Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
lala666
üzenetére
Ugye akinek szinte minden műszaki terméke Samsung, ott nem kérdés a márka.
Az az ár már meglepően alacsony, bár én személy szerint Samsungnál vennék rá + 2 év garanciát. Nem azért mert rosszabbnak gondolom mint az lgt, csak a panelnál nyugodtabb lennék így. Attól függetlenül, hogy lehet semmi baja nem lesz a kijelzőnek, valamint más is elromolhat nem csak a kijelző. Ez ilyen személyes aggódás.
Úgy meg már elég sokat rádobnak az árra. Tavaly amúgy majdnem vettem egy S95B televíziót, olyan jó árban volt. Csak felújítottuk a lakást és inkább azt helyeztem priorításba. Most meg alig tudtam dönteni a 2 tv közül. Mind a 2 tv nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az az ár már meglepően alacsony, bár én személy szerint Samsungnál vennék rá + 2 év garanciát. Nem azért mert rosszabbnak gondolom mint az lgt, csak a panelnál nyugodtabb lennék így. Attól függetlenül, hogy lehet semmi baja nem lesz a kijelzőnek, valamint más is elromolhat nem csak a kijelző. Ez ilyen személyes aggódás.
Vhiktor