-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Igazából továbbra sem értem, de ezért más mindenki. Szerintem aki moziélményre vágyik, és vesz mondjuk egy 65 -ös OLED tv-t, annak ott van legalább egy soundbar is mellette, vagy jobb esetben egy kiépített hangrendszer. Ha ebbe megy a médialejátszó, már kikerüli a TV-t a hang. A külső lejátszó az nyilván alap, és ha ez menne a TV-be, ott is be tudod állítani, ahogy azt te is írtad, hogy a TV nem kezeli a DTS-t, ergo átalakítja a lejátszó. A médialejátszó ára 15k, a soundbar pedig mondjuk 40-50k tól indul (már ez is jobban szól általában, mint maga a TV) és határ a csillagos ég. Lehet csak nekem természetes ez a dolog, de szerintem egy filmélményt együtt határoz meg a kép és a hang, és hiába nézek OLED tv-n egy jó filmet, nem fogja elérni azt a hatást, ha a TV hangszórója szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor