Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
40100 - 40001
45752 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
Nem is tudtam, hogy van még olyan acsivment, hogy Grandmasters

-
DjDanee87
addikt
Na, első alkalommal látok ilyet a ligában.
[csak 1%] Divine drop lehetőség. A gond csak hogy nem traden dobta hanem épp mikor SSF vagyok és most kezdtem még csak a mapozást. Asszem ez épp egy T3 map lesz (és nincs is hozzá patkány vagy béka allflame-em sem sajnos). Érdekes mindenestre, hogy ezzel egyszer nem futottam össze trade ligában több száz map alatt.brunnehilde: Ok. Én általában pont fordítva hallottam másoktól, hogy a steames verzióval voltak gondjaik és a váltás megoldotta.
-
brunnehilde
senior tag
Akkor szinte ingyen voltak.
Pedig esküdni mertem volna, hogy a sisak mellett is zongorázni kell, annyi skill volt ott.
DjDanee87: Korábban nem steamen keresztül játszottam, de több gondom volt a játékkal. Egy éjféli félrement patch miatt nem fogom törölni, nem a steam hibája, ha idióta időpontra rakják a frissitést.
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
Update: steamen nem tölti le rendesen a patchet. Már anyázzák a GGG-t a fórumon az időzités miatt, hogy a szokásos steam karbantartásra tették a patchet.
Egyszerű a megoldás, ne steamen használd a Poe-t. Én is arról váltottam, mondjuk már régebben.
-
Edge
veterán
Nem rossz. Most, hogy pöcsölnek (btw úgy látom, semmi érdekes nem lesz a patchben, pár új scarabon, meg bug fixen kivül), rálestem. Ahogy nézem, ez sem egygombos build.
Azok a fegyók mibe kerültek? 
Egyébként nálam nem akarja patchelni. Letölti steamen, utána elindul a játék, majd loginnál kiirja, hogy login error, please restart path of exile és kezdődik az egész elölről.

De ez biza egy gombos. A kitava lövi a frostboltot, gyakorlatilag csak a novát kell spammolni. Fegyók? Kb 50 div/db.
-
brunnehilde
senior tag
Nem rossz. Most, hogy pöcsölnek (btw úgy látom, semmi érdekes nem lesz a patchben, pár új scarabon, meg bug fixen kivül), rálestem. Ahogy nézem, ez sem egygombos build.
Egyébként nálam nem akarja patchelni. Letölti steamen, utána elindul a játék, majd loginnál kiirja, hogy login error, please restart path of exile és kezdődik az egész elölről.

Update: steamen nem tölti le rendesen a patchet. Már anyázzák a GGG-t a fórumon az időzités miatt, hogy a szokásos steam karbantartásra tették a patchet.
-
brunnehilde
senior tag
Szép

Nekem fortress + abomination lement könnyen, abomination arénában 4-5 normal map boss van kicsit feltápolva olyan mint egy maven invitation kb, sztem ez a legkönnyebb.BTW ilyen az ice nova of frost bolt hiero-m ~ 32M dps, jelenleg. Majd lvl100on lesz kész több hp és manacostredu lesz a végén, dpst már nem fog adni a +3 skillpont.
Mielőtt az ehp megijesztene bárkit, meglepően tankos, palsteron okosan felépítette a védelmét ennek a buildnek, van ailment immun, chaos res capped és sok damot elnyel a chaos res illetve a phys dam as cold. Hogy nem a levegőbe beszélek 97es a kari és ennyiszer volt meghalva eddig össz, ami szvsz nem sok:
Viszont a cluster nodeokon variáltam hogy legyen thunderstruck, nagyon jó a knockback
. Illetve a leechből többet szedtem össze.Nem rossz. Most, hogy pöcsölnek (btw úgy látom, semmi érdekes nem lesz a patchben, pár új scarabon, meg bug fixen kivül), rálestem. Ahogy nézem, ez sem egygombos build.

-
brunnehilde
senior tag
Ezt a back to basics-et el tudnád magyarázni kicsit? Láttam már olyan commentet róla, hogy kb kötelező atlas pont, de nem értem. Mármint azt a részét értem, hogy erősebbek a map modok. De ez miért jó?
Illetve blockolja a liga mechanikákat a leírása szerint, tehát ha kiteszem a back to basicset és a harbinger nodeokat például akkor sem lesznek harbik a mapon mert ez a pont kizárja?
Itt van egy részletesebb magyarázat, de amúgy igen, blokkol minden ligamechanikát és scarabokat is. Őszintén szólva nem éreztem annyira jónak, de nem is toltam csak pár t17 mapot vele. T16-on is próbáltam, ott meg aztán végképp nem jött be. Szemben mondjuk a strongboxozással, ahol szinte nincs olyan map, ahonnan ne kéne kijönnöm, mert tele a tab.
-
DjDanee87
addikt
Pont tegnap éjjel kezdtem el "komolyabban" körülnézni t17-en. Buildet sikerült elég jól kimaxolni, állitgattam rajta, hogy a lehető legtankosabb verziót hozzam ki belőle ezekre a mapokra. Hit pool 300k fölé ment (progenesissel felvihető 360k-ra). Fortress bosst gyakorlatilag facetankolom (back to basics atlas verzióval), a 30m dps azért teszi szépen a dolgát. Itt egy vidi a bossról. hosszabbra nem vállalkoztam, mert igy is olyan felbontásra rakta, hogy öröm nézni, de a lényeg látható.
Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek.Ezt a back to basics-et el tudnád magyarázni kicsit? Láttam már olyan commentet róla, hogy kb kötelező atlas pont, de nem értem. Mármint azt a részét értem, hogy erősebbek a map modok. De ez miért jó?
Illetve blockolja a liga mechanikákat a leírása szerint, tehát ha kiteszem a back to basicset és a harbinger nodeokat például akkor sem lesznek harbik a mapon mert ez a pont kizárja?
-
Edge
veterán
Pont tegnap éjjel kezdtem el "komolyabban" körülnézni t17-en. Buildet sikerült elég jól kimaxolni, állitgattam rajta, hogy a lehető legtankosabb verziót hozzam ki belőle ezekre a mapokra. Hit pool 300k fölé ment (progenesissel felvihető 360k-ra). Fortress bosst gyakorlatilag facetankolom (back to basics atlas verzióval), a 30m dps azért teszi szépen a dolgát. Itt egy vidi a bossról. hosszabbra nem vállalkoztam, mert igy is olyan felbontásra rakta, hogy öröm nézni, de a lényeg látható.
Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek.Szép

Nekem fortress + abomination lement könnyen, abomination arénában 4-5 normal map boss van kicsit feltápolva olyan mint egy maven invitation kb, sztem ez a legkönnyebb.BTW ilyen az ice nova of frost bolt hiero-m ~ 32M dps, jelenleg. Majd lvl100on lesz kész több hp és manacostredu lesz a végén, dpst már nem fog adni a +3 skillpont.
Mielőtt az ehp megijesztene bárkit, meglepően tankos, palsteron okosan felépítette a védelmét ennek a buildnek, van ailment immun, chaos res capped és sok damot elnyel a chaos res illetve a phys dam as cold. Hogy nem a levegőbe beszélek 97es a kari és ennyiszer volt meghalva eddig össz, ami szvsz nem sok:
Viszont a cluster nodeokon variáltam hogy legyen thunderstruck, nagyon jó a knockback
. Illetve a leechből többet szedtem össze. -
brunnehilde
senior tag
Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek. -
Edge
veterán
Megcsinálhatod nekem a bosst

Inkább discordot javasolnám boss service-re, én max fortress bossot vállalnám be, a többi az a hülye mechanikák/phasek miatt felejtős nekem.
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
Az a tentacle ismeretlen mod, de biztos nagyok kellemes

Nem tudom mennyi a dps, de egy T16 map boss kb 5mp.Ezek a map bossok más kategória, kb über boss szint, azok biztosan nem 1-2seces történetek.
De próbálj rá, a saját tapasztalat mindennél hasznosabb. -
Plazmacucci
félisten
Maguk a mapok mondjuk annyira nem nehezek, olyanra tekered hogy jó legyen a buildednek és okés, persze több minden kell oda mint t16hoz, t16sima, de t17 nem biztos hogy az lesz, ráadásul olyan szoptatós extrákat is tud adni hogy ihaj...érdemes megnézni ha vmelyik sor a map modokon nem ismerős, hogy mit is csinál. pl. eater boss fightból ismerős orbokat tesz a mapra akár. A képen lévő mapodon az unstable tentacle sornak kell utánanézni mennyire gáz, ha nem akkor ok, ha igen tekered el másra.
De az igazi problem a map bossok, itt egy utubevid a bossokról és a mechanikájukról nehézség szerint rangsorolva.
A vidből is lejön, hogy a fortress boss az lehozható, a vidből az jön le, hogy viszonylag könnyen, de az az igazság, hogy oda is brutál single target dps kell ám, mindenesetre azzal érdemes próbálkozni.
Az a tentacle ismeretlen mod, de biztos nagyok kellemes

Nem tudom mennyi a dps, de egy T16 map boss kb 5mp. -
Edge
veterán
Mennyire nehéz egy T17?

Maguk a mapok mondjuk annyira nem nehezek, olyanra tekered hogy jó legyen a buildednek és okés, persze több minden kell oda mint t16hoz, t16sima, de t17 nem biztos hogy az lesz, ráadásul olyan szoptatós extrákat is tud adni hogy ihaj...érdemes megnézni ha vmelyik sor a map modokon nem ismerős, hogy mit is csinál. pl. eater boss fightból ismerős orbokat tesz a mapra akár. A képen lévő mapodon az unstable tentacle sornak kell utánanézni mennyire gáz, ha nem akkor ok, ha igen tekered el másra.
De az igazi problem a map bossok, itt egy utubevid a bossokról és a mechanikájukról nehézség szerint rangsorolva.
A vidből is lejön, hogy a fortress boss az lehozható, a vidből az jön le, hogy viszonylag könnyen, de az az igazság, hogy oda is brutál single target dps kell ám, mindenesetre azzal érdemes próbálkozni.
-
Plazmacucci
félisten
Kösz a tippet. Ez talán játszhatónak tűnik. Menüben Londont írja legkisebb latencynek de játékban ott is ugyan olyan rossz.
T17 állítólag nehezebb mint über bossok. Én 1 próbát tettem, után inkább eladtam őket jó pénzért bulkban. RF-el esetleg kimaxolt builddel tudnám elképzelni, de nyilván ott is sokat kellene rollolni a mapot chaossal mire olyat adna, amit futhatónak találnék. Nagyon build és gear függő amúgy.
Még kell 30% xp és utána mehet

-
Siriusb
veterán
Kösz a tippet. Ez talán játszhatónak tűnik. Menüben Londont írja legkisebb latencynek de játékban ott is ugyan olyan rossz.
T17 állítólag nehezebb mint über bossok. Én 1 próbát tettem, után inkább eladtam őket jó pénzért bulkban. RF-el esetleg kimaxolt builddel tudnám elképzelni, de nyilván ott is sokat kellene rollolni a mapot chaossal mire olyat adna, amit futhatónak találnék. Nagyon build és gear függő amúgy.
Én is ki akarom próbálni a T17-et, jó lenne egyszer elérni oda, hogy a térképészeti szerkentyűben 5 lik virítson.
Rongyrázás, tudom.
-
DjDanee87
addikt
Mennyire nehéz egy T17?

-
Siriusb
veterán
Orosz is rossz? Nekem csak az a jó. Digi, Buda.
Szintén Digi, nálam is az orosz a nyerő, 60 ms körül van. a többi 100-200.
-
Plazmacucci
félisten
Mennyire nehéz egy T17?

-
Plazmacucci
félisten
Elkezdtem egy SSF karaktert a trade ligás után, de nagyon nem akar összejönni. Szombaton kezdtem el akkor a vodafos volt rossz és kb minden második töltőképernyőből ALT+F4 volt a kiút. Aztán vasárnapra megjavult az internetem, de onnantól meg a poe szerverekre való csatlakozás szar, ahogyan ennél a redditezőnél is.
Minden gateway magas latency, bármelyikre lépek játékban 130-200 között van maponként változóan de élvezhetetlen ilyen késéssel játszani...Orosz is rossz? Nekem csak az a jó. Digi, Buda.
-
DjDanee87
addikt
Elkezdtem egy SSF karaktert a trade ligás után, de nagyon nem akar összejönni. Szombaton kezdtem el akkor a vodafos volt rossz és kb minden második töltőképernyőből ALT+F4 volt a kiút. Aztán vasárnapra megjavult az internetem, de onnantól meg a poe szerverekre való csatlakozás szar, ahogyan ennél a redditezőnél is.
Minden gateway magas latency, bármelyikre lépek játékban 130-200 között van maponként változóan de élvezhetetlen ilyen késéssel játszani... -
Remiel
őstag
Sajna én úgy látom a liga szinte halott, a div ára a béka segge alatt van. Viszont még ki szeretnék próbálni egy buildet és kéne némi currency. Aki tud ebben segíteni keressen meg privátban, mert nem akarok semmiféle szabályt megszegni itt, a többit megbeszéljük.
Ha ilyet nem írhatok le csak töröljétek.
-
dante3
addikt
-
Edge
veterán
Valaki elárulja nekem, hogy mi kell az Ice Nova of Frostbolts-os buildnek a megfelelő működéshez. Gyors összedobtam egy hierot, egy alaphoz szerintem megvan minden: Kitava's Thirst, anathema gyűrű stb. Hiába nyomom, ice novát gyorsan pakolja, de egy átkozott gömböt sem indít nekem.

[Ezt a buildet követem]Ice nova of FB mana costjának 100 felett kell lennie, különben nem proccolja a sisak a frostboltot.
Sisak: 50% chance to Trigger Socketed Spells when
you Spend at least 100 Mana to Use a Skill -
dante3
addikt
Valaki elárulja nekem, hogy mi kell az Ice Nova of Frostbolts-os buildnek a megfelelő működéshez. Gyors összedobtam egy hierot, egy alaphoz szerintem megvan minden: Kitava's Thirst, anathema gyűrű stb. Hiába nyomom, ice novát gyorsan pakolja, de egy átkozott gömböt sem indít nekem.

[Ezt a buildet követem] -
forguet
senior tag
3 divből ez nagyon szép grt. Gondolom T16 sima liba.
Atlasz kihúzásra bőven elég, de gondolom nagyobb bossok ellen már határon vagy.
Sajnos messze kevesebb az időm játszani, jewelek nálam még sehol, és igazából most tartok a T15-16 körül 2 fő Boss legalább elpicsázva.
Ez az enyém: [link]Minőségi előrelépés lesz egy paradoxica, én behúztam egyet 3 divből.
Mindent lifetapra tettél megoldottad a mana gondot...okos. Nekem critre van építve, emellett érzem is, hogy szűk a mana. Majd a sapiban lesz csak még lusta voltam mana reserv, meg ha vértbe tennék, érezhetően rugalmasabb lenne.Egyetlen komolyabb különbség talán, hogy automation-t füztem a moltenre. Tegyél 15%esélyt intimidate-re a kesztyüre free DPS. Armor eva flasi igen hasznos mivel az öv ugye erősít bennünket.
Nemértem miért, de ennyi eva meg armor mellett, teszem hozzá tegnap este készült el a vért, voltak gondjaim a védelemmel, sok 1 hitet kaptam, mióta felhúztam a spell suppressiont már csak töredékét.
#40065Edge ---pobban amikor beállítasz mindent amit szeretnél import/export build fül/generate/share/copy és a kapott linket már megtudod mutatni bárkinek.
#40067brunnehilde
A kedvenc frost blade-s mentorom videója, gondolat ébresztős témában csak neked csak most.
[link] Köszi a tippeket, igen, paradoxica must have. Intimidate is jo next step.
-
Edge
veterán
-
brunnehilde
senior tag
Én relatíve kevés napi órával elértem a 94-et, a karakterben van kb 3 div... T16 sima liba. T17 hogy esik? Ennyire ritka, vagy valamit csinálni kell?
Tolni kell. Nekem szórja elég szépen, de azért nem adja minden mapon. Lenyomtam 30+ t16-ot az xp-hez, ott esett 5-6 t17. Strongboxokból szokott még, ott kettesével adja, de a cartography kb a legritkább box. Mondjuk az se mindegy, milyen t16. Magic, vagy 8 modos corrupted. Ja igen, erengének vannak ilyen "happy órái", mikor megbolondul és csilingel minden, aztán 30 mapon keresztül meg lapátolhatod az altereket.
m.lala: Ugyanez volt nálam is, annyi különbséggel, hogy breach nyitáskor 5-6 fps-el küzdöttem.
-
m.lala
aktív tag
splitting steel champ
Mint írtam, kb 3 div eddig, még bőven van fejlesztési lehetőség, flaskák, quality gemek, még egy cluster, rare-ek, esetleg egy phase run addíció.
A mana 0 meg nem kell semmihez, valójában már jade flask van helyette csak lusta vagyok beállítgatni a pobot friss exportra bocs
3 divből ez nagyon szép grt. Gondolom T16 sima liba.
Atlasz kihúzásra bőven elég, de gondolom nagyobb bossok ellen már határon vagy.
Sajnos messze kevesebb az időm játszani, jewelek nálam még sehol, és igazából most tartok a T15-16 körül 2 fő Boss legalább elpicsázva.
Ez az enyém: [link]Minőségi előrelépés lesz egy paradoxica, én behúztam egyet 3 divből.
Mindent lifetapra tettél megoldottad a mana gondot...okos. Nekem critre van építve, emellett érzem is, hogy szűk a mana. Majd a sapiban lesz csak még lusta voltam mana reserv, meg ha vértbe tennék, érezhetően rugalmasabb lenne.Egyetlen komolyabb különbség talán, hogy automation-t füztem a moltenre. Tegyél 15%esélyt intimidate-re a kesztyüre free DPS. Armor eva flasi igen hasznos mivel az öv ugye erősít bennünket.
Nemértem miért, de ennyi eva meg armor mellett, teszem hozzá tegnap este készült el a vért, voltak gondjaim a védelemmel, sok 1 hitet kaptam, mióta felhúztam a spell suppressiont már csak töredékét.
#40065Edge ---pobban amikor beállítasz mindent amit szeretnél import/export build fül/generate/share/copy és a kapott linket már megtudod mutatni bárkinek.
#40067brunnehilde
A kedvenc frost blade-s mentorom videója, gondolat ébresztős témában csak neked csak most.
[link] -
Plazmacucci
félisten
Tegnap délután nekiláttam a lvl100-nak, estére meg is lett szólóban.
Affi alatt ontottam a 100as karaktereket, azt hittem annál egyszerűbben nem lehet elérni, de ez a mostani shrine+breach kombó túltesz rajta. 1 map átlag 3% körül adott, de szerintem többet is ki lehet belőle hozni, ha a gép birja és nem lesz diavetités a játékból.
Ja, xp-s allflame-el is meg lehet támogatni. Én relatíve kevés napi órával elértem a 94-et, a karakterben van kb 3 div... T16 sima liba. T17 hogy esik? Ennyire ritka, vagy valamit csinálni kell?
-
brunnehilde
senior tag
Tegnap délután nekiláttam a lvl100-nak, estére meg is lett szólóban.
Affi alatt ontottam a 100as karaktereket, azt hittem annál egyszerűbben nem lehet elérni, de ez a mostani shrine+breach kombó túltesz rajta. 1 map átlag 3% körül adott, de szerintem többet is ki lehet belőle hozni, ha a gép birja és nem lesz diavetités a játékból.
Ja, xp-s allflame-el is meg lehet támogatni. -
Drenadar
veterán
-
Edge
veterán
splitting steel champ
Mint írtam, kb 3 div eddig, még bőven van fejlesztési lehetőség, flaskák, quality gemek, még egy cluster, rare-ek, esetleg egy phase run addíció.
A mana 0 meg nem kell semmihez, valójában már jade flask van helyette csak lusta vagyok beállítgatni a pobot friss exportra bocs
Hogyan kell ilyen pobbint csinálni a karakterünkről?
-
forguet
senior tag
splitting steel champ
-
m.lala
aktív tag
Nekem a splitting steel champion jött be most nagyon. Tankos, sok armor, sok eva, perma fortify, meg blokk is van vmennyi, 100% spell suppression, p és szépen viszi a szétcuccolt t16-okat kb 3 div investmenttel. És nagyon könnyed érzés a játék vele, leech, perma onslaught, némi frenzy charge, sok movespeed és mobilitás leap slammel. Ha vkit érdekel rakok majd be pob-ot otthonról.
Légyszives majd dobj egy pobot. Én is splittingel megyek hátha tanulok belőle.
-
Siriusb
veterán
Ez a Holy relic elképesztő, aki tud beletolni pénzt, az valami nagyon durvát kaphat érte.
Eljutottam oda, hogy Player cannot regen life, mana... mod-ot is meg tudom csinálni. Szerencsére 20-60 chaos időnként bejön az eladásokból, kisebbeket tudok fejleszteni.
Persze ma sikerült elbarmolnom a craft-ot. Vettem deafining essence-t, craftofexile-ban megnéztem, 30-ból ki kellett (volna) jönnie a kívánt stat-oknak a fegyveren. Na mit barmoltam el? Elfelejtettem item level-re szűrni, igy 77-es helyett 22-esen nyomtam el az összes essence-t, s nem értettem, miért nincs szerencsém, hogy T6-T7 statot ad csak be...
-
Siriusb
veterán
Nekem a splitting steel champion jött be most nagyon. Tankos, sok armor, sok eva, perma fortify, meg blokk is van vmennyi, 100% spell suppression, p és szépen viszi a szétcuccolt t16-okat kb 3 div investmenttel. És nagyon könnyed érzés a játék vele, leech, perma onslaught, némi frenzy charge, sok movespeed és mobilitás leap slammel. Ha vkit érdekel rakok majd be pob-ot otthonról.
Egyszer egy ilyen melee-t is ki kellene próbálni, de tudom, hogy úgysem jön be. Leginkább a távolból szeretek telegrafálni.
-
forguet
senior tag
-
Siriusb
veterán
Gondolom elég laza végigmenni vele egy pályán. Nekem speciel nem jön be, legalábbis a videót nézve nem tetszik a stílus.
A Holy relic-et ráadásul kis pénzből is el tudtam indítani, de be kell valljam, boss-hoz volt, hogy az expl. trap-pel be kellett mennem. És nagy segítség volt azt itt kapott Black Mórrigan info is, huszonegynéhány chaos volt a sand spitter is ez, s már meg is volt a 6 link...
Az AG lehalt, nics annyi chaos-om, hogy megint felszereljem az olcsó cuccokkal. Kipróbáltam helyette a skeleton-t, az nem jött be, no meg a spectre-t, de az Arena master egyszerűen nem kerül bele a corpse pool-ba, de legalább a Spectral leader benne marad. Persze időnként ezek is lehalnak, az SRS-nél jobban életben lehetett őket tartani. -
Edge
veterán
Azt hiszem megtaláltam a nekem megfelelő build-et: Summon holy relic of conviction. Tetszik a játékstílus, az effektek, minden. Persze ez csak a legatyásodott változat, 17 div-es nyakláncot meg awakened-eket stb nem tudok megvenni. A karit is Absolution-nal húztam fel, mert lvl 1-es skill gem-ek megfizethetetlenek. Viszont az Absolution meglepően jól működött, mégha nem is a leggyorsabb.
No meg mindenféle huncutságot kellett bevetnem, hogy pl. legyen elég dexterity, de ilyenkor jön jól, hogy minden szemetet összegyűjt az ember.
Nem rossz
Én egy frost nova of ice bolt archmage buildet próbáltam ki...palsteron félét az egygombost, hát ez nagyon beteg
-
Plazmacucci
félisten
Ez a busó szett szerintem nagyon jó.

-
Drenadar
veterán
Azt hiszem megtaláltam a nekem megfelelő build-et: Summon holy relic of conviction. Tetszik a játékstílus, az effektek, minden. Persze ez csak a legatyásodott változat, 17 div-es nyakláncot meg awakened-eket stb nem tudok megvenni. A karit is Absolution-nal húztam fel, mert lvl 1-es skill gem-ek megfizethetetlenek. Viszont az Absolution meglepően jól működött, mégha nem is a leggyorsabb.
No meg mindenféle huncutságot kellett bevetnem, hogy pl. legyen elég dexterity, de ilyenkor jön jól, hogy minden szemetet összegyűjt az ember.
nekem is nagy kedvencem az absolution
elég jól tud az pusztítatni, csak persze endgamere nem jó -
Siriusb
veterán
-
Drenadar
veterán
köszi a válaszokat leírom neki.
Ő főleg védelem felé ment el, és nagyon tudja bosszantani mikor meghal a pályán
kár hogy nincs lehetőség arra hogy megtudja az ember hogy mibe halt bele... -
DjDanee87
addikt
Ránézésre több a DPSe mint nekem level 100-on. Fegyvere és amulet nem adnak sok DPSt RF-re, csak fire trapre, mert 3.23 óta az RF sebzése nem skálázódik a gem szintjével. Amivel nincs is baj olyan szempontból hogy a fehér dögöket így is megöli az RF, azok meg robbannak chieftain ascendancy miatt a többiekre. Szóval valóban átmegy firetrap tápolásba a build nagyon endgame az RF dps rovására. De amúgy ne akarjon uber bossokat ölni, nem igazán arra való build

Ami mindenképpen sokat dobna (legalábbis map clear szempontból) és filléres dolog az a kesztyűn a searing exarch implicit hogy az Ignite továbbterjed. Az sztem kötelező. Kisebb jelentősége van, de az eater mod helyett is rakhatna mást, mert leech nem működik RF és fire trap skilleknél.
Ahol tudna nyerni kevéske sebzéstz, mondjuk ha átteszi a clustert felülre ahol elemental damage node-okból nyílik a cluster és nem armorból ahova ő tette. Illetve level 95ön van és Abyss vagy shrine megoldással iszonyat gyorsan lehet szintezni ebben a ligában. A többletpontokból pedig tudna szerezni még sebzést a passzív fáról. Ha a meglévő pontokból gazdálkodna, akkor a Sanctity helyett kirakhatná a Retribution-t. 30% increased damage 1% life regen és 20% inc armor helyett.
Azt hogy mennyit számítana egy másik fegyver meg POB-ben meg tudja nézni, én craftoltam magamnak [Pohx leírása alapján]. Az endgame rune daggert drágának és kockázatosnak tartottam, szóval beértem a Mid/SSF Sceptre-vel. Nem vagyok benne biztos hogy az ő fegyvere jobb dot multi nélkül.
Bocs kifutottam a szerkesztési időből. Curse-t váltson még. Flammability csak Jugg vagy Inqui-nek kellett a -fire res miatt. Chieftain megoldja ascendancyból így Punishment curse-t használ.
Az árát nem néztem, de awakened swift affli meg awakened burning is dobna még neki. -
DjDanee87
addikt
Ránézésre több a DPSe mint nekem level 100-on. Fegyvere és amulet nem adnak sok DPSt RF-re, csak fire trapre, mert 3.23 óta az RF sebzése nem skálázódik a gem szintjével. Amivel nincs is baj olyan szempontból hogy a fehér dögöket így is megöli az RF, azok meg robbannak chieftain ascendancy miatt a többiekre. Szóval valóban átmegy firetrap tápolásba a build nagyon endgame az RF dps rovására. De amúgy ne akarjon uber bossokat ölni, nem igazán arra való build

Ami mindenképpen sokat dobna (legalábbis map clear szempontból) és filléres dolog az a kesztyűn a searing exarch implicit hogy az Ignite továbbterjed. Az sztem kötelező. Kisebb jelentősége van, de az eater mod helyett is rakhatna mást, mert leech nem működik RF és fire trap skilleknél.
Ahol tudna nyerni kevéske sebzéstz, mondjuk ha átteszi a clustert felülre ahol elemental damage node-okból nyílik a cluster és nem armorból ahova ő tette. Illetve level 95ön van és Abyss vagy shrine megoldással iszonyat gyorsan lehet szintezni ebben a ligában. A többletpontokból pedig tudna szerezni még sebzést a passzív fáról. Ha a meglévő pontokból gazdálkodna, akkor a Sanctity helyett kirakhatná a Retribution-t. 30% increased damage 1% life regen és 20% inc armor helyett.
Azt hogy mennyit számítana egy másik fegyver meg POB-ben meg tudja nézni, én craftoltam magamnak [Pohx leírása alapján]. Az endgame rune daggert drágának és kockázatosnak tartottam, szóval beértem a Mid/SSF Sceptre-vel. Nem vagyok benne biztos hogy az ő fegyvere jobb dot multi nélkül.
-
Drenadar
veterán
-
brunnehilde
senior tag
Hétvégén eladtam bulk csomó mindent és össze is jött egy magebloodra. Még ugyan nem használom mert sok dolgot át kell majd variálni hozzá, amihez nem volt kedvem. (Más aurák, link/socket emiatt, valszeg új shield és talán body, passzív fa szintén - akkor már clusterrel amim még nincs) De nem tervezem úgy kimaxolni RFet, mint Pohx, max még a unique amut tudnám elképzelni.
Kérdés viszont, hogy RF mellett ami T16ra nekem kiváló, tudnátok-e javasolni valami boss gyilkos és/vagy T17 farm buildet esetleg?
Jó lenne valami olcsóbb, használva a magebloodot persze. Olvastam redditen olyat hogy dex stacker siege ballista olcsó és brutál DPS bossokra, de RFen kívül máshoz egyelőre nem értek.
Mondtam, hogy apróból magebloodot lehet venni.

Nagyjából kész lett a build. Védelem kimaxolva. Pár dolgot cserélek még azért, dps-hez jön még pár millió, és nekifutok a lvl100-nak is, de igy is op lett t16-ra. Szerintem simán birná az uber bossokat és a t17-et is.
Scarabok ára elég szépen bezuhant. Ambush, harbinger. Olcsóbb lett ezeket farmolni.
-
wiggen123
senior tag
Jól látom, hogy koporsót csak T16-ost éri meg szedegetni eladásra? Nemrég kezdtem az atlast kirakni, de árazni nem tudja aw poe trade rendesen.
Mindig is akartam minion builded,bamavolt tervben, de srs levelingel ott ragadtam, mert tetszett a stilus. Balormage utmutatóját követem nagyjábol. Valakinek van valami tippje, ami nincs esetleg leírva és később esett le neki?
Ja én rámentem einhar haveromra és szedegetem a yellow beasteket. Az első eladás után fel is flaskáztam magam lol
-
DjDanee87
addikt
Hétvégén eladtam bulk csomó mindent és össze is jött egy magebloodra. Még ugyan nem használom mert sok dolgot át kell majd variálni hozzá, amihez nem volt kedvem. (Más aurák, link/socket emiatt, valszeg új shield és talán body, passzív fa szintén - akkor már clusterrel amim még nincs) De nem tervezem úgy kimaxolni RFet, mint Pohx, max még a unique amut tudnám elképzelni.
Kérdés viszont, hogy RF mellett ami T16ra nekem kiváló, tudnátok-e javasolni valami boss gyilkos és/vagy T17 farm buildet esetleg?
Jó lenne valami olcsóbb, használva a magebloodot persze. Olvastam redditen olyat hogy dex stacker siege ballista olcsó és brutál DPS bossokra, de RFen kívül máshoz egyelőre nem értek.
-
atok666
őstag
Hogy kiválasztom, hogy a pob-ban lévő fegyvert keresse traden, és az összes létező statot beteszi a keresébe és semmi köze a találatoknak ahoz amit keresne nekem.
Hm, ha score alapjan rendezem, akkor nalam jo cuccokat talal.
Atok
-
Plazmacucci
félisten
-
atok666
őstag
POB-ban ez a trade-en kereső funkció mi az istent csinál? Hülyeségekkel rakja teli a keresőt.
Sulyozza a statokat meg a tulajdonsagokat. Mi benne a hulyeseg?
Atok
-
Edge
veterán
Grat. Mageblood nekem még odébb van, bár ha eladnék mindent lehet meg is volna. De ha MB nincs level 100 azért van: [az uccsó map] Abyss is hozott azért lóvét, még ha nem is olyan sokat mint más. Esett 14 div-es unique jewel a bossból, meg perfect rollos dupla abyss socketes unique belt is elment 9-ért. Azon kívül sok-sok rare jewel 50c és 1div közt.
gz a 100hoz

-
DjDanee87
addikt
Úgy érzem idén már tényleg cserélni kell a vasat, túl jól néz ki és túl jól fut a game nálad.
Grat a 100-hoz, főleg, hogy ilyen "lassú" builddel mész. Ami nem kritika, csak nekem az LC-hez viszonyitva az, igy magebloodal meg pláne. Divine Orbos modot még nem láttam, de ez is egy érdekes Lantern. Most először látok ilyet, csak buff, semmi negatív hatás.
-
brunnehilde
senior tag
Grat. Mageblood nekem még odébb van, bár ha eladnék mindent lehet meg is volna. De ha MB nincs level 100 azért van: [az uccsó map] Abyss is hozott azért lóvét, még ha nem is olyan sokat mint más. Esett 14 div-es unique jewel a bossból, meg perfect rollos dupla abyss socketes unique belt is elment 9-ért. Azon kívül sok-sok rare jewel 50c és 1div közt.
Úgy érzem idén már tényleg cserélni kell a vasat, túl jól néz ki és túl jól fut a game nálad.
Grat a 100-hoz, főleg, hogy ilyen "lassú" builddel mész. Ami nem kritika, csak nekem az LC-hez viszonyitva az, igy magebloodal meg pláne. -
DjDanee87
addikt
Azokból a "hülyeségekből", amik ott a currency tabban vannak, jött össze a magebloodra.
Na jó, nem kizárólag, volt ott invitation-től kezdve, exotic currencyn át div cardokig minden, de a lényeg, hogy divből tegnap volt nagyjából 70. Két óra trade után (az, hogy egy kattintással át tudod rakni a currencyt a trade tabba, aranyat ér, rng legyen vele, aki kitalálta
) lett belőle 190.
Nagyjából 450 t16 map, és kb 1 millió monsta kill kellett "csak" hozzá, de Speedy Gonzales tata visszatért.
-
Plazmacucci
félisten
POB-ban ez a trade-en kereső funkció mi az istent csinál? Hülyeségekkel rakja teli a keresőt.
-
brunnehilde
senior tag
Azokból a "hülyeségekből", amik ott a currency tabban vannak, jött össze a magebloodra.
Na jó, nem kizárólag, volt ott invitation-től kezdve, exotic currencyn át div cardokig minden, de a lényeg, hogy divből tegnap volt nagyjából 70. Két óra trade után (az, hogy egy kattintással át tudod rakni a currencyt a trade tabba, aranyat ér, rng legyen vele, aki kitalálta
) lett belőle 190.
Nagyjából 450 t16 map, és kb 1 millió monsta kill kellett "csak" hozzá, de Speedy Gonzales tata visszatért.
-
m.lala
aktív tag
Főállásban ezt készülök farmolni. A többiek nem teszik szóvá, én megteszem mondjad csak el szépen légyszives
hogy is van ez...mert ez nagyon durva az ott 1.5 div alsóhangon egy pályáról és szépen csökkeni fog a kifarmolandó mennyiség/div arány.
Szóval érdekelne melyik pályán farmolsz? Gondolom valamelyik nyitottabban. Számit hogy T14 vagy T16 esetleg 17? Tesztelted?
Gondolom quantity maxon, tettél mellé valamit? pl essence vagy csak kifejezetten ezt ütöd? Használod a crop rotationt? Milyen scarabok, sextansok? Gondolom a fix harvest, plusz life force duplázás alap.
-
Drenadar
veterán
ha currency kell, hogy a karaktert geareld akkor igenis el kell adni ezeket, vagy várhatsz hogy eshet konkrétan divine is...
( mielőtt nekem esett divine, előtte már elköltöttem a karakterre vagy 10et. nah akkor szted hogy?) -
DjDanee87
addikt
Harmadik alkalom, hogy elérem a level 99-et. 100 egyszer volt meg, de akkor vettem TFT Discordon a 5way boostot, most viszont egyelőre solo mapozással vagyok 99. Ha nem lesz ultra lassú az uccsó szint az előzőhöz képest akkor rápróbálok arra is. Nem számolom hány mapot kellett futnom, de utána lehet nagyjából számolni az invitationök számából elvileg
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Fuse-t eladni??? Végre összegyűlt ennyi! Lehet Dagobert bácsi vagyok?

-
Siriusb
veterán
Ezt igy act2 elején, ugye?
Aki "sír", hogy nincs semmije, az valamit rosszul csinál. Főleg a tegnapi patch után. Csak t17-es mapokból dobott vagy 20-at egy nap alatt, ami önmagában kb 6 div profit (tovább emelkedik a t17 ára), és akkor hol van a többi. Mondjuk, hogy miért kizárólag citadelt és sanctuaryt dob, arra kíváncsi lennék.
Az atlas pontokat pedig nem érdemes felaprózni. Amit kiraksz, azt szerintem maxold ki, ezért vettem ki a harbit én is (pedig szeretem) és raktam további pontokat inkább map és scarab dropra. Siriusb: Tekerj vissza, linkeltem korábban a shrine/breach vidit xp-hez, azt tolta ő is. Fun is, xp is jön szépen.
Kabbbbe.
Azt biztos, hogy nem valamit, hanem mindent rosszul csinálok, egyedül a ToTA volt jó, de ahhoz nem kellett ész.
Majd később berakom, most milyen atlas-om van, de nektek a 4 voidstone-nal könnyű...
Köszi, megkeresem azt a videót.
-
brunnehilde
senior tag
Ezt igy act2 elején, ugye?
Aki "sír", hogy nincs semmije, az valamit rosszul csinál. Főleg a tegnapi patch után. Csak t17-es mapokból dobott vagy 20-at egy nap alatt, ami önmagában kb 6 div profit (tovább emelkedik a t17 ára), és akkor hol van a többi. Mondjuk, hogy miért kizárólag citadelt és sanctuaryt dob, arra kíváncsi lennék.
Az atlas pontokat pedig nem érdemes felaprózni. Amit kiraksz, azt szerintem maxold ki, ezért vettem ki a harbit én is (pedig szeretem) és raktam további pontokat inkább map és scarab dropra. Siriusb: Tekerj vissza, linkeltem korábban a shrine/breach vidit xp-hez, azt tolta ő is. Fun is, xp is jön szépen.
-
Siriusb
veterán
Be tudod rakni az atlaszod? Lehet nekem is kéne egy kicsit csak XP-re fókuszálni...
-
Drenadar
veterán
Brunnehildának tegnap este már eldicsekedtem... tegnap xp shrine run közben beadta azt az modot hogy az eldricht lények dobhatnak divinet... 11 div esett ki azon a pályán

(eddig nekem div nem is esett). az Xp runt persze ez totál elcseszte, de ezt valahogy még túlélem
-
Plazmacucci
félisten
Honnan van ennyi mindened ?? Adta Brunnehilde ?
Nekem ennyi sincs
Évek óta nem láttam exaltot.
Más. Én csak most értem red mapokra. Eddig költöttem a buildre 1,5 divet, negyedik lab sincs meg, anoint sincs az amumon. Ezek a bombardmentek aprítanak mint a disznó.
Viszont csak strongboxokat és harbit raktam eddig ki, egy kis essence is van még egy kirac mission és rouge exile középről, ennyi. Nem nagyon esik semmi.
-
LittleBoss67
aktív tag
-
Siriusb
veterán
Annyit dicsekedtek már, hogy milyen jól megy sorotok, megmutatom én is.
Azt hiszem nem én vagyok a követendő példa.
-
Siriusb
veterán
Sunken city + Destructive play, berakott 2 plusz boss-t, az egyik Vision of justice.
Se oszlop, se tér, hogy távol tudjak kerülni, amikor a zöld sugárral megtalál.
Kétszer megpróbáltam, aztán feladtam, ahogy belépek a kapun, azonnal össztűz a nyakamba. -
Drenadar
veterán
Nincs a játékban NPC, aki identifikálja a cuccokat? Mint Cain a diabloban?
Mi az, amit érdemes kezdőként felszedni? Tudom, hogy van valami filter addon, azt be lehet állítani hülyebiztosra?
Még csak Act5 (lvl45) elején járok, semmit nem értek a játékból, csak a sztorit csinálom és közben kapkodom a fejema játék elején még elég annyival tisztába lenni, hogy mi mit jelent. skillek - support gemek, socketek.
currencyt ne költsd a játék elején craftolásra, mert kb fél óra és esik valami jobb.nincsen npc az identifyra.
Én amit sokáig nem tudtam, hogy a játékban az increase az az alapot növeli, a more az meg az egészet... pl ha van 1% esélyed a critical dmg-re és tárgyban van +100% crit akkor az nem 101% lesz, hanem 2%
-
Callisto
őstag
Mi az, amit érdemes kezdőként felszedni? Tudom, hogy van valami filter addon, azt be lehet állítani hülyebiztosra?
Még csak Act5 (lvl45) elején járok, semmit nem értek a játékból, csak a sztorit csinálom és közben kapkodom a fejemBejelentkezelsz a játék oldalán és a Game/Item Filters menüben találsz filtereket. A Neversink filterek jók és általánosan használhatóak. Javasol egyelőre a strict verziót belőle. Follow-al feliratkozol a filterre amire szeretnél és onnan kezdve a játékban a beállításokban a UI menüben megjelennek egy listában és kiválaszthatod amit használni akarsz. Felszedni a currencyket és azokat javasolt kampány alatt amiket használni fogsz. Currencyket amennyire lehet tartogasd end game-re.
-
HugóBoss
tag
nem értem miért bosszankodsz rajta, simán le lehet tolni a mappokat ha csak nyomsz egy tovább gombot... a ligának a lényege a temető, sztem azok a random módosító kiosztások nem egy nagy liga mechanika.
Engem nem zavar, és hála Brunnehildének a segítségért élvezem is
csak valamit elrontok mert halok sajna párat...
nekem eddig még egy div nem esett, de mégis költöttem már el jó párat a ligában... magebloodtól még én is nagyon messze vagyok
Még csak Act5 (lvl45) elején járok, semmit nem értek a játékból, csak a sztorit csinálom és közben kapkodom a fejem -
Drenadar
veterán
Köszi a választ.
Majd ha lesz felesleges 210div akkor veszek (jelenleg egy ex esett mag pár chaos a saslikkal együtt) Jó nem játszom sokat mert szerintem az egyik legszarabb liga, de azért az bosszant, hogy nem tudok mapot tolni anélkül hogy ne kelljen a liga contentet is csinálni. Mi f@szért nem lehet kikapcsolni, választhatóvá tenni?!nem értem miért bosszankodsz rajta, simán le lehet tolni a mappokat ha csak nyomsz egy tovább gombot... a ligának a lényege a temető, sztem azok a random módosító kiosztások nem egy nagy liga mechanika.
Engem nem zavar, és hála Brunnehildének a segítségért élvezem is
csak valamit elrontok mert halok sajna párat...
nekem eddig még egy div nem esett, de mégis költöttem már el jó párat a ligában... magebloodtól még én is nagyon messze vagyok
-
San398
őstag
Pontositok: 4 utility flask állandóan aktiv lesz miatta, ezért lehet flaskra craftolni a 70% incr effectet, prefixbe pedig mehet a +25% incr effect. Egy quicksilver flasknál, amin van ugye a 40% ms + suffixba mehet 14% ms, 95% incr effectel, lesz 105% movement speeded. Ugyanezt lehet számolgatni az armourral, elem resistekkel, cast/attack speed stb.
Nem birom követni az árakat, össze-vissza variálnak. Tegnap a mageblood már 130 div körül volt, most 210 alatt nem nagyon találni.
Div ára is óráról órára változik. Köszi a választ.
Majd ha lesz felesleges 210div akkor veszek (jelenleg egy ex esett mag pár chaos a saslikkal együtt) Jó nem játszom sokat mert szerintem az egyik legszarabb liga, de azért az bosszant, hogy nem tudok mapot tolni anélkül hogy ne kelljen a liga contentet is csinálni. Mi f@szért nem lehet kikapcsolni, választhatóvá tenni?! -
Edge
veterán
Feltűnt. Catalyst allflame, egész mapon 1 drb catalyst esett.
Tegnap este kaptam több ajánlatot is 1.5 divre, bent voltak a stash-ben a rogue exile allflame-ek. Mondom még nem, majd bulkban eladom. 1.5 div helyett ma érnek 20c-t.
Kompenzálásképp ma adott egy curation scarabot. Legyen pozitivum is, a map drop mintha észhez tért volna. T17 map egész ligában tegnapig esett 3. Tegnap óta 9 és az áruk is emelkedőben.
bakker de mákom van tegnap adtam el az összes rogue allflamemet, 4 db-ot

-
brunnehilde
senior tag
Feltűnt. Catalyst allflame, egész mapon 1 drb catalyst esett.
Tegnap este kaptam több ajánlatot is 1.5 divre, bent voltak a stash-ben a rogue exile allflame-ek. Mondom még nem, majd bulkban eladom. 1.5 div helyett ma érnek 20c-t.
Kompenzálásképp ma adott egy curation scarabot. Legyen pozitivum is, a map drop mintha észhez tért volna. T17 map egész ligában tegnapig esett 3. Tegnap óta 9 és az áruk is emelkedőben.
-
Drenadar
veterán
Geforce Now - ipad mini működik
belépni be tudtam, viszont így hogy nincs nálam semmi controller akármi így kicsit kezelhetetlen a játék 
gondoltam hogy melóban legalább tradelni tudnék
-
Drenadar
veterán
-
Rayner
őstag
Pontositok: 4 utility flask állandóan aktiv lesz miatta, ezért lehet flaskra craftolni a 70% incr effectet, prefixbe pedig mehet a +25% incr effect. Egy quicksilver flasknál, amin van ugye a 40% ms + suffixba mehet 14% ms, 95% incr effectel, lesz 105% movement speeded. Ugyanezt lehet számolgatni az armourral, elem resistekkel, cast/attack speed stb.
Nem birom követni az árakat, össze-vissza variálnak. Tegnap a mageblood már 130 div körül volt, most 210 alatt nem nagyon találni.
Div ára is óráról órára változik. szét nerfelték az allflameket
-
brunnehilde
senior tag
Div ára is óráról órára változik. -
Rayner
őstag
Betegez az új harvest
-
Drenadar
veterán
a mostani buildbe nekem leginkább a folyamatos speed miatt kellene
meg a sebzés meg a elemental resist védelem meg minden szar miatt 
csak kicsit drága
-
Rayner
őstag
Ingyen magic flaskát.
Ennél azért picit többet tud

@San398: minden flaska instant aktív. erre még rájön hogy minden effektet 70%-al meg lehet növelni, ami fixen rajtad van. nagyon sok buildban ez konkrétan dupla max sebzést jelent.
-
Plazmacucci
félisten
-
San398
őstag
Már régóta szeretném megtudni mi az amit tud a mageblood? Miért áhítozok mindenki rá?
-
Drenadar
veterán
van valami megoldás... ipadról poezni?

-
Rayner
őstag
valami nagy nerf volt ma csomó cucc bezuhant
-
Siriusb
veterán
Én biztos nem tudtam róla, köszi!

Egyéb, amiről tudni érdemes?
Tegnap végre meglett a két voidstone. Most már csak lét kellene gyűjteni a másik kettőre, hogy bevásároljam magam, bár ezt mondani egy expl. trap build-del elég ciki.

Szerk.: de egyszerre írt mindenki!
-
Drenadar
veterán
-
hajsza
aktív tag
"Van taktika amellyel akar 10mirrort is ki lehet farmolni soloban egy nap alatt, es az egyik hozzavalo pont ez a scarab."
A mai patchben ezt már nerfelték is.
-
Edge
veterán
Néha olyan egyértelmű dolgokról nem irunk itt.
6 link, ebben a ligában az egyik legolcsóbban megoldható és legkönnyebben, pl. The Black Mórrigan beast craft 40-50c , max linket tesz bármibe. Remélem segítség annak aki még nem tudott róla. -
Lokids
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
40100 - 40001
45752 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- DELL Precision 3420 (SFF),E3-1220 v5,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K1200 4GB VGA,WIN11
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Szerver, Storage és Networking eszköz felvásárlás, bontás, elszállítás
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel Core i5-14500T 14-Core 3,4 GHz LGA1700 (24M Cache, up to 4.80 GHz) OEM Processzor

Pedig esküdni mertem volna, hogy a sisak mellett is zongorázni kell, annyi skill volt ott.

. Illetve a leechből többet szedtem össze.
Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek.

Kétszer megpróbáltam, aztán feladtam, ahogy belépek a kapun, azonnal össztűz a nyakamba.