- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakee
csendes tag
Nem értem mit keres a példában a raikiri 2 , ami egy licenszelt ráadásul wireless ( szóval aki ért hozzá tudja box és licenszelt wireless konti az +30/50% felár) és xbox konti. Ez meg egy sima tucat utcai harcos általános konti.
( S igen,van akinek már x360-on razer kontija volt és azóta is itthon igen ritka cuccokkal tolja,mostani kedvenc a nacon revo X, mert a wolverine v3 beszart
) -
-
L4mie
veterán
Switch 2 vel van hogy laggol....elég bosszantó. Lehet van azóta fw update, bevallom nem néztem.
-
AxBattler
félisten
Köszi a tesztet, jók az 8BitDo cuccok, Ultimate 2 különösen!
Kár,hogy PS4/5-höz nem kapható olyan sok féle konti... aminek nyilván megvan az oka.
-
koszos91
tag
Nekem is van egy Ultimate 2C kontrollerem PC-hez. Azt kell mondjam, hogy nem egy rossz kontroller.
Anyaghasználatra szerintem nagyon jó. A joy-ok fém gyűrűi is prémium hatást adnak.
Az üzemidő is nagyon jó. Megy úgy az egész.
De...., ahogy te is írtad, kicsi, nekem sincs túl nagy kezem, de mégis rövid idő után kb. 1 óra és elkezd kényelmetlen lenni, meg a fogása se mindig a legjobb és a D-PAD se az erőssége.
A másik gond a programozhatóság, ahogy írtad az tényleg kimaradt a cikkből.
Én részemről inkább egy "tetszett" plecsnit adtam volna rá.A fent felsorolt problémák miatt vettem rá egy évre egy Gamesir Nova 2 Lite kontrollert.
Hát azért az számomra már egy másik dimenzió.
Igaz nincs olyan prémium hatása számomra, de így is elég jó.
A +2 gomb hátul alul helyezkedik el és bármi rá programozható (szoftveresen) és számomra pont jó helyen van.
A Hall-effect itt is adott. A D-PAD sokkal jobb.
Itt adott a szoftver, ami szépen átlátható és nagyon jól beállítható minden.
Viszont a fogásra ez sokkal jobb és ez a lényeg.
Egyedüli apró negatívuma, hogy az aksi kb 8-10 órát bír. (a rezgés minimumra véve, LED kikapcsolva).Szóval összességében, nem rossz az Ultimate 2C, de nekem a Nova 2 Lite a nyerő és annak adnék is egy "ajánlott" plecsnit.
Ha lesz lehetőségetek, akkor teszteljétek majd le a Nova 2 Lite-ot is.

-
Crus
addikt
- Kimaradt, hogy ez a controller kicsi. Nekem kifejezetten nincs nagy kezem, de erősen szokni kell ezt a kisebb méretet.
- Dettó kimaradt, hogy square és a star gombok nem programozhatók.
- Kimaradt, hogy mindössze 8k-val többért lehet vinni a dokkolóval, programozható RGB-vel, TMR analógokkal, tartó tokkal az Ultimate 2 Wireless Controllert házon belül...A cikkben szereplő termék, így részemről a kifejezetten nem ajánlott kategóriába tartozik.
-
hpeti2
aktív tag
Vajon a giro pcn cemuban működik?
-
Kár, hogy nem a charging dock-os Ultimate 2 verziót kaptátok tesztelésre, meg azon a változaton már nem is Hall-effektes, hanem TMR joyok vannak.

Mondjuk ezek a verziók már drágábbak is, 20e Ft körül vannak. -
cami][us
őstag
Ahhoz képest hogy milyen nagy név, elég ritkán tesztelitek a cuccaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
updater se jelez frissebbet.
)