Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
ribarszki
üzenetére
Ezt tisztáztam is velük, hogy ha így kinyitogatják akkor az nem új TV szerintem. Mivel már ott álltam és nem akartam a macerát a csereutalvány vissza reklamálni stb. Mondtam, hogy bontsák ki és ránézek. A fólia még rajta volt így elhoztam úgy, hogy írtunk egy papírt arról, hogy ők már 2 szer kibontották a TV-t 1szer kalibrálni egyszer törölni azt. Ami ki volt állítva azon a fólia sem volt már rajta, de ezt gondolom a vevők minimális százaléka tudja, hogy kell hogy legyen.
alaves Philipstől volt az utalvány és postán küldöm rész fel sem volt ajánlva

Az MM -be a pultnál lévő ügyintézőnek lehet meg kellet volna említeni mint opció de nem tette. Ha feltételeztem volna, hogy a fenti dolgok történnek az MM -ben is és nem csak a garanciának eladott biztosítás és hasonló, vagy nincs C2 -jük akkor én is jobban ragaszkodok a pénzem kérem vissza megoldáshoz.
De nálam a meglepetés, hogy ilyen van akkor volt amikor a kezembe volt már a lenti utalványért kiállított 1 nap van a levásárlásra papír amivel úgy mentem a TV osztályra, hogy azt hittem, hogy csak kihozzák a bontatlan TV-t ....
. Én ezt kaptam kb.:
"Ez a levél, amit a kezében tart egy CSERUTALVANY I VOUCER, mely feljogosítja önt a vásárlás helyszínén a termék cseréjére. Csere alatt egy minden tulajdonságában teljesen
megegyező terméket kell érteni, ha bármivel is eltér az újonnan felajánlott termék az eredetitől (pl. színében), ugy Ön nem köteles elfogadni,
hanem akar a szerződéstől is elállhat. Amennyiben ezekkel a minimális differenciakkal (pl.: más színű. a termék) Ön elfogadhatja a cserét,
megteheti, de nem kötelező! Amennyiben minden tulajdonságában megegyező terméket nem tudnak Ön részére biztosítani, akkor Ön nem
köteles elfogadni mas helyettesítő terméket, így levásárolni sem köteles a vételárat, hanem vissza kell kapnia az adásvételkor kifizetett
összeget. Ezzel a vásárláskor létrejött szerződés megszűnik és a vásárlás előtti állapot visszaáll. Az eladó es a vásárló közötti a vásárlás által
létrejött kötelezettségek megszűnnek. Ez a csereutalvány a kiallítas napjától 3 hónapig érvényes."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor