- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
no!smak3r
kezdő
Részemről csak annyit fűznék hozzá, hogy nálam 4db LG tvből 4 volt szar. (panel problémák)
Ennyi volt jó a márkában, hogy jó a szerviz, de ezt az idegeskedést és kínlódást nem kívánom senkinek.
Végül megléptem a Sony-t ami elsőre jó lett, természetesen megtartottam és mai napig vígan használom. -
delibab
senior tag
Nagy mázli, hogy neked nincs cső látásod és a hozzászólásaid döntő többsége objektív...
Senki nem állította, hogy nem fontos a garancia, mert az! Viszont az már unalmas, hogy ha valaki idetéved és kérdez bármit, egyből az LG szerviz a válasz... az apple példát meg azért írtam mert nagyjából itt is az a helyzet, hogy he kell ha nem megy a cserebere... teszt videók minden színben 4000 szögből hátha találok már végre valami hibát, hogy jöhessenek hozzám a szerelők...
és elnézést mindenkitől akinek VALÓS hiba miatt kellett cserélni kijelzőt/tévét
Részemről ennyi mert nem szeretnék semmiféle hitvitát kirobbantani, nincs bajom az LG-vel, megértem aki megveszi mert lesz egy jó készüléke. Én személy szerint Sony-t akartam, de itteni ajánlásra Philips lett, de ennek sincs semmi jelentősége mert mindenki eldöntheti, hogy mi a fontos és melyiket veszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Motoros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest