Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Blaupunkton Cd30
Most is lementem cigizni,benézek,ahogy kinyitom berreg
Mondjuk nem zavar,de néha nem veszi be az írott cd-t csak ötödjére,eddig a cd-re fogtam,de akkor most már tudom ,hogy gáz van vele. Meg néha leveszi magától a hangerőt,beállítja egy erősségre és nem lehet utána feljebb tekerni. Bekapcsolni még nem kapcsolt be magától soha,legalábbis én még nem vettem észre

Amúgy meg vagyok vele elégedve. 1.7cdti 101ló,jól is meg viszonylag,érzem benne ,hogy húz (mondjuk nem nagyon megy sehova,2kilót azért kicsavartam belőle
) meg a fogyasztás ami tényleg jó 5l vegyesbe,átlagos vezetés mellett.Mondjuk ez az izzó evés kicsit zavar. Főleg az elején ,hogy baszott nehéz kicserélni még egy helyzetjelzőt is. Elsőnek 3 órát kúrtam el vele,bevittem utána a Magocsához,pont ismertem egy srácot,pikkpakk kicserélte (6-6perc alatt). A helyzetjelző még jobb helyen van,be kell nyúlni a kerék mögött,ott egy kis ajtó és férjen be a kezed ha tudod,elég volt.
Ha legközelebb kimegy még egy tompított rakatok bele egy xenont (1.5K egy izzó az meg vagy 20-25)A tied is eszegeti az izzót?
Amúgy motorikuson szerintem ott van a toppon,előtte is opelunk volt,f szép bordó,300K km mentünk vele csak mi,előtte meg ki tudja... ebből biztos 10K terep,földút volt,nem kímélve. Jó kis márka ez.
Egy ilyen Insignia kombit bevállalnék,ezekkel a rácsokkal,kipufogóval meg ilyen görgőkkel de csak dieselbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Windows 10
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) meg a fogyasztás ami tényleg jó 5l vegyesbe,átlagos vezetés mellett.