Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Ahogy tudod állítsd be, sokkal jobb lesz a kép dinamikája. Amit pluszba ajánlok, de ez teljesen személy függő, hogy az utolsó pontnál felkínálja a program, hogy a színtelítettséget is feljebb tudod húzni. Na azt én maxra kihúztam (nem olyan sok mint amennyinek hallatszik), így élettelibbek a színek és mégsem látom azt hogy elveszne a színátmenetek közti finom részlet. Gamingre, multimédiára szerintem ez abszolút hozzáad az élményhez, kissé élettelibb lesz minden tőle. (szinte mintha qd-oled lenne, hasonló a hatás)
Ha már qd oled, nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni (korábban leírtam már az ellenkezőjét a 42" C2-nél), de most így hogy méretben feljebb léptem, illetve használtam ezt a windows hdr kalibrációt, azt kell mondanom, hogy a 55" C2 képe már egálban van az S95B képével. Biztos a méret is kellett hozzá, nem csak a kalibráció, sőt a színtelítettség is jót tett neki (anélkül sterilebb, mint a samsung), de így már azt mondom tök partyban vannak, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor