Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy értessz a dolgokhoz, szerintem már nekem is segítettél amlogic topikban, eztért minden tiszteletem. DE az a baj, hogy ez a vita többről szól ennél. DTS miatt ajánlani TV-t szerintem nincs rendben a mai világban.
Az átlag felhasználó TV műsort néz, streamel (Netflix, HBO stb.), őket ez eleve nem érinti.
Akit érinthet az olyan személy, aki letölti a filmeket. Na most itt is van fent több verzió, ráadásul ha a TV miatt UHD filmet töltessz (márpedig ez lenne a lényege egy ilyen TV-nek), akkor ott szinte mindig Atmos sáv van, esetleg TrueHD, magyarul pedig AC3, ezek pedig támogatottak.
Elfogadom, hogy okés, van aki nem költ hangrendszerre, és csak TV-n hallgatja a filmeket, az viszont egyszer beállítja a lejátszóját és kész, tehát ő sem érintett.Ebből következik, hogy az általad felhozott probléma nagyon kis réteget érint, méghozzá kétfajta felhasználót. Az első aki belső lejátszón néz filmet a Tv hangszóróján (Ő még mindig tölthet le olyan filmet, ami nem DTS hangsávval rendelkezik). A másik felhasználó pedig olyan mint te, hogy van házimozi rendszere, lejátszója is, ám egyszer hangrendszeren, máskor pedig csak sima TV-n nézné a filmeket. Ilyenből szerintem kifejezetten kevés van, így továbbra sem érzem azt, hogy a DTS támogatás annyira fontos lenne.
Ezért lenne sokkal korrektebb, ha mondjuk úgy menne az ajánlás, hogy aki DTS hangsávos filmet akar nézni belső lejátszón, annak ajánlott a Philips-et választani. Ezt így eltudnám fogadni, de rendszerint ezt senki nem így kommunikálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcművészet topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor