Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoMagix
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Van a lednek is melege! Nem mindegy milyen LED, hova lesz rakva és hogyan!
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi!
Még várok vele egy kicsit. -
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ez komoly?
Nálam még talán a gyári szoftver van rajta és néha belassul főleg indításkor.
Lehet ráengedem a netet.
Mi az ami jobb lett? -
NoMagix
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Sehol nem volt bekapcsolva a CEC, de mindegy, megoldódott.
Köszi.
-
NoMagix
addikt
válasz
NoMagix
üzenetére
Most döbbentem rá ahogy nyomkodtam a tv távirányítót, hogy vezérli az Xbox-ot!
Nyomogatom a zöldet erre ahol van éppen a kurzor az xbox főmenün azt vezérli vagy elindítja a játékot
A hangerő gombon és a benenet választón kivül nem nagyon nyomkodtam a távirányítót miközben az xbox-on játszom ezért is meglepő számomra.
Ezt a boxon vagy a tévén kell kikapcsolni.
-
NoMagix
addikt
Gyerekek, ma rendesen ki lettek tárgyalva az egyesek és nullák, de mi van a szűz lányokkal...
-
NoMagix
addikt
válasz
Squirrel
üzenetére
Így voltam vele én is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Paráztattam magam feleslegesen.
Majd egy évig olvastam a topikot, na mondtam is magamnak nekem nem kell oled. Ezek után hányinger LCD tévék jöttek mentek nálunk,
megelégeltem a dolgot és vettem egy LG CX55-öt, már két éve örömmel használjuk úgy ahogy a többi tévét is (sok xbox, tévé és flm külső lejátszóról) és semmi hiba nincs vele.
-
NoMagix
addikt
válasz
Northlorien
üzenetére
Manuálisan futtasd le a pixelfrissítést 1-2 alkalommal, akár egymás után is, ha azok után is látható akkor vidd vissza.
-
NoMagix
addikt
Megelégeltem a CX-em recsegő nehezen működő távirányítóját és rendeltem egy másik LG-t az Alza-ról [link] , jelentem tökéletesen működik minden funkciója.

Olyan mint az álom, puha de határozott nyomáspontok, jól kézbe simul és könnyű.
Beleraktam az elemeket és a tévét bekapcsoltam vele, majd egy perc sem kellett nekik és a tévé jelezte, hogy sikeresen regisztrálta az új távirányítót.
-
NoMagix
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Az nem képernyő kímélő, amikor az Xbox-ot ott hagyom bekapcsolva és a kontroller nem mozdul kb. egy percig akkor fokozatosan leveszi a CX fényerőt? ( Majd lemérem mennyi idő múlva jelentkzik.)
Talán 3 - 4 fokozatban lemegy a fény a végén már alig látni rajta a tartalmat. -
NoMagix
addikt
Hamár távirányító a téma,
LG CX távirányító csere kellene vagy valami alternatíva, utáljuk a jelenlegit, nehezen lehet hangerőt állítani vele, sokszor nem reagál nyomásra, recseg ropog, másfél éves és már kopik le a felirat rajta pár helyen.
Jellemző ezeknek az elromlása? -
NoMagix
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sajnos ezt látom én is itthon a digivel, egyszerűen gyatra lett a minősége.
Telekomra vissza nem megyek az ugyan az pepitában, plusz még ott van a box is. -
NoMagix
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
Az a fal nagyobb tévéért kiált!

-
NoMagix
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Azt még talán 8 ezerért vettem kb. 3 éve, többet nem ért.
Jó nehéz, tartja az 55-ös tv-t, kihajtható forgatható, de visszatolás után nem lesz vízszintes, mindig utána kell mozgatni rajta egy keveset. -
NoMagix
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Volt sima lcd philips itthoni xbox mellett, semmi hátrányt nem tapasztaltam vele az oled csak jobb lehet tőle, mondom ez úgy hogy most LG CX van itthon, de ez most más sztori.
-
NoMagix
addikt
válasz
danpress87
üzenetére
Köszi a képeket, most ugrott be hogy az itthoni CX-en is rajta maradt a fólia hátul!

Levedtem.
Alig múlt el hogy egy éve használjuk, 3 hónaposan vettem használtan, az első tulaj is elfelejthette leszedni. -
NoMagix
addikt
Hujuj, az az ülőke biztos hogy jó helyen van?
-
NoMagix
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Szia, igen digis minden.
Telekomtól menekültem el sok évvel ezelőtt, nem szeretnék váltani amíg nem muszáj.
Gondolod hogy ez okozza és csak ha magasból mutatják a kocsikat?
Azt gondoltam valami mozgás megjelenítésses hibával függ össze? -
NoMagix
addikt
Kérdésem lenne, LG CX 55-tel kapcsolatban.
Nagyritkán pl. F1 közvetítésnél azt tapasztalom hogy az autók néha néha eltorzulnak be be csíkozódnak de ez is csak akkor ha magasból pl. helikopteres kép van beadva.
Általában a képüzemmód eredeti felhasznâlóban van, ma kíváncsiságból átkapcsoltam sportra a képet ott is volt ugyan ez csak még ritkábban.
Mit kell ki vagy bekapcsolnom?
Köszönöm! -
NoMagix
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Köszi.
Időközben felhívott egy szerelő aki nagyon kedves volt és segítőkész!
Újrahangolást javasolt és hogy kapcsoljam ki a csatorna hangolás frissítést vagy valami ilyesmit, amúgy megrendelte hozzá az új alaplapot, de mint mondta ilyen jellegű hibával még nem találkoztak.
Szerinte a szolgáltató változtatásai miatt van a hiba.Van még egy dolog amit mondott, az IPON nem ajánlott hely vásárlásra, garanciában ugyan javítják az én készülékemet amíg van alkatrész, de ha olyan hibába futnánk ami nem javítható és csereutalványt adna, akkor ott leszek tévé nélkül.
-
NoMagix
addikt
Nos nyomtam egy teljes visszaállítást a tévén, de a jelenség nem szűnt meg, hívtam a szervizt, majd jönnek.
Kérdésem az lenne, hogy a számla mindenképp kell amikor jönnek?
3 hónaposan vásároltam innen a fórumról, a fórumtárs az Iponból vette egyéb más eszközzel közösen és egy olyan garancia/szállító levelem van tőle amint minden lényeges infó megtalálható.
Adás-vételit persze írtunk egyet. -
NoMagix
addikt
Volt Philips lcd (7363, 7503, 7304) tulajként én is azt mondom, hogy gyenge a vas alatta és az android a távirányító illetve a manü nekem nem tetszett.
Ekkora különbség lenne az oledek javára?Más:
az 55CX-en tegnap frissítettem a szoftvert, de a csatornaváltásos hiba nem javult meg.
Nyomok rajta egy teljes visszaállítást, hogy teljes legyen a kör. -
NoMagix
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Véleményem szerint nem a legutolsó frissítés hozhatta ezt a hibát mivel kb. 1 hónapja volt talán az utolsó.
Amúgy is minek frissíteni ha jól működik.De a lényeg, ez hardver hiba lehet vagy nem.
Most jutott eszembe, kipróbálom Xiaomi telefonról a távirányítást, ha ott is jelentkezik akkor talán a távirányító a hibás. -
NoMagix
addikt
Üdv!
55CX:
A napokban elkezdett szórakoztatni a tv, de ennek most nem örülünk.
Csatornaváltásoknál amikor felfele lépkedünk mondjuk a 6-ról, akkor az 5. vagy 6. léptetésnêl visszaugrik a hatosra!
Ezt más csatornaszámoknál is előadja, néha magától máshova kapcsol.
Teljes áramtalanítás megvolt, eredmény ugyan az.
Távirányító vagy tuner esetleg szoftver hiba?
A tv nincs neten, csak akkor frissítem, ha itt jókat írnak a kedves fórumozók. -
NoMagix
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
Van egy begyakorolt mozdulatom a ki-be húzásra, az elején féltem az oled vékonysága miatt de nincs baj itt sem.
Nem a készüléket fogom meg hanem a konzolt a tv felett benyúlva (nem simán a falon van a tv hanem egy beépített szekrényben ami 90cm széles, készítettem egy konzolt a konzolnak
kicsit nehéz megfogalmazni és megérteni, bocsánat) húzom kifelé, befelé pedig a konzol karokat fogom össze. -
NoMagix
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Pár éve vettem aldisat akkor talán 7500 forint volt, anyag van benne, jó nehéz, de én még külön készítettem hozzá erősítéseket, mert nem találtam elég merevnek amikor ráakasztottam a tévét. Kicsit előre bukott a tv nem volt 100%-ban függőleges (a felső káva és az alsó között kb 1-2 cm az eltérés) hiába rögzítettem a csavarokkal ami elsőre nem tetszett, de később derült ki, hogy nem is volt rossz mert a kanapéról nézve teljesen szemben volt velünk a tv képe.
A dupla kar nagyon feszült, kihúzás visszatolás nehézkes volt, lazítottam a csavarokon + wd40 egy kicsit jobb lett.
Nem venném meg újra. -
NoMagix
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Régen még a nyersanyag előhívása és megnézése napokba kerültek.
A focus puller-en is igen sok múlik, ha egy jelenet életlen arra van idő hogy újra vegyék.
Régen volt egy mondás egy jelenet felvétele után amikor még valódi filmre forgattak, "vegyük fel még egyszer a labornak". -
NoMagix
addikt
válasz
duckload
üzenetére
Én is így gondoltam, miután túl sok infót kaptam róluk.
Egy idő után elbizonytalanodik vagy megzavarodik az ember főleg amikor itt egy okostojás hülyeségeket ír!
Nem kell félni az oled-től ugyan úgy használom a jelenlegi CX-et mint az előző lcd-ket, napi több óra Xbox, film este tv és köszöni szépen jól van! -
NoMagix
addikt
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Normális!
Majd amikor nem kattan rögtön kikapcsolásnál na akkor lesz para!
Nyugi, akkor megy majd a kötelező pixelfrissítés, utána kattan!
-
NoMagix
addikt
válasz
Napsugár66
üzenetére
mindenképp vedd le a fóliát szerintem
-
NoMagix
addikt
Na ezt majd kipróbálom! Köszönöm!
El is felejtettem ezt a szakértői beállításokat!#65243 ricsip: de legalább azt hiszi az ember hogy eco, akkor az jó!
Én elcsavartam benne pár dolgot, így este nekünk jó, arról nem is beszélve hogy még az asszony is át tudja kapcsolni magának!
Pont tegnap este morgott hogy nem érti miért kell ilyen bonyolult tv/menü stb..!
-
NoMagix
addikt
Nekünk nagyon világos a nappali.
Ritkán pl. nyáron 7végén napközben ha néznénk valamit (pl. sport) akkor az eredetiről átkapcsolom az élénkre, de ez kb.1-2 óra hosszan megy, nehogy már ebbe beleégjen bármi is!
Esténként pedig eco-ban van, de ott az oled fény lejjebb is lett állítva a gyári értékről. -
NoMagix
addikt
Minek van gyárilag élénk mód, ha azt mondjátok ne használjuk!?!
-
NoMagix
addikt
válasz
mrThomi
üzenetére
Nagyon erős sűrű fehér ledes szalag volt otthon ezt csak próbából raktam fel, de gondoltam kipróbálom milyen lesz úgy a fénye mivel nem volt otthon sem aluprofil sem matt fedőlap!
Levett a fényerőből picit melegebb is lett + sokkal egyenletesebb lett a fény!
Majd idővel kicserélem melegfehérre vagy valami másra, igazából csak az ambilight hiányzik a philips tv-ből! -
NoMagix
addikt
válasz
mrThomi
üzenetére
Wow, fasza lett!
Tetszik a kék, bár én zöld párti vagyok!
Én a szekrény élére raktam a ledet és onnan világítja meg a tv hátulját, nem akartam ráragasztani semmit! Viszont leszórtam a fényét sütőpapírral
(nem volt otthon világosítós fóliám) a hatás ugyan olyan jó lett! -
NoMagix
addikt
válasz
manager2220
üzenetére
Nekünk 55CX van, világos nappalival, tetőablakok+ bal oldalon ajtó ablak és így is simán latható gyári "erdeti" beállitással vagy nyâron legrosszabb esetben gyári élénk móddal!
-
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az a méret teljesen elég lenne oda, de ez az én szerény véleményem!
-
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
kb. 3 méterről tévézünk egy 55-ről a családdal, ha játszani akarok, akkor vagy közelebb ülök egy irodai székkel vagy, ha olyan a játék, akkor simán a kanapéról tolom a játékot!
Teljesen jó ez a méret!
Nagyobb méret nehezen de beférne csak akkor nem lenne középen a kanapéhoz mérve! -
NoMagix
addikt
válasz
wolfattila
üzenetére
Sok sikert!
Drukkolok hogy ne legyen baj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest