Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Notebook hibák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD FX
- Heatpipe / hőcső házilag
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
A feszültségingadozást minden készülék másképp viseli, nem érdemes összehasonlítani, OLED nagyobb fogyasztó, lehet, hogy valamilyen szünetmentes is megoldás lehetne. CI-kártya okozhat fagyást, nálam volt probléma egy CI-kártyával, szolgáltató cserélte, illetve visszaküldtem majd később igényeltem egy újat, mert tudtam, hogy az a gond és nem akartam felesleges méréseket, utána jó lett. Antennában a jelszint okozhat meglepetéseket, általában kockásodó/lefagyó kép a jellemző, persze ettől akár a szoftver is megbolondulhat, nálam egy Androidos Sony kb. használhatatlan volt TV-zésre bizonyos frekvenciákon, többi márkánál nem volt gond, 3 TV-t vittem az adott végpontra, hogy biztos legyek a hibában. Mivel már túl vagy néhány javításon és egy készülékcserén is így érdemes a többi dolgot is megvizsgálni, mert ennyire nem lehetsz peches, hogy az új készülék is hibás, persze semmi sem kizárt, de azért a valószínűsége kisebb. Nem lehet mást modai, mint próbálkozni a lehetőségekkel, és nem szabad azt sem elvezni ami szerintünk kizárt, mert néha pont ott lesz a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Eladó LG OLED55C11LB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor