- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez mind igaz, mármint ami a megjelenő kép abszolút mércéjét illeti, de mivel a TV több ennél, gondolok itt az okos rendszerére, az egész ökoszisztémára, a menüire, és hát igen, sajnos a garis és egyéb vevőszolgálati ügyintézésre is, illetve vegyük még akkor már ide az ár/összes szempont alapján nyújtott teljesítmény arányát is - szóval mindezeket figyelembe véve már nagyon nehéz a kérdés, hogy melyik is a legjobb - tényleg a Sony?
A válasz helyesen valószínűleg kb úgy hangzik, hogy "Kinek a pap, kinek a ministráns fiú..."
Én pl rengeteged filóztam, hogy melyiket vegyem, LG, Samu, mi legyen? És abban maradtam magammal, hogy a samu nagyobb színtere nem elég általam értékelt előny ahhoz hogy a jól ismert hátrányokat ami egy samsunggal jár viseljem - így lett drágában ugyan a G3 - de ez tényleg egyénfüggő. A Sony-t viszont nem tudom elhelyezni sehová sem egyenlőre. Biztos hogy S95C-t vennék ha QD-OLED mániám lenne.
Kéne még a Pana illetve a Philips 908 is a képbe, hogy tényleg reálisan értékelni lehessen ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest