Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
lala666
üzenetére
Kíváncsi leszek amúgy az Lg g3 ra is technológiai szempontból, hogy hány évig fogja bírni maga a készülék. Nyílván legjobban a beégéstől és színek fakulásától tart az ember legjobban , még akkor is ha tudjuk, hogy ezekre már annyira nem jellemzők az ilyen dolgok. Te már legalább tudod, hogy bírja a készüléked
Nekem ez lesz az első oledem, nincs nagy gyakorlati tapasztakatom ilyen kérdésekben. Abban van tapasztalatotok, hogy ár érték arányban milyen hangprojektorral érdemes szemezni? Teljesen vakon vagyok ebben a kérdésben is. Lg g3 hoz mit néznétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- NIOH 3
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ez lesz az első oledem, nincs nagy gyakorlati tapasztakatom ilyen kérdésekben. Abban van tapasztalatotok, hogy ár érték arányban milyen hangprojektorral érdemes szemezni? Teljesen vakon vagyok ebben a kérdésben is. Lg g3 hoz mit néznétek?
Vhiktor