Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ***ANDRÁS***

aktív tag

válasz szkutyi #89617 üzenetére

Sziasztok! Elég sok mindent megnéztem: ma reggel jött egy frissités a TV-re, az megvan, aztán alaplap biosfrissités, minden driver frissitése, külön most felraktam a windows11-et is és azt is belőttem, TV beállításait végignyálaztam, minden belőve, kifújattam a HDMI portokat, áramtalanítás megvolt éjszakára, új HDMI 2.1-es kábel van. A helyzet most: a villódzás, képhibák és a néha bejövő 1-2 másodperces képelsötétülés megszűnt! Mind az új, mind a PS4pro kábelén, de még a régi kábelen sincs semmi képhiba!! Helyette jött egy másik hiba: Forspoken-ben HDR bekapcsolva, 4k, 120hz-en: HDR fényerő lecsökken egy pillanat alatt, kicsit sötétebb lesz a képernyő, hol kicsit hol nagyobb mértékben, aztán lassan vissza is áll a normál HDR fényerőre, 1-2 másodperc alatt. Elég zavaró, teljesen radom, gyakorlatilag villódzásszerűen csinálja. Néha percekig nincs, aztán rájön többször is. A TV-n az energiatakarékosság és az AI fényerőszabályozás ki van kapcsolva, így gőzöm sincs, mi okozza. 80% a pixelek fényereje és a játékban is feltolva a fényerő. FPS 60-on és grafika leállítása se szünteti meg. Hamarosan még ma csinálok róla egy videót. Last of Us és Horizon zero down-ban egyenlőre nem tapasztalom, se a windowsban se. Próbáltam visszaállítani a TV-t a default alapbeállításokra, de egy 4 jegyű kódot kér. Hátha az segítene.
    Jelenleg már semmi ötletem sincs, mi okozhatja. 1,5hete lévő frissítés előtt semmi ilyen probléma nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák