- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Nezd, csak azt tudom irni, amit irtam is
Mindenki azt tankol, amit gondol. AZt konkretan az autoszerelömtöl is hallottam, illetve neten, meg regen amikor olvasgattam ezt nagyon sok helyen irjak (kb ellenvelemeny nelkül), hogy minel keletebre tankoljak a dizelt, annal jobban füstöl/kormol es annal többet eszik. (konkretan az autoszerelöm mondta, hogy van par roman utakon hasznalt kocsi is, amit szerelnek, azt mondta összehasonlithatatlanabbul kormos, koszos az egesz rendszer, illetve van joval több osztrak, azok pedig altalaban joval tisztabbak, meg az otthoniaknal is. Az enyemre konkretan azt mondta, kb patyolat tiszta).Az adalekoktol es üzemanyag minösegetöl sok függ ez teny. Az otthoni ilyen privat kutak dolgaiba picit belelattam, meg ismerös dolgozott mol kuton, hallottam erdekessegeket...es ilyeneket sok fele lehet olvasni.
Na most ha ez igy müködik nalunk, akkor egy roman/ukran kuton mi lehet? Plane az ukranon, plane a mostani körülmenyek között.....eszembe nem jutna ott tankolni diselt....de mondom ez maganvelemeny azok alapjan amit fent irtam. Nem tankoltam ott, de nem is szeretnek es ez igy nekem eleg is

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Welock Smartlock u81
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenki azt tankol, amit gondol. AZt konkretan az autoszerelömtöl is hallottam, illetve neten, meg regen amikor olvasgattam ezt nagyon sok helyen irjak (kb ellenvelemeny nelkül), hogy minel keletebre tankoljak a dizelt, annal jobban füstöl/kormol es annal többet eszik. (konkretan az autoszerelöm mondta, hogy van par roman utakon hasznalt kocsi is, amit szerelnek, azt mondta összehasonlithatatlanabbul kormos, koszos az egesz rendszer, illetve van joval több osztrak, azok pedig altalaban joval tisztabbak, meg az otthoniaknal is. Az enyemre konkretan azt mondta, kb patyolat tiszta).