- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Amelyik gyártókkal tapasztalatod van, azok igen (különben nem ezt mondanád).
Nem minden gyártó az elavulásra játszik, lehetnek korrektek is, csak már nincs megfelelő minőségű panel, amit használhatnak.Én egy nemzetközi piacokon sikeres cégnél dolgozom, prémium minőségre törekszünk, és arra, hogy minél tartósabb termékeink legyenek, a minél jobb megitélésünk végett, és a környezetvédelem/fenntarhatóság miatt.
(Magyarországon ez kevésbé népszerű szemlélet, de mi a cégnél sokan külföldről jöttünk vissza...)
Nekem ez becsületbeli ügy, hogy ami elektronikát tervezek (akár termék, akár a gyártásnál használt teszter), arra ne legyen panasz, és a lehetőségekhez képest a leg fejlettebb megoldásokkal készüljön.
(Nekem senki sem mond olyat, hogy ne legyen tartós, és hiába is mondaná, sz@rhoz nem adom a nevem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor