground", power chargeok. A megcsináltam alatt a PoB-ot érted, vagy valóban megcsináltad ilyenre a karit? Ha az utóbbi, akkor hogyan tartod fenn a manát a Lucidity nélkül és ahogy elnéztem a gyűrűk közül is csak az egyikre fért rá a -3mana?
Én megnéztem újra PoB-ban a sajátomra, lecseréltem a gyűrűt assa markosra, de az istennek se lesz érdemben jobb a dps-e, mint a mostaninak. Pedig nálam még az enlighten is befért. Az "érdemben" azt jelenti, hogy olyan 25% pluszt mutat, de azt a 30-40exát ez nem biztos, hogy megéri. (A te PoB odnál eleve a normál, nem awakened gemekkel néztem, az még plusz tétel lenne.)
-
brunnehilde
senior tag
Csak mondom hogy delirium ligaban en csinaltam elöször aurastacker guardiant (poe ninja szerint) cyclone coc vaal arc-kal ami ilyesmire volt kepes.
Dbius: akkor ne nezdd meg mit müvelek a stormbrand assassinommal mapon vagy eppen contractolas közben.
3200 life-om van es 700 energy shieldem, nincsen se dodge se block, ha valami betalal akkor kb. mindig halok.na azt a kiteolast latnad.
A beated breath öv meg uj fishing meme item lett, elkepesztö aron lehet kapni ha egyaltalan lehet.en futok minden replicas blueprintet amit csak tudok, hatha esik egy olyan.ez ugyanolyan meme item mint a többi horgaszassal kapcsolatos cucc a jatekban.egyelöre senki nem tudja mire lehet ezeket hasznalni, csak poenbol vannak a jatekban, ugyanugy mint krillson aki egy olyan npc aki kb annyira ritkan jelenik meg jatekosoknak a jatekban mintha mirror droppolna.ja a fishing cuccok azert kerültek be a jatekba mert chris nagy horgasz fan.Én meg másoltam rólad.
A vége az lett, hogy lazán megcsináltam vele a lvl100-at és apritotta a Simulacrumokat. De tetszik ez a videó amit felraktak, eléggé OP még mindig. Sok van még a ligából, ha nem találok valami más játékot ami jobban lekötne, akkor lehet megcsinálom, bár ez a full rare gear engem el szokott riasztani.

Ja, és egy lvl100as gladiator se ártana most már, mikor ha nem most, mikor a legtankosabb cyclone-om van.
-
tibee77
őstag
Ha már lóvé szórás.

Coc ice nova után szabadon, énis poénból beraktam egy arc-ot meg némi lightningot és még ígyis vitte a full build T16-ot. Mondom nemigaz, hogy nincs egy COC ARC build.....és voilá.... 9.5kES, plusz az a 3.3m DPS szerintem nem adja vissza azt a nyers, kegyetlen, gusztustalan, undorító overpower érzést, ahhh valaki csinálja má meg, azt mesélje el milyen érzés.

[link]Csak mondom hogy delirium ligaban en csinaltam elöször aurastacker guardiant (poe ninja szerint) cyclone coc vaal arc-kal ami ilyesmire volt kepes.
A beated breath öv meg uj fishing meme item lett, elkepesztö aron lehet kapni ha egyaltalan lehet.en futok minden replicas blueprintet amit csak tudok, hatha esik egy olyan.ez ugyanolyan meme item mint a többi horgaszassal kapcsolatos cucc a jatekban.egyelöre senki nem tudja mire lehet ezeket hasznalni, csak poenbol vannak a jatekban, ugyanugy mint krillson aki egy olyan npc aki kb annyira ritkan jelenik meg jatekosoknak a jatekban mintha mirror droppolna.ja a fishing cuccok azert kerültek be a jatekba mert chris nagy horgasz fan. -
dbius
veterán
Ha már lóvé szórás.

Coc ice nova után szabadon, énis poénból beraktam egy arc-ot meg némi lightningot és még ígyis vitte a full build T16-ot. Mondom nemigaz, hogy nincs egy COC ARC build.....és voilá.... 9.5kES, plusz az a 3.3m DPS szerintem nem adja vissza azt a nyers, kegyetlen, gusztustalan, undorító overpower érzést, ahhh valaki csinálja má meg, azt mesélje el milyen érzés.

[link]Megértem, hogy ez a játékstílus hozza a sok currencyt, de azt nem, hogy hogy lehet ezt így játéknak nevezni?
Ez nem az, legalábbis saját szemszögömből nézve. Ez a zoom-zoom vmi egyáltalán nem szórakoztató, még nézni se.
Mondjuk épp ezért nem is fogok tudni saját játékstílusommal ebben a játékban kimaxolni egyetlen buildet sem

Necro builddel játszom szinte minden ligában, ligánként kizárólag egyetlen karakterrel ligakezdéstől a végéig, így is épp elég unalmas mindig az actokat végigcsinálni. Jelenlegi builddel +1 wandról akartam frissíteni +2 wandra (+1 spell, +1 minion lvl). Minden áldott nap nőtt az ára, mint mindennek, csak kullogtam az árak után, aztán szinte minden currencyt eladtam, így végre le tudtam egy wandot cserélni (azt hiszem 24 exáért. Egyeseknek ez tudom apró, de nekem talán utoljára a blight ligában volt összesen ennyi currencym, és most full nullán vagyok
) . De közbe meg beleuntam ebbe a currency hajkurászásba.Kiürült a heist készletem is, azaz a sima heistek. Van még mindegyikből pár lvl83-as, de ott már figyelni is kell, hogy ne boruljak el, és ez a folyamatos ugrálás, rohanás nem az én stílusom, így kizárólag max lvl81-82-es heisteket megyek, ott még nem kell különösebben rohanni, megállhatok minden csapat szörny közepén ha akarok.
A blueprintekkel nem foglalkozok, több százezer markerbe is belekerülhet egy full reveal, aztán amilyen stabil a netem biztos kidobna mindegyik szárnyból, így neki se kezdek.
Ha már itt vagyok: Nem értem, hogy miért van az, hogy ha néha egy Heist pályán meghalok, újraéledés után ott van a portál, vissza tudok menni. Ha lefagy, vagy kidob a játék, akkor néha szintén. De néha pedig nem, se halál, se fagyás esetén.
Szerk: még valami eszembe jutott. Van ez a Replica bated Breath öv, ill. láttam Redditen egy képernyőképen valamilyen új npc-t, de semmi konkrétumot nem nagyon láttam arról, hogy mi ez az egész horgászat??
-
Badlof2k
senior tag
Naja , D3 után eleg unalmas vegig menni mindig a storyn allandoan, de gondolom akartak bele egy valami kampany modot plusz a Poe 2 be is gondolom lesz majd valami atvezetes addig csak remelni lehet ilyet bar ketlem hogy le programoznak🤷🏻♂️
-
Ellia
addikt
De el tudnék képzelni egy új módot a szintezéshez amiben nem kell a storyn átrohanni megint és megint és megint...
-
m.lala
aktív tag
Ha már lóvé szórás.

[link] -
Badlof2k
senior tag
Egy kis magyarázat a késlekedésről.
A lényeg:
Valószínűleg január 15-én lesz az új liga kezdete, mert ha picit később kezdenék (1-2 hét) az már karácsony és Új-zélandon az az éves szabadságok ideje. Így nagyjából maradt a január 8 ill. 15-e. Mivel sok ember 15-én avagy akkörül jön vissza a szabadságról maradt az az időpont.Személyes véleményem, hogy ha ki is jön a Cyberpunk, nem fognak tovább csúszni, de mintha erről is írnának a magyarázatban, de felületesen tudtam egyelőre csak átolvasni.
Èrdekes volt olvasni , elèg őszinte és érthető magyarázatot adott arra miért fog Januárban jönni az új liga, közben azon is dolgoznak mi legyen decemberben a kiegészítő arra az idő intervallumra . Jó velős lesz igy a december attól félek és kevés alvás
-
sirdond
őstag
Tényleg érdekes.
Nem néztem meg elejétől a végéig a videót, de behúztam PoB-ba, abban találtam pár érdekességet csak igy gyorsan rálesve. HH-n pl. mi az az 50% more phys dmg? Azért HH nélkül a DPS brutálisan visszaesik. 2m armournál a phys dmg reduction miért csak 76%?
1. Lehet azért,mert a PoB nem tud mit kezdeni a Replica Dreamfeather-rel és ezért írta be,hogy így közelítsen a valós dps-hez. De amúgy passz.
2. Transcendence. Armor a phys dmg helyett az ele dmg ellen véd, azaz nem növeli phys dmg reduction-t sem, azt máshonnan kell összeszedni. -
brunnehilde
senior tag
Tényleg érdekes.
Nem néztem meg elejétől a végéig a videót, de behúztam PoB-ba, abban találtam pár érdekességet csak igy gyorsan rálesve. HH-n pl. mi az az 50% more phys dmg? Azért HH nélkül a DPS brutálisan visszaesik. 2m armournál a phys dmg reduction miért csak 76%?
-
brunnehilde
senior tag
Ez érdekes. Beraktam a saját jelenlegi buildembe az új unique cuccokat, átvariáltam a fát a PoB szerint, csak a két gyűrű és két jewel maradt a mostaniból (a változatlan darabokon kívül, ofkóz). Ehhez képest a PoB a te buildedhez képest a sebzés ötödét is alig mutatja, alig jobb, mint a mostani érték. Majd délután még keresgélek, hogy mi okozhatja az ötszörös eltérést.
Megcsináltam én is és nálam rendesen mutatja, felment a dps bőven 10m fölé. Gemeket is átrendezted? Vaal Haste, Precision. Mondjuk annyi hiba van a legutóbbi PoB-on, a crites FB-nél, hogy bent maradt a weapon1, igy a gemeket kicsit át kell variálni. Nem fér be az Enlighten, igy a Precision és a Vitality se lehet olyan magas szinteken, meg el kell venni egy supportot az Ancestral Warchieftől. Ezen kivül lehagytam az Aspect of the Catet, ami a replica Farrulnak hála ingyen van, az is még további dpst ad.
Egyébként olyan "apróságok" is fél millió dps-t jelentenek, hogy az Abyssuson nem 120, hanem csak 100% crit multi van.
Vagy a két flask (bottled/diamond) is brutál sokat számit, confignál az "enemy on consec ground", power chargeok. -
sirdond
őstag
-
TrollBalint
addikt
Egy kis magyarázat a késlekedésről.
A lényeg:
Valószínűleg január 15-én lesz az új liga kezdete, mert ha picit később kezdenék (1-2 hét) az már karácsony és Új-zélandon az az éves szabadságok ideje. Így nagyjából maradt a január 8 ill. 15-e. Mivel sok ember 15-én avagy akkörül jön vissza a szabadságról maradt az az időpont.Személyes véleményem, hogy ha ki is jön a Cyberpunk, nem fognak tovább csúszni, de mintha erről is írnának a magyarázatban, de felületesen tudtam egyelőre csak átolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
28100 - 28001
45751 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gigabyte GA-H81M-S2H + Pentium G3260 3.3Ghz - 1 hó Garancia / Számla / Ingyenes GLS
- Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 6600H Rtx 3050 16GB DDR5 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!

de most hogy mar nyugiba halhatok igy szerintem az eventig meg farmolom az exeket contractolas közben.
kivancsi vagyok mennyit hozok össze addig.
azzal el tudnek kepzelni egy bowos karit.impale bow vagy wander.hmmm
am sztem a legtöbb defense layere talan a tricksternek van, azon belül is ed-nek.persze ott van meg a jugg is mint tank de az nagy reszben melee igy azzal az arcaban vagy mindennek.
asszem sporolnom kell hogy vehessek majd egy demigod kardot mert elsö 5 helyezes eselytelen lesz. 

Pár napja nem voltam fent, de azért fél szemmel lesem az eseményeket. Közben meg falom az eddig hanyagolt játékokat.
Már végigvittem a Hellblade Senuat, meg a Resi7-et, most meg belemerültem a Divinity 2-be.