Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coolrob

aktív tag

válasz blakey #68629 üzenetére

Nem szívesen ajánlok magamtól, plána ha nem ismerem az adott felhasználó szokásait. Én a Philipset már csak azért sem szeretem, mert Ambilight a húzómarketingjük, ami számomra zavaró, ráadásul kalibrált képbeállításnál abszolút nincs létjogosultsága.

Az HBO MAX dologban igazad van, az elég nagy fiaskó, amiért elvileg az HBO a felelős, de nem lepődnék meg, ha némi tárgyalás után a B7-re is elérhető lenne majd a kliens. Valahogy én ezekre nem ugrok rá, egyrészt meg 3-4 évig még nem volt nálam ugyanaz a TV (sajnos ilyen ez a hobbi), másrészt meg egy Firestick is megoldja az ilyen problémákat 20k-ért (Kodi, HBO MAX stb).

Ezért is nem szeretek ajánlani, mert mindenkinek teljesen eltérő a felhasználási szokása/igénye. Én azt vallom, hogy annyira hasonlóak a mai OLED TV-k, hogy akármelyiket lehet választani, minimális lesz a különbség (LG C1, Sony A8/A80J, Philips 706/806, Pana stb). Mindegyik mellett és ellene is szól valami. Várni kell még valamelyiket nagyon beakciózzák, és le kell csapni. Én így tettem a 65C1-gyel, amely nagyjából 470 be fájt az Emagon, így bombabiznisz volt, de ha a Sony lett volna ennyi, annak is örülnék.

Új hozzászólás Aktív témák