Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
ricsip
üzenetére
Vili, én ezt értem, és nyilván nem is neked szól ez alapvetően. Csak ezt a lopás-kultúrát gyűlölöm már. Az egy külön dolog, hogy ha valaki arra akarja használni a kiskapukat, amire amúgy nem lehetne a túl szigorú vagy hülye szabályozás miatt, ezzel semmi bajom nincs, én is töltöttem már le videót. Nekem azzal van bajom, ha valaki a digitális tartalomért nem fizeti ki az árat megkárosítva azokat, akik ebbe beleteszik a munkát, szívüket lelküket. Én rengeteg utazós youtubert nézek pl, akik tök kevés pénzből élnek és lakóautóznak Európában, nekik tök nagy segítség a megtekintés, mert kb ebből (is) élnek, de ha minden második ember vanceddel nézi, abból ők egy fillért sem látnak és megunják és abbahagyják. Amit meg nyilván nem szeretnék. Ez egy ilyen kölcsönöcs win win szitu. De ez csak egy példa volt. És érted, itt egy korsó sör áráról beszélünk havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Anime filmek és sorozatok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor