Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Mindenféle tesztoldalakat néztem, ottani következtetés, hogy Sony A95 a legjobb (támogatás, picit pontosabb mozgásmegjelenítés, stb), de minimálisan mögötte Samsung és amögött LG (kisebb fényerő miatt), árban meg nem kicsi a különbség. Részben ezért írtam, hogy érdekelnek a PAna/Sony vélemények is (nem hsizek a mindenkinek jó mert nekem ilyen van megoldásban, egyik oldalról sem). Pl. LG/Samsung TV-k irányítását nem nagyon szerettem, de vhol olvastam, hogy már ez is javult pár évvel korábbi változatokhoz képest.
(Most nézem, hogy LG G3-hoz asztali állvány 70e Ft, az azért szép. Végülis a prémium TV-hez prémium árú alkatrészek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor