Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Ahogy tudod állítsd be, sokkal jobb lesz a kép dinamikája. Amit pluszba ajánlok, de ez teljesen személy függő, hogy az utolsó pontnál felkínálja a program, hogy a színtelítettséget is feljebb tudod húzni. Na azt én maxra kihúztam (nem olyan sok mint amennyinek hallatszik), így élettelibbek a színek és mégsem látom azt hogy elveszne a színátmenetek közti finom részlet. Gamingre, multimédiára szerintem ez abszolút hozzáad az élményhez, kissé élettelibb lesz minden tőle. (szinte mintha qd-oled lenne, hasonló a hatás)
Ha már qd oled, nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni (korábban leírtam már az ellenkezőjét a 42" C2-nél), de most így hogy méretben feljebb léptem, illetve használtam ezt a windows hdr kalibrációt, azt kell mondanom, hogy a 55" C2 képe már egálban van az S95B képével. Biztos a méret is kellett hozzá, nem csak a kalibráció, sőt a színtelítettség is jót tett neki (anélkül sterilebb, mint a samsung), de így már azt mondom tök partyban vannak, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- PayPal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor