Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy most valamilyen globális LG akciózás van.
A forintunk az romlik így szerintem áremelkedés/stagnalás lesz nem csökkenés hosszútávon.
Mert a Samsung TV-k most drágábbak mint az LG. Pedig korábban talán ez pont fordítva volt. Szóval lehet egyszer csak buum és megint 20-30 ezerrel drágábbak lesznek az LG TV-k. A C2-es OLED ára se ment le annyira soha.
Szerintem inkább ősszel vagy 1 év múlva lesz 400-450k ért G3, de akkor meg lesz 550k-ért G4 ami megint sokkal jobb lesz. Szóval ez egy ördögi kör

Akkor képminőség alapján lehet jobb a Samsung S90C mint a C3, de a garanciális háttér itt a fórumon olvasottak alapján jobb az LG-nél.
Én 55-ös méretben néztem mert elég nekem annyi. Ez alapján G3 nekem is nagyon tetszett amikor az MM-ben láttam, de az, hogy még vegyek hozzá talpat is mert nem tudom falra rakni meg akárhogyan gondolkodtam csak túl drága.
A keresgélés után most az LG honlapján a legolcsóbb minden méretben.
Itt március 14-ig minden új regisztráló a honlapra kap egy -10%-os kupont.
Az 55-ös C3 igy 387 ezer forint míg az 55-ös G3 pedig 500 ezer (+talp aki nem tudja falra rakni).Végül az győzött meg, hogy inkább C3 felé mozduljak el, hogy idén is azt mondják a G széria nagyot fog ugrani, 4000 nit meg stb. Soha nem volt még oled tvm így megbarátkozok ezzel 3 évig aztán vehetek akkor egy sokkal jobbat vehettek, mint most kifizetni a C3 vételárának a felét a G3-ért pluszban.
Legalábbis bízom benne, hogy a 2020-as Samsung Q80T tévémhez képest sokkal jobb lesz az LG C3
Ha nem akkor jövök majd panaszkodni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor