Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Nekem full egyenes panellal jött az s95, a design tetszett a hangja jó volt. Az nem tetszett, hogy konkrétan féltem a helyére emelni annyira hajlós volt a cucc. A hangja szerintem jobb mint a c2. A polarizátor réteg hiánya annyira nem zavart, viszont kalibrálás nélkul ilyen magentás rózsaszines beutese volt mindennek. A táv nekem jobban tetszett mint az lg, sleek design, keves gom, bejott.
avs forumon 1500 oldal van a mindenféle bugokról sw hibakról amiket az updatek vagy rontanak vagy nem.
így osszessegeben 100k val olcsobban, a kalibralas nelkuls is szinte tokeletes kepet ado c2 jobb valasztas volt az én esetemben, mivel hdr-t ugyse nézek, szóval az előnyei a fényesebb panelnek nekem nem jelentettek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor