Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz szkutyi #90275 üzenetére

    Ugyanúgy rész a Plex-nek és a problémáknak, mert egy jó lejátszóval még a Plexet sem kell megvenni, mert a kliensnek nincs rá szüksége.
    megveszem ma.direkt az appot, tuti nem fog működni ott sem a távoli meert kevés a szerver... - ha neked tuti, akkor ne vedd meg, felesleges.
    Mégegyszer le írom hátha megérted. TESZTELTEM. - én is, mások is, én tudom, hogy mi aszavak jelentése, nem azzal van probléma, hogy jól jelenik meg a kép, hanem azzal, hogy te ezt kadenciahelyesnek nevezed, mert nem az, rosszul használod a kifejezést. 100+ készüléket, lejéátszót, TV-t teszteltem, tesztelek, jól tudom, hogy melyik, hogyan viselkedik.
    Nem megnéztem 3 filmet...hanem fogtam a teszt videót, le ültem, és lőttem 180 képet...mindd hibátlan volt. - ez nem teszt, és bár szemre az a lényeg, hogy jó legyen, a szó (kadenciahelyes) használata helytelen. Egy szóval nem írtam, hogy nem jó a végeredmény, de az nem fps-váltással történik, hanem a TV belső szoftverével, az adott (fix) frekvenciára.
    Vhiktor a 120hzrol beszélt...a tv nem fog 23,976ra váltani semmikor....az 120hz 5:5 pulldown lessz még zidoon is. - én tudom miről ír. Nagyon jól tudom, hogy az adott fps-nek megfelelő többszörös frekvenciára vált, és "szerencsédre" a 120 épp a 24 5X-röse, ami nem véletlen a videótechnikában, de 50, 60, 72, 96, 100 és 120Hz-eken is dolgoznak a TV-k. A HDMI-k, a TV-tuner és a TV-k belső appjai külön "bemenetnek" számítanak, egyértelmű, hogy a HDMI-k és a TV-tuner mindig az fps-nek megfelelő frekvenciára vált, viszont a belső lejátszók fix fps-en vannak.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák