Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Sztéttrollkodni? Ne röhögtess már... te nem érted, hogy minimális odafigyeléssel lehet DTS-t hallgatni sztereóban, csak legyen egy külső lejátszód. Én nagyon is értem, mi a hasfájása annak, aki megvett egy DTS-t nem kezelő tévét, de ez meg legyen az ő baja, ha annyira nem képes, hogy ne DTS hangú anyagot kölcsönözzön a tékából.. Melyik rész nem érthető ebből? Én vagyok a troll, csak mert olyanokat védsz, akinek fingja nincs, mit birtokol? Ne szórakozzunk már. Ez valamelyest szakmai fórum. Nem kéne alapvető user errort támogatni azzal, hogy engem cinkelsz más ostobasága miatt. Én is hallgatom a DTS hangját, pedig nincs DTS-t támogató külső erősítőm, csak egy sztereó streamerem, de van mellette még egy boxom, amivel ezt a problémát simán ingorálhatom. Tévéadás meg nincs DTS-ben tudtommal... Még egyszer mondom, qrvára értem mit magyarázol, csak nem értek egyet veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor