-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Amelyik gyártókkal tapasztalatod van, azok igen (különben nem ezt mondanád).
Nem minden gyártó az elavulásra játszik, lehetnek korrektek is, csak már nincs megfelelő minőségű panel, amit használhatnak.Én egy nemzetközi piacokon sikeres cégnél dolgozom, prémium minőségre törekszünk, és arra, hogy minél tartósabb termékeink legyenek, a minél jobb megitélésünk végett, és a környezetvédelem/fenntarhatóság miatt.
(Magyarországon ez kevésbé népszerű szemlélet, de mi a cégnél sokan külföldről jöttünk vissza...)
Nekem ez becsületbeli ügy, hogy ami elektronikát tervezek (akár termék, akár a gyártásnál használt teszter), arra ne legyen panasz, és a lehetőségekhez képest a leg fejlettebb megoldásokkal készüljön.
(Nekem senki sem mond olyat, hogy ne legyen tartós, és hiába is mondaná, sz@rhoz nem adom a nevem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Wuthering Waves
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor