Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bava
csendes tag
Egy LG 55B7 tévém van. A problémám, hogy UHD blu-ray lejátszó használata során rendszeres időközönként elmegy a kép. Ráadásul több lejátszót is kipróbáltam, mivel előfordulhatnak kompatibilitási problémák, de mindegyiknél jelentkezett a probléma. Akkor jön vissza a kép, hogy ha vagy a tv-t, vagy a lejátszót ki-be kapcsolom, vagy a tv menüjében a HDMI Ultra HD Deep Colour beállítást kikapcsolom és vissza. Rengeteget utánaolvastam a HDMI handshake problémáktól kezdve mindent végigvettem. Kipróbáltam 3 különböző jó minőségű kábellel, mindegyik HDMI portban, de változatlanul rendszeresen előfordul a legkülönbözőbb tartalmaknál (BD, 4K BD, Netflix, Youtube, USB), van, hogy órákig semmi gond, van, hogy félóránként elmegy a kép ugyanannál a tartalomnál.
Megoldásként javasolták a Deep Colour kikapcsolását, de akkor nem működik a HDR tartalom, ennek ellenére kipróbáltam, hogy letiltom és csak SD tartalmat néztem és így is előfordult.
Egy külföldi fórumon írta valaki, hogy abban a régióban jött már egy újabb frissítés és az megoldotta neki a hasonló problémáját (azt hiszem apple tv-vel volt gondja), ebben még bizakodom.
A fentiek alapján elképzelhető, hogy hibás a tévé? Feleslegesen nem akarnám szervizeltetni. Vagy esetleg még valakinek van hasonló tapasztalat és javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor