-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
[link] https://www.avforums.com/reviews/panasonic-mz2000-tx-55mz2000b-4k-mla-oled-tv-review.21072/
"We managed to get reference results from the MZ2000 with superb greyscale tracking and gamma. The DeltaE errors are now just 0.2, which is well below the visible threshold of three, so there are no visual issues to any TV or film content."
Nekem nem volt mostanság garanciális problémám, hanem villámcsapásos-biztosítós javítás volt.
A készülékért futárt küldtek megjavították, visszaküldték, a futárcég összetörte, jeleztem, már küldték is az ijabb futárt érte, megjavítottam, és újra kiszállították hibátlanul.
Bár a biztosító fizette az eredeti hibajavítást, de a futárcég hibáján a Panasonic márkaszervíz állta, így nekem semmibe sem került.De a QD-OLED a jelenleg elérhető tartóstesztek szerint gyorsabban veszít a fényerejéből az idő elteltével. (rtings.com)
Vagyis talán most jobb egy QD-OLED, de pár év használat után már megfordulhat a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest