Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Ne haragudj, de abszolút nem értek egyet veled. Az Rtings nagyon jó oldal, de vegytiszta specifikációt néznek, és ezt helyén kell kezelni. Nem véletlen, hogy minden oled tv hasonlóan teljesít náluk, pedig hatalmas különbségek vannak a különböző gyártók készülékei között. Sztem LG-nél kifejezetten fontos az Alpha 9-es proci. pl a Sony-hoz képest gyenge a mozgásmegjelenítése az LG-nek ha kikapcsoljuk az erre vonatkozó opciókat. Bekapcsolva pedig nagyon kijön az előny. Személy szerint 2 éve egy 65C9-et kuldtem vissza, mert akárhogy állítottam, fél óra után már fájt a fejem a borzalmas mozgás miatt. Azóta szerencsére sokat fejlődtek, 55CX és 65C1 tulajként mondom, hogy remekül meg lehet találni az aranyközéputat, ahol judder/stutter már csak minimálisan van jelen ráadásul nem is nagyon hibázik a proci a köztes számolásnál. Erre egy A1-ben lévő hardver viszont nem képes. Személy szerint nem vennék A1-et, még ha feleannyi a kerülne, akkor sem. Akkor már inkább egy tavalyi modell vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor