Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
A korábbi válaszolóknak:
Nem arra gondoltam, hogy a C3-on 720p-ben Muzsika TV-t nézz az ember.
Mindenféle tartalomra értem, tv, streaming, gaming stb.hunspikey: Pont az RTRIngs szerint:
" In theory, the G3 can also get much brighter than the C3; however, in practice, you won't see much difference except in certain contexts, such as when bright white clouds are displayed."Csak abból indultam ki, hogy sokan itt a fórumon is azt mondják, hogy nem max fényerőn használják a C3-at is. Erre a legnagyobb előnyként mindenki a fényerőt mondja.
Én nem vitatom, hogy az MLA technológia miatt jobb TV a G3.
Csak szerintem ha leültetünk két átlagos embert, nem olyat aki tesztetek nézz állandóan nem fogja tudni megmondani a különbséget a kettő között.
És a G3 minimum 30%-al drágább. Ha az embernek nem végtelen a költségvetése ne mondjátok már, hogy egyértelmű, hogy mindenki G3-at vegyen a C3-at meg el kell felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor