Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
válasz
Calogero
üzenetére
Jó ''kis dög'' lesz ez, én is feketében választanám szigorúan férfi szemmel!

Egyedül a motorválasztással van bajom... én próbáltam már az 1.4-es mocival, és hát menetteljesítménye kb azonos az 1.2-es G Astra-éval! Ez kb annyit tesz , hogy 1-2 emberrel még okés a dolog, de amint rányomod a klímát, vagy beleültök 4-en, szenvedni fog a gép, főleg ha mondjuk ráadásként az easytronic váltó nem találja az ideális fokozatot...
Szóval én mindenképp 1.6-ost venném, ha jól látom 200000-rel drágább, namármost ennyit egy normális helyen, egy kis ügyességgel lazán le lehet alkudni (sztem még többet is)!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Specialized Levo SL Comp
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest