Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezért is nem látom értelmét hogy elköltsek 100+k-t egy külső lejátszóra, valahogy értelmetlen kiadásnak tűnik számomra, mivel eddig minden sorozatot és filmet megevett amit adtam neki 720p, 1080p vagy 4k hdr-ben.
Kicsivel több mint egy hónapja megvan a tv-m, sok idő elment a kalibrálásra, hogy milyen tartalomhoz mi a legjobb megjelenítés számomra, mindent megtudtam oldani a tv beállításain belül.Egy kicsit off:
Médiába nézegettem 120ezer környékén lévő JBL/LG hangprojektorokat evvel a kategóriával van valakinek tapasztalata? Nyilván a Dolby Atmos hangra nem gerjedek, nem is fontos, viszont a 3éves belépő kategóriás Samu hangprojektrom úgy érzem nem igazán jó, fogalmazzunk úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor