Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Nincs rutinom mit lehet LG TV -n állítani. Van egy LG C(?) a családban, azt én üzemeltem be, de nem én használom így nem nyomkodtam szet annyira. Ma ránéztem de továbbra is extrém bonyolult a képbeallítas menü és első olvasásra nehéz megérteni mit akar jelenteni. Már a magenta menü színtől ki tudnék szaladni a világból.
Én később vettem a Sony A83J-t, most használom egy éve. Az LG -vel összehasonlítva, nekem az LG valahogy túl harsány még filmmaker módban is. Például a YouTube piros színű grafikus elemei kivilagitanak a képből, a Sony esetében az csak szimplán piros.
A Sony esetében, mivel a régi plazman is használtam, az autó fenyerot bekaocsoltam, energia takarékos módot nem.
Egyik TV sincs kalibralva, film módban futnak, apró szín és fényerő beállítással, de a Sony A83J lágyabbnak, természetesebbnek tűnik mind linearis tv, mind streaming esetén. A legjobb képminőséget külső coreelec lejátszóról tudja.
Ezek az én tapasztalataim, bizonyítást és gyozködést nem igényelnek. Mobiltelefonos képernyő fotózást és azok ismeretlen képernyőn való elemezgeteset meg végképp semmirekellőnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor