Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Kifejezetten hiba nincsen - én nem találtam és face csoportban sem írtak.
EGR az lehet problémás mint minden típusnál de kopó fogyó alkatrész.
Másik negativum még a toronycsapágy, nincsen semmilyen gumiborítása, ezért kb 80-100 ezer km-ként cserélni kell, tehát sűrűbben mint egy átlag autónál, és sajnos ehhez eléggé szét kell bontani az elejét.
Érdemes a faceliftes verziót megvenni, abban sok elektronikai hiba már kijavításra került.
Már a benzinesben is van kettős tömegű lendkerék ezek kb 200 ezer km-t bírnak de van akinek elment 250 ezret is az autó.(#75696) WP14
Első sorban melóba járás, de ezen felül minden máshova is. Nem nézem a km-t ha úgy tartja kedvem belük és autókázom 200-300 km-t csak úgy valamerre. Siófokon van nyaraló oda elég sokat járkálok igy sokat megyek pályán. Havi szinten 2-3 ezer km-t belerakok az autóba. Szeretek dinamikusan vezetni, de nem rendszeresen hogy pörgetem a motort, dizelt felesleges, viszont mindig ki van kormolva a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest