- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
várnarancs #4723 üzenetére
Nem lehet, hogy nagyobb ford.számú venti van a hűtőn?
-
ANT
őstag
válasz
csacsa1988 #4644 üzenetére
Annál a Celeronnál sehogy nem fogod feloldani a szorzózárat. Ha többet szeretnél tudni a témáról, balra fent keresőbe beír: "szorzózár feloldás".
-
ANT
őstag
válasz
ígyvanferi #4187 üzenetére
Az IS7-V2-n i848 chipset van, ami még a DC-t se támogatja. Márpedig a DC épp ennél az architektúránál dob a legtöbbet a teljesítményen. Szóval ez az alaplap mindenképpen FELEJTŐS!
-
ANT
őstag
válasz
Rabbitf_24 #3910 üzenetére
Szvsz nem lehet típusonként fixen meghatározni, hogy melyik mennyivel mér fölé. A hőmérs. pedig onnantól kezd emelkedni, ha + feszt is adsz a procinak.
-
ANT
őstag
válasz
HunBeowulf #3877 üzenetére
Ja, így könnyű! Ha abbafejezed a tuningot, azzal minden probléma megoldódik!
-
ANT
őstag
válasz
HunBeowulf #3870 üzenetére
Szvsz az alaplapod lesz a gyenge láncszem. ASRock nem éppen a legjobb tuninghoz. (Feltéve, h az adatlapodon lévő konfigról van szó.)
-
ANT
őstag
válasz
Dagaddt #3663 üzenetére
Önmagában nem a hőmérs. a nagy kérdés, hanem hogy alapfeszen hajtod vagy esetleg plusz feszt is adsz-e neki? Sztem ha tartósan fesz.emeléssel megy a proci, attól csökkenhet az élettartama. Egyébként terhelten a hőmérs. 70 fokig még elfogadható.
Szerk: amúgy az általad írt hőmérs. értékek csak ebben a nagy melegben vannak, vagy máskor is?
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
Scholes9 #3552 üzenetére
Milyen steppinges a proc? És 3,4-en mennyire stabil? A különbséget pl. az Everest tesztekben láthatod. (Bár ezektől a teszteredményektől én spec. nem tudok tűzbe jönni!) Egy konkrétabb különbség tuning vs. no tuning esetén: nálam pl. tuninggal film tömörítés Xviddel 15%-al rövidebb ideig tartott, mint tuning nélkül. (Ugyanarról a filmről van szó.) Persze az sem árt, ha a proc. tempóját bírják a ramok is, azaz szinkronban tudod őket hajtani.
-
ANT
őstag
válasz
ace_ventura #3284 üzenetére
A Ninja Rev.B csak 640 gramm. (Sőt, ventivel együtt sincs 800!)
-
ANT
őstag
Ja, elsőre elég barátinak tűnt az ára. De ahogy látom ez D0-s. E0 jobb lenne a melegedés miatt. Nekem 3,4-es Prescott van (E0-s), Freezer4-el nem megy 60 fok fölé. Igaz, tuning csak módjával. És a NW-ról mit lehet tudni? 800 FSB-s vagy 533-as? Mekkora a cache?
Szerk: bár azt a D0-s Prescottot is kordában tudod tartani egy jó hűtővel.
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
M_zolee #2458 üzenetére
Mi a procid ''sSpec Number''-je? Az alapján megkereshetnéd itt[link] Vagy itt [link]megkeresheted egyéb tulajdonságai alapján. (csíkszélesség, cache méret stb.)
Szerk: amúgy - típustól függetlenül - sztem kicsit sok az az 51 C. Nekem 3,8-on 44-46 fokos a proc. terheletlenül. Jól van feltéve a hűtőd? Milyen a házad szellőzése?
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
Vazze, azzal az alaplappal felejtsd el a tuningot! Mikor nekem volt ilyen deszkám, csak az első kikapcs-ig memorizálta a BIOS módosításait, újraindításnál már megint default-on volt minden érték! Ha neked megjegyzi a beállításokat, szvsz már annak is örülhetsz!
Szerk: mielőtt vki esetleg megkérdezné, igen, F10-el léptem ki a BIOS-ból!
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
csurdongulos #1434 üzenetére
Mivel E0 steppinges (ha jól látom) szvsz +10%-ot illene tudnia. De ez csak becslés. Nekem a 3,4-es megy simán 3,8-on alapfesz-en. Igaz, hogy tovább nem is húztam.
-
ANT
őstag
válasz
HorvBalint #1357 üzenetére
A legújabb Everest (assszem 3.00) mindezt együtt tudja! Stabilitástesztet is futtathatsz, csak sajna már nem ingyenes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- PlayStation 5
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest