Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Na ez tök jó hasonlat volt amúgy, hogy
"én amondó vagyok, hogy akkor jó a fényerő, ha azt érezzük, hogy olyan a kép felülete, fényerő kisugárzása, mintha egy festményt néznénk, tehát nem "világít" kifelé alapjáraton, hanem csak úgy "van", mintha nem is tv képernyő lenne, hanem egy falon lévő festmény."
Mert én pl pont nem így gondolom, de attól meg tök jól megfogalmaztad.
Én imádom, ha világít és lerobbantja a fejem a piros. És én készséggel elismerem, hogy nem ez a megfelelő technika akkor, HA azt szeretném, hogy minél természetesebbnek tűnjön, amit nézek, meg a többi ilyen "ahogy a rendező megálmodta" dolog. Ahhoz kell a kalibrálás, meg a filmmaker, meg a 30-as SDR.
Nekem csak azzal van bajom, hogy vannak, akik szerint mi (mert itt tuti nem én vagyok az egyetlen, aki úgy szereti a beállításokat, mint én), valamit szarul csinálunk, mert nem úgy nézünk tévét, ahogy mások.
Tökre elhiszem, hogy nektek a festmény megoldás tetszik, nekem meg a neonváros Vegasban
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor