Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Milyen érdekes ilyet olvasni egy oled tv-ről. Régebben még a fényerőre volt a panasz az oled technológiánál, most meg esetenként megcsapja a szemét az embernek.
Valóban jó, hogy jött a qd oled, mert lépnie kellett az lg cégnek. Én rendeltem a g3 mellé egy lg hangprojekort is, arra is majd kíváncsi leszek a tv mellett. Nekem még 1 hét mire ide ér a tv. Média lejátszója milyen a tv nek ? Vagy lehet rá olyan appot letölteni ami elviszi a 4k filmeket ? Remélem lejátszóra már nem kell költenem.
Illetve elég hozzá egy külső winyó , vagy a 4k miatt kell a portable ssd ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valóban jó, hogy jött a qd oled, mert lépnie kellett az lg cégnek. Én rendeltem a g3 mellé egy lg hangprojekort is, arra is majd kíváncsi leszek a tv mellett. Nekem még 1 hét mire ide ér a tv. Média lejátszója milyen a tv nek ? Vagy lehet rá olyan appot letölteni ami elviszi a 4k filmeket ? Remélem lejátszóra már nem kell költenem.
Vhiktor